Hangi çamaşır tozunu satın almak daha iyidir? Biz kadınların ortak sorunu sanırım. Benimde öyle. Aynı zamanda mağaza rafından beğendiğimiz deterjanlar istediğimiz sonuçları alamaya biliyoruz.
#TabiiTabiiRinso tabiki : harikasın seni tanıyana denk aslında çamaşırlarım hiç yıkanmamış. Yeni Rinso Limon ve Karbonat Toz Çamaşır Deterjanı, teşekkürler sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
259Cevap
Annem yapıyor çoğunlukla ama en iyi deterjan hangisi ise onla yikadim yani bizimki iyi de😀
Hiç denemedim. O kadar reklam olduki bir denemek istiyorum.
#TabiiTabiiRinso
Ben kesinlikle simsiyah giyinen birisi olarak Rinso Kömür siyahlığından yanayım
Bence kesinlikle rinson ben denedim siz de denemelisiniz😊
Rinso harika tabikide kıyafetlerim her zaman yeni gibi yumuşacık asla solmayan regleriyle
Herkes gibi bende en güzel kokan hangisiyse onu seçerim:D
Annem ne alırsa o uygundur. Ama evet rinsonun kokuları eşsiz
Evde yalnız yaşamaya başladıktan sonra Rinsoyu tercih etmeye başladım. Çok mutluyum.
Rinso rinso rinso tertemiz yapsin camasirlarimi rinsoo
Rinsoya bir şans vermek gerekiyor her çeşiti de var ne güzel
Rinsoyu kullandım memnun da kaldım kokusu özelikle çok güzelll
Genelde toz deterjan kullanıyorum ama denemekten zarar gelmez. En kısa zamanda Rinso’yu deneneceğim
Rinsoyu cok uzun zamandır kullanıyor annem gayette memnun
Renklilerde üstün koruma ve capcanlı renkler için rinso :)
Herşeyiyle siyah giyinmeyi seven bn ve bana eşlik eden #TabiiTabiiRinso RİNSO KUSURSUZ SİYAHLAR
Beyazların daha beyaz olması ve havluların yumuşacık olması benim için çok önemli 😘😍😍
Hayır tabikide öncesinde başkasıyla denerim mutlaka
Ben Persil kullanıyorum 🤔 Rinso markası yok burada
Senelerdir kullandığım tek deterjan kokusu harika yumuşatıcı kullanmaya bile gerek yok
Anneme emanet ederim. O da genelde en iyisini bilir
Gerçekten hem kokusu hemde kıyafetlerin rengini bozmamasi bu konuda Rinso
rinso sıvıya emanet ederim sıvı kuklanıyoruz toz mu kaldı hem onlar daha öok birikiyo kıtafette
Rinsoyu hiç kullanmadım, annemden gördüğüm omo... rinsoyu deneyelim bakalım.
Gerek fiyat ile gerekse kalitesiyle Rinso Matik Kır Bahçesi tercihimizdir
Çamaşır yıkamaktan hiç anlamam. Ben sadece yıkamaları giyer sonra kirli sepetine atarım.
Kokusu güzel oluyo ve uzun süre üzerşnde kalıyo cansın
rinso zaten evlerde en çok kullanılan çamaşır deterjanı değil mi
Tabiki rinso mükemmel ama kimsede benim ayranım eksi demiyor
Rinso hiç kullanmadım ama hediye gönderseniz kullanırım denerim ☺️
Bence de önemli bir konu ya hem temizlik hem koku olarak dikkat edilmesi gerekir
Günümüzde her şey çok pahalı en uygununu arıyoruz maalesef, bu çok önemli değil artık.
Bunların hepsi aynı değilmiydi ya 😅 bir erkek olarak anca bu kadar anlıyorum 😊
Rinso hiç kullanmadım ama denemek lazım iyidir belki.
Hiç bilmediğim konular bu aralar rinso tercih edilen bir ürün sanırım
siyah renk vazgeçilmezim ve tabiki de siyah der geçerim
Genellikle siyah giyinirim bu yüzden Yeni Rinso Kömür Siyahlığı ❤️❤️
Yeni rinso gül suyu hassas kıyafetlerimi yumuşacık yapıyor
Yeni Rinso Aloe Vera ile kıyafetlerimi güvenle yıkıyorum
Deterjanmi vardi eskiden verin odun kulunu 😂😂😂😂
Valla ben anneme emanet ederim o hangi deterjan emanet eder bilemem
Rinso'nun Aloe Veralısını kullandım ve çok memnunum hafif ve ferah bir koku veriyor yeni başladım hadi hayırlısı.
Rinso markasını hiç kullanmadım kıyafetlerimizi ABC ile yıkıyoruz. Ama denemek istiyorum merak ettim rinso markasını.
#TabiiTabiiRinso
Rinso çok çok güzel özellikle renkliler için olanı
Hem temizlik hemde koku gerçekten rinsonun üstüne tanımam.
Hangi çamaşır tozunu satın almak daha iyidir? Biz kadınların ortak sorunu sanırım. Benimde öyle. Aynı zamanda mağaza rafından beğendiğimiz deterjanlar istediğimiz sonuçları alamaya biliyoruz.
#TabiiTabiiRinso tabiki : harikasın seni tanıyana denk aslında çamaşırlarım hiç yıkanmamış. Yeni Rinso Limon ve Karbonat Toz Çamaşır Deterjanı, teşekkürler sana
tabii ki de rinso, ne sandın.
Kıyafetlerimi gönül rahatlığıyla emanet edebildiğim güvendiğim bir deterjan markası var
Rinso kömür siyahlığı kullanan var mı? Nasıl acaba?
Rinso kullanmadm hic ama bitmek üzere deterjanim yorumlarda iyi denemeye değer
Siyah giysiler vazgecilmezim olduğundan tabi ki de yeni rinso kömür siyahligi
Limon karbonat olanını kullanıyorum. Yeni başladım şimdilik iyi gidiyo bakalım jdbdhsm
yeni aldık denedik baya güzel alo vera olması daha güzel olmuş.
Siyah bizim tercihimiz :) kömür karası en favorimiz artık 🖤
Canım rinsom mis gibide kokar annem en iyisini bilir dedikleri gibi kızın armahani rinso
Hem beyazlar hem renklilerde ilk günkü gibi canlılığını koruyan emanet edebileceğim Yeni Rinso Limon ve Karbonatlı deterjan
Rinso kır çiçekleri yıllardır kullandığım bir marka kokusu ve performansı başarılı bir deterjan diyebilirim.
Benim için en özel parçası Rinso Kömür Siyahlığı. Gerek kokusuyla gerek harika yumuşaklığıyla favori seçilmeye değer.:)
Tabii ki Rinso 😍 canım kıyafetlerimi güvenle rinsoyla yıkıyorum. Aloe Vera li olması ekstra hoşuma gidiyor 🥰
Sen bir harikasın rinso favorim aloe vera