Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Çimen Lekesi benim başıma oldukça fazla geliyor. Fındık bahçelerimiz var ve onların altını temizlememiz gerekiyor. Temizleme işlemi yapılırken de maalesef üstümüz hep çimen lekesi oluyor. Bu leke maalesef gerçekten de zorlu bir leke.Çimen Lekesini Bu Şekilde Çıkarıyorum

İlk olarak kıyafetlerimi çıkartıp güzelce silkeliyorum. bu sayede fazlalık çimen parçalarından kurtuluyorum. Ardından bir geniş leğenin içine su doldurup kıyafetlerimi içine atıyorum ve yaklaşık olarak 2 3 saat yumuşaması için bekliyorum. Ardından yumuşayan kıyafetlerimi Rinso Sıvı Aloe Vera deterjanını kullanarak leğen içinde bir güzel çitiliyorum. Sonra güzelce arıtıp leğeni tekrardan su ile dolduruyorum. Kıyafetleri gece boyunca su içinde tutuyorum. Sabahleyin makinede yıkarken sıcaklık olarak 60 derece kullanıyorum kıyafetlerim sağlam kıyafetler olduğu için pek sorun olmuyor. Deterjan olarak Sıvı Rinso Aloe Vera kullanıyorum. Devir olarak 1000 devir yeterli oluyor. Saat olarak da yaklaşık 2.30 saat yıkıyorum.
Çamur Lekesinde De Kısmen Aynısını Uyguluyorum

Çamur lekesi bulunan kıyafetlerimi ilk olarak bölgesel işlem uygulamaktayım. Çamurlu kısmı soğuk su ile iyice fazlalık çamurdan arındırıyorum. Ardından karbonatlı su hazırlayarak kıyafetimi içine koyuyorum. Yaklaşık olarak 3 4 saat beklettikten sonra sıvı deterjan ile uygun programda yıkıyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇamur kolay çıkarda çimeni bir gece deterjanı suda beklet
Asperox sarı güç veya aspirin gibi Kimyasallarla çitile ve çamaşır uygunsa 60 derecede ön yıkamalı programda yıka10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
+1 yılÖnce deterjanlı sıcak suda bir süre bekletildikten sinra normal bir şekilde yıkanabilir. Ben ne kirler çıkardım bu şekilde. Çamur ve çimen ne ki...
10 Yorumla
+1 yılSarı Güç Asperox :) doğru kullanımda işe yarıyor.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne