Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇamaşır Makinesi Nasıl Yağ Lekesi Bırakır? Çamaşır makinesi içerisinde çamaşırlar, kazanda bulunur. Tüm yıkama programı boyunca özel olarak dizayn edilen makine kazanı içerisinde bulunan çamaşırlarda yağ lekesi oluşması son derece şaşırtıcı bir durum olabilir. Ancak teknik açıdan bakıldığında komplike sistemiyle büyük bir işlem gerçekleştiren çamaşır makinesinde yıkanan çamaşırlarda yağ lekesi görülme olasılığı bulunmaktadır. Temel olarak çamaşır makinenizde bulunan karıştırıcı milinin çevresinde bulunan contaların fonksiyonlarında kayıp yaşanması durumunda makinede yıkadığınız çamaşırlarınızda yağ lekesi oluşabilir. Çünkü bu durumda su kazandan ayrılarak, şanzımana doğru akış gerçekleştirmeye başlar. Bunun sonucunda da sudan daha hafif olan yağ, doğrudan tekneye gider ve çamaşırlarınıza temas eder. Çamaşır makinesinde yıkadığınız çamaşırlarınızda yağ lekesi oluşumu gözlemliyorsanız mutlaka profesyonel hizmetlerinden yardım almalısınız. Çamaşır Makinesi Yağ Lekesi Yapması Sorunu Nasıl Çözülür? Çamaşır makinesinde yağ lekesine yol açan söz konusu durumun çözümünün sağlanabilmesi bireysel olarak mümkün değildir. Mutlaka uzman ve tecrübeli teknikerleri tarafından özel donanım gereçleri ile müdahalelerde bulunulması gerekir. Çünkü bu sorunun çözümü için uzman teknikerler tarafından çamaşır makinesinin iç kısmı açılarak, çamaşırlarda yağ lekesi oluşmasına neden olan şanzıman, conta ve yatak isimli parçaların yerinden sökülerek, herhangi bir soruna ilişkin kontrol ve test edilmesi gerekir. Bu üç parçadan hangisinde sorun ya da sorunlar tespit edilirse o parça için tek çözüm yenisiyle değiştirilmesidir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBüyük ihtimal makine tıkanmış. Eğer kazan yıkama programı varsa makineyi boş bir sekilde o programda çalıştır. deterjan gözüne de sirke dök. Program yoksa bile uzun bir tane seç aynı şekilde boş çalıştır içine sirke koy. Bu işlem işe yaramazsa bakıma gönder.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
+1 yılSu püskürten pervaneleri ara ara çıkarıp temizliyor musunuz?
00 Yorumla
+1 yılkazanı kirlenmiş olabilir bence 90 derecede bi boş çalıştırın makineyi domestos ile
10 YorumlaBoş çalıştırmalısın bir iki defa ve içine makine temizleyici koymalısın çalıştırırken..
00 YorumlaBende aynı şikayetten muzdaribim. Yeni almama rağmen Teknik servis çağırdım durumu anlattım kazanımı değiştirdiler, şikayetim dewam etmekle beraber şimdide kazandan bir ses çıkıyor ki sanırsınız uçak kalkıyor. Sıemens benim için pişmanlıktır.
21 Yorumla- +1 yıl
Siemens 5 kuruş etmez.
Değiştir bence
+1 yılçamaşır makinesini kaç ayda bir bakıma sokuyorsunuz
yani çamaşır makinesini temizlemesi için satılan ürünler var onlardan kaç ayda bir kullandığınızı öğrenirsem söyleyebilirim04 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç ilgilenmiyorum o işlerle annem bakıyordu onu da bilmiyorum malesef:( Marc 'ın makine temizleyicisi var onu almayı düşünüyoruz sizce iyi midir bir bilginiz var mı bu konuda
- +1 yıl
olabilir 90 derecede kazan temizleme tuşu varsa onunla temizleyin birde 3 ayda bir kullanmak yapmak lazım
- +1 yıl
boş bir şekilde 90 derecede çalıştır birkez kazan temizleme modunda deterjan koyduğunuz yerede marc koyun çalıştırın 3 ayda biryaparsanız hem performansı hemde temizleme gücü yükselir
Soran+1 yılTamamdır çok teşekkürler 🌸
arıdn olabilir içinde birşey arzalanmıştır
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım