Sevgilim bana olan inancını, güvenini kaybetti. Onu yeniden nasıl kazanabilirim?

sevgilimle birbirmizi çok seviyoruk neyse elimizden olmayanlr nedenlerle ayrılmak zorunda kaldık 1 yıl boyunca .Tekrar döndü ayrıldığımızda kimseyle görüşmediğini kimseyi hayatına soğmadığını söyledi ve böylelikle tekrardan barıştık.bana karşı dürüst davranacğını ve niyetlerimizin ciddi olduğunu bunun içinde ben ayrıldığımızda başka biriyle birlikte oldum dedi 2 ay boyunca çok pişman ve hatalı olduğunuda söyledi.ben de kabullenemedim kızı karşıma alıp ağza alınmayacak şeyler söyledim beni sevmediğini sevseydin böyle yapmayacağını söyledim .sonra pişman oldum ne kadar özür dilesemde pişman olsamda kızın bana dedği beni öldürecektin dövecektin ama bana o sözleri söylemeyecektin her şeye olan güvenimi inancımı yetirdim sen yoluna ben yoluma dedi ne yaptıysamda tekrar kazanmak için ters tepki verdi ve bittiii dedi .Çok uzun oldu lütfen yardımcı olun çünkü çok seviyorum ve tekar kazanmak istiyorum

Sevgilim bana olan inancını, güvenini kaybetti. Onu yeniden nasıl kazanabilirim?