rinso iyidir Limon ve karbonatın gücü sayesinde hem renklilerde hem beyazlarda derinlemesine temizlik sağlayan Yeni Rinso Limon ve Karbonat Toz Çamaşır Deterjanı denemek isterim
Uzun zamandir kullandığım deterjan ve çok güzel kokuyor balkona astigim zaman komsular sorup duruyor ne kulkaniyorsun diye herkese reklamını yaptım o Yüzden rinso bana indirim yap
Çamaşır makinesinin size mümkün olduğunca uzun süre hizmet verebilmesi için, mümkün olduğunca az sorun getirirken, yalnızca cihazı kullanmak için önerilen kurallara uymak yeterli değildi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Rinsonun pembe yumuşatıcısına hayranım kokusu beni mest ediyor.🥰
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Rinso güzel kokuyor. Severek kullanıyorum, annem de aynı şekilde.
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Yarışma başlıyor! Doğanın gücünü çamaşırlarına getiren yeni seriden en çok denemek istediğin deterjan hangisi, neden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
288Cevap
Extra yumos kokulu yumusatici cok guzel beğenerek kullaniyoruz
Yeni Rinso mükemmel ötesi...
Rinso limon ve karbonat o kadar güzel ki kıyafetlerim çamaşır makinesinden çıktıktan sonra yemek istiyorum 😂💋
Valla benim camasir makinem cok kotu yıkıyor. Ne denesem çamaşırda ki kokusu çok kötü . O yüzden fark etmiyor hangi deterjan olduğu
Yeni Rinso Kömür Siyahlığı denemek isterim. siyah t-sirth lerim için
Hepsini denemisligim vardir
Renklilere özel geliştirilmiş formülü sayesinde renklilerin capcanlı kalmasını sağlayan Yeni Rinso Aloe Vera,
Annemin hangi marka kullandığını bilmiyorum ama inşallah rinsodur
Benim için en az katkılı ve güzel temizleyen ürün tercihimdir.
Limon karbonatı denedim memnun kaldim
Bedava olsun yeter bedava sirke baldan tatlidir😂😂
Hangi ücuzsa ben onları kullanıyorum yani burada bile para para para kardeşim gerisi yalan
Benim için en az katkılı ve güzel temizleyen ürün tercihimdir
Gerçekten çok güzel kokuyor kıyafetlere kalıyor kokusu
rinso iyidir Limon ve karbonatın gücü sayesinde hem renklilerde hem beyazlarda derinlemesine temizlik sağlayan Yeni Rinso Limon ve Karbonat Toz Çamaşır Deterjanı denemek isterim
Rinso da ağır deterjan kokusu yok oyuzden seviyorum
rinso gül suyu en azından eşyalarımız korur ve kötü kokmasını önler.
Yeni rinso gul suyu denemek isterim acikcasi diger deterjanlar renklerini goturuyo camasirlarin bakalim bu nasil
Siyahlar için olanı kullandım sadece gayet başarılıydı.
Uzun zamandir kullandığım deterjan ve çok güzel kokuyor balkona astigim zaman komsular sorup duruyor ne kulkaniyorsun diye herkese reklamını yaptım o Yüzden rinso bana indirim yap
Çamaşır makinesinin size mümkün olduğunca uzun süre hizmet verebilmesi için, mümkün olduğunca az sorun getirirken, yalnızca cihazı kullanmak için önerilen kurallara uymak yeterli değildi
Rinsonun pembe yumuşatıcısına hayranım kokusu beni mest ediyor.🥰
Rinso güzel kokuyor. Severek kullanıyorum, annem de aynı şekilde.
yeni rinso limon kokusu harika ve biz akdeniz liler içim iyi
Aleo vera olanı denemek isterdim. Vücuda faydası ve yararı cok bakalım çamaşırlarda ne gibi etkileri olacak
amaaan çamaşırımı temiz yapsın da hangisi oluyosa olsun jdhsgsjdf
Limon ve karbonatli olani merak ettim hem renkli hem beyazlarda kullanıldığı için
Rinso raflarda daha çok yer almalı, marketlerde genellikle fazla seçenek olmuyor
Hepsini merak ediyorum deli gibi yumuşatıcı deterjan kokusu bağımlısıyım
Hiç kullanmadım deneyeceğim bakalım nasıl temizliyor
deniz mineralleri denemek istiyorum beyaz çamaşır çok önemli
Abi temizlesin yeter ağzı ile kuştutmasına gerek yok
Kullandığım bir deterjan markası var. Emeğine sağlık
Bir denerim, memnun kalırsam kullanmaya devam ederim.
Valla bence kumaşa bağlı bi iki kıyafetim var kaç yıl oldu kullanıyorum ama bazıları da en fazla bikaç ay dayanıyor
Yeni Limon ve Karbonat toz çamaşır deterjanı
Hem beyazlarda hem renklilerde derinlemesine temizliyor harika
rhinso sanırım evet rhinso
Hepsini denemek güzel olur deterjan meraklısıyım ama rinsoyu hiç denemedim birde koklarım ben güzel kokuyorsa tamamdır.
önemli olan hususlardan biride renkleri doldurmadan yıkaması ve farklı renkli giysilerin renklerini karistirmamasidir
Rinso gerçekten çok güzel bir deterjan hsrika ve uzun süreli bir koku sağlıyor ben denizli olanını çok mersk ettim
Çamaşırları mümkün olduğunca en doğal yollarla temizlemek gerekir bence
Kimyasallardan uzak yani
Böylece daha sağlıklı olabilir
Yeni Rinso Kömür Siyahlığını denemeyi çok isterim, siyahlar sürekli soluyor ve bu çok can sıkıcı bir şey.
Hepsi berbat. Hepsi. Hepsii
Rinso Kömür Siyahlığını denemek istiyorum 🤞
Yeni Rinso Limon denemek isterdim, limon ferahlığını çamaşırlarımda hissetmek isterdim. 🥳
Pek biseyden haberim yok annem ne kullanıyorsa 😂😂
Çamaşır yıkayan annem olduğu için o daha iyi bilir nedenini
Rinso kır bahçesi aşırı güzel kokuyor ve kalıcı...🌸
Yeni rinso gerçekten kendini çok geliştirdi.. Mis gibi çamaşırlar, teşekkürler rinso
Fark etmez camaşır yıkamak için hepsini kullanırım bedava ver
Içinde limon olan her şeyi severim Yeni Rinso Limon ve Karbonat Toz Çamaşır Deterjanı diyorum 🍋
Rinso markasını kullanmadım hiç ilerde belki alırım markanın deterjanını
Lavantanın kokusu güzeldir
Ferah kokuları severim daha cok.
bigün yıkarsam denerim tavsiyelerinizi
Kömür siyahlığını merak ettim doğrusu
Çok iyisin her zaman böyle mis gibi kok
Rinso
Siyahlar için
🖤🖤
Gayet güzel
Daha hangi kıyafet hangi programda atılıyor onu zor öğrendim deterjan işi beni bozar
Yeni Rinso Deniz Mineralleri Toz Çamaşır Deterjanı❤️❤️❤️
Kaç kez kullandın 😂