Geçen arkadaşımla telefonda konuşurken diyor ki aaa bizim makina kapıya kadar gelmiş, canı sıkılmış galiba😂. Haniolur ya makina özellikle sıkma yaparken bir ayaklanır yer değiştirir. Herkesin olmuştur kıpır kıpır makinesiHaa bir de unutmadan niye böyle oluyor?
Güncellemeler
+1 yıl
🤪🤪🤪
Sizin de çamaşır makineniz dans ederek yer değiştiriyor mu?
Allaha şükür öyle bir sorunum hiç olmadı ama olsaydı güzel olurdu biraz , azıcık gülüp eğlenirdim . Aklıma küçükken teyzemin makinesine oturduğum geldi bak onun makinesi hareket ederdi bende atmış gibi deh derdim.🙈🙈🙈 şu an kullandığım makine sadece titriyor okadar. 😂😂
Çok şükür artık bunu yapmıyor. Aldığımız ürün çalışıyor mu, çalışmıyor mu o bile anlaşılmıyor. Ses yapmıyor, uyarı, difital gösterge, zaman ayarı neler neler... Yapıyorsa ya zemin kaynaklıdır ya da miladı dolmak üzeredir. Hım belki de ayaklarından birinin kısa oluşundan olabilir. Fişten çıkarıp dört yana bastırarak boşluk var mı yok mu anlamak mümkün. Varsa ayar yapılmalı ya da altına destek konmalı. Tabi kazanan kaynaklı bir sıkıntı değilse.
Geçmiş yıllarda çamaşır makinesi sattım tekniğini biraz bilirim. Dans ediyorsa Yeri kaygan ve sabit değildir üzerine kapasite fazlası yük konarsa, makinenin dans etmesi salsa yapması gayet normal. Size fazla yük koydun diyecek dili yok.
Kaygan bir zeminde veya düz olmayan bir zeminde kayması normal. Bizim makine yerinden kıpırdamıyor ama üzerindeki deterjan kutuları falan hep yerlere düşüyor.