Seviyorum dedi ama ayrıldı..

Sevgilimi cok seviyorum ama ayrildim o ayrildi daha dogrusu oda beni sevdigini soyluyr ama ben deger verdgini dusunmuyorum en ufak bir tartsmada hemen kalkp gidyor daha oncede cok yapti yapma dedgm halde soz verdgi halde dunde aynisi oldu tartstk ve kalkip gtti arksandan kstum knustuk biraz ben gidyorum dedi geliyomusun dedi aynisini ben yapsam sen benim arkmdan gelirmydin dedm hayr gelmezdm dedi sanada gel diyen yok dddi bidaha gtti ve ben bidaha gttm arksndan yine knstuk konu tatliya baglandi gbi oldu oturduk cay falan ictik ve yine tartsktik telefonunu istedm vermedi sucu bana atti ve kalkip kizip gtti arksndan yine gttm bgrdi cagrdi git basimdan dedi istemiyorum seni dedi cocuk gbi trplerini cekemicem dedi ve biti artk dedi kac kere yol ortasinda durdrdm en son btti dedi son sozun bumu dedim evet dedi ve konusmuyoruzşu ansizce neyden kaynklaniyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızin nasil biri oldugunu cok iyi biliyorum bundan oncrsinde arkadastik 6yildan fazla belki taniyorum guvendgim deger berdgim tek kisi sevmiyo olarbilir ama bana hep seviyo gbi geldi bu yaptiklarini sinirlenince yapiyo ama ortada bsy yokken ufack bsyde sinirlenip ayrilmaz insan ben hep deger vermiyosun derdm kizardi ben cok deger verdm mutlu olmasi icin herseyi yaptim ama o bana bunu yapti
Güncellemeler
+1 yıl
Benim gercekten hayatimda sevdigim

Tek kisi gece boyu benim gibi bir insan agladi resmine bakip o bana asla geri donmez veya adim atmaz oyle bir yapida cunku ve geri donsede unutmak kolay degilki benim icin soyledikleri kafamdan cikmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Hepiniz cok tesekkur ederim saolun
Seviyorum dedi ama ayrıldı..