Alışveriş & Hediyeler Yarışma başlıyor! Doğanın gücünü çamaşırlarına getiren yeni seriden en çok denemek istediğin deterjan hangisi, neden? (Sayfa 6) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3346 Yarışma başlıyor! Doğanın gücünü çamaşırlarına getiren yeni seriden en çok denemek istediğin deterjan hangisi, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 79 kişi beğendi
ginnywsly Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hangisinin kokusu daha güzelse onu isterim. 0 0 Yorumla
tutkununellitonu Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 95% +1 yıl Rinso kullanmıyorum denemeye değerdir umarım 0 0 Yorumla
QRGASM Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 31% +1 yıl en güzel hangisi kokuyosa ondan sarın bana 0 0 Yorumla
Oğlakburcuyum Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Kömür siyahı güzel olmalı. Sizyah giyim önemli 0 0 Yorumla
_adabı_muaşeret Takip Et Xper 6 Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Yeşil rinso kullaniyoruz genelde 0 0 Yorumla
Lalaloveme Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Rinso ❤️ kullanıyorum ve rinsodan cok memnunum 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Fiyat kalite güzel kullanılabillir 0 0 Yorumla
Siyaah_Beyaaz Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 77% +1 yıl Kullanmış olduğum başka bir deterjan markası var 0 0 Yorumla
Neyimbenmayki Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Deniz Mineralleri Toz Deterjanını merak ettim. 0 0 Yorumla
kimseebilmesinn Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Rinssooo sadece kokusu bile yeter 🙈 0 0 Yorumla
JigolataSedat Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 83% +1 yıl hiç birini denemedim hangisini tavsiye edersiniz 0 0 Yorumla
izmitliykıs Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl beğendiğimi kullanıyorum hepsi güzel 0 0 Yorumla
YanlızlıkRıhtımı35 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 72% +1 yıl Daha çok yerli mallarını kullanmayı tercih edrim 0 0 Yorumla
bircocukannesi Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 61% +1 yıl Yeni rinso aloe vera denemeye değer🤗 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben hiç deterjan kullanmadım yeni evleneceğim ne önerirsiniz banaa 0 0 Yorumla
blekwidow Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Rinso beyazları güzel ama diğerlerini sevmiyorum 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kadınlar rinso kullanın eviniz gül bahçesi koksun 1 0 Yorumla
akalimain Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl tabikide rinso alovora çok temiz oluyor çamışırlar 0 0 Yorumla
cerennnnylmz Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Narin camasirlarim için Rinso gülsuyunu kullanayim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
288Cevap
Çamaşırları hergün yıkamak gerek
Bizim evde kullanildigini hic gormedim
Hangisinin kokusu daha güzelse onu isterim.
Rinso kullanmıyorum denemeye değerdir umarım
en güzel hangisi kokuyosa ondan sarın bana
Kömür siyahı güzel olmalı. Sizyah giyim önemli
Yeşil rinso kullaniyoruz genelde
Yeşil rinso kullaniyoruz genelde
Rinso ❤️ kullanıyorum ve rinsodan cok memnunum
Yeni rinso gül suyunu denemek isterim
Hemen gidip rinso almalıyım...
Fiyat kalite güzel kullanılabillir
Kullanmış olduğum başka bir deterjan markası var
@1Neanderthel knkkkk 😅😅😅
Deniz Mineralleri Toz Deterjanını merak ettim.
Siyah olan herşey güzeldir
Rinso rinso rinso rinso rinso
Rinssooo sadece kokusu bile yeter 🙈
Rinsodan şaşmayız bizim için iyidir
hiç birini denemedim hangisini tavsiye edersiniz
Aloe Vera olanı merak ediyorum))
beğendiğimi kullanıyorum hepsi güzel
Daha çok yerli mallarını kullanmayı tercih edrim
Ne güzel iyi olmuş sevindim buna
Deterjanın temizliği kadar kokusuna da önem veriyorum.
Bazılarında çamaşır suyu oluyor galiba
Gerçekten çok iyi herkes kullanmalı
Yeni rinso aloe vera denemeye değer🤗
doğanın gücünü bir tanımlayabilirmiyiz
Ben hiç deterjan kullanmadım yeni evleneceğim ne önerirsiniz banaa
Üşendim şimdi kalkıp bakmaya
Rinso beyazları güzel ama diğerlerini sevmiyorum
En iyisi Arap sabunu tek geçerim😂
En ucuz olanı kullanıyorum. 😒
bunuda bir deneyelim bakalım
Limon ve karbonat ilginç olmalı.
Kokunuz muhteşem mis gibi kokuyor