Alışveriş & Hediyeler Yarışma alarmı çalıyor! En sevdiğin kıyafetini gönül rahatlığıyla hangi deterjana emanet edebilirsin? (Sayfa 3) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3528 Yarışma alarmı çalıyor! En sevdiğin kıyafetini gönül rahatlığıyla hangi deterjana emanet edebilirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 63 kişi beğendi
AnkaralıGarip Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Ben bu konulardan pek anlamam ama Rinsoyu bilirim, iyidir yani. 1 0 Yorumla
KingGrimReaper Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl rinso blac. black is best. guc ve ihtisam icin siyah secin. 1 0 Yorumla
sariyerlizafer Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Kıyafete önem gösteririm oyuzden rinso hayat kurtarir 1 0 Yorumla
alpsnkzn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Erkek olarak rinso markasını denedim ve gözle görülebilen sonuçlar aldım teşekkür ederim 1 0 Yorumla
kuyruklubeyaztavsan Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Temizlik malzemelerinden çok anlamasam da rinso olabilir. 1 0 Yorumla
psikanalistbiradam Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl tabi ki rinsoya emanet ederin en sevdiğim ve güvendiğim 1 0 Yorumla
remziyeunver Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Elbette güvenilir olan Rinso derinlemesine temizlik 2 0 Yorumla
kibaradam8 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl O kadar da önemli değil kaliteli olan her deterjanı kullanırım 0 0 Yorumla
adolfadalwin Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Valla ben pek anlamam sağolsun annem yıkıyor, isterseniz anneme sorabilirsiniz ama rinsoyu önericeğine eminim 0 0 Yorumla
Zeynep3ce Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Tabi ki rinso kokusu ve derinlemesine temizligi bir harika beni benden aliyor 1 0 Yorumla
Belinayesim Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Yeni rinso kömür siyahlığı ile renklerimiz solmuyor ve aynısı gibi kalıyor 1 0 Yorumla
Sonnur56 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Rınso gayet guzel ve cıceksı bir kokusu camasır lar mis gibi tertemiz daha ne olsun 1 0 Yorumla
ballıçilekk Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ben kiyafetlerimi makineye atmaya üşendiğim için genelde Allaha havale ediyorum 1 0 Yorumla
Oktay_1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bayanlar bilir tabikide onlarin ustaligi tamda burda 1 0 Yorumla
Vethekdoktor Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tabiki rinso çok güzel çok temiz yıkıyor iz bırakmadan 1 0 Yorumla
Orhan2541 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Beyaz sabun ve yasemin kokuluyu tercih ediyorum, kokusu baya hoş geliyor 1 0 Yorumla
higörl Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Rinso ;) tabiki de. Kokusu çok güzel ve rengi yeni aldığım gibi 1 0 Yorumla
Mehmet338876 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Rinso on numara hiç pişman değilim herkese tavsiye ederim 1 0 Yorumla
Meryem050219 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ben son zamanlarda rinso almaya başladım çok memnunum kullanmaya devam edicem 1 0 Yorumla
BySokRates Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Deterjandan anlamam tek aklımda kalan omomatigin makine deterjanı oldugunu biliyorum 1 0 Yorumla
suskunqe02 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Rinso tabikide Bayadır kullanıyoruz çok memnunuz ailecek 1 0 Yorumla
Sevemedimkaragözlüm8 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Siyah renk ağırlıkli giyerim çünkü biz Beşiktaşlılar için siyah be beyazdır hayat gri olmaz bizde 1 0 Yorumla
Lɒvıиııɒ Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl Hiç denemedim ben rinso markayı ama aloe vero olansını dikkatimi çekti.#TabiiTabiiRinso 1 0 Yorumla
LİNSA Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Rinsoooooo böyle güzel bir paylaşım için teşekkürler böyle bişey çok guzel 1 0 Yorumla
neslihanghl Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl bu konuda anneme güveniyorum, hangisini tercih ederse o :D 1 0 Yorumla
SüslüHatun25 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Rinso aloe vera diyorum ben. Gözüm gibi baktığım kıyafetlerimi her deterjana emanet edemem çünkü. 1 0 Yorumla
TammbirLeydii Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Çamaşır temizliğine çok önem veriyorum. Kullandığım deterjan markası da yeterli 1 0 Yorumla
aleynabkn Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl En kısa zamanda rinso kullanacağım. Ne zamandır fırsatım olmuyordu merak içindeyim. 1 0 Yorumla
0XxDenizxXx0 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bence de rinso ben onu kullanıyorum hem ekonomik hem süper 1 0 Yorumla
mişkii Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Tabiki de gönül rahatlığıyla kullandığımız ve eşsiz kokusuyla ferahlık veren RİNSO❣ 1 0 Yorumla
didemsoy Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Hic birine emanet etmem. Guvenmiyorummmmmmm guvenmiyorum 1 0 Yorumla
sadece1işte Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl ben de rinao kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum 1 0 Yorumla
umutsuzkuş34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl 1996 yıllarda kullanılan yeşil sabun ve toz deterjanlar vardı. 1 0 Yorumla
Fatma2915 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bir çok markayı kullandım ama rinsoda gerçekten güzel. 1 0 Yorumla
___meraklıkızlar_ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Omomatik bütün kıyafetlerimi gözü kapalı bile yıkayabileceğim efsane bi deterjan 👍 1 0 Yorumla
lizzyliz Takip Et Xper 3 Yaş: 46 +1 yıl Yeni Rinso Kömür Siyahligi vazgeçilmez siyahlarım için 1 0 Yorumla
1masalmisali Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Güzel kokan çamaşırları çok seviyorum. Hatta parfümden daha çok tercih ederim 1 0 Yorumla
hipokratizm Takip Et Xper 7 Yaş: 41 +1 yıl Düşünüyorum da olsa olsa rinso olur hani sponsorlu soru ya o bağlamda 😅 0 0 Yorumla
Ela_12 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Annem ariel kullaniyor kizim daha ben pek ilgim yok 1 0 Yorumla
Belinayes Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ariel omo alo bunların hepsini kullandım rinsoyu da deneyelim bakalım kendini baya geliştirmiş ✨ 1 0 Yorumla
Lattelimuffin Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl Rindo açıkçası koku olarak sevdiğim bi ürün 2 0 Yorumla
stella__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Rinso ama hepsini de severim yani tercihim rinso 2 0 Yorumla
Yangınçayıı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl kesinlikle rinsoya. en iyi ve ekonomiği 2 0 Yorumla
Denizmeniz18 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Cidden çok iyi bir deterjan markası 2 0 Yorumla
TengriciTürkKızı Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 54% +1 yıl Denizminewrallı gayet iyi 2 1 Yorumla TengriciTürkKızı +1 yıl Kokulu gayet hoş
Denizdibindeinciiii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Muhteşem kokulu harika çok güzel 2 0 Yorumla
Aydamira Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Rinso kullandım parfümünü beyendim güzel kokuyor 2 0 Yorumla
elevencalculus Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Rinso 😍 çok seviyorum ve beğeniyle kullanıyorum 2 0 Yorumla
naz0659 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Rinso kır çiçeklerimi :) Her mevsim baharı yaşatır :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
259Cevap
Ben bu konulardan pek anlamam ama Rinsoyu bilirim, iyidir yani.
rinso blac. black is best. guc ve ihtisam icin siyah secin.
Kıyafete önem gösteririm oyuzden rinso hayat kurtarir
Erkek olarak rinso markasını denedim ve gözle görülebilen sonuçlar aldım teşekkür ederim
Temizlik malzemelerinden çok anlamasam da rinso olabilir.
tabi ki rinsoya emanet ederin en sevdiğim ve güvendiğim
Elbette güvenilir olan Rinso derinlemesine temizlik
O kadar da önemli değil kaliteli olan her deterjanı kullanırım
Valla ben pek anlamam sağolsun annem yıkıyor, isterseniz anneme sorabilirsiniz ama rinsoyu önericeğine eminim
Tabi ki rinso kokusu ve derinlemesine temizligi bir harika beni benden aliyor
Yeni rinso kömür siyahlığı ile renklerimiz solmuyor ve aynısı gibi kalıyor
Rınso gayet guzel ve cıceksı bir kokusu camasır lar mis gibi tertemiz daha ne olsun
Ben kiyafetlerimi makineye atmaya üşendiğim için genelde Allaha havale ediyorum
Bayanlar bilir tabikide onlarin ustaligi tamda burda
Tabiki rinso çok güzel çok temiz yıkıyor iz bırakmadan
Beyaz sabun ve yasemin kokuluyu tercih ediyorum, kokusu baya hoş geliyor
Rinso ;) tabiki de. Kokusu çok güzel ve rengi yeni aldığım gibi
Rinso on numara hiç pişman değilim herkese tavsiye ederim
Ben son zamanlarda rinso almaya başladım çok memnunum kullanmaya devam edicem
Deterjandan anlamam tek aklımda kalan omomatigin makine deterjanı oldugunu biliyorum
Rinso tabikide Bayadır kullanıyoruz çok memnunuz ailecek
Siyah renk ağırlıkli giyerim çünkü biz Beşiktaşlılar için siyah be beyazdır hayat gri olmaz bizde
Hiç denemedim ben rinso markayı ama aloe vero olansını dikkatimi çekti.
#TabiiTabiiRinso
Rinsoooooo böyle güzel bir paylaşım için teşekkürler böyle bişey çok guzel
bu konuda anneme güveniyorum, hangisini tercih ederse o :D
Rinso aloe vera diyorum ben. Gözüm gibi baktığım kıyafetlerimi her deterjana emanet edemem çünkü.
Çamaşır temizliğine çok önem veriyorum. Kullandığım deterjan markası da yeterli
En kısa zamanda rinso kullanacağım. Ne zamandır fırsatım olmuyordu merak içindeyim.
Bence de rinso ben onu kullanıyorum hem ekonomik hem süper
Tabiki de gönül rahatlığıyla kullandığımız ve eşsiz kokusuyla ferahlık veren RİNSO❣
Hic birine emanet etmem. Guvenmiyorummmmmmm guvenmiyorum
ben de rinao kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum
1996 yıllarda kullanılan yeşil sabun ve toz deterjanlar vardı.
Bir çok markayı kullandım ama rinsoda gerçekten güzel.
Omomatik bütün kıyafetlerimi gözü kapalı bile yıkayabileceğim efsane bi deterjan 👍
Yeni Rinso Kömür Siyahligi vazgeçilmez siyahlarım için
Güzel kokan çamaşırları çok seviyorum. Hatta parfümden daha çok tercih ederim
Düşünüyorum da olsa olsa rinso olur hani sponsorlu soru ya o bağlamda 😅
Annem ariel kullaniyor kizim daha ben pek ilgim yok
Ariel omo alo bunların hepsini kullandım rinsoyu da deneyelim bakalım kendini baya geliştirmiş ✨
Rinso vazgeçilmezdir tabiki
Rinso ilk seçimimdir her zaman
Şu an evde Rinso kullanıyoruz...
Rindo koku açısından iyi açıkşçası
Rindo açıkçası koku olarak sevdiğim bi ürün
Rinso ama hepsini de severim yani tercihim rinso
kesinlikle rinsoya. en iyi ve ekonomiği
Rinso rinso aldım gitti 😂
Siyahlılar için olan güzel
Tüm ürünleri kullandım memnunum
Cidden çok iyi bir deterjan markası
Denizminewrallı gayet iyi