Alışveriş & Hediyeler Çamaşırlarında kullandığın doğal ürünler neler? (Sayfa 2) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2136 Çamaşırlarında kullandığın doğal ürünler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 57 kişi beğendi
hayaldegil Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Çamarşırlarıma marketten aldıgım deterjanları kullaniyorum doğal ürünleri koymanın pek fazla yarari oldugunu düşünmüyorum 1 0 Yorumla
GevezeGenc Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 65% +1 yıl Selamlar,Bazen rinso ve daha fazla köpürsün diye azıcık bulaşık deterjanı kullanırım. 1 0 Yorumla
kurpagiribanzarşi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Sirke, karbonat, limon. Başka da bir şey hatırlamıyorum. 1 0 Yorumla
Paşazade17cm Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl granül sabun :) bebek çamaşırları için çok iyi oluyor 1 0 Yorumla
_BaşBelası_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 79% +1 yıl Rinso mükemmeldir. Her evde rinso kullanılmasını tavsiye ederim❤️ 1 0 Yorumla
piranha85 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 86% +1 yıl Herkesi limon ve karbonat kullanıyormuş? Bizde de durum aynı 😄 1 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl ben çamaşırlarımda rinso kullanıyorum çok nadir olarak da yumuşatıcı 1 0 Yorumla
staybehind2 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 70% +1 yıl rinso kullanıyoruz 😌😌 bu şekil sersek yer yok 🤷♂️🤷♂️ 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Çamaşırları yıkadığımız ürün bile bir makina yani neyin doğalından bahsediyoruz ki böyle bir çağ içinde 😁 2 0 Yorumla
Wadeee Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Denemeden bilemeyiz, bir şans vermek lazım herkese, her şeye... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Güzel olmyuş bende genelde doğal yollarda limon karbonat kullanırım 3 0 Yorumla
Aranel12 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Çamaşırlarımda kullandığım tek doğal ürün benim. İçine giriyorum. 1 0 Yorumla
Yarenn323 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Rinso limon ve karbonatlısını denedim gerçekten çok beğendim 2 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Bulaşık Makinesi. parlatici gözüne sirke koyuyorum ve icine limon kabuğu 2 0 Yorumla
VesSelamTR Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yaygın bi ürün değil sanırsam. Çoğu markette bulamıyorum :( 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eşim evdeki her temizlik ürününü doğalından kullanmaktan yana. Bunu da göstereceğim ona bayıla bayıla kullanacağına eminim. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Rinso daha önce kullanmadım deneyelim bakalım bu kadar eeklamını yaptınız 2 0 Yorumla
serminakx Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl ben rinso kullanıyorum rşnsoda vardı sanırım doğal ürün. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl güzel bir ürün fiyat kıyaslaması yapıp en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum 1 0 Yorumla
Eksss Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bekar adamız en doğal kullandığımız ürün çamaşır deterjanı yumuşatıcı 2 0 Yorumla
neoluyoranlamadım Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Doğal ürün kullanmıyirum ama şey yapıyorum direk kullanıyirum 1 0 Yorumla
morcivcivv Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Maalesef doğal ürünler kullanamaz olduk hep bit kimyasal o yüzden bu hallere geldik ya 2 0 Yorumla
isolatte Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sabun havlu yeterliiii geliyor ancak yine de kimyasal olan daha iyi 1 0 Yorumla
casper1909 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Deterjan ve yumuşatıcı koymaya bile üşeniyorum bazen insan çalışınca bazen ev işi yapmak gelmiyor hiç içinden. 2 0 Yorumla
Serap2131 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bir bardağın içine karbonat ve sirke karıştırıp kullananlar var fakat ben doğal çözümler kullanmıyorum:/ 2 0 Yorumla
Okemtt Takip Et Xper 7 Yaş: 23 +1 yıl Gül suyu limon ve karbonat kullananlar var bende tavsiye ediyorum :) 3 0 Yorumla
tugcecigiimm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kesinlikle beyaz sabun ne kadar doğal sayılır bilmem ama 3 0 Yorumla
Cancıkısss Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Genel olarak rinso kullanıyorum hem kokusu hemde kalite olarak çok üst düzey gerçekten 3 0 Yorumla
KindMe97 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl İsmini yazmak istemedim. Farklı bir markanın ürünleri 3 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Zeytinyağı kullanırım.En doğalından, sızma ege zeytininden 1 0 Yorumla
hasanhceylan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Çamaşır makinesine at eşyayı deterjanı yumuşatıcını devam 😄 1 0 Yorumla
unusual_boy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl çamaşırları annem yıkadığı için bilmiyorum ama alış verişte genelde aloe veralı sıvı deterjan kullanıyor 1 0 Yorumla
Poyrazkurt34 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Camasirlardaki en dogal urunler icin sirke ve karbonat kullanin ve en unemliside utu yapmayi ihmal etmeyin. 1 0 Yorumla
bennerdeyimzaman Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Limonun Faydaları saymakla bitmez. Sadece çamaşır için değil bulaşık makinasında müthiş işler çıkarıyor. 1 0 Yorumla
YatakOdasıEğitmeni Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Aşırı kokulu olup parfüm kokusunu bastırmasın yeter. Yeni yıkanmış perde gbı kokarak gezıyorlar sokakta 1 0 Yorumla
LibidoMen Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Canım bizim evde iş dağılımı var da çamaşıra ben bakmıyorum maalesef. Benim sektör daha çok getir götür üzerine... 1 0 Yorumla
ArchitectGuy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Perde yıkarken sade maden suyu kullanıyoruz, sayılır mı? 😂 2 0 Yorumla
bulgarovvv Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Direk çamaşır deterjanı kullanıyoruz ne olacak başka 2 0 Yorumla
Adorose Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl şu an için düşünemiyorum bile ama alacağım zaman insan cildine zarar vermeyen ürünleri tercih ederim 2 0 Yorumla
ayglll123 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Deterjan kullan geç sanki bidhaa kirlenmicek doğal insan bile kalmadı artık 2 0 Yorumla
Ahsen12345 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Camasir sodasi kullanirim beyazlarda onun disinda kaliteli deterjanlar favorim 2 0 Yorumla
begummxc Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl ben de hep Rinso kullanıyorum çamaşırlarıma mis gibi ikoku veriyor. 2 0 Yorumla
kimbudeniz Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Sirke, limon, karbonat iyimiş gerçi ben çamaşır deterjanı kullanıyorum sadece biseye gerek kalmıyor 2 0 Yorumla
Belrszzz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Aloevera kullanmıştım bi ara bir arkadaşım önermişti 2 0 Yorumla
caglakarahan44 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Gül suyu limon ve karbonat kullananlar var bende tavsiye ediyorum🌸 2 0 Yorumla
Kiraz04 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Hem doğal olması hemde güzel kokuları etrafa yayması kadar güzell 2 0 Yorumla
Sılaerdoğan Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Nerde kimyasal nerde değişik bir şey orada biz doğal falan yalan be 2 0 Yorumla
Scudery Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Vejeteryan çamaşır kullanmıyorum. Doğallığa gerek duymuyorum bu yüzden 2 0 Yorumla
Serpilhanim Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Dogal camasir suyu var marketlerde cogunlukla onlari kullaniyorum 2 0 Yorumla
Sorysırmakiçinacdım Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çamaşırları yıkarken hafif sirke dökerseniz mikroplardan arınmış olucaktır 2 0 Yorumla
çılgınhatunnn Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl limon sirke karbonat ve daha bunun gibi doğal asitik şeyler 2 0 Yorumla
KediGülü Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Doğal ürünler kullanmam hiç deterjan yeterli oluyor. 2 0 Yorumla
aylişnsen112 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl genelde detercan haznesi ne birazda sirke katıyorum. geröekdende sirkeyle daha bi temiz oluyoır. 2 0 Yorumla
elifjhsgzn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çamaşır makinadı ve temizleyici dha başka yapacak bise yok 2 0 Yorumla
Yaşiyomuyum Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Limon ve karbonattan baska bi secenek aramama gerek kalmadi hic cunku mukemmel 2 0 Yorumla
Redheadd Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Çamaşırdan anlamam ayrı eve çıktığım da falan da annemi ararim diye düşünüyorum Ne nasıl oluyor diye 2 0 Yorumla
aysenmart Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl ben çamaşır sodası kullanıyor annenem öğretmişti allah razı olsun :) herkesede tav siye ederim... 2 0 Yorumla
Eylulkarann Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Annem karbonat kullanıyor, ben bir şey kullanmıyorum 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
375Cevap
Çamarşırlarıma marketten aldıgım deterjanları kullaniyorum doğal ürünleri koymanın pek fazla yarari oldugunu düşünmüyorum
Selamlar,
Bazen rinso ve daha fazla köpürsün diye azıcık bulaşık deterjanı kullanırım.
Sirke, karbonat, limon. Başka da bir şey hatırlamıyorum.
granül sabun :) bebek çamaşırları için çok iyi oluyor
Rinso mükemmeldir. Her evde rinso kullanılmasını tavsiye ederim❤️
Herkesi limon ve karbonat kullanıyormuş? Bizde de durum aynı 😄
ben çamaşırlarımda rinso kullanıyorum çok nadir olarak da yumuşatıcı
rinso kullanıyoruz 😌😌 bu şekil sersek yer yok 🤷♂️🤷♂️
Çamaşırları yıkadığımız ürün bile bir makina yani neyin doğalından bahsediyoruz ki böyle bir çağ içinde 😁
Denemeden bilemeyiz, bir şans vermek lazım herkese, her şeye...
Güzel olmyuş bende genelde doğal yollarda limon karbonat kullanırım
Çamaşırlarımda kullandığım tek doğal ürün benim. İçine giriyorum.
Rinso limon ve karbonatlısını denedim gerçekten çok beğendim
Bulaşık Makinesi. parlatici gözüne sirke koyuyorum ve icine limon kabuğu
Yaygın bi ürün değil sanırsam. Çoğu markette bulamıyorum :(
Eşim evdeki her temizlik ürününü doğalından kullanmaktan yana. Bunu da göstereceğim ona bayıla bayıla kullanacağına eminim.
Rinso daha önce kullanmadım deneyelim bakalım bu kadar eeklamını yaptınız
Hiçbirini kullanmıyorum, güzel kokulu deterjanlar iş görüyor.
ben rinso kullanıyorum rşnsoda vardı sanırım doğal ürün.
güzel bir ürün fiyat kıyaslaması yapıp en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum
Bekar adamız en doğal kullandığımız ürün çamaşır deterjanı yumuşatıcı
Doğal ürün kullanmıyirum ama şey yapıyorum direk kullanıyirum
Maalesef doğal ürünler kullanamaz olduk hep bit kimyasal o yüzden bu hallere geldik ya
Sabun havlu yeterliiii geliyor ancak yine de kimyasal olan daha iyi
Deterjan ve yumuşatıcı koymaya bile üşeniyorum bazen insan çalışınca bazen ev işi yapmak gelmiyor hiç içinden.
Bir bardağın içine karbonat ve sirke karıştırıp kullananlar var fakat ben doğal çözümler kullanmıyorum:/
Gül suyu limon ve karbonat kullananlar var bende tavsiye ediyorum :)
Kesinlikle beyaz sabun ne kadar doğal sayılır bilmem ama
Genel olarak rinso kullanıyorum hem kokusu hemde kalite olarak çok üst düzey gerçekten
İsmini yazmak istemedim. Farklı bir markanın ürünleri
Zeytinyağı kullanırım.
En doğalından, sızma ege zeytininden
Çamaşır makinesine at eşyayı deterjanı yumuşatıcını devam 😄
çamaşırları annem yıkadığı için bilmiyorum ama alış verişte genelde aloe veralı sıvı deterjan kullanıyor
Camasirlardaki en dogal urunler icin sirke ve karbonat kullanin ve en unemliside utu yapmayi ihmal etmeyin.
Limonun Faydaları saymakla bitmez. Sadece çamaşır için değil bulaşık makinasında müthiş işler çıkarıyor.
Aşırı kokulu olup parfüm kokusunu bastırmasın yeter. Yeni yıkanmış perde gbı kokarak gezıyorlar sokakta
Tabiki Rinso olmazsa olmaz doğal beyazlatıcı.
#Rinso
Canım bizim evde iş dağılımı var da çamaşıra ben bakmıyorum maalesef. Benim sektör daha çok getir götür üzerine...
Perde yıkarken sade maden suyu kullanıyoruz, sayılır mı? 😂
Direk çamaşır deterjanı kullanıyoruz ne olacak başka
şu an için düşünemiyorum bile ama alacağım zaman insan cildine zarar vermeyen ürünleri tercih ederim
Deterjan kullan geç sanki bidhaa kirlenmicek doğal insan bile kalmadı artık
Camasir sodasi kullanirim beyazlarda onun disinda kaliteli deterjanlar favorim
ben de hep Rinso kullanıyorum çamaşırlarıma mis gibi ikoku veriyor.
Sirke, limon, karbonat iyimiş gerçi ben çamaşır deterjanı kullanıyorum sadece biseye gerek kalmıyor
Aloevera kullanmıştım bi ara bir arkadaşım önermişti
Gül suyu limon ve karbonat kullananlar var bende tavsiye ediyorum🌸
Hem doğal olması hemde güzel kokuları etrafa yayması kadar güzell
Nerde kimyasal nerde değişik bir şey orada biz doğal falan yalan be
Vejeteryan çamaşır kullanmıyorum. Doğallığa gerek duymuyorum bu yüzden
Dogal camasir suyu var marketlerde cogunlukla onlari kullaniyorum
Çamaşırları yıkarken hafif sirke dökerseniz mikroplardan arınmış olucaktır
limon sirke karbonat ve daha bunun gibi doğal asitik şeyler
Doğal ürünler kullanmam hiç deterjan yeterli oluyor.
genelde detercan haznesi ne birazda sirke katıyorum. geröekdende sirkeyle daha bi temiz oluyoır.
Çamaşır makinadı ve temizleyici dha başka yapacak bise yok
Limon ve karbonattan baska bi secenek aramama gerek kalmadi hic cunku mukemmel
Çamaşırdan anlamam ayrı eve çıktığım da falan da annemi ararim diye düşünüyorum Ne nasıl oluyor diye
ben çamaşır sodası kullanıyor annenem öğretmişti allah razı olsun :) herkesede tav siye ederim...
Annem karbonat kullanıyor, ben bir şey kullanmıyorum