Her kullanımdan sonra yıkıyor musunuz?
Dezenfekte etmek için hangi temizlik ürününü kullanıyorsunuz?

Merhaba,
Tek kullanımlık maskeler daha sağlıklı olsa da hem çevre dostu değil hem de ekonomik değil. Bu yüzden bir kısmımız bunları ve kendince başka şeyleri de düşünerek yıkanabilir maske kullanmaya yöneldi. Bunları kullanıyoruz ve yıkamamız gerekiyor. Sağlık açısından olması gereken bu. Eeee nasıl yıkayacağız? Benim bildiğim ve uyguladığım şu:
Kesinlikle diğer kıyafetler ile makineye atmıyorum. Hatta hiç makineye atmıyorum. Elde yıkamayı tercih ediyorum.

Küçük bir leğenin içine ılıktan biraz daha sıcak su ekleyip içine de antibakteriyel sabun veya doğal içerikli olduğunu düşündüğünüz herhangi bir deterjandan çok az ekleyin. Önce deterjanı suyun içinde iyice karıştırın ki kalıntı olma olasılığı azalsın. Sonra maskeyi bu suyun içinde kısa bir süre bekletin. Ardından da bir güzel hafif hafif yıkayın.

Yıkama işlemi bitince de bol soğuk ile durulayın. Deterjanı olabildiğince az kullanmaya gayret edin lütfen. Böylece maskede kalıntı bırakma olasılığı azalır.
Ayrıca her kullanımdan sonra yıkamaya özen gösterelim.
Yıkanabilir maskeyle uğraşmam.
https://www.youtube.com/embed/BmGQ-vbmvwAKoronanın babası gelsin maske 1 lira jsj
Atara atar gidere gider. Sjjd
Ahahah😄😄
Cevap
11Cevap
Her kullanımdan sonra değilde 2 günde 1 yıkarım. Sıcak su ve protex antibakteriyel sabun ile iyice ovar tertemiz yaparım..
Nano maske kullanmıyorum. Bunlar yeterince korunmuyor. Tek kullanımlık cerrahi maske tercih ederim. Kullan-havalandır-kullan, süresi dolunca çöpe at. Bu süreç 2 ile 3 hafta sürüyor.
onlar işe yaramaz, takma daha iyi. cerrahlar normal maskenin üstüne süs olsun diye kullanıyor. Bizim millet akıllanmaz
benim annem benim taktigim nanatekno olmayan maskeyide yikar sonra yine takarim amma biraz kivircik iplikleri cikiyor.
Mala benziyor bunu takanlar bildiğin ayakkabı süngeri işidli gibi gezmesin millet..
Beyaz tek kullanımlık maske gibisi yok.
Bu maskeler koronadan korumuyor boşuna takmayın. Polen maskesi bunlar
Uğraşmam normal maske takıyorum isim bitince atıyorum
Bunlar hiç korumuyormuş. Onun icin tek kullanımlık daha iyi.
Bunlar Virusten korumaz, tozdan korur.
3-5 kurus kar etmek icin bunlari kullanmayin lutfen
Ben sağlıklı bulmuyorum. Tek kullanımlık maske tercih ediyorum.
Ben asosyal olduğum için pek çıkmıyorum. Çıkınca da iki maske takıyorum. Onda da iki dklık yere gidip geliyorum
her kullanımdan sonra
elde yıkayıp asıyorum:)
Tek kullanımlık maskeler en sağlıklısı bence
Kullanmıyorum sağlıklı ve güvenli bulmuyorum
Tek kullanımlık beyaz maske kullanıyorum
Kullanmıyorum ve sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Tek kullanımlık tercihim.
Su ve sabun
nefes alınmıyor onlarla
Kullanmıyorum
Kullanmıyorum
Yıkayıp asıyorum