Benim mini minnak çoçuğum izlediği dizi sonrası ağlamış.
Durum biraz komik gelsede gözleri yaşlı görünce ana yüreği dayanmadı ben de ağladım. 😄
Allahım ne biliyor bu yaşta ağlamayı 😄 Yengeç burcu olmak kolay değil işte.
Evet, yüreklerine dokunan her şeyden duygulanırlar. Bazen bizim saçma bulduğumuz sebeplere gülüp ağlama ihtimalleri hayli yüksek.
Duygusal şeyler görünce kendilerini tutamamaları da bence çok normal. Bizler gibi mimiklerini, tavırlarını kontrol edecek kadar kurnaz değiller çünkü. Onlarda bulunan tek bir özellik var, masumiyet ๑
Kuzenim geldi alkıma. O zamanlar 3 4 yaşlarında ve çizgi film izliyorduk, kadın kuçagında bebekle peşlerinden gelen "kötü" adamlardan kaçıyor ve bebeğini bi sepetin içine koyup denize bırakıyor derken benim kuzen annesinin kucagında "anne o kadın bebegini niye bıraktı" dedikten sonra ağlayarak odasına koştu 🥺
Oyy kıyamam 🥰
Benim kızım duygusal müzikte bile ağlıyor. Hatta babası ya da ben yesin diye bir şey yaptığımızda ve beğenmediğinde yiyor ama gözümüzün içine bakıyor sevmedin mi diyoruz sevmedim dersem üzülürmüsün deyip gözleri doluyor sevmeyebilirsin diyoruz ama bana yaptınız deyip ağlıyor (9yaşında)
Çocukların da kendi dünyasında duygu alanı ölçüsünde yaşadıkları sonucunda ağlar. Örneğin, annesini kaybeden bir karakterin olduğu çizgi filmde kendi ile o karakter arasında bağkantı kurup ağlar. Kıyamam senin miniğine kuzu ya 😍😘
Ay haklısın canım.
İlk kez karşılaştım bu durumla, çizgi filmleri, videoları izleyip kahkaha atmasına alıştım.
Kırmızı sulu gözlerle üzgün görmek beni de çok etkiledi. 😊
Yengeciz normal dhjkdgj
Cevap
7Cevap
Benim minnak agliyo valla hüzünlü şarkılarda falan 😆😆😁😁
Oy kıyamam 😄
Neden ağlamış, ağlarlar işte ben kitap okurken bile ağlıyorum 😀
Kedi sonunda yalnız kalmış arkadaşları bırakmış onu, civcivimde ağlamış 😄
😄Minnak işte.😊
Tabi ki😘
Çocuklar ürkütücü gördüğü şeylerden korkup ağlar çoğunlukla. Duygusal yönden ağlayanına denk gelmedim. Canavar gibi hepsi. Türlü türlü yaramazlıklarla uğraşmaktan duygusallaşmaya vakit kalmıyordur.
İzlemesinler bence 😃
Bence de yasak koysam iyi olucak. 😄
Transformans izlet uşaa 😅
The walking dead izliyor 3. Sezonda fjfkdjs
Ağlar tabi ki
İnşallah çocuğunu büyüdüğünde de seversin
İnşallah.
En korktuğum şeylerden biri bu.
Korkma hayatın gerçeği bu ama onun üzerine hayaller kurma ki üzülmeyesin
O da yetişkin olduğunda aklının gösterdiği yolda yürüyecek
Umarım vatanına milletine ve ailesine hayırlı bir insan olur 🙏
Amin tek dileğim bu.
Güzel dileklerin için kalpten teşekkür ederim 😊
Rica ederim gönlünce olsun 😊🙏
Çocuklar daha duygusal oluyor ama bazende oldukça acımasız olabiliyorlar. Tuhaflar
Şimdi çocuklar pek umurunda olmuyor :D
Bizimkinde duygu yok erkek çocuğu işte 😀😀
Yerim 😄
Ben ağlayanı görmedim hiç efendim
Ben bile ağlıyorum yoksa ben çocuk muyum ahshsj
yaşına bağlı bence
Ağlamaz, üzülür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?