Çamaşır deterjanının içeriği sizin için önemli mi, çamaşır deterjanı alırken içeriğine bakıyor musunuz? Çamaşır deterjanının doğal içerikli olmasını önemsiyor musunuz, neden? Rinso Gül Suyu
Önemli ben çıktı çıkalıBORON kullanıyorum gayet memnunum kokusu yok ama katkı maddesi olmadığı için kıyafetler daha saglıklı uzun süre kullanılmadığında kötü kokmuyor renkleri daha canlı kalıyor beyazlar daha beyaz oluyor 🙂
Evet ! Deterjan alırken dikkat nettiğim çok nokta var.
Alkol ve paraben içermemeli !
Doğal içerikli rinsolar çamaşır alırken dikkat ettiğim her şeyi bana sunuyor. Alkol ve paraben içermiyor.
Zararlı kimyasallardan uzak olmalı !
Alacağım deterjan doğal içerikli ve zararlı kimyasallar uzak olmalı.
Doğal içerikli ve hoş kokulu olmalı !
Çamaşır deterjarları doğal içerikli ve hoş kokulu olmalı. Hoş kokulu çamaşırlarla temizlik ferahlık hissi hep benimle.
Renkleri soldurmamalı !
Çamaşır yıkarken korkulu rüyam renklerin solması ! Rinso bu dertden beni koruyor. Paketlerin üzerindeki solmayan renkler için ibaresi çok önemli benim için.
Evet bakıyordum ama artık Rinso kullandığım için bakmama pek gerek yok. İçerdiği maddeler hep doğal. Ayrıca hem cilt dostu hemde doğa dostu daha ne isteyebilirim ki? Fiyatına göre de oldukça kaliteli ve etkili bir deterjan kesinlikle öneririm.
Tabi bakıyorum. Olabildiğince içinde az kimyasal olanı almak sanırım bence herkesin ilk tercihi. Ben ekstra olarak vegan içerikli olmasına dikkat ediyorum çünkü evimdeki iki köpeii falan düşününce onlara yapılan zulümlere katlanamazdım sanırım :( Ayrıca cruelty free bir ürün olması da önemli bence
Düşünüyorum da bence de hayvan deneyleri olmaması vegan olması önemli ama marketlerde halihazırda böyle bir ürün ben bulamıyorum aslında keşke her yerde bulunabilen bir şey olsa da millet daha organik daha hayata yararlı şeylerden mahrum kalmasa
En İyi Cevap