El yapımı vişne suyu lekesi beyaz tişörtten nasıl çıkar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Vişne suyu lekesi, kıyafetlerdeki zorlu lekelerdendir. Kurumadan müdahale edilirse daha kolay temizlenebilir. Vişne suyu lekesini, tişörtünüzden çıkarmanız için birkaç yöntemden bahsedeceğim.

Kurumuş vişne suyu lekeleri için, marketten aldığınız ağartıcı deterjanı kullanabilirsiniz. Lekeli bölgeye sıcak su dökün. Tışörtünüzün yıkama koşullarına uygun bir şekilde ağartıcı deterjanı lekeli alana uygulayın. 20 dakika bekletin. Lekeyi çitileyin. Deterjanı bol sıcak su yardımıyla durulayın. Vişne suyu lekesi için, marketlerde satılan leke çıkarıcı ürünlerden yardım alabilirsiniz.
Evdeki deterjanları bi dene ben bir ara gömleğimden lekeyi çıkarmak için krem cif bile kullanmıştım.
Çamaşır suyu, tursil, bulaşık parlatıcısı, beyaz sabun falan hepsini bi dene citile iyicene. İnşallah geçer.
Şey yapabilirsin beyazsa tişört, bir kovaya çamaşır suyu ekle tişörtü bas içine 1-2 gün beklet çıkabilir.Çıkmazsa canın sağ olsun :d
😂
Beyazlar için Rinso Deniz Minerallerini kullanabilirsin.
Çamaşırlarınızı makineden çıkardıktan sonra evinizi denizin doğal ferahlığı sarıyor.
Mis gibi kokusu ve derinlemesine temizliğinden dolayı memnun kaldım.
Cevap
1Cevap
Lekeli kısma sirke ve deterjan sürüp en az 20 dakika kadar bırakmamız gerekiyor gadası
bilemiyorum ama alternatif bir yöntem olarak tişörtün geri kalanını da vişne suyuyla boyayabilirsin 😂😂
Hey Allahım ya :D
Bulaşıklar için parlatıcı oluyor galiba onla çıkıyor ablam hep öyle yapardı
Sütte beklet🥳🥳
Taktın süte haa :D
Çıkmaz izi kalır
Çıkmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?