Alışveriş & Hediyeler Yarışma başlıyor! Doğanın gücünü çamaşırlarına getiren yeni seriden en çok denemek istediğin deterjan hangisi, neden? (Sayfa 5) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3346 Yarışma başlıyor! Doğanın gücünü çamaşırlarına getiren yeni seriden en çok denemek istediğin deterjan hangisi, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 79 kişi beğendi
kemanlandın Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Güzel bir yazı olmuş hepsini denemeyi düşünüyorum 1 0 Yorumla
almilayilmaz Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hiç denemedim ama muhakkak deneyeceğim 😊 1 0 Yorumla
Arteka12 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 68% +1 yıl çok takılmam bir erkek olarak deterjana😅 1 0 Yorumla
tantanaya Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 76% +1 yıl Yeni gördüm bu markayı iyiye benziyor deneyeceğim 1 0 Yorumla
Sortieee Takip Et Master Yaş: 38 , eic 61% +1 yıl Rinso varsa yarışma yoktur tek rakibi kendisidir. 1 0 Yorumla
LaStCaCa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Rinso güzeldir. Omo da güzeldir cok pahallı ama 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Rinso limon ve karbonat etkili biliyorum 1 0 Yorumla
yalnizbirinsanim23 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Guzelmis sevdim bunu. Hic dusunmemistim. 1 0 Yorumla
Batushan55 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Ah o serinlik insanı çok mutlu ediyor 1 0 Yorumla
ÇiikolatalıSüttt Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Tabiki de rinso kokusu çok güzel ve kalıcı 1 0 Yorumla
Kartanesi_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl Rinso hiç denemedim. Temizlemesi yeterli 1 0 Yorumla
gnl_1998 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl ben sıvı deterjanı denemek istiyorum @eeelif56 1 0 Yorumla
pastacı_meryem Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 85% +1 yıl Limon ferahlığı ve deniz esintisi güzelmiş. 1 0 Yorumla
nickimineyapacan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Rinso gerçekten güzel marka 1 3 Yorumla nickimineyapacan +1 yıl @yagmurgomuc seğn gimsin?😒 Yorumla yagmurgomuc +1 yıl neden sordun Yorumla nickimineyapacan +1 yıl Merak ettiğm Yorumla
donnamorta Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Leke çıkarsın yeterli. Kokusu da hoş olsun. 1 0 Yorumla
yarımgöz_25 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Karbonat kullanıyorum genelde beyazlar için 0 0 Yorumla
uykusuzveedengesiz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 81% +1 yıl Rinso mükemmel bir çamaşır çıkartıyor ortaya 0 0 Yorumla
nedemeknisayim Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Ben şahsen bütün ürünlerini beğeniyorum nedense🍀 0 0 Yorumla
Mervişşkoo Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Limon ve karbonat olani denemek isterim❣❣ 0 0 Yorumla
xxxmavimilena Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Evet rinso çok güzel severek kullanıyoruz. 0 0 Yorumla
Delirttiniz0beni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık 0 0 Yorumla
NiktirmeyinNickinizi Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl rinso rinso rin rin rin... 0 0 Yorumla
nevaryine Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sadece sıvı deterjan kullanıyorum ve çok memnunum 0 0 Yorumla
aslanburcubirbey Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 58% +1 yıl Rinso candır çoksel kokuyor çünkü 0 0 Yorumla
thisisraw Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Rinso kır bahçesi çünkü çok güzel kokuyor 0 0 Yorumla
1-JessicaRabbit Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Çamaşırların hijyenik olması çok önemli. Hemde çok 0 0 Yorumla
Notorioustag Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Valla ne denk gelirse onu kullanıyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
288Cevap
Rinso Aleo Vera güzel olur
Güzel bir yazı olmuş hepsini denemeyi düşünüyorum
Hepsini tek tek denemek lazım.
Hiç denemedim ama muhakkak deneyeceğim 😊
Yeni rinso çok güzel kokuyorrrr
Yeni rinso gül suyu diyorum.
çok takılmam bir erkek olarak deterjana😅
Denemek istediğim deterjan yok kanka
Gül suyu olandan gayet memnunum
Adamsın yine her zamanki Rinso 🤭
mükemmel herkez deneyebilir
Yeni gördüm bu markayı iyiye benziyor deneyeceğim
Gül suyu olandan gayet memnunuz💕
Rinso Aloe Vera tabii ki... ;)
Çok güzel kokuyorsun rinso 😊
Rinso varsa yarışma yoktur tek rakibi kendisidir.
Rinso güzeldir. Omo da güzeldir cok pahallı ama
👍👍👍👍 çok iyi çok güzel
Rınde aloe vera yı çok merak ediyorum
Rinso limon ve karbonat etkili biliyorum
Guzelmis sevdim bunu. Hic dusunmemistim.
Ah o serinlik insanı çok mutlu ediyor
Tabiki de rinso kokusu çok güzel ve kalıcı
Çok hoş çok ya harika miss
Rinso demedim ama denicem ❤️
Rinso hiç denemedim. Temizlemesi yeterli
ben sıvı deterjanı denemek istiyorum @eeelif56
Limon ferahlığı ve deniz esintisi güzelmiş.
Rinso iyi markadır güvenirim
Rinso gerçekten güzel marka
@yagmurgomuc seğn gimsin?😒
neden sordun
Merak ettiğm
Limon ve karbonat sanırım
Hmmmm güzelmiş teşekkürler
Hımmmm önemli deterjan tabuiii
Leke çıkarsın yeterli. Kokusu da hoş olsun.
Denemekten zarar çıkmaz sanırım
Deterjan olsun da markası önemli degil
Kullanmıyorum ama denemek istiyorum
Karbonat kullanıyorum genelde beyazlar için
Rinso mükemmel bir çamaşır çıkartıyor ortaya
Beyaz sabun tek kelimeyle mükemmel
Ben şahsen bütün ürünlerini beğeniyorum nedense🍀
Annemde rinso alıyor @Rinso seviyoruz
Omomatik alomstik ys da rinso
Cokkkk begendım mm bunu hosuma gıttı
gül suyu iyidir... severim...
Limon ve karbonat olani denemek isterim❣❣
Evet rinso çok güzel severek kullanıyoruz.
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık
Yeni rinso gül suyu misler gibi kokuyor.
Doğaya zararlı olmayan detarjan
rinso rinso rin rin rin...
Kokusu muhteşem bir deterjan
Rinso rinso rinsoooooooooo
Sadece sıvı deterjan kullanıyorum ve çok memnunum
Rinso candır çoksel kokuyor çünkü
Başarılı olmuş... 👍🏻. .
Rinso kır bahçesi çünkü çok güzel kokuyor
Çamaşırların hijyenik olması çok önemli. Hemde çok
Valla ne denk gelirse onu kullanıyoruz
denemek geren denemedik henüz