Kaynanamla aynı semtte oturuyoruz, evlerimizin arasında yuruyerek 10 dakika kadar var. Zaten eşimle evlenmeden önce de biraz tasarrufluymuş ama biz evlenince ve evden biri eksilince sanırım iyice cigirindan cikti. Donunu eteğini atletini alıp bizim eve getiriyobizim çamaşırların arasına karıştırıyo. Camasir makinesini bosalttigimda fark ettim hayret ettim bu benim değil diye, hemen kosa kosa geldi salondan ay benim o dedi sasirdim ama 1 değil 2 değil sürekli olmaya başladı. Napabilirmi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYok artik daha neler? Umarım gerçek değildir şaka gibi...
Eğer gerçekse kayınvaliden ile bu durumu konus rahatsız oldugunu bunun normal bir tutum olmadığını ve çamaşırlarını kendi evinde kendi makinesinde yıkaması gerektiğini soyle. Çamaşır makinesi bozuk olur yeni makine alıncaya veya tamir oluncayadek bir iki defa çamaşırlarını ayrı yıkaması koşulu ile yıkayabilir senin evde ama böylesi saçma ve gereksiz...02 Yorumla
Soran+1 yılValla keşke şaka olsa :D Ayrı yıkasa rahatsız olmam gerçekten ama bizim çamaşırlarımızın arasına sıkıştırması beni çok rahatsız ediyo
- +1 yıl
Bence konuş gercekten sikinti
En İyi Cevaplar
+1 yılTek başına yaşıyorsa belki de makinesini dolduracak kadar çamaşır biriktirmesi uzun sürüyordur. Bu konuyu oğlu ile konuşup halletmesi gerekir, gelinin evinde değil de oğlunun evinde dense belki daha farklı yorumlar gelecekti.
02 Yorumla
Soran+1 yılben gelinin evinde demedim de kayınbabam var bi de eşimin kardeşi var tek yaşamıyo
- +1 yıl
O zaman siz hiç kendinizi kötü etmeyin, gelin zaten el kızı derler. Eşinizle konuşun o çözsün
Eşinle konuş bu konuyu sen ha senden ha ondan gitmiş o tasarruf ederken sen zarar ediyorsun oğlunu düşünür insan. eşin konuşmazsa sen konuş aynen benim dediğimi de kaynana hanıma.
00 Yorumla
Biraz empati yapalım, biz de bir gün yaşlanıp aynı durumu yaşayabiliriz. Eşinin annesi senin de annen! ... Bunu unutmaman gerekir... O yüzden, az hizmet etsen ölmezsin! ... Ne olmuş yani çamaşırlarını yıkamışsın. Sonuçta makine yıkıyor...
02 Yorumla- +1 yıl
Sorun yıkaması değil ki. Ondan habersiz gelip çamaşır makinesinin içine doldurmuş bu resmen geline saygısızlık onu asla yerine koyup söylememiş bile. Sanki kız evinde yemek yiyor diye laf yapıyor hemen hizmet etsen ne olur laflarını söylüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115
Cevap
29Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılKendi tasarruf yaparken senin evinde israf yapmış oluyor. Ben senin yerinde olsam bunu eşinle konuşurum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlar burada sıkıntı yıkaması değil, emrivaki yapması. Bir çoğunuz maşallah polyannasınız mübarek. Maddi durum söz konusu ise bunu söyler ve size danışabilirdi kayınvalideniz. Danışmadan kastım en basiti haber verebilirdi, ev sizin düzen sizin sormadan etmeden hiç yakışık almaz. Bir daha olması halinde "Anneciğim bana da haber verseydiniz ben de ona göre sizin çamaşırlarınızı veya kendi çamaşırlarımı sıraya koyardım." diye belirtin. Yumuşak tavır sergilerse sorun yok zaten, aksi takdirde siz de niyetini anlarsınız. Kötü olmayın aynısı tekrarlanırsa, yumuşak dille eşinize açıklayın durumu.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim, birden herkes melek kesildi eline mi yapışacak dite ama benim derdim 2 parça kıyafet değil hem dediğin gibi emrivaki olması hemde neden kendi tişörtümle başkasının dn-onunu yıkayayım kendi annem bile olsa
+1 yılBizimle kalıyorkenn çamaşırlarinı seve seve yıkarım ama kendi evindeyken böyle bir şey yapmasına müsade etmem. Hele kendi çamaşırlarımıza karıştırmaya hiç müsade etmem..
İyi sabrın varmış, eşiniz duruma el atmiyorsa siz kendiniz çözün isteyen alınsın isteyen küssün. Böyle bir saçmalık olamaz kendi evinde makina bozuk olsa neyse diycem.00 Yorumla
+1 yılKaynanan cok kurnazmis canım masallah😅😅sen de ko anne böle olmuyor sen yatagi yorgani al yerles yemek banyo bulasik onlar da israf degilmi nasıl olsa burda keriz var halledilir de belki utanır iyice abartıyor insanlar ben anlamıyorum onun size destek olması gerekirken köstek olmus komik ya utanır insan camasiri getirirken
00 YorumlaYaşları bizden büyük insanların tasarruf huyları çoğunlukla görülüyor, çok takmasakta bu olayları bir yerde patlak veriyor illaki, bence siz bu durumu neden yaptıgını sorun ilk baş çözüm odaklı olmalısınız eğerki devam ederse bi süre daha kaynananızla konuşun işte bir komşum anlattı der gibi onun yaptıklarını anlatın işte piskolojısı bozukmuş şu an piskologla bu sorunu konuşuyor faln gibisinden belki bidaha yapmaz kaynananız psikolojisinin bozuk oldugunu düşünmeyin diye bu duruma bir son verir
00 Yorumla
+1 yılNe yazikki bu kayinvaliden kendini bilmezin teki. Amaci seninle ugrasmak mi anlamadim. Çok ayip bu yaptığı sonuçta artık o evde senin düzenin işliyor ne kadar ayıp ya. İzinsiz kullanmak saygısızlık resmen şaka gibi. gerçekse çok şaşırdım. Tepkini belli et yüzüne söyle yaptığın doğru değil dersin
10 Yorumla
+1 yılYıkayıver bi kişinin kıyafetinde ne olucak. Şöyle düşün elden ayaktan düşse eşin zaten eve alır o zaman da bir yıkamış olursun. Bence bu tarz şeylerin lafı olmamalı. Ailesiniz. Kendi anne baban getirse makine zaten çalışıyor diyeceksindir 😊
14 Yorumla
Soran+1 yılKendi anne babam getirse ayrı bi makine çalıştırırım. O getirse düzgünce verse yine çalıştırırım. Kendi çamaşırlarımın arasında başkasının donunu görmek hoş bi şey değil.
- +1 yıl
Aynı tavrı onun için de uygulayabilirsin o halde 😊 nasıl ki anne babana kirli çamaşırlarını sorup ayrı yıkarsın eşinin annesine de anne madem bende yıkıyorsun getirir bana verirsin ben seninkileri de ayrı çalıştırırım dersin. Kendinizi üzmene strese sıkıntıya girmene gerek kalmaz böylece 😊
Soran+1 yılbende yıkadığını söylemiyo ki ben her seferinde çamaşırları toplarken görüyorum, okumuyosunuz soruyu herhalde
- +1 yıl
Soruyu okudum çözümde söylüyorum ama siz daha çok kaos seviyorsunuz sanırım. Alıp karşınıza güzel bir dille söyleyin. Madem sizde yıkıyor sen getir ben ayrı yıkarım dersin yani. Sonuçta eşinizin annesi. Anlıyorum sizi anlamıyor değilim sadece evliliğinizi böyle bi sebepten kötü etmeyin. Siz ters yapsanız belli ki aksi biri eşinizi kışkırtabilir durduk yere aranız bozulmasın. İdare edilebilir bir durum. Konuşarak çözmeniz yararınıza olucaktır
Gizli Üye(30-35)+1 yılYıkasın ne olacak ki, bir iki çamaşır. Umarım makinen büyüktür 😁
Eğer bu durumu çok istemiyorsan kocanla konuşabilirsin bu durumu veya kayınvalidene açık açık yapmaması gerektiğini söyleyebilirsin.
Ama benim kendi başıma böyle bir olay gelse bir iki parça çamaşırı hiç sorun etmem.02 Yorumla- +1 yıl
sen belli pasaklisin o zaman 🙈
Cevap sahibi+1 yıl@yilanbayburtlu Nasıl bana bu şekilde yazabiliyorsun?
+1 yılSu saatin den kapat sular gitti sular yok de tamir felan var heralde de sular yokmuş diye gider bir süre böyle yap alışkanlık yapmış galiba o alışkanligi gidesiye kadar bu şekil davran kimseyede belli etme
11 Yorumla- +1 yıl
Sulari kapat kendi giysilerini al git onun evinde yıka bir kaç kere aynisini sende ona yap bakalım
+1 yılVay be utanmazligin zirve yapmış hali olsa gerek hayır benim anlamadığım illa eşinle bunlsri paylaşıyor olmalısın eşin birşey demiyor mu ya benim eşim yaptırmaz yani boylr birşey olabilir mi Allah aşkina 🤦🏻♀️ Beynim yandı sinirden 😄
10 Yorumla
+1 yılElle yıkamıyorsun ama kaynananinda öyle yapması yanlış senden müsade isteyecekti öyle belki kendi çamaşırların arasında yıkamak istemiyorsun. Düşünceli değil demek
20 Yorumla
+1 yılkıyafeti çıkarma sakla bir yere sorarsa yo çıkmadı dersin kimseye de inandıramaz başkasına anlatsa olayı kaynananı ayıplarlar gelinin evinde kıyafet yıkıyor diye
20 Yorumla
+1 yılO kadar da değil bence düzgün bi şekilde kayinvalideni karşına alıp konuşmalısın. Kayinvalidene söyleyemiyorsan eşini karşına alıp konuşmalısın. Sonuçta senin evin de ayrı kayinvalidenin evi de ayrı ordan oraya da çamaşır gelmez açıkçası yanlis yapıyor yaptığı cok yanlis bir hareket o kadarı da fazla olur.
20 Yorumla
+1 yılBence açıkla bir şey değişmediğinin. Çok elektrik yakmadığının. Ya da amacı farklı olabilir belki biraz.
30 YorumlaCovid'i bahane et. Mikrop de risk de bulaşıyormuş kıyafetten de. Ne münasabet ynai saçmalığın dik alası.
Ya da makineyi boz yalandan :)30 YorumlaBence direkt eşinle konuş güzel bir dill ile anlat ama maddi olarak sizde sıkışıyorsanız eşinde tutup ben para veriyorum elektriğe falan demez inşallah
10 YorumlaBunu yazman bile ayıp ne var bunda eşinin annesi senin annen olsa ne yaparsın evladı ya onun yıkasın sen yıka katla ne var ya bizde anneyi annemi izde gelini var ama gercekten vicdan olacak insanda şu paylaşımı yaparken gercekten bir anneye yaptın muamele için guzel yorum mu bekliyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Şaka mısınız siz aga? Annesi diye evi de mi sahiplenecek? Oldu olacak kocasıyla da o evlensin. Kadın saygısızlık yapmamış, istemiyorum diyor. Onun eşyası. Asıl geline bir kadın olarak laf edeceğine şu ezik oğlunuzu kıskanma psikolojisinden kurtulun. Kimse kimseyle zorla evlenmiyor, çok kıymetli oğlu olan evlendirmez.
Yika gitsin ne olacak allah aşkına sanki elinde mi yıkıyorsun. Yıkanıp. gidiyoYıkanıp. gidiyoer haberin bile olmuyor iste. belki makina bozuk belki deterjani yok bilemezsin ses etme
12 Yorumla
+1 yılYa arkadaşlar bı yardımcı olun. Ben yenim. Benim goruşlerim nie paylaşamıyorum. Yazıyorum. Sonra. Ekranda cıkıyor ama kimse görmüyor. Çıldırcam ya aşa da sil düzelt gönder. Var göndere Tıklıyorum olmuyor. Paylaşılmıyor. Ben herkesin düşüncesi alamıyorum. Nasıl. Yapacaam. Bişi soelyın. benm teldemi sıkıntı var.
10 Yorumla
+1 yılSorun edilecek şey değil yıkamak istiyorsa yıkasın ama ütüyü kendi yapsın. Daha ne kaynanalar var, evinizde kalmadığına şükret. Ufak şeylerle arayı bozma, ihtiyacın çok olacak.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar iğrenç birşey. Böyle pintilerden nefret ediyorum parası olupda kullanmayan iğrenç insanlar diğer insanların yaşam kalitesini etkiliyor. Kocan niye itiraz etmiyor böyle saçma birşeye.
00 YorumlaKurgu gibi :D şaka gibi :D dizi gibi :D ama eğer gerçekse, iğrenç bir insan olduğunu düşünüyorum kusura bakma. Cimri insan hayatımda en nefret ettiğim insan tipi. Cimrilik bir hastalık. Dikkat edin...
00 Yorumla
+1 yılİlk Önce sebebini sor makinesi mi bozuk artık kasten mi yapıyor belirsiz herşey olabilir güzel bir dille sor eger keyfi durumsa tatlı dille uyarabilirsin sakin ol dünya da bunlar için üzülmeye değmez hayat kısa iyilik yap denize at gerisi Allah kerim :) inşallah mutlu olursun rabbim aranızı tatlı etsin
00 Yorumla
+1 yılO çamaşırlari taşıyip getir götür yapmaktan cekinmiyorsa durumu çok ciddi,😊😂
22 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
😅😅
+1 yılBir dahaki sefere makineyi kocana boşalttır, çamaşırları da ona astır. Utanması yoksa oğlunun elinden kapar bu sefer donlarını
00 Yorumla
+1 yılBilmem ama şuna Bi bak
https://youtu.be/jmgEXG1O7PE00 Yorumla
+1 yılOhaa. ohaaa. ohaaa. tek çaren ortalıkta yıkayacak çamaşır bırakmamak. bakar çamaşır da yok , mecburen kendi kıyafetlerini atar içine. Mutlu son.
00 Yorumla
+1 yılYok artık bukadar da yüzsüzlük olmaz kocanla konuş öyle saçma şey olmaz he makinesi bozuktur bir bilemedin iki sefer olur ama sürekli sürekli olmaz
00 Yorumla
+1 yıl
Kız bizim gelen kutumuzabile çıktın yaw
00 YorumlaDurumu yoksa bir sepet biriktir sin öyle getirsin tek tek gizli gizli senin çamaşırlarının içine atması
Yanlış00 YorumlaMaddi durumu yoktur makinası bozuktur deterjan vs çok pahalandı, maddi durumu iyi ise eşine söyle konuşsun sen yine de karışma
00 Yorumla
+1 yılKaynana biraz ne bileyim işte zilli tarzında biriyse geçmiş olsun yüz değil kayış olmuş bu saatten sonra bir şey yapamazsın ihale üzerine kalmış :D.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum gelsin yıkasın makine çalışıyor ekstra onun için makine çalıştırmıyorsun hijyen yönünden tiksiniyorum diyiyosan başka ama bunu sorun edip kaynananla çakmak çakma bnce söylesen tartışabilirsiniz bunu göze alıp diyicem dersen onada bişe diyemem
02 Yorumla
Soran+1 yılEkstra çalıştırsam rahatsız olmam ki, bi makine ne kadar harcayabilir yani maksimum? Ama ben bizim çamaşırlarımızla başkasının çamaşırlarının yıkanmasından hoşnut değilim, onunla alakalı değil tabi alt komşum gelse 1 parça şey verse onu da ayrı yıkarım bilmiyorum öyle alıştım galiba
Cevap sahibi+1 yılRahatsızlığınızı dile getirin ama kırılabilir gücenebilir
Tasarruf levelinin üstüne çıkmış artık. Hiç hoş değil. Bence bir şeyler yapmazsan bu giderek artmaya başlayarak büyük bir sorun haline gelir.
00 Yorumla
+1 yılBu ne yaa jsksjjs bide habersiz mi koyuyor eşyalarını
Allah sabır versin01 Yorumla
Soran+1 yılİlk başta yanlışlıkla sandım bizdeydi üstünü çıkarmıştı herhalde ben yanlışlıkla koydum dedim de kadının iç çamaşırını görünce anladım yanlışlıkla olmadığını artık
Bişi diyim mi bu cimrilik de değil hastalık bildiğin kırmızı odaya götürün
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
+1 yılKonuş ve yıkamak istemedigini söyle ya da
makine bozuldu diye sen ona götür çamaşırları 😅01 Yorumla
Soran+1 yılhahah yok ya :D
+1 yılEtmelisin bence. Kendi malına kıyamıyor senin malına kiyiyor.
10 Yorumla
+1 yılYok artık, hadi senle birlikte yaşasa neyse de te evden alıp da size getirmesi saçmalık...
10 Yorumla
+1 yılBirde iyi kaynana görelim duyalım ne var yani ya hepsimi tuhaf hepsimi kötü çıkar neden böyleler
10 YorumlaBu tasarruf degil bence apacik cimrilik valla yavaştan o size yerleşir diyim sana
10 Yorumla
+1 yılmakinen bozuksa biriktir getir 1 makina atayım karıştırma bizimkilere de
10 Yorumla
+1 yılE yuh ama.. donunu da makinemize koymazsın be kaynana sjdjjshsh acilen konuş, bıraksın şu huyunu. Yavaş yavaş eve sızmanın derdinde bu, ben öyle düşünüyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılYa ayrı ayrı atsın yine ama ben bizim çamaşırlarımızla karışmasını istemem ne bilyiim garip değil mi :/
+1 yılo neymiş yaa bence et ya öyle şey mi olur kendisi yıkasın kendi evinde fdgvzdfbgf
00 Yorumla
+1 yılEtmelisin bence başlığı direk okuyunca sinirlerim bozuldu
00 Yorumlaevlenenince kaynanam böle bişi yapsın donlarını pencereden aşağı atarım :D
00 Yorumla
+1 yılSana haber vererek ayrı yıkaması daha iyi olurdu böyle hoş olmamış.
00 Yorumla
+1 yılBu duruma kendisini aşmak diyoruz.. ve de ekliyoruz; "PES"...
00 Yorumla1 haftalık sende biriktir götür orda yıka bakalım 2-3 makina çamaşırı sorun edecek mi? 😂
00 YorumlaBundan rahatsız olman normal. Kocana söyle o annesine gereken seyi söyler
00 Yorumla
+1 yılOğlu ödüyor faturaları yani laf etmen bile çok ayıp.
03 Yorumla- +1 yıl
Sence soru sahibinin annesi kızının evinde çamaşırlarını tıkasaydı bu soru sorulur muydu siteye?
- +1 yıl
*yıkasaydı
O ne saçmalık öyle.. Deterjanı mi yok acaba almayı teklif et, ya da açıkça sor neden yaptığını.
00 Yorumla
+1 yılTaşının uzak bir yere ya da eşin annesiyle konuşsun
00 Yorumla
+1 yılGeldiğinde kapıyı açmayın böyle pintilik mi olur ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNee abartıyor Sun iki üç parça fazla yıkasan eline mi yapışıyor anan olsa kıçına takmazsin kaynana olunca kicin tutuştu
04 Yorumla
Soran+1 yılAnnemle kendi çamaşırlarımı da bir yıkamam ben, niye yıkiyim başkasının donuyla kendi çamaşırlarımı pardon da?
Cevap sahibi+1 yılBi git be Allah sizin gibilerin eline düşürmesin kimseyi kadın yaslanıp elden ayaktan düşse kim bilir neler yaparsın sen
Soran+1 yılkadın elden ayaktan düşse bakarım, birine bakmakla birinin donuyla kendi tişörtlerini bir yıkamak bir değil. yarana mı dokundum bu ne atar anlamadım kaynana mısın?
Cevap sahibi+1 yılYooo bende gelinim ama kaynanam gelse yıkamami istse yıkarım yaram yok senin var saygı diye birşey var ottan boktannnn kavga aramam ben
Bence şöyle anne böyle yanlışlıkla makineye birsey girmez bilerek. Yaptığın belli. Makinen mi bozuk ondan mı böyle. Yapıyorsun. Diye söyle. Valla büyüde. Yapılır ya ben insanlara güvenmiyorum. Valla güvenmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTeyzemin gelinde teyzemde yıkıyor bebeği baktırıyor tüm işleri teyzem yapıyor kendisi hem maaşı hem mutfak fişini alıyor
00 Yorumla
+1 yılHızlı çözüm bulamazsan kaynana yavaş yavaş geli😅😂😂😂
Senin kaynana evermeni isti😅🤣🤣🤣
(evlendirirsne kurtulursun) 😅 😂 😂 😂 😂
(Bugün çamaşır yarın Banyo sonraki gün bir oda gibi geldi bana) 😅00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılReklam diye saçma sapan sorularla insanları nasıl da buraya çekiyorsunuz ey yönetim
01 Yorumla
Soran+1 yılreklam?
Eşine söyle bunu. tasarruf değil o cimrilik bildiğin
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Kaynanamın tasarruf etmek için çamaşırlarını bizim evde yıkamasını sorun etmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler