Alışveriş & Hediyeler Yarışma başlıyor! Doğanın gücünü çamaşırlarına getiren yeni seriden en çok denemek istediğin deterjan hangisi, neden? (Sayfa 4) Rinso Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3346 Yarışma başlıyor! Doğanın gücünü çamaşırlarına getiren yeni seriden en çok denemek istediğin deterjan hangisi, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 79 kişi beğendi
__Aryanız__ Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Rinsooooo cok teşekkür ederim böyle muhteşem bir paylaşım için sağol 0 1 Yorumla Arazzaras +1 yıl Bişey değil ne demek Yorumla
AndWeDieAlone Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Hade bakem çamaşırlar hep böyle beyaz ama siyah gibi beywalakiyorlar artık 0 0 Yorumla
LDuruv Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Hiç birini dememedin ama güzel duruyorlar en yakın zamanda denemek üzere 0 0 Yorumla
dirtypicture Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Pembe olanı sevdim gül kokusu her zaman hoşuma gitmiştir 0 0 Yorumla
GrandPa-2017 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Gerçekten de bu yararlı bilgiler için teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Mr2xHızlı Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Makinanın nasıl çalıştığını yeni öğrenmiş biri için çok fazla bilgi var burada :)) 0 0 Yorumla
madamsisi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hepsini denemek isterim çünkü hangisi iyiyse onu kullanacağım bundan sonra 0 0 Yorumla
asliii__ Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tabiki rinso mükemmel kokuyor ve çok iyi temizliyor 0 0 Yorumla
Mavininyiğittonu Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Ben de bir kıyafet var şarap döküldü üstüne onu çıkarsın ben o temizleyicinizi yerim 0 0 Yorumla
Ysnhgg Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Çok güzel kokuyor annem bununla yıkayınca keyfim yerine geliyor 👍 0 0 Yorumla
bigboy54 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Vallaha ben anlamam da annem kullanıyor annemin yaptığı her zaman en iyisidir👍 0 0 Yorumla
Lambchop Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hepsi birbirinden güzel ama rinso deniz mineralleri favorim kokusuna bayılıyorum 0 0 Yorumla
Aypali Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Ay çok güzel kokuyor bu markette gördükçe kokluyorum 0 0 Yorumla
Parsss23 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Limonlu olan varya onun kokusu harika birsey. Daha doğrusu rinso harika bir sey 0 0 Yorumla
StubbornBoy Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Yeni Rinso Deniz Mineralleri Toz Çamaşır Deterjanı olabilir 0 0 Yorumla
EdaOzturkk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bal arısı gibi her çiçeğe konmak lazım. Her marka denenmeli 0 0 Yorumla
canttt Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Rinso kesinlikle hem kokusu hem verdigi temizlik hissi 0 0 Yorumla
yesilpericc Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl En zoru secim yapmak. Hepsi mukemmel ama renkliler icin olan Aloe Vera yi tercih ederim 0 0 Yorumla
Armii33 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yeni rinso cunku ferah kokular ve bence daha yumusak ve yeni gibi 0 0 Yorumla
Mustafa_urfa Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Tabikide Rinso deterjan başka rakip deterjan varmıda rinso ya 0 0 Yorumla
Boldyninemillysi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Yıllardır rinso kullanırım ve deniz minerallerini merakla bekliyorum. 0 0 Yorumla
kilolu_bir_kız Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Limon karbonat toz çamaşır deterjanını merak ettim. Karbonat olması ilgimi çekti. 0 0 Yorumla
wherethef_ckim Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Rinso kullanmıyorum... Başka bir marka kullanıyorum. Belki bir gün denerim. 0 0 Yorumla
Heavenly_ Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Rinso limonluyu seçerek doğa ile bütünleşmek isterim 0 0 Yorumla
Umut0600 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bence güzel koksun iyice temizlenmiş gibi hissddiyorum o güzel oluyo 0 0 Yorumla
hayatbee66 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Kaliteli olması önemli. Dandik markaya para verilmez 0 0 Yorumla
Zgyildirim Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Rinso! Kullanılmalı kullanıyorum da iyi bir secenek. 0 0 Yorumla
cryplutonnnnnn Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Gerçekten çok güzel kokuyor kıyafetlere kalıyor kokusu 0 0 Yorumla
Rapapapa Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Hepsi birbirinden işlevli görünüyo, karar vermek güç. 0 0 Yorumla
LLVXD Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Böyle deterjanlar mi varmış. Ben indirimindekını alır çıkarım 0 0 Yorumla
Esedov Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Rekalmlarda ismini çok duyduğumuz bir ürün. Kötü olamaz 0 0 Yorumla
volkan13 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl koku faktörü çok önemli yumuşak kokulu olanları kullanırım 0 0 Yorumla
Dipleyici Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Çamasır ve yikama hakkinda bilgim tecrubem yok malesef 0 0 Yorumla
TamTakırSoru Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Alevi Vera yıl denemek istiyorum hiç denemediğim için merak ediyorum 0 0 Yorumla
emirhan_25_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl rinso hiç kullanmadım ama deneyeceğim bilgi için saolun 0 0 Yorumla
cashisking Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Rinso hiç kullanmadım denemek için gönderir misiniz? 0 0 Yorumla
nerm1 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Şimdi buna rinso gül suyu demek isterdim ama rinso markasını pek bilmiyorum. 0 0 Yorumla
dimplysacrifice Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Renkleri soldurmaması yeterli aslında. Bir de güzel leke çıkarırsa 0 0 Yorumla
BakBaq Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Hem soğuk hem de sıcak suda iyi çalışır; beyaz ve renkli kumaşlarda kir ile baş eder. 0 0 Yorumla
Dilber__ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Rinso deterjan markasını hiç denemedim. Belki alıp kullanabilirim 0 0 Yorumla
zehirliiiii Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl Renklilerde ve beyazlarda derinlemesine temizlik sağlayan Yeni Rinso 0 0 Yorumla
odyyesa Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl yazın kolonya olsun parfüm olsun deniz mineralli ürünler tercihim 0 0 Yorumla
drmorgana Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl spesifik olarak denemek istediğin bir deterjan markası yok açıkcası 0 0 Yorumla
NazLımmo6 Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Rinsoyla bağlan hayata temizliğe ❤️ 2 5 Yorumla gelinherkes +1 yıl Sende güzel kokulu ol Yorumla NazLımmo6 +1 yıl @gelinherkes elbette Yorumla gelinherkes +1 yıl Çünkü güzel kadınsın ❤ Yorumla 2 yorumu gör NazLımmo6 +1 yıl @gelinherkes senin gibi canım ❤️ Yorumla gelinherkes +1 yıl Aynen ❤ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl rinsoyu yeni aldim birkez kullandim.. iyi gibi.. kullanip gorucez 1 0 Yorumla
ErkeklerdeSoruyorr Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 75% +1 yıl Harikasın Herşey için teşekkürler @Rinso 🙂 1 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl tülü iyi yıkamalı ben öyle alırım 1 0 Yorumla
AyranGönüllü2 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl siyahlar için olanı merak ediyorum 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Hepsini denemek istiyorum bunun icin cildiriyorum 1 0 Yorumla
thatsourdestiny Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Aloe vera sanirim en denemek istedigim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
288Cevap
Rinsooooo cok teşekkür ederim böyle muhteşem bir paylaşım için sağol
Bişey değil ne demek
Hade bakem çamaşırlar hep böyle beyaz ama siyah gibi beywalakiyorlar artık
Hiç birini dememedin ama güzel duruyorlar en yakın zamanda denemek üzere
Pembe olanı sevdim gül kokusu her zaman hoşuma gitmiştir
Gerçekten de bu yararlı bilgiler için teşekkür ederim
Makinanın nasıl çalıştığını yeni öğrenmiş biri için çok fazla bilgi var burada :))
Hepsini denemek isterim çünkü hangisi iyiyse onu kullanacağım bundan sonra
Tabiki rinso mükemmel kokuyor ve çok iyi temizliyor
Ben de bir kıyafet var şarap döküldü üstüne onu çıkarsın ben o temizleyicinizi yerim
Çok güzel kokuyor annem bununla yıkayınca keyfim yerine geliyor 👍
Vallaha ben anlamam da annem kullanıyor annemin yaptığı her zaman en iyisidir👍
Hepsi birbirinden güzel ama rinso deniz mineralleri favorim kokusuna bayılıyorum
Ay çok güzel kokuyor bu markette gördükçe kokluyorum
Limonlu olan varya onun kokusu harika birsey. Daha doğrusu rinso harika bir sey
Yeni Rinso Deniz Mineralleri Toz Çamaşır Deterjanı olabilir
Bal arısı gibi her çiçeğe konmak lazım. Her marka denenmeli
Rinso kesinlikle hem kokusu hem verdigi temizlik hissi
En zoru secim yapmak. Hepsi mukemmel ama renkliler icin olan Aloe Vera yi tercih ederim
Yeni rinso cunku ferah kokular ve bence daha yumusak ve yeni gibi
Tabikide Rinso deterjan başka rakip deterjan varmıda rinso ya
Yıllardır rinso kullanırım ve deniz minerallerini merakla bekliyorum.
Limon karbonat toz çamaşır deterjanını merak ettim. Karbonat olması ilgimi çekti.
Rinso kullanmıyorum... Başka bir marka kullanıyorum. Belki bir gün denerim.
Rinso limonluyu seçerek doğa ile bütünleşmek isterim
Bence güzel koksun iyice temizlenmiş gibi hissddiyorum o güzel oluyo
Kaliteli olması önemli. Dandik markaya para verilmez
Rinso! Kullanılmalı kullanıyorum da iyi bir secenek.
Gerçekten çok güzel kokuyor kıyafetlere kalıyor kokusu
Hepsi birbirinden işlevli görünüyo, karar vermek güç.
Böyle deterjanlar mi varmış. Ben indirimindekını alır çıkarım
Rekalmlarda ismini çok duyduğumuz bir ürün. Kötü olamaz
koku faktörü çok önemli yumuşak kokulu olanları kullanırım
Çamasır ve yikama hakkinda bilgim tecrubem yok malesef
Alevi Vera yıl denemek istiyorum hiç denemediğim için merak ediyorum
rinso hiç kullanmadım ama deneyeceğim bilgi için saolun
Rinso hiç kullanmadım denemek için gönderir misiniz?
Şimdi buna rinso gül suyu demek isterdim ama rinso markasını pek bilmiyorum.
Renkleri soldurmaması yeterli aslında. Bir de güzel leke çıkarırsa
Hem soğuk hem de sıcak suda iyi çalışır; beyaz ve renkli kumaşlarda kir ile baş eder.
Rinso deterjan markasını hiç denemedim. Belki alıp kullanabilirim
Renklilerde ve beyazlarda derinlemesine temizlik sağlayan Yeni Rinso
yazın kolonya olsun parfüm olsun deniz mineralli ürünler tercihim
spesifik olarak denemek istediğin bir deterjan markası yok açıkcası
Rinsoyla bağlan hayata temizliğe ❤️
Sende güzel kokulu ol
@gelinherkes elbette
Çünkü güzel kadınsın ❤
@gelinherkes senin gibi canım ❤️
Aynen ❤
Arap sabunu dewamkeeee tabi
Rinso gerçekten iyi ben memnunum 😊