Alışveriş & Hediyeler Yarışma alarmı çalıyor! En sevdiğin kıyafetini gönül rahatlığıyla hangi deterjana emanet edebilirsin? (Sayfa 4) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3528 Yarışma alarmı çalıyor! En sevdiğin kıyafetini gönül rahatlığıyla hangi deterjana emanet edebilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 63 kişi beğendi
Aliistt Takip Et Xper 3 Yaş: 43 +1 yıl Rimso başarılı işler yapıyor. Başarılarınızın devamını dilerim. Mutlu günler. 😀 0 0 Yorumla
ttoxicc Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl En sevdiklerim hep çekiyor ya da rengi gidiyor İSTİSNASIZ en sevdigim kiyafetlere oluyor bu 0 0 Yorumla
kralmen3235 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Omomatik bütün kıyafetlerimi gözü kapalı bile yıkayabileceğim efsane bi deterjan 👍 0 0 Yorumla
Mülâzımısani Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl öğrenciyken renkli beyaz ayrı ayrı deterjan konulduğunu bilmezdim beyaz bişeyi kalmadı :p 0 0 Yorumla
Gangsta77 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl En sevdiğim kıyafetimi anneme emanet ederim yeter :P 0 0 Yorumla
Rüzgarrakrx Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Toz deterjan iyi degil bence sıvı iyi hem siyahlar hem renkliler için 0 0 Yorumla
bayıltanadam Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Ben anneme bırakıyorum, ne kullanıyor bilmiyorum... 0 0 Yorumla
MariuS0 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Deterjanlardan ziyade devir ve yumuşatıcı daha önemli. 0 0 Yorumla
Olympuscazg Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Walla çok fazla deterjandan anlamıyorum, hangisi güzel kokarsa :) 0 0 Yorumla
ramihırtlak Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Sobadan çıkan külle yıkanan beyazlar karbeyazı gibi oluyor 0 0 Yorumla
Joker739 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl aloe veranın ülkemizde tutmama sebepleri diye soru sorulmalı rinso aloe vera 🤔 ilginç 0 0 Yorumla
Ayşenur100 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 62% +1 yıl Tabiki yeterli değil sadece bunlar olması. 3 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Ben rinso kullanmadım ama denemek isterim 1 0 Yorumla
clgnerkek74 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Tabi ki rinso Evde sürekli kullanıyoruz 1 0 Yorumla
Temali Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 49% +1 yıl sanırım rinso ya emanet etmek gerekiyor 😅 1 0 Yorumla
eresbosss Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 72% +1 yıl rinso tabiki de yumuşak ve güzel kokulu 1 0 Yorumla
reversengineer Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Anneme emanet ediyorum. O da rinsoluyor 😅🤣 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Kıyafetlerim rinsoya emanetsiniz 1 0 Yorumla
orge49 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 38% +1 yıl Evimde @Rinso dan başka deterjan kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Tugbaak8 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl anneme sormam lazim benim ilgi alanim degil 1 0 Yorumla
Afeti_Örfken Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Annem ilgilendiği için pek bilmiyorum asdfk 1 0 Yorumla
SoulmanPl Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Kokusu yüzünden bile rinsoyu kullanırdım 1 0 Yorumla
freankeistane Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl O kkadr sevdigim bir kuyafetm bie turlu olamadi ya 1 0 Yorumla
Ayşenur4321 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Rinsoyu denemedim ama güzeldir eminim 😊 1 0 Yorumla
nicksizbirisiiğ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Anneme rinsodan başkasını aldırmıyorum:))) 1 0 Yorumla
nis22 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 62% +1 yıl Beyazlar için rinso vazgeçilmez nir marka😍 1 0 Yorumla
Ateşejderhasıı Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 85% +1 yıl Her yerde #rinso. Beni benden alan kokuları 🔥 1 0 Yorumla
antidepresancı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Bir dönem rinso kır çiçekleri kullanmistim 1 0 Yorumla
doğrulukyadacesaret Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Valla daha öyle bir deterjana rastlamadım 😊 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
259Cevap
Rimso başarılı işler yapıyor. Başarılarınızın devamını dilerim. Mutlu günler. 😀
En sevdiklerim hep çekiyor ya da rengi gidiyor İSTİSNASIZ en sevdigim kiyafetlere oluyor bu
Omomatik bütün kıyafetlerimi gözü kapalı bile yıkayabileceğim efsane bi deterjan 👍
öğrenciyken renkli beyaz ayrı ayrı deterjan konulduğunu bilmezdim beyaz bişeyi kalmadı :p
En sevdiğim kıyafetimi anneme emanet ederim yeter :P
Toz deterjan iyi degil bence sıvı iyi hem siyahlar hem renkliler için
Ben anneme bırakıyorum, ne kullanıyor bilmiyorum...
Deterjanlardan ziyade devir ve yumuşatıcı daha önemli.
Walla çok fazla deterjandan anlamıyorum, hangisi güzel kokarsa :)
Sobadan çıkan külle yıkanan beyazlar karbeyazı gibi oluyor
aloe veranın ülkemizde tutmama sebepleri diye soru sorulmalı rinso aloe vera 🤔 ilginç
Tabiki yeterli değil sadece bunlar olması.
Rinso çok severek kullandığım bir marka
hic duymadim ama deneyemem de :)
Ben rinso kullanmadım ama denemek isterim
Tabi ki rinso
Evde sürekli kullanıyoruz
sanırım rinso ya emanet etmek gerekiyor 😅
Rinso iyidir teşekkürler ❤️
Rinso genelde kullanılır bizde
Kesinlikle rinsooooo😂😂
Daha ne olsun
rinso tabiki de yumuşak ve güzel kokulu
Kesinlikle rinso kullanıyorum
Tabiki rinso, kalitesi çok bariz 👍
Anneme emanet ediyorum. O da rinsoluyor 😅🤣
Bilgiler için teşekkürler
Kıyafetlerim rinsoya emanetsiniz
rinsoya her elbisemi emanet ederim
Evimde @Rinso dan başka deterjan kullanmıyorum
Yeniii rinso aloe veraa💖
Faaarrkeeetmezzz Bence...
Cidden rinso yani baya iyiki❤️
Ilk kez duyuyorum rinsoyu😂🙈
Ya boylekokusu bni benden aliyo bee.
Rinso tabiki yıkadım ve memnun kaldım
Gerçekten çok iyi bi deterjan
anneme sormam lazim benim ilgi alanim degil
Çocukluğumuzun deterjanı rinso☺️
aklımda vardı unuttum şimdi.
Annem ilgilendiği için pek bilmiyorum asdfk
Kokusu yüzünden bile rinsoyu kullanırdım
Yeni rinso kömür siyahlığı
Tabi tabi tabi yeni rinso. d
O kkadr sevdigim bir kuyafetm bie turlu olamadi ya
Rinsoyu denemedim ama güzeldir eminim 😊
Ben anneme emanet ediyorum❤️
Onu ben bilemem şimdi anam biliyor
O kadar çok çeşit var ki 😂
Anneme rinsodan başkasını aldırmıyorum:)))
Rinso varsa asla sorun olmaz.
bence de güzel olmuş begendim
Beyazlar için rinso vazgeçilmez nir marka😍
Her yerde #rinso. Beni benden alan kokuları 🔥
Sıvı deterjan da tek geçerim
Annem kullanıyor kokusu çok güzel
Kuru temizlemeye götürüyorum
Bir dönem rinso kır çiçekleri kullanmistim
Valla daha öyle bir deterjana rastlamadım 😊
Kuru temizlemeye emanet ediyorum
Yeni rinso kömür siyahlığı muhteşem
Rinso kır çiçekleri kokusuyla