Sizcede öyle demek değilmi?
Kız ayrılalım dediğinde tamam bitirelim deyip kesip atan uğraşmayan erkek hiç sevmemiş demektir değilmi?
Kız ayrılalım dediğinde tamam bitirelim deyip kesip atan uğraşmayan erkek hiç sevmemiş demektir değilmi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hah işte, güzel soru...
Değil öyle.. Siz nasıl sevseniz dahi, sırf acı çekmemek uğruna bla bla diyip, geri vites yapıyorsunuz ya, bazı erkekler de böyledir işte..
Adam seviyordur, ama sizden karşılığını göremediği için, bilinçaltınızda baskı kurmamak ve zorla güzellik olmayacağının da adı gibi farkında olduğu için hiç uzatmaz.. Aslolan, sizin etki altında değil, kendi hür iradeniz ve duygularınızla adamın karşısında durmanızdır çünkü..
Aşk ile davranış bozukluklarını birbirine karıştırmaz yani..
Bak mesela, bazı erkekler hiç bir kadını bağlamaya falan çalışmazlar.. Olanı, olduğu gibi belirtir ve geri çekilirler..
Peki sana farkli acidan sorim. Kadin herseyi yapti elinden geleni erkekde hep seviyorum seviyorum falan yapiyor ama hicbi eylem yok. Kadin her defasjnda gidiyor ama sevdiginden dönüyor. En son yeter diyor duzelme yok diye. Erkek o ara hala seviyorum diyor ama yine eyleme yok. O zamanda mi "tamam" verilecek bir cevaptir
@ciselylmz ne güzel anlattın kız değer verip erkek bi 💩 yapmazsa kız ayrılmak ister erkek de tamam der
bu çok yanlış bir düşünce.Erkekte bazen gurur herşeyden önce gelir,(aşkta gurur olmaz demeyin sakın )mesela ben çok sevdiğim bi kız arkadaşım vardı ayrılalım dedi,neden dedim?mırın kırın etti, ben de tamam sen bilirsin dedim,gerçekten istemiyosan bitsin dedim,ve bitti.zorla güzellik olmaz artı beni istemeyeni ben hiç istemem diyerek ayrıldık.Israr etmedim,döndüğünde ise çok sevdiğim halde yüzüne tükürdüm,defol diye.
sevmiyorda olabilir. gururundan birşey söylemiyorda olabilir. zaten ayrılma fırsatını bekliyorda olabilirrr. erkek milleti bu herşey olabilirr (:
gururunu böyle koruyacak sanki bu gurur... ne hali varsa görsün!:D
Cevap
8Cevap
Bi erkek olarak sonuna kadar benle olan birini tercih ederim böyle bi teklif alıyorsam o zaten ne zaman gideceği belli olmayan kişidir aşkımdan ölsem bi yudum su vermem o ilişkiye. oysa hiç gitmeyeceğini düşünseydim o kadar güven verseydi çok emek verirdim ama güvenilmeyen bitebilecek bir ilişki için ne diye uğraşayım kestirip atarım..
erkekler uğraşmaz. bu değer vermediğini göstermez ama. Çünkü erkekler zayıf görünmeyi sevmez ve gururları herşeyden önce gelir. Biz öyle değiliz, ağlarız zırlarız perişan oluruz yalvarırırz herşeyi yparız..çünkü biz duygularımızı dışa vurmaktan korkmayız, zayıf görünmek değildir bu ama bir erkek bunu assla yapmaz..emin ol sana öyle görünüp (eğer gerçekten seviyorsa) evde kendi başına ağlayıp acı çekiyordur...emin ol...
Ne bekliyorsun? sen zaten bitirmişsin, diz çöküp salya sümük ağlamasını mı?
Sevmekle veya sevmemekle alakası yok.
Bitirelim dediğinde neden diye sorarım. Nedenli veya nedensiz bitirmek istiyorsa, ne kadar sevsemde tamam derim.
Çok aşk acısı çektik ha bir eksik ha bir fazla.
kız da ayrılalım diyosa ya umudu kesmiştir artık ya da sevmiyordur.
evet erkek hemen tamam deyip gidiyorsa sevmiyordur. en azından bi sebebi sorulur dmi ama.
+1 cicim hemfikiriz
sağol bebişim :D
Hayır. Çaba sarfetmenin işe yaramayacağını düşünür. Sonuçta karşı taraf onu isteseydi böyle bir şey yapmazdı. Seni istemeyen birisi için çaba sarfetmek de gereksizdir.
eger kız bitirmeyi göze alarak bunu demişse erkege yol vermek düşer..bu kadar kolaysa bir çırpıda bitirmek,erkegin ugraşması anlamsız olur.zaten ortada deger verilecek bişey yokmuş demek
Evet sevmemiştir aynı şey kızlar içinde geçerli.Erkek ayrılalım dediği an kabul eden kızda sevmemiştir.
sevmediğinden değildir genelde gurur yaptığındandır.
Hayir bence öyle degil...bazi erkeklerin gururu vardir, ne kadar severlerse sevsinler, bitti diyince bir kiz/kadin bitter onlar icinde hersey
bana gelip ayrılalım dese bende aynı o şekilde davranırım... sen istiyosun ki kızlar erkeklerden ayrılsın ama erkekler hala peşlerinde pervane gibi dolansın istiyosun heralde...
asaçma bence kız ayrılalım diyebildiği için adam tamam demiştir
Öncelikle Allah erkekleri bildiği gibi yapsın. Tekrar bi yazın bakalım ne diyecek eğer evlendim ben Tuğba demediyse sorun yok. Bi öğrenin derdi neymiş bu drama kuinin.
Umursamadıgından yada bıktıgından ugrasmak ıstemedıgındenvs. liste uzar gıder
kız her tartışmada ayrılalım diyorsa eğer alttan al alttan al ne zamana kadar o zaman belki tamam demiş olabilir
yoo ne alaka yorulmustur artık tamam bıtsın ıkımız ıcınde hayırlısı dıye
Kız neden öyle diyor ki çocuğa diyecek bişey bırakmamış ama nedenini de sormaması tuhaf olmuş.
onunda ayrılası varmış bahane arıyomuş demek ki
+1 bebeğiiimm
hayır sadece saygı gosterıyor
=((
Yalvarsın mı ?
bencede öyle aslında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar