Tatil için kendime çok güzel bir elbise almıştım, annem yıka diyor ama ben açıkçası yıkayıp elbiseyi bozmak istemiyorum. Sizce yeni alınan kıyafetleri yıkamak şart mıdır? Siz nasıl yapıyorsunuz?yeni alınan kıyafetler giymeden yıkanmalı mı?
Yeni aldığımız giysilerinizi giymeden önce yıkamamız gerekir mi?
Kesinlikle yıkanması gerekir. Senden önce belki de 1000 kişi denedi onu. Hele bayanlar 40 elbiseyi dener, 1 tanesini alacağı için hijyen koşullarına daha çok önem vermen gerekecek.
Soğuk suda da yıkanabilir. Direkt renkliler ile atılmasına gerek yok.
Çok acil bi durumda pantolonu aldığım gibi soyunma kabininde giyip çıktım bi kere ama normal şartlarda giysi vea nevresim vb ev tekstili ürünlerimi illaki yıkarım sonra giymeye başlarım
Şarttır kesinlikle. Senden önce kimler deniyor onu.. hadi yeni paketli verdiler olsa, dikim aşamasında kaç elden geçiyor, ayrıca kumaşın tozu var, pisliği var.. yani yıkanmalı.
Kesinlikle yıkanmalı, çünkü o ürün üretimden size ulaşana kadar birçok el değiştirdiği gibi, yerlere bile fusutor hatta bırakılıyor. Böyle bir ürünü sanırım giymek istemezsiniz...
yıkasan senin yararına olur yıkamasanda problem olmaz bir sürü kişi deniyor o elbiseleri insanlar pis demiyorum ama mikrop ve virüs tasıyabiliyor insanlar
Ben genelde yıkıyorum pandemiden önce de yıkıyordum denendiği için. Denenmese belki yıkamayabilirdim hassas bi cildim yok nasılsa sıfır diye düşünerek.
Evet. Herkes giyiyor, dokunuyor, terli mi giydi, eliyle en son nereye dokundu, tenin de bir hastalık var mı? Nereden bileceğiz. Hele şu covid döneminde iyice hassas oldum. Yıkamadan asla giymem.
Gerekir çünkü ben bir video habere denk geldim kadının biri tişört almış giymiş yıkamadan kollarından sinek ürüyor sinek çıkıyor artık hangi kumaştansa yıkamadıysa