Bu çamaşır olayındaki tek anlamadığım olay ; ilk zamalarda deterjanlar 18 bilemedin 20 kg dı sonra düşe düşe 1 kg ma düştü tamam düşsün ama 20 kg deterjan parası almayın. Yok konsantre yok etkili. en iyisi civide devam:))
Lavantalisi var mı bunun en güzel lavantali olan varsa odur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bizim anne daha çok kokusuz şeyler alıyor hiç denemedim ama daha iyi olurdu kıyafetler güzel kokmuyor çünkü buraya kullanıyormuş gibi yazmadım çünkü zaten kazanmicam 🤷🏻♀️
Rinso ailesini uzun zamandır kullanıyorum. Listedeki 5 yeni Rinso üyesinden bir tek Rinso gül suyu'nu denemedim. En kısa zamanda onu da denemek istiyorum. Çünkü diğer dört yeni Rinso deterjanları harika iş çıkarıyor. Çok memnunum ve eminim ki Rinso gül suyu da diğerleri gibi harika iş çıkaracaktır. Teşekkürler @Rinso 💞🥳
Yeni Rinso karbonat ve limonlu olanı hemen denemek isterim çünkü hem limon hem de karbonat benim icin sağlık sembolleri ve doğallığı çağrıştırıyor. Çamaşırlarımin fresh kokacagini guzel yikanacagini hissediyorum...
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Yarışma başlıyor! Doğanın gücünü çamaşırlarına getiren yeni seriden en çok denemek istediğin deterjan hangisi, neden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
288Cevap
rinsoyu markette hiç görmedim ve yorumum yok bu yüzden
Ben isterimki hepsi bir arada olsun ama çok iyi temizlesin denemek istiyorum bu ürünü bakalım
Bir miktar içeriği ve son zamanlarda çokça ne kadar ucuz ve ya pahalı olduğu ilgimi çekiyor
rinso ve omo kullanırız biz evde ikisi de iyidir yani KS canlar
Esanslı deterjanlara alerjim var. Ama çiçek kokulular hoş oluyo genelde
Rinso bayağidır kullaniyoruz ve cok memnunuz. Tesekkurler Rinso ❤
Yeni Rinso Aloe Vera, çünkü aloe veranın çamaşır deterjanında denenmesi ilginç geldi :) merak ettim
En çok lumonluyu merak ediyorum. Limonlu her şeyi severim
Hepsini merak ediyorum deli gibi yumuşatıcı deterjan kokusu bağımlısıyım
Siyahlar ilk yıkamadan sonra bazen solduğu için rinso kömür siyahlığı daha çok ilgimi çekiyor
Çocukluğumuzun markasıydı Rinso. Reklamları da çok hoştu.
elbette rinsoyu denerim, çamaşırların kurtuluş ümidi :)
rinso varsa sorun yok evimde rinso kullanıyorum temizliği kafaya takmıyorum
Rinsonun bütün ürünlerini kullandım hepsi çok guzel temizliyor ve güzel ferah kokuyor
Limon ve karbonat kesinlikle.. doğanın mucızevı leke çıkarıcıları e bıdr rınso ile bırlesırse...
Limon ve karbonatın gücü sayesinde hem renklilerde hem beyazlarda derinlemesine temizlik sağlayan Yeni Rinso Limon ve Karbonat Toz Çamaşır Deterjanı
Annemin en sevdiği kokusunu falan seviyor rinsodan şaşmaz
Bence... İçeriğindeki Fiber-Care teknolojisi sayesinde siyahların ilk günkü gibi kalmasını garantileyen Yeni Rinso Kömür Siyahlığı
Yeni rinso gül suyu bence muhteşem olsa gerek kesinlikle denemek istiyorum özellikle şallarım gömleklerim için.
Kokusu muntaZamm bence özellikle siyah olan kutu
Zaten benim için yumuşaklık ve koku önemli olan bayılıyorum
Temizlik
Temizlik
Bu çamaşır olayındaki tek anlamadığım olay ; ilk zamalarda deterjanlar 18 bilemedin 20 kg dı sonra düşe düşe 1 kg ma düştü tamam düşsün ama 20 kg deterjan parası almayın. Yok konsantre yok etkili. en iyisi civide devam:))
Rinso hiç kullanmadım ama guzel kokuluysa bir de türk malıysa alırım 😃
Gül suyunu kullanıyoruz ve hayat iyi koku ve renk canlılığı açısından
Belki Rinso'nun limonlu olan deterjanını deneyebilirim. Denemeyi de düşünüyorum
Gülsuyu güzel gül kokusunu seviyorum umarım doğallığı ile kokusunu hissettiriyor olur.
tabiki rinso o muhteşem kokusu ile çamaşırlarınız mis gibi
Lavantalisi var mı bunun en güzel lavantali olan varsa odur
Bizim anne daha çok kokusuz şeyler alıyor hiç denemedim ama daha iyi olurdu kıyafetler güzel kokmuyor çünkü buraya kullanıyormuş gibi yazmadım çünkü zaten kazanmicam 🤷🏻♀️
Çöp.
Rinso ailesini uzun zamandır kullanıyorum. Listedeki 5 yeni Rinso üyesinden bir tek Rinso gül suyu'nu denemedim. En kısa zamanda onu da denemek istiyorum. Çünkü diğer dört yeni Rinso deterjanları harika iş çıkarıyor. Çok memnunum ve eminim ki Rinso gül suyu da diğerleri gibi harika iş çıkaracaktır. Teşekkürler @Rinso 💞🥳
Rinso kullanmadim ama güzele benziyor mis gibi kokular ferah ferah
Şu zamana kadar hiç denemedim, kullanan var mı?
Hiç denemedim ama limonluyu çok merak ettim sanırım deniyicem
yeni rinso limon ve karbonat toz deterjanı denemek isterdim
Yeni Rinso karbonat ve limonlu olanı hemen denemek isterim çünkü hem limon hem de karbonat benim icin sağlık sembolleri ve doğallığı çağrıştırıyor. Çamaşırlarımin fresh kokacagini guzel yikanacagini hissediyorum...
Rinso yu uzun süredir kullanıyorum ve gerçekten memnunum kokusu da çok güzel
Rinsonun sıvı deterjanlarını kullanıyoruz çok da memnunuz tebrikler 👍🏻👍🏻
Rinso çok güzel bir deterjan renkleri kouyor genelde.
.
En az kimyasal katkılısı rn makbulü.
Fazla bir şey istemem.
.
Hiç denemedim. Hiçbiri istediğim koku kalıcılığını vermiyor.
sırayla denemek lazım rinsonun laburatuarında arge yapmadık dimi
Deniz mineralli olanı denemek isterdim.%100 doğallık büyük iddaa
Rinso kesinlikle hem kokusu hem verdigi temizlik hissi
Rinso tabi ki yeni parfümlü kokusuyla çok başarılı bir marka olma yoluna girmiş
Kalitesine dikkat Ederim tâbi birde işlemine bakarım 😊
Limon ve karbonat doğanın mucızevı leke çıkarıcıları için harika seçim
Çamaşır yıkamak bile ayrı bir meziyet haline geldi günümüzde
tabiki rinso o muhteşem kokusu ile çamaşırlarınız mis gibi
Deterjandan ziyade hala adam gibi yumusatici bulamadim
Çamaşırın üzerine yapışmamalı. Kuruyunca leke bırakmamalı mesela
Rinsoyu annem bir kaç ay önce almış, iyi fena değil.
Kızlardan çok erkekler yorum atmış neden daha mi çok çamaşır yıkıyorlar 😂
Kömür siyahligi olabilir çünkü ; bir tek onu denemedik adı da otantik sevdim 🤍
Limonlu olanı denicem limonlu olan her şeyi seviyorum yav 😅
Deniz minarelli Rinso ve Aloe Vera özlü Rinso beyaz ve renklilerde tercih sebebi olsa gerek.
En çok denemek istediğim hiçbiri çamaşır yıkamak çok zor.
Rinso kır bahçesi Annemin olmazsa olmaz dediği en iyi deterjandir
Nerede en dandik çamaşır yıkama ürünleri var, gerçekten de onu seçiyorum ya.
İyi bir deterjan temel gereksinimleri karşılamalıdır.
Doğal içerikli çamaşır deterjanları hem bizim hem de çevre için çok önemli.