Alışveriş & Hediyeler Yarışma alarmı çalıyor! En sevdiğin kıyafetini gönül rahatlığıyla hangi deterjana emanet edebilirsin? (Sayfa 6) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3528 Yarışma alarmı çalıyor! En sevdiğin kıyafetini gönül rahatlığıyla hangi deterjana emanet edebilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 63 kişi beğendi
Dreadnought Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Her yerde bulamadığım için mağdurum. 0 0 Yorumla
sevimlimanyak Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 65% +1 yıl Bu sayede artık Rinso kullanacağım. ☺️ 0 0 Yorumla
KONYALI4235 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Rinso aslında güzel kokusunu seviyorum 0 0 Yorumla
Sw33tSm00thi3 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 63% +1 yıl Evet rinso yenilendi harika iş çıkarıyor 0 0 Yorumla
CrazyİstMan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Kesinlikle rinso şarkıda süper olmuş 0 0 Yorumla
ulaş3478 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 38% +1 yıl Tabiki rinsoya emanet rinso olmadan olsan 0 0 Yorumla
_sexting_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 76% +1 yıl Fark etmez markası yeter ki güzel olsun temizliği. 0 0 Yorumla
Kraliçesiz Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl En iyisini kadınlar bilir biz ne desek boş. 0 0 Yorumla
BADLOWE3461 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 60% +1 yıl İlgi alanım dışı annemden bildiğim omo 0 0 Yorumla
papagligocik Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 80% +1 yıl Yarismalari severim. Haydi baslayalim. 0 0 Yorumla
blackofgood Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Bizimkiler aldi bakalim ne kadar iyi çıkacak 0 0 Yorumla
KalbiAciyanAdam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl Hijyen de hijyen özellikle şu an pandemi zamanı 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Muhteşem kokulu harika çok güzel 0 0 Yorumla
captionmaster Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Deterjanlar hakkında pek bilgim yok. 0 0 Yorumla
Kralex09 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 75% +1 yıl Sevdiğim aşık olduğum insana herşey yakışır. 0 0 Yorumla
UGUR46R Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Çok güzel bilgilendirici bi içerik olmuş 0 0 Yorumla
Tahir32 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl Çok araştırdım yok ama gerçekten sinir bozucu 0 0 Yorumla
KabusGeriDöndü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Hiç deneme firsatim olmadi kullananlar var mi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
259Cevap
anneme teslim ediyorum...
Rinso olabilir doğal içerikli olduğu için
Her yerde bulamadığım için mağdurum.
Bu sayede artık Rinso kullanacağım. ☺️
Rinso aslında güzel kokusunu seviyorum
Evet rinso yenilendi harika iş çıkarıyor
Hayır sadece Çiti çıtı yıkama
Temiz yıkayan bir deterjanaa
Kesinlikle rinso şarkıda süper olmuş
Tabiki rinsoya emanet rinso olmadan olsan
Rinsoya güvenebilirim 👍🏻🌼
Suylan yıkıyoruz biz olmaz mı :D
Rinso bilmiyorum bile ben
Hiç denemedim denemekte fayda var
Denemek lazım kesinlikle,
Alarmı kapatırım ondan daha iyi
Paylaşım için teşekkürler 😌
Bunu Ben bilmem eşim bilir :)
Yok benim suanda ben elendim 😂
Kadin kiyafeti surekli degisken moda
Fark etmez markası yeter ki güzel olsun temizliği.
En iyisini kadınlar bilir biz ne desek boş.
Tabiki rinsi onunkadar iyisi mi var
İlgi alanım dışı annemden bildiğim omo
Yarismalari severim. Haydi baslayalim.
Evde ne varsa o annemde o iş
Bizimkiler aldi bakalim ne kadar iyi çıkacak
Hijyen de hijyen özellikle şu an pandemi zamanı
Muhteşem kokulu harika çok güzel
Anneme emanet ediyorum 😀
Ekonomik güzel kokulularrr
Derinden gelen okyanus kokusu..
Deterjanlar hakkında pek bilgim yok.
Sevdiğim aşık olduğum insana herşey yakışır.
Rinso ya da perwoll kullanıyorum.
Çok güzel bilgilendirici bi içerik olmuş
Güzel çalışma olmuş bence
Çok araştırdım yok ama gerçekten sinir bozucu
Tabiri rinso toz deterjan
Rinso kır çiçeklerini bir ara kullanıyorduk.
Çamaşır suyuna tabiki😂 rinsoda ıyi
Denemeliyiz bence güzel sonuçlar için
En guzel kokulu olani seciyom ben nebiliyim
Yararlı paylaşım olmuş. Denemek lazim
Elinize sağlık çok güzel paylaşım
Ekonomik fiyatla tabii, rinso olurdu
Hiç kullanmadım kullanıcam
Tabiki reksona güzel temiz
Rinsooooo daha iyisini bilmiyorum en sevdiğimm
Zaten Giyorum yıkıyor istediğim zaman
Annemin tercihini söylüyorum rinso 😅
Hiç deneme firsatim olmadi kullananlar var mi