Alışveriş & Hediyeler Çamaşırlarında kullandığın doğal ürünler neler? (Sayfa 3) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2136 Çamaşırlarında kullandığın doğal ürünler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 57 kişi beğendi
leyalboysal Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl eski zamanlardan beri kullanılan en ekli yöntemler limon sirke ve karbonattır 2 0 Yorumla
damlanrdruk Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl limon, karbonat ve sirke en etkili ve en doğal yöntem. 2 0 Yorumla
Gorduah Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Rınso begeniyorum tavsiye ederim sirke olmazsa olmazımız 2 0 Yorumla
Yenniianne Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Kesinlikle deneyeceğim özellikle hassas kıyafetler için 😊 2 0 Yorumla
Ellly44444 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 +1 yıl Karbonat, limon birde elma sirkesini internette görmüştüm 2 0 Yorumla
bamyaaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Rinso ile yıkıyoruz harika bir ürün çok memnunuz teskkurler rinso 2 0 Yorumla
basbg0193 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Arap sabunu kullanıyorum gayet güzel ve karbonat beyazlar için bu dediklerim tabi 1 0 Yorumla
1akademisyen_ben Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl O işi hanımlara bırakmak lazım bize düşmez hanım bilir 1 0 Yorumla
Ecevit61 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sirke kullanın çok iyi oluyor ayakkabılar için diş macunu 1 0 Yorumla
Matematikci007 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Karbonat ve limon kullanıyorum karbonatın üstüne limon sıkarak karıştırdıktan sonra yıkıyorum 1 0 Yorumla
Külhayaller Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Denemekte fayda var. Ellerinize emeğinize sağlık güzel olmuş 1 0 Yorumla
Dark_Life_ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Pek Doğal Ürün kulanmıyorum ince detayları bilmediğim için :D 1 0 Yorumla
Furkannn-Çetin Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Tabiykide Rinso en iyisi benim için ter temiz yapıyor 1 0 Yorumla
Nickdeneme Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Rinsoyu daha öncede duymuştum doğal olduğunu yeni öğrendim 1 0 Yorumla
darbelimatkappp22 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Valla ben hiç anlamam ki sevgilim yıkıyor hepsini :( 1 0 Yorumla
ugly72 Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl @Rinso sen harikasın her zaman olduğu gibi teşekkürler 😊 1 0 Yorumla
Bifani34 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Sirke, rendelenmiş Sabun kullanıyorum... benim için yeterli... 1 0 Yorumla
hawfinch Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Asla üstünde doğal yazan ürün kullanmam. Limondan falan da tırsıyorum. 1 0 Yorumla
Tıkırtın Takip Et Xper 1 Yaş: 47 +1 yıl Rinsoyla renkli ve beyazlar güzel oluyor. Beyazlar için daha dikkatli olunmalı 1 0 Yorumla
Kralbenimm_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Beyaz sirke karbonat limon kullanılır genelde doğal olarak 1 0 Yorumla
Semih34_ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Perde yıkarken temizlikçi abla toz şeker katıyor 😂 1 0 Yorumla
enbeckham10 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl beyaz sabun tavsiye ederim limon ve karbonat da beyazlatma da bire bir 1 0 Yorumla
devrimatahan19 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl su kullanıyorum ama onun bile doğal olup olmadığından şüpheliyim 1 0 Yorumla
XXBlackkXX Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Limon oldukça etkili evet ve soda da etkiliydi sanırım 1 0 Yorumla
Vural1616 Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Bilmem annem karbonat kullanir ne kadar ise yarar bilmem 😁 1 0 Yorumla
Feritwolf7 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hiç kullanmadım nelermiş bakalım yorumlarinizi okuyorum 1 0 Yorumla
şiir_gibi_adam Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Eskiden annem meşe ağacının külünü kullanırdı. Tamamen doğal 1 0 Yorumla
şen_Dul Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl Rinso kullanıyor Benim hanım ve çok yiyor Çok güzel çıkarttığını söylüyor 1 0 Yorumla
iloser Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Sirke ve karbonat benim için vazgeçilmezler bunlar. 1 0 Yorumla
Sexgili Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Rinso kullaniyoruz bizde evde temizlik yaparken etkili galiba 1 0 Yorumla
PandacıkD Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 82% +1 yıl Limon, karbonat ve elma sirkesi kullanıyorum. 3 0 Yorumla
kendihalindebiri1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 53% +1 yıl hiçbir doğal ürünü kullanmıyorum 3 5 Yorumla Ozkann1 +1 yıl Neden Yorumla kendihalindebiri1234 +1 yıl doğal ürünlere alerjim var Yorumla Ozkann1 +1 yıl Peki. ç ne kullanıyorsun Yorumla 2 yorumu gör kendihalindebiri1234 +1 yıl doğal içeriğe sahip olmayanları Yorumla Ozkann1 +1 yıl Peki kaç günde bir yıkarsın Yorumla
sempatik_hatun34 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Zeytinyağlı sabun kullaniyorum 3 1 Yorumla Ozkann1 +1 yıl Neden Yorumla
bir_leydi Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çamaşır sodası kullanırız 3 1 Yorumla Ozkann1 +1 yıl Neden Yorumla
crazywhat Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 85% +1 yıl Deterjan kullanıyorum ekstra bisey yok 3 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Rinso limon karbonat annemin en sevdigi 3 0 Yorumla
Cerencemrenaz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Annem karbonat kullanıyor 3 1 Yorumla Melikkolega +1 yıl Seni neyle güzelleştirdi onuda merak ettim :) Yorumla
Herkadındanbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Sabun ve ılık su. Çoğu lekede kurtarıcım 3 0 Yorumla
BayZero Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Arada tuz ve limon sıkarım öyle atarım makineye 2 0 Yorumla
skskmdmdmmdmdmma Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 32% +1 yıl waww gerçektenn çokk hoş veee iyii 2 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Doğal ürün yokki 😐Su var doğal ürün. Olursa 2 0 Yorumla
masaldakiyer Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Hic bir şey kullanmazdım ne güzel öneriler var 2 0 Yorumla
Dördüncümurat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl R8nso mu evet olabilir denemek lazım 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
375Cevap
eski zamanlardan beri kullanılan en ekli yöntemler limon sirke ve karbonattır
limon, karbonat ve sirke en etkili ve en doğal yöntem.
Rınso begeniyorum tavsiye ederim sirke olmazsa olmazımız
Kesinlikle deneyeceğim özellikle hassas kıyafetler için 😊
Karbonat, limon birde elma sirkesini internette görmüştüm
Rinso ile yıkıyoruz harika bir ürün çok memnunuz teskkurler rinso
Sirke kullanırım ben genelde
Arap sabunu kullanıyorum gayet güzel ve karbonat beyazlar için bu dediklerim tabi
O işi hanımlara bırakmak lazım bize düşmez hanım bilir
Sirke kullanın çok iyi oluyor ayakkabılar için diş macunu
Karbonat ve limon kullanıyorum karbonatın üstüne limon sıkarak karıştırdıktan sonra yıkıyorum
Denemekte fayda var. Ellerinize emeğinize sağlık güzel olmuş
Pek Doğal Ürün kulanmıyorum ince detayları bilmediğim için :D
Tabiykide Rinso en iyisi benim için ter temiz yapıyor
Rinsoyu daha öncede duymuştum doğal olduğunu yeni öğrendim
Valla ben hiç anlamam ki sevgilim yıkıyor hepsini :(
@Rinso sen harikasın her zaman olduğu gibi teşekkürler 😊
Sirke, rendelenmiş Sabun kullanıyorum... benim için yeterli...
Asla üstünde doğal yazan ürün kullanmam. Limondan falan da tırsıyorum.
Rinsoyla renkli ve beyazlar güzel oluyor. Beyazlar için daha dikkatli olunmalı
Beyaz sirke karbonat limon kullanılır genelde doğal olarak
Perde yıkarken temizlikçi abla toz şeker katıyor 😂
beyaz sabun tavsiye ederim limon ve karbonat da beyazlatma da bire bir
su kullanıyorum ama onun bile doğal olup olmadığından şüpheliyim
Limon oldukça etkili evet ve soda da etkiliydi sanırım
Bilmem annem karbonat kullanir ne kadar ise yarar bilmem 😁
Hiç kullanmadım nelermiş bakalım yorumlarinizi okuyorum
Eskiden annem meşe ağacının külünü kullanırdı. Tamamen doğal
Rinso kullanıyor Benim hanım ve çok yiyor Çok güzel çıkarttığını söylüyor
Sirke ve karbonat benim için vazgeçilmezler bunlar.
Rinso kullaniyoruz bizde evde temizlik yaparken etkili galiba
İçerik çok güzel ellerinize sağlık
Limon, karbonat ve elma sirkesi kullanıyorum.
Rinso kokusu cidden harika oluyor
Limon kullanıyorum ben🤷🏻♀️😌
hiçbir doğal ürünü kullanmıyorum
Neden
doğal ürünlere alerjim var
Peki. ç ne kullanıyorsun
doğal içeriğe sahip olmayanları
Peki kaç günde bir yıkarsın
Rinso aloe vera en sevdiğim kokusu müthiş
Zeytinyağlı sabun kullaniyorum
Neden
Çamaşır sodası kullanırız
Neden
Kullanmıyorum ki sadece kimyasal
Deterjan kullanıyorum ekstra bisey yok
Doğal pek kullanmiyorum .
Karbonat ve limon tabiki de
Limon suyu soda limon tuzu
Rinso limon karbonat annemin en sevdigi
Annem karbonat kullanıyor
Seni neyle güzelleştirdi onuda merak ettim :)
Çoğu kişiden karbonat duymuştum
Sabun ve ılık su. Çoğu lekede kurtarıcım
Anneme sormak lazım ben bilmiyorum
Karbonat kullandığım doğal ürünlerden
Doğal deterjan kullanıyorum
Rinso ile duygular da temiz
Arada tuz ve limon sıkarım öyle atarım makineye
Tamamen yapay kullanıyorum
waww gerçektenn çokk hoş veee iyii
Doğal ürün yokki 😐
Su var doğal ürün. Olursa
Hic bir şey kullanmazdım ne güzel öneriler var