AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Kaynanan sonucta anne gözü gibi bak bence bugün var yarin yoktur daima iyi ol ona ayirt etme annen say
Bence güzel bir dille makinesi falan bozuk mu onu sor bozuk değil falan dersede sürekli yapmaya devam ederse güzel bir dille anlatabilirsin rahatsızlığını
Kuzum kaynananın durumu iyiyse ekonomisi yerindeyse kabul etme bu davranişlari, ilerde abarik kendide makineye girer duşu da beleşe getirir kkjgfhkl
ne saygısız kaynanalar var yaptığına bak erkek anneleri çığrından çıkmış durumdalar
daha neler gerçekten insanlar çıldırmış bence eşinle paylaş durumu ve rahatsız olduğunu dile getir ha olmuyorsa anlamıyorsa yapabileceğin birşey yok sanırım
Tabi ki etmelisin. Enayi yerine koyuyor seni kerizliyor
Bana biraz terbiyesizlik gibi geldi ne gerek var böyle şeylere bunun adı tasarruf değil kesinlikle. Kayınvalidenle aranın bozulmasını istemem ama bu durumdan rahatsız olduğunu belli etmelisin
Bence kayınvaliden sana gıcıklık olsun diye yapmıyodur takma bu kadar kafana bırak yıkansın
Çok rahatsız oluyosan onun çamaşırlarını asma bırak kalsın makinenin içinde 😂
Ayy ne ayıp 🤦 eşime söylerdim annesiyle konuşsun niye böyle yapiyo diye ama baktım olmuyo kendi çamaşırların haricinde onunkileri de atıveririm yani hayrıma😂
Bende kaynanam la aynı bina da oturuyorum kek veya tatlı yaptığımda onun evinde yapıyorum elektrikten tasarruf😅
Haydaa :D
Valla önüne geç bu durumun yoksa ardı arkası kesilmez tasarruflu kadınsa sana da tasarruf edecek nefret ederim böyle Kaynanalar olmaz olsun düşman gibiler
Etme etme şeytan fit vermesin sana hemen ne olmuş sanki sen mi elinle yikiyorsun makine yıkıyor bu kadarda vesveseli olmayin
Oğlu sorun etmiyorsa sen hiç etme ayrıca takılacak bı konu değil buradakilere aldırış etme ölümlü dünya heran olebililirz bize kalack olan iyiliklerimiz
Corona virüsten dolayı artık çamaşır kabul edemiyorum de. Ne biçim insanlar var ya, şaka gibi...
Ah bu kaynanalar nedir çektiğimiz yahu dünyadaki büyün kaynanaları toplayıp üzerine beton dökeceksin olacağı o
Açıkça söyleyin, rahatsız oluyorum diye, nazik bir şekilde.. Genelde böyle kişiler oğullarının eşlerini çok kıskanırlar oturun konuşun kaynaşın
Sende al kendi kıyafetlerini onda yıka😂belki bırakır.
Şaka bir yana çok rahatsız edici.
Ama beni kafa yapısı rahatsız etti.
Bunu eşinle konuşup daha sonrada bir yol çizmeniz gerekiyor en doğrusu bu yoksa başka bir şekilde bu olaydan kurtulmanızın imkansız...
Bu kadarda cimrilik olmaz be kaynana açıkçası ben olsam çok rahatsız olurdum karşımdakine saygı duyuyorsam oda bana evime saygı duyacak
Böyle tasarrufmu olur yavaştan eve girmeye çalışıyor olmasın
bilmiyorum ki biri daha öyle demiş olabilir mi
Olabilir niye olmasın
Ne mi yapmak lazım Allah korusun demek gerekiyor heralde 😂
Kaynananla kirmadan konus bu konuyu veya esinle birlikte karsiniza alip konusun
Senin kaynana Nirvanaya ulaşmış pintilik konusun da 😂😂
Nolcak katsın makina dolmuyor diyedir. Ama devamlı olmasıda seni rahatsız ediyorsa kibarca uyar
kaynana terörü bu olsa gerek. yani rahatsız olduğunu dile getirmelisin. Allah yardımcın olsun bacım.
Hımm değişik bi durum. Belki de durumu iyi değilidr
Neyin tasarrufuymuş ya sizin evde su bedava mıymış git tartış
Ohhhhaaaaa yani tabikide etmelisin böyle susarsan ohoho.
Yok artık ciddi misin ya.. tövbe yarabbim bu günleride mi görecektir
Makinem bozuldu de ya da al karşına konuş adam akıllı ruh hastası cimri
Nasil tasarrufmus bu lan
ne biliyim çamaşır makinesi eski biraz çok mu su elektrik faturası geliyo anlamadım
s*çmaya da gelsin su masrafıdan tararruf eder
😂😂👍👍🤣
Şaka mı? Ahhahahahah Allah düşmanıma vermesin be.
:/
ondan uzak yere taşın getiremez ozaman
Durumu iyi değilse sorun etme
İzin vermeyeceksin bu kadar basit.
İzin vermesede bazı kayınnalar yine yapacagını yapar ogluna güvenir
@MezarlıkBekcisi03 kocan ana kuzusuysa onunla evlenmekte senin hatan. Bir olup seni bastırmalarına izin verme pencereden at çamaşırlarını gördüğün an şirret ol biraz sen sustukça tepene çıkar onlar
Ben evli degilim henüz evlenmedim😂 ama ne kayîn valideler gördüm ondan yazdım böyle bir tanıdîgım vardı eşi başka şehirde calışmaya gitmişti gelinde kayınvalidesigilin yanında kalıyordu kaynana kapîyı kitleyip oglumla yatma derdi pesebaya kayınnalık yapcak eziyet etcek işte cok şükür oglu calıştîgı yerde durumunu düzelttide eşini aldî gitti neldr neler duyduk gördük kayînnalarla ilgili gelinlerle ilgili
Bu kadar basit. Çamaşirlarini evinde yıka buraya getirme diyince napabilir ki
Haklısınîz ama kayın validelerin bazîlarinda cok berbat inat oluyor gelinleriyle kakîşîyorlar o kayîn validenin niyeti huzur bozmak ara acmat tartîşma cıkarmak @GeriDöndümBebek
@MezarlıkBekcisi03 soruyu sen sordun sandım 😄 aman uzak durun şöyle tiplerden lanet olasıcalar.
@MezarlıkBekcisi03 kaynanayı oldukca evinden uzak tutmaya çalışmalıyız ha yılan ha kaynana ben bir fark göremiyorum.
Yanlış anlaşıldîgım icin özür dilerim ama ne kayınnalar var görüyoruz duyuyoruz bu yüzden evlenmekten korkuyorum nefret ediyorum bejarlik sultanlik kafamı agrîtamam kendi gahrımı zor cekiyom ben 😂degil başkalarını cekicem
@MezarlıkBekcisi03 ne münasebet öyle kaynanayi kapinin eşiğinden sokmayacaksın bu kadar basit yani haddini aşiyorsa haddi bildirilir zaten kaynana öyle zirt pirt gelmemeli anca mezarina gidilir cok yüz göz olmayacaksin
@Visnelisuffleee haklısın insanlar fesat ve kakışkan uzak durmak en iyisi 😂
@MezarlıkBekcisi03 korkacak bir şey yok dik duracaksın karşısında asla taviz vermeyeceksin. En ufak bir mevzu da cephe alıcaksın ki daha fazlasına cüret etmesin edemesin bak soruyu soran kim bilir nelere göz yumdu ki şu an kaynana evine gelip çamaşır yıkqyabiliyor.
@GeriDöndümBebek bak mezarına seve seve gideriz güzel bir aktivite 😄
@GeriDöndümBebek bana kızma be daha kayınvalidem yok benim😃biraz sakin olun ihtiyar deyin gecin bunayolar napsinlar birazda oglanlarini kiskaniyorlar gelinlerinden 😃kakışkan kayınnalar ama her kayınna da kötü olmuyor bir kısmı iyi oluyor genelleme yapmayayım bazı kayınvalideler kendi kîzlarindan üsttün tutuyor gelinlerini
Mezarlık bekçisi zaten her gün mezarının toprağını öper pek kaynanacı olacak bu kız ;)
🤣🤣🤣@GeriDöndümBebek kananamın mezarında beklerim nolur nolmaz ama 😂😂
@MezarlıkBekcisi03 iyi olana iyi olunur , kötü olana kötü.
Haklısįn kardeşim
@MezarlıkBekcisi03 beklersin işin ne :)
Yani kayınnamı seversem beklerim kayinnamı sevmezsem kacarim mezerlikten bırakîrım meslegi🤣🤣
Aman boş versene yıkasın
Kaynanan güzel mi? Çivi tutar mı?
Aman makine yıkıyor sonuçta ne olacak yıkasın
Şaka mı bu ya ne yüzsüzlük
Etmelisin, böyle başlar ama böyle bitmez.
Yok artik o neyin kafası öyle😂
Bu ciddi bir sorun niye izin verdin.
Nolacak yika sanki elindemi yikiyorsun
Tabikide kimsenin eline yapışmaz ama huzursuzluğa neden olur
Bence bunu problem etmesi bile saçma ne diyecek eşine annen çamaşırlarını bizemi getiriyor diyecek bence eşiyle huzursuz olmasına neden olur, ha tabiki annenin gizli makineye atmak yerine kizim benimde iki parça çamaşırım var sizinkilerle yıkansın diyebilir
İşte kadın oradan belli ediyor kopamadıgını. Kendi annem yapsa da rahatsız olurum
Etmemelisin kaynanalar yılandır 😊
şsakdfşlsaşgkgksdl iyi güldüm :d
Ahaha kaynanaya bak bee ne fenaa
Allah yardim etsin 🤲
Uzak bi semte tasin ki gelemesin
Bari ayrı yıkasın sizinkilere karıştırmasın :)))
Etmelisin. Biriktirip öyle yıkasın.
Psikolojik sorunlu o sağlam hem de
Ben olsam izin vermem
Acikmayim diye s*çmıyordur da Allah bilir
Cusss bu bildiğin uçmuş
Al çöpe at görmedim yok de 😂
Hoşlanmadığını açıkça söyle.
Oğluna geçiriyor haberi yok. 😀
oooha yuuuh ve cussssssssss bune ya
🤣🤣🤣Beleşçi kaynana
Hasta o.