Herkese selamlar, 2 ay önce 3 senelik sevgilimle evlendim. Sevgililik döneminde hiç aynı evde kalmadık o yüzden temizlik durumunu falan bilmiyordum ama bu derece olduğunu tahmin dahi edemezdim zaten. Annelerimiz bile bize geldiğinde pantolonunu çıkarır kapının önüne bırakır hani onlardan da çekinmesi yok, yemek yiyoruz yere dökülür eğilip almaz, yere çöp düşse kaldırmaz. Napmam lazım? Ben 27 yaşındayım o 31.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Fark etmez ben o yaşta evlendim ve öğrendim oda evliliğin paylaşım ve yardımlaşma olduğunu öğrenecek te yapman gereken eşimin bana yaptığı silkeleme harekatını yapmalısın
Evlendik oda çalışıyor bende ve doğal olarak bir pazarı var uğraşıyor çamaşırları önüme döküp hep böylemi olacak deyip isyan etmişti ben şok sonra ikinci aşama hiç olmazsa aldığını yerine koy ve kirlini sepete at aşaması şimdilik bukadar bunu bitir gerisini anlatırım😃70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çatır çatır öğretirsin 😉 onun attıklarını toparlama, arkasında toplama, bardaklarını tabaklarını kaldırma. Bir zaman sonra yapmak zorunda kalacak. Önemli olan bu süreçte kararlı olman ve onun ardından temizlik yapmamak-toparlamamak. Başlarda senin sabrını ve direncini test edecek ama kararlılığını görünce vazgeçecek.
10 Yorumla
+1 yılUtandır onu annangilin yanında anneciğinin yanında veya başka misafirler geldiğinde yere bişey düşürüp almıyorsa açık açık söyle canım düşürdüğünü alsana vs diye anlamıyorsa bağıra bağıra anlat ben olsam valla kavga çıkartırım öyle şey mi olur kaç yaşına gelmiş
22 Yorumla
+1 yılBence bunu söyle. Çok dağınıksın diyip bu durumlarından bahset. Verdiği tepkiye göre tavrını koyabilirsin. Benim 2 abim var onlarda öyle ve bende biraz çirkeflik yapıyorum onlara. Annemde topla filan demiyo zaten sinir bozucu anneler eğitemiyo hep 😂
41 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
65Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaştan sonra eğitmek oldukça zor hatta imkansız gadası
10 Yorumla - +1 yıl
Herkes ortak bir noktada birleşmiş "öğretmen" lazım.
Ancak bence bu sürecin nasıl olacağı ve/veya ne kadar uzun olacağı ve/veya ne kadar sancılı olacağı tamamen ne öğretmen gerektiği ile çok alakalı.
Eşiniz tüm bu bahsettiklerini kişisel nedenlerle yapıyorsa ki siz bunlara umursamaz, dağınık vs. isimler verebilirsiniz. O zaman bence işiniz bence bir nebze daha kolay. Eşinizin davranış şekli üstünde çalışacaksınız.
Ancak bunları yapmama nedeni tüm bunların "KADIN olarak sizin göreviniz" olduğunu düşünerek yapmıyorsa kolay gelsin. Artık eşinizle değil, eşinizin üzerinden toplumsal bir mesela olan ataerkil düşünce yapısını değiştirmeye çalışacaksınız demektir. Ev içerisinde yapılması gereken, yapılan ve çoğu kez kadının görülemeyen emeği olan yemek, çamaşır, ev toplama vb gibi tüm işleri sizinle yaparken "yardım" ifadesi üstünden ilerleyecek olacaksınız. Ve bence ilk değişmesi gereken budur.
Çünkü yardım eden hep lütfeden konumundadır. İyilik yapan konumdadır, kendi sorumluluğu ve/veya zorunluluğu olmadığı halde size katılır veya destek olur.
Oysa ortak yaşam gereği bu değildir. O nedenle ilk adım Yardım değil İş bölümü mantığını oturtmak gerekir.
Umarım tüm yaşananlar sadece kişisel bir dağınıklık sorunudur.
Sevgiler.10 Yorumla
+1 yıl31 yaşına kadar bunu öğrenmediyse, bu yaştan sonra öğretebilmen çok zor. "Çocuklar senin pantolonlarınla oynuyor" ya da "misafir çağırmıştım, pantolonunu kapıya çıkarmışsın açıklayamadım" gibi ifadelerle utandırmayı deneyebilirsin.
30 Yorumla
+1 yılBacım sen kulağından tut kayınvalidene götür annecim bu olmamış al bu paşa oğlunun eğitimini tamamla de neyse bu kadar sinirlenme yeterli görevler listesi yap günlük liste ve her hafta değiştir hep aynı şey sıkıcı olabilir ve geç onu görünür yere as ve o görevleri yapması gerektiğini kesin ve katı bi şekilde belirt o yapmayınca dayanamayıp sen yapma o yapacak
30 Yorumla
+1 yılErkeklerin hepsi böyle pis biraz salonun ortasına topaç yapılıp atılan çoraplar falan hepsi böyle yapcak bi şey yok. Ben evlenince çok sorun etmem böyle şeyleri biraz arkalarını toplıycaz artık napalım kirli dağınık bi evde yaşamak istemiyorsan. Çok sorun etme bence çünkü değişmiyor istediğin kadar bağır çağır yine aynı sadece kavga çıkmış oluyor en iyisi çok sorun çıkarmamak
11 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin hepsi böyle değil, babam 2 abim ile büyüdüm hiçbirinin arkasını da toplamadım. Bunu normalleştirmek aslında onları böyle yapıyor. Ailesi de sizin gibi düşünen birileriydi muhtemelen, kimse onun donunu yerden toplamak zorunda değil
Öğrenir bunun bir görev ev hayatının sadece kadının işi olmadığını bilirse yapmak zorunda kalır. Maçoluk yapıyorsa bundan da rahatsız oluyorsan açıkça belirt. Kadın evde çalışır çocuk yapar bakar yaklaşımı doğru değil ve bencilce hele kadın birde çalışıyorsa üstüne o zaman ciddi sıkıntı vardır erkek de.
20 Yorumla
+1 yılBahsettiğim durum bilmemekle öğrenmekle alakalı değil ki saygiyla görgülü alakalı birşey o evde ki kadın onun bakıcısı ya da hizmetçisi değil eşi ve dolayısıyla o daha fazla yorulmasin diye yanında olması yardımcı olması gerekir maalesef senin eşin bu konuda fazla görgüsüz kalmış
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir kadın ile yaşamam oldukça zor. Tek yaşayan bir erkek için düzen. Olmazsa olmazım. Bu sitede birkaç görüşte okudum sanırım. '' Lütfen denemeden almayınız '' . Sanırım bu sizin içinde geçerli. Evlilik sonrası kötü bir sürpriz olmuş. Tatlı tatlı uyarabilirsiniz. Sonrasında bu uyarılarınızın şiddeti eminim sabır katsayınız ile doğru orantılı olarak artacaktır. İnsanlar değişir, fakat bunun bir problem olduğunu öncelikle kendisi anlamalı...
10 YorumlaHep söylerim, evlenmeden önce kesinlikle en az 2 sene birlikte yaşanmalı diye, işte bu soru da bu düşüncemin ne kadar doğru olduğunun ispatı...
Cevap vermek gerekirse onunla konuşmalısın, baktın değişmiyor çık evden git, eğer maddi durumun iyiyse kendine başka bir ev tut, değilse ailenin yanına dön, sonra da boşanırsın zaten.
Yere düşen çöpü yemeği almamak nedir, kaç yaşında eşşek kadar insan...10 YorumlaBenim merak ettiğim böyle kişisel gelişimini tamamlayamamış insanlarla nasıl evleniyorsunuz? Bir insanı tanımak için illaki aynı evde yaşamak gerekmez. Pasaklı her yerde pasaklıdır. Annesi geldiğinde pantalonunu çıkarıp kapının önüne atacak kadar gerzek (kusura bakma ama başka tanımı yok ki bunun) bir tipi nasıl anlayamadım merak ettim doğrusu.
10 Yorumlayine yanlıs tercih yine yanlıs seçim. bende 31 yasındayım 40-50 cesit yemek bunun 10 tanesi güveç, 3 tanesi balık , 7tanesi fırın , 4 tanesi corba , 5 tanesi pilav cesidi 4 tane makarna :) ızgaralar dönerler hahaha tatlı meze romantik akşam yemekleri için masa kurma şarap cesitleri. ve daha bir cok sey , ben de evlenme niyetindeyim inşallah alan kişi değerimi bilir senin sorunu okuduktan sonra :)
00 YorumlaBu saatten sonra huyunu degistirmek cok zor. O yuzden cabalamasi gerektigini nelerden rahatsiz oldugunu ona guzel bir dille soylemen gerekiyor. Ona onunda gicik oldugu hareketlerle ornek verebilirsin ben bunu yapsam rahatsiz olmazmisin falan diyerek ikna etmeye calis. Zmninda annesinin simartarak yetistirmesinden kaynaklaniyor suanki hali
00 YorumlaBende öyleydim yenge bi zaman sonra sıkıldım daginikliktan ve kendim toplamaya basladim simdi duzenzilik yapmıyorum enistem benim biraz daha abartilmis halim diyebiliriz ama cidden hele evliyken boyle davranması cok sacma umarim enistem düzelir senin yapabileceğin ssy onu devamli ikaz etmek
00 Yorumla
+1 yılYok artık öyle erkeklerde mi var? Tembellik kadar kötü bir şey yok bu dünyada. 31 yaşında bir adamın bu şekilde davranması yere düşen nimet sonuçta hemen alacaksınız bize öyle öğretildi yeri geldi erkekte süpürecek temizlik yapacak evlilik erkek rahat etsin önüne her şeyi gelsin demek değil! Sizin şansınızda böyleymiş ama nereye kadar çekeceksiniz? Böyle insanların evlenmeleri büyük hata bence!
00 Yorumlatam aradigim erkek tipi... kücük seyleri takmayan, umursamayan, düsünmeyen, rahat bir adam... benim acimdan bakinca sanslisin...
o öyleyse sen de temizlersin ki denge saglansin, ne var bunda?
sevdigin adam bu yasta degil, yillar gecse, 70 yasinda dahi toplmasa bile yinede severek, gülümseyerek bu gibi (basit) seylerin üstesinden gelinir00 Yorumla
+1 yıleğitirsin inşallah yoksa çekilmez. ben okurken sinir oldum yaşasam düşünemiyorum
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki öğretirsin. Evli değilim ama abim var 32 yaşında. Annem ona ya kıyamadığı için ya da yapamayacağını düşündüğü için hiçbirşey yaptırmıyor onunda işine geliyor.
Ama ben annemin aksine iş bölümü yaparım herşeye örneğin bulaşıkları yıkarsan yemek yaparım.
Veya ya çamaşırları yıkarsın ya da şu odayı süpürürsün gibi bunlar çogaltılır. Sevdiği yemekleri yapma sen bana yardımcı olmuyorsun bende sevdiğin yemeği yapmıyorum de.
Sadece 1 yemek yap koy önüne. Evi toplamaktan yemek yapmaya vakit bulamadım dersin.
Erkeklerin gerçekten midesi çok önemli herşeyi yemek ile yaptırabilirsin.
Ben bu şekilde abime yapmayacağı şeyleri yaptırıyorum sende yaptırırsın10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni çok iyi anlıyorum ya benim 7 yıllık sevgilim var gerçekten yazdıklarını okurken onu gördüm resmen aynılar. Neden biliyor musun annesi böyle yetiştirmiş hep arkadasımı toplamış ve onun dağıttığı her şeyi toplaması gereken kadın olarak bilmiş o. Ama toparlama arkasını. Öğrenecek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu tanımak için aynı evde kalmana gerek yokmuş. Çünkü bende kaldım evlenmeden o zamanlar ikimizde çalışırdık ben geç gelince yemek yapar evi temizlerdi baya baya iyiydi hep göz boyamak içinmiş. Şimdi evliyiz 4 yıldır. Elini hic biseye sürmez. Senin işini ben mi yapicam der. Çünkü annesi hep ona derdi oğlum elbisesi falan dağınık olunca toplardı annesi bırak senin işin mi evde karı mı yok derdi. Hersey aileden geçer bence.
00 Yorumla
+1 yıl31 yasına kadar annesinin artı kendisini egitemeyen birini sen egitemezsin. Ona de ki kediler bile pisliginin uzerini örtuyor biraz gurur varsa doktugunu toplar en azından
20 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın ama 3 yıllık dönemde insan hic mi birşey görmez, sezmez ya da farketmez. Aynı evde yaşamaya gerek yok ki zaten olmamalı... Yanıt ise 7 si neyse 70i o, değişmesini bekleme...
09 Yorumla
Soran+1 yılYani nasıl görebilirim nerede görebilirim ki, sadece dışarıda buluşulan bir ilişkide evin içindeki temizliğini anlayamadım
- +1 yıl
3 yılda bu adamın evine hiç mi aile vs tanışmak için girmedin tabii misafir gelecek diye toparlanır ama deneme de mi yapılmaz ne bileyim 3 yılda herşey bilinir, görülür farkedebilir insan. Bu temizlik konusu çok önemli ya, ben hiç gelemem. Titizlik boyutunda değilim ama olmazsa olmaz birşey.
Soran+1 yılGirdim, o da bize geldi. Ama kalmadı yani 1-2 saat oturup gitti oradan da anlamadım ne bileyim :/
- +1 yıl
Yani bundan sonrası biraz gerekirse kavga, uyarı ile sadece torpulenebilir ama tamamen değişmesini bekleme
- +1 yıl
@Elif9559 o değişmemiş, zaten içinde olan adamlık sadece evde ortaya çıkıyor. Anne yanında kesmiyor tabi...😏😆
- +1 yıl
@Elif9559 işte bundan bahsetmiştim...😏
Belli bir yaştan sonra insanlara bir şey öğretemezin. O yaşa kadar temiz olmayı, derli toplu düzgün olmayı öğrenenmişse senin yapabileceğin bir şey yoktur.
10 YorumlaBenim eşim de öyleydi ben toplardım peşine de teşekkür ederim aşkım bu gün pijamanı kenar da çıkarmışsın bu gün şunu böyle yapmışsın diye diye şimdi ev işine yardımcı oluyor bana kahve yapıyor 😊
10 Yorumla
+1 yılbir şey yapamazsın o çocuğu öyle yetiştiren anaya sormak lazım akli nerdeydi acaba pasam oğlum erkeğim diye büyütüyorlar bu vasatlari sonra biz kölelik yapıyoruz evde
00 YorumlaAnnelere yapmıyorum diye yuttutuyorlar ama karısına yutturamaz yapacak ver eline süpürkeyi haftalık işi süpürmek olsun ama her yaptığına övgüler yağdırki temizlik düzene alışsın
00 Yorumla
+1 yılya eşinse idare et. ama biraz da zorla. ne bilim ya? benim karım olsa gider gelir öperim. kalkar oturur öperim. deli ederim. ne bilim lan işte karısın işte. koynuna giriyorsun. gözlerine gülüyorsun.. sen canımsın o da salak. bir birinizi aptallaştırmayın salak salak devam edin tertemzi saf ve güzel günlerle.
00 YorumlaKırmadan ufak ufak söylen. Bunu yerden alır mısın. Bunu buraya koyma.. Yap sen yine ama söyle bunu. Zamanla heralde duymamak için vazgeçer diye düşünüyorum.
00 YorumlaEline bezi, süpürgeyi vereceksin, hayatı paylaştığınızı çalışmasını sağlayarak öğreteceksin. Kavga etme sakin :)
10 YorumlaAyrıl, kurtar kendini. Yoksa ömür boyu çocuk bakıcılığı yaparsın.
Kocan asla değişmez.20 Yorumla
+1 yılSuç sende, yüz verirsen ayıya gelir yapar halıya 😂
20 Yorumla
+1 yılDaha yolun başındasın onu şimdiden alıştır böyle dağınık kalmamasını sağla bunun içinde gerekirse kavga et
00 Yorumlaİş başa düşünce mecbur öğrenecek iki hafta evde kalma o zaman nasıl öğreniyor bak gör sen, ona annesi olmadığını eşi olduğunu hatırlat
00 Yorumla
+1 yılÇalışmıyorsan git çalış ve senin gibi bende çalışıyorum benim gibi sende eve bak biraz bu ev sadece benim değil bizim de 😀😀
00 YorumlaÖnce aynı evde yaşamalısınız işte bu yüzden, hem ten uyumunu görürsün hem huylarını yoksa öyle şikayet eder durursun
00 Yorumla
+1 yılİstedikten sonra yapar imalı konuşmalarla utandır ama yalnızken sakın başkasının yanında yapma ters tepebilir.
00 Yorumlaherkes öğrenir. biraz ısrar biraz tekrar bir da yol gösterme ile ve en cok da sabırla epeyce gerekecek. kurumuş odun eğilmez
00 YorumlaBen babamı 50 yaşında olduğu halde değiştirdim bence sende yaparsın
10 Yorumlamecbur olmadığı halde senin için katlandığı hiçbir zorluk veya zahmet yok mu bu adamın?
00 YorumlaYaş geçmiş iş bitmiş çok zor yani ama imkansız değil
00 YorumlaEgitilmez boyleleri. Sen arkadasini toplayacaksin artik bir omur.
00 Yorumla
+1 yılAnnesinden o eğitimi görmediyse senin eğitmen biraz zor. Ah şu erkek anaları.. Allah sabır versin.
00 Yorumla
+1 yılSert bir dille uyarman gerekiyor böylesi sığırlığı yapamaz yapma hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılHic bir şey yapamazsin. Evlilik evlilik diye can atiyordun ya al sana evlilik
00 Yorumla
+1 yılImkansız öncesindede bilmesi lazimki evlendiginde yapsın
00 Yorumla
+1 yılinşallah eğitebilirsin yoksa hayat çok zor geçer senin için
00 YorumlaAbi bu ne iğrenç bi yapıdır bu nasıl çirkin bi karakterdir ya utanır insan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay kımse sıze gelmesın, neyı nerde bırakırsa orda kalsın kaldırma, bır ayın sonunda o evı ona temızlet
10 Yorumla
+1 yılAbi eşşek gibi yapsın sen onun pisliğini temizlemek zorunda değilsin eğer onun yere düşürüp çöpü almadığını görürsen söyle onu kaldır de bu evde de herkes pisliğini temizlemek zorunda de düzen olması lazım de söyle yani onun anlıyacağı şekilde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe iş yapıyor ve burcu nedir? Biraz zor bir kişilik yani böyle bir evlilik olmaz. Neden evlendi o zaman?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet arkadaşlar bu nedenle evlenmeden önce mutlaka bi tatile gidin veya beraber aynı ortamı paylaşıp sevgilinizi tanıyın.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun kanka çekeceğin var kafasına vura vura öğretmeyi dene
00 Yorumlaoldu olacak altina yapsin onuda sen temizle.. elin ailesinin adam edemedigini senmi edecen bas popona tekmeyi hayvanin. ondan gelecek allahtan gelsin daha iyi
08 Yorumla
Soran+1 yıl1 tek kötü özellikte herkesin poposuna tekmeyi vuruyor musunuz böyle
Soran+1 yılVerilen önemle alakalı, kadınlar evlerine daha çok değer verir evleri daha temizdir erkekler arabalarına daha çok değer verir arabaları daha temizdir. Kadının arabası pis diye ayrılmak mı lazım şimdi
Soran+1 yılAlakasız konulardan bahsediyorsunuz
Hep diyorum işte evlenmeden önce bir tatile çıkın 24 saati beraber geçirin diye... İşin zor arkadaşım ağaç yaşken eğilir
00 YorumlaBen üniversitedeysen apartin bahcesine copunu atan bir arkadas vardi apart sahibimiz birgun copunu alıp yastığının icine koymustu fena bir ayardi aklıma o geldi😅
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhuylu huyundan vazgeçmez bence o kişilik meselesi benim kardeşim de öyle ilerde de aynı olur bence
00 Yorumla
+1 yılBence tatlı dille anlatmalısın , dinlemezse çirkefliklik yaparak anlatmalısın bence bu etkili bir yöntem olucaktir kendini savunmaknixin de sebebin olur.🌸❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKural koy sende cocukmus gibi davran bnce etkili olacaktır
00 YorumlaZor valla açıkçası imkansız değil ama bazı şeyler bir yaştan sonra çok zor.
00 Yorumlaartık zor bir ihtimal erkeğe en temel eğitimi anne verir ve sonra devam eder kayınvaliden eğitimi veremediyse gerisi yalan olur üzgünüm :)
00 Yorumla3 senede bu halini göremeyip anlayamadıysan, biraz daha dikkatli incelemeni tavsiye ederim.
Ağaç yaşken eğilir. Bence çok geç.00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Yere düşürdüğü çöpü bile almayan bir eşim var. Bu yaştan sonra ev işi öğretilebilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler