Cevabın nedir?
+1 yılBütün lekeler aynı yöntemle çıkarılmaz ki :D Lekeyi çıkarim derken daha da çok çıkmaza girebilirsin. Leke çıkartim derken daha da kalıcı olmaması için hangi leke nasıl çıkartılır bilmek gerekir.
Portakal Lekesi Nasıl Çıkar?
Portakal lekesi veya portakal suyu lekesini çıkarmak aslında çok kolaydır. Bizzat denemiş biriyim sağ olsunlar evime yeğenlerim gelince sürekli portakal suyu, limonata hepsini ya halıya döküyor ya da kıyafetine döküyor. Yere portakal suyumu mu döküldü hiç bir bez vurmadan peçeteyi dökülen yere katın ve fazla olan suyu çeksin sonrası çok kolay :D A101 ucuz parlatıcısı var ya Brid markası o benim elim ayağım onu portakal suyu dökülen yere sıkıyorum ve ıslak bir bezle siliyorum hiç bir leke kalmıyor aynı şeyi çay döküldüğünde de yap hiç iz filan kalmaz. Çocuklu ortamın vazgeçilmezi bilirsin o çay o halıya dökülecek.
Vişne Lekesi Nasıl Çıkar?
Vişne lekesi deyince insan korkmuyor değil ben şahsen her vişne yediğimde yere bir bez sererdim kıyafetime gelmesin diye önüme bez koyardım. O kırmızı cezbedici rengin kıyafetten çıkarılması zor gibi gözükse de çok kolay şekilde çıkarılır. Islak bir bezle tampon yapar gibi pat pat şeklinde fazlalıkları alın, ardından leke kurumadan hemen makineye atın.
Havuç Lekesi Nasıl Çıkar?
Kaybolan tavşanımın en sevdiği sebze ondan çok alışkınım evde beslediğim için kemirirken hep halımızı havuç lekesi yapardı. O yönden de uzman oldum artık lekeleri hemen çıkarıyorum. Kıyafete veya yere halıya bulaştıysa eğer o kısmı güzelce çitileyerek yıkayıp tam güneş gören bir yere güneşin altına asın ve göreceksiniz lekeler yavaşça çıkacaktır.
Erik Lekesi Nasıl Çıkar?
Erik lekesinin öyle zorlayıcı bir yanı yok deterjanla ovaladıktan sonra o leke hemencecik çıkacaktır.
Nar Lekesi Nasıl Çıkar?
Nar lekesini çıkarmakta çok kolay nar dökülen yere hiç zaman kaybetmeden limon kolanyası dökün hafif nemli bir bezle silin leke kalmaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Eline sağlık 😊
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim 😊
+1 yılVişne
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim efendim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
3Cevap
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılKiraz ve vişne lekesi gadası
10 Yorumla
+1 yılNar, kiraz, vişne aslında hemen suya tutsak akıyor lekesi kuruyunca hic çıkmıyor
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru
+1 yılYaz kış meyvesi neler bilmiyorum ama en zoru nar sanırım hepsinden
10 Yorumla
+1 yılVişne olmalı kesinlikle.
10 Yorumla
+1 yılVişne olsa gerek🤷♂️
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNar , kiraz, ahududu.
10 Yorumla
+1 yılNar.
20 YorumlaBöğürtlen.
10 Yorumlavişne
10 Yorumla
+1 yılKiraz
10 Yorumla
+1 yılNar belki
10 Yorumla
+1 yılBence vişne lekesi
10 YorumlaNar muz
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çamaşır Yıkama Sırları > Sorular > Yaz meyveleri arasında kıyafete bulaştıktan sonra lekesi en zor çıkan meyve hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar