Alışveriş & Hediyeler Çamaşırlarında kullandığın doğal ürünler neler? (Sayfa 5) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2136 Çamaşırlarında kullandığın doğal ürünler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 57 kişi beğendi
CanTr92 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl Bildoron diye bir şey vardı ismini unuttum. 1 0 Yorumla
Mmaraşlıı46 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Elma sirkesi kullanıldığını duydum birde tuz 1 0 Yorumla
Şikirocco Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Çamaşır suyu efendim. Bence gayet doğal 1 0 Yorumla
Wasakin Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Annem sirke kullanıyordu ama sebebini bilmiyorum 1 0 Yorumla
burkiidiyebilirsiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Limon kullanırım çamaşırlarda koku için 1 0 Yorumla
Mücahit3402 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Çamaşır yikamadigim için bir fikrim yok 1 0 Yorumla
focussbluee Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Açıkçası kullandığım doğal bir ürün yok 1 0 Yorumla
Abdullah_1207 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kullanılan ürün genelde karbonat oluyor 1 0 Yorumla
pofuduk07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Zannedersem doğal olarak birsey kullanmıyorum 🤔 1 0 Yorumla
MSamiŞahin Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl 2 gün ayakta kalmış çorap en doğal üründür 1 0 Yorumla
VendettalTR Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Bilgilendirici bir yazı. Teşekkürler 👍 1 0 Yorumla
bilmütercim Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Ailem uzun zamandır rinso kullanıyor memnunuz. 1 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Arapsabunu çamaşır suyu kireç ve özel boyalar 1 0 Yorumla
MhmetMhmet Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Çamaşır Sodası kullanılabilir beyazlar için 1 0 Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Kabartma tozu sirke bazen linin tuzu faln 1 0 Yorumla
lord_of_the_flies Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Deniz minerali iyiymis alınabilir 1 0 Yorumla
Muzurix34 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 50% +1 yıl Granül sabun tabiki yumuşatıcı dışında sabunlar 1 0 Yorumla
Hakan19842021 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 68% +1 yıl Soda kullanıyorumYağ lekesi için tuz 1 0 Yorumla
DeathlessMonk Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Tesadüfe bak benim evde de rinso kullanılıyor 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Arap sabunu kullanırımBirde sirke 1 0 Yorumla
bee06ank Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 63% +1 yıl Benim bütün kullandığım ürünler doğal zatenki 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Ben anlamam o islerden ben kirletirim makina yikar 1 0 Yorumla
LORDOFTHEHELL Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 71% +1 yıl Bor madeninden yapılan deterjan@Rinso 1 0 Yorumla
yakisikli_birisi Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 86% +1 yıl zeytinyagli sabun antepten getirttim 1 0 Yorumla
mucomakii Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Beyaz sirke karbonat çamaşır sodası olabilir. 1 0 Yorumla
jacopsharp Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Zor durumda kalırsam sabun bile kullanırım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
375Cevap
Rinsoooo bundan doğalı var mı
Çamaşır sodası ve lavanta çiçeği
Bildoron diye bir şey vardı ismini unuttum.
Elma sirkesi kullanıldığını duydum birde tuz
Arap sabunu vazgeçilmezim.
doğal ürünler kullanmıyorum
Çamaşır suyu efendim. Bence gayet doğal
Naftalin güğelenmesin diye 🤣🤣
Sadece su ve hacışakir hepsine Bedel
Zeytinyağlı sabun ve kullu su ile miss
Ben çamaşır yıkamıyorum 🙄
Annem sirke kullanıyordu ama sebebini bilmiyorum
Doğal ne kaldı ki kullanalım
Çok teşekkür ederim. Faydalı
Limon kullanırım çamaşırlarda koku için
Arap sabunu en iyisi 😀🤗😉🤗😉🤗
Çamaşır yikamadigim için bir fikrim yok
sabun tozu... her zaman sağlıklıdır
Karbonat kullanıyor bazen
Kullanmıyorum genelde annem bilir
bilmiyorum hiç kullanmadım bunları
annem ilgileniyor şükür :D
Açıkçası kullandığım doğal bir ürün yok
Kullanılan ürün genelde karbonat oluyor
Zannedersem doğal olarak birsey kullanmıyorum 🤔
Çamaşır suyu kullanırım sürekli
2 gün ayakta kalmış çorap en doğal üründür
Yikama islemlerini ben takip etmiyorum.
Bilgilendirici bir yazı. Teşekkürler 👍
Ailem uzun zamandır rinso kullanıyor memnunuz.
Arapsabunu çamaşır suyu kireç ve özel boyalar
Sadece su doğal ürün olarak
Çamaşır Sodası kullanılabilir beyazlar için
Kabartma tozu sirke bazen linin tuzu faln
Genelde karbonat kullanılır
Deniz minerali iyiymis alınabilir
Granül sabun tabiki yumuşatıcı dışında sabunlar
Soda kullanıyorum
Yağ lekesi için tuz
Tesadüfe bak benim evde de rinso kullanılıyor
Rinso yeterde artar bembeyaz yapar
Bulaşık deterjanı üstüne tanımam😁
Arap sabunu kullanırım
Birde sirke
Rinso, deterjan, torsil :D
Benim bütün kullandığım ürünler doğal zatenki
Ben anlamam o islerden ben kirletirim makina yikar
Bor madeninden yapılan deterjan
@Rinso
Yurt haricinde çamaşır yıkamıyorum
Beyazlar için rinsoyu deneyeceğim
yardimcim var sibel abla yikiyor ya
zeytinyagli sabun antepten getirttim
Arap sabunu tabiki dogal gerçek
Karbonat ve sirke annemden biliyorum
Elimi indirip uzaklaşıyorum
Rinso tabiki başka ne olabilir
Beyaz sirke karbonat çamaşır sodası olabilir.
Ya bosverin kullu suya devam✌️
Zor durumda kalırsam sabun bile kullanırım.
Faydalı olmuş çok teşekkür ederiz
limon karbon soda su? çamaş suyu
dökme deterjan hesaplı olduğu için