Alışveriş & Hediyeler Yarışma alarmı çalıyor! En sevdiğin kıyafetini gönül rahatlığıyla hangi deterjana emanet edebilirsin? (Sayfa 5) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3528 Yarışma alarmı çalıyor! En sevdiğin kıyafetini gönül rahatlığıyla hangi deterjana emanet edebilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 63 kişi beğendi
OooAngelOfDeathooO Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 77% +1 yıl Rinso 🌵 en en en en en en en en en en en iyisi 1 0 Yorumla
Ddlgjkjs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sıvı deterjanlar neden bu kadar pahalı 1 0 Yorumla
avucumdakikelebek93 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 72% +1 yıl rinsoyla mis gibi tertemiz çamaşırlar :) 1 0 Yorumla
ezgi010203 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 78% +1 yıl Rinso gayet iyi bi marka beyeniyorum. ben 1 0 Yorumla
sesesesey Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Ben çamaşır yıkamayı bilmiyorum selamlar 1 0 Yorumla
0ambrosia0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 71% +1 yıl Ev halkı neyi tercih ederse onlara uyuyorum 🤗 1 0 Yorumla
Attarlıkadın Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Çamaşırlar kokar rinsooo rinsooo 😊😊😊😊 1 0 Yorumla
Neutro1 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Rinso...Duygulandım be.Annemin favorisi 😂 1 0 Yorumla
Meri0640 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 89% +1 yıl Hiçbir bilgim yok anacığım en iyisini bilir 1 0 Yorumla
mağaradakivampirr10 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 38% +1 yıl Güzel paylaşım olmuş eline sağlık 😊 1 0 Yorumla
Yagmur-756 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Rinso tercihim olan deterjan renkleri soldurmuyor 1 0 Yorumla
BabyTeacher Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 78% +1 yıl Rinso kullanırım renkleri soldurmuyor. 1 0 Yorumla
αчkız Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kuru temizlemeye emanet edebilirim en fazla😂 1 0 Yorumla
HürreemSultaaN Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Kullandığım deterjandan çok memnunum ☘️🌺 1 0 Yorumla
tuce_d Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Rinso kokusu temizlemesi ile onu tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
sakinolbirazaq Takip Et Xper 5 Yaş: 125 , eic 72% +1 yıl tek istediğim renkleri solmasın 😩 1 0 Yorumla
Elfprincess Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Tabi ki yeni rinsoya emanet edebilirim. 1 0 Yorumla
Pelinsumer Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl Şu kömür siyahlı olani nerak ediyorum? Deneyeceğim 1 0 Yorumla
Djdidjdhisoshwh Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Farketmez allah ne verirse onunla yikanir 1 0 Yorumla
YetersizUmutsuz Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 71% +1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş tebrikler 1 0 Yorumla
mmirasuu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 85% +1 yıl Hiç anlamam ilerde rinso alıyım bari kdkdkd 1 0 Yorumla
GözdeÖA Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Persil ve perwoll kullanıyorum. Ama deneyeceğim 1 0 Yorumla
Narinpsikopat Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Bir anneme soruyum ben çok bilmem böyle şeyler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
259Cevap
Rinsoooo genelde kullanırız
Rinso 🌵 en en en en en en en en en en en iyisi
Sıvı deterjanlar neden bu kadar pahalı
rinsoyla mis gibi tertemiz çamaşırlar :)
Pek değil bir kere yaşadım bunu
Rinso gayet iyi bi marka beyeniyorum. ben
Ben çamaşır yıkamayı bilmiyorum selamlar
Ev halkı neyi tercih ederse onlara uyuyorum 🤗
Bir iki marka var güvendiğim.
Çamaşırlar kokar rinsooo rinsooo 😊😊😊😊
Rinso sıvı deterjanı elbette...
Canım @Rinso mis gibi temizliyor.
Rinso...
Duygulandım be.
Annemin favorisi 😂
rinso tabi ki de harikaaaa
Tabi tabi rinsoo harika buluş
Annem rinsoyu kullanıyor ve memnunuz.
Rinso olabilir mi acaba :)
Hiçbir bilgim yok anacığım en iyisini bilir
Hepsini kullaniyorum genelde
Rinso çok güxel annem severek kullanorm
Güzel paylaşım olmuş eline sağlık 😊
Rinso tercihim olan deterjan renkleri soldurmuyor
Rinso kullanırım renkleri soldurmuyor.
Hepsi de güzel deterjanlar
Rinso.. missss gibi kokuyorr 🌸
Kullandığım bir ürün güzel bir üründe
Tabii ki rinso 💞 mis mis
Karışık kullanıyorum valla
Rinso favorim mis gibi kokyor ❤️
Kuru temizlemeye emanet edebilirim en fazla😂
Kullandığım deterjandan çok memnunum ☘️🌺
Rinso kokusu temizlemesi ile onu tercih ediyorum.
Çamaşır kokusu bana çok huzur veriyor
tek istediğim renkleri solmasın 😩
Bilindik marka olsun yeter bana
Hiç denemedim , deneyeceğim..
Tabi ki yeni rinsoya emanet edebilirim.
Şu kömür siyahlı olani nerak ediyorum? Deneyeceğim
Omo dan başka bir şey kullanmıyorum.🙂
Farketmez allah ne verirse onunla yikanir
Rinso kabatlanfırır gzğelmarka
Siyahlar renkliler olduğu gibi kalsın.
Hmm güzel bir şey ya kuşlar gibi
Tabii ki Rinso Rinso her zaman her yerde 1 dur o