Akp niye karşıyız?Akpnin yaptıkları yapamadıkları neler?

Biraz baştan alalım devamıyla anlatayım,şimdi vaktinde türk telekom ve bir sürü yer satıldı malum,bazıları işte orda işçilerden işletmeden kurtulduk para gene bize kaldı diyordu ancak şunu hatırlatırım,orda çalışan işçilerin 40 bin kişi civarından 30 bini devlette çalışmaya devam etti.Satılan fiyat ortada.Sonra şu chp vaktinde şöyleydik böyleydik geyiği var biraz ordan bahsedelim,akpnin başımızda olduğu her sene dikkat ederseniz asgari ücret minimum artarken yiyecek içecek vs hepsine ciddi oranda zam geliyor.Kısacası her sene asgari ücretle alınacak şeyler azalıyor,bu halde akp bu ülkeyi nasıl geliştirdi?Karneyle ekmek dağıtılıyordu dediğiniz dönemde Atatürk az bir sermayeyle bir sürü fabrika açtı,bu hükümet bu kadar kaynakla nerde fabrika açtı?Akp döneminde ilk defa toprak satıldı,tarım bitti,eğitim sistemi bozuldu.Gezi olaylarında dış mihrak dedi savundunuz,ama suriye yi resmen kışkırtıp savaşa zemin hazırlayınca tepki vermediniz.Adamlar yolsuzluk yaptı ortaya 2 tane bakan atıp devam etti.Gezicilere etmediğiniz laf kalmadı ama,bu ülke ilk defa kefenle siyasi parti mitingine katılan gerizekalıları sizde gördü.Ha benim kimsenin düşüncesini değiştirme gibi bir niyetim yok,ama yok chp şöyle bu böyle diyeceğinize biraz kendi desteklediğiniz partiye bakın.Ayrıca akpyi resmen savunan adamlar ben akpli değildim ama akpye oy verecem son olanlardan sonra diyor,akpli aklınca bizi kandıracak,hangi olaylardan sonra verecen kardeş?Rüşvet olaylarından sonra mı?Bugün bu cemaate etmediğiniz laf kalmıyor,13 sene boyunca o devlete o adamların yerleşmesine kim izin verdi?Mesele para olunca elin japonuna dua ettirirsin,yeri gelincede din kardeşinle ayrı düşersin.Hasan sabbah gibi adamlar bunlar,müslümanlıkla alakası yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Akp nin gelmesiyle kurtulmadık ki akpnin gitmesiyle batalım.Recebin ülkesi değil ki beğenmiyorsak gidelim :)
Akp niye karşıyız?Akpnin yaptıkları yapamadıkları neler?