Sevdiğim çocukla takipleşmediğim halde engellemiş sanırım neden engeller önceden yine engellemişti engeli kaldırdı privime istek attı geri takipten çıktı dünde hesabı çıkmadı neden takipleşmediğim halde engelledi
Beni ilk engellediğinde sormuştum dedim sen hesabını mı kapattın görünmüyor dedim yok sen takipten çıktın falan dedi yine soracam bugün ne der sence kaldırır mı engeli
Sordum beni engellememiş arkadaşımın fakesini engellemiş o hesap bende de olunca benim diğer hesaplarımda da görünmüyor dedi seni niye engelleyim dedi engellediği hesaplara da baktı yoktum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bilmem ona sormak lazım
Bir erkek olarak neden sence yani
Aptallık bence nedeni yok dikkatini çekmek istiyor
Peki neden dikkat çekmeye çalışıyor ona sormam için falan mı
Uğraşma boş ver
Hayır sadece merak ediyorum fikrini yani
CEVAPLAYABİLİR MİSİN
Tamam
Dikkatini çekmek istiyor işte bir kaldırıp bir engelliyorsa onunla iletişime geçmeni istiyor
Derdi neymiş bir sor bakalım
İnsan bise der ya
Dersteyim
Beni ilk engellediğinde sormuştum dedim sen hesabını mı kapattın görünmüyor dedim yok sen takipten çıktın falan dedi yine soracam bugün ne der sence kaldırır mı engeli
Yazacak mısın
Uyumuşum
Kaldırır
Sorarsan
Sormadım
Da sana şey yazcam bak
Efendim
Sordum beni engellememiş arkadaşımın fakesini engellemiş o hesap bende de olunca benim diğer hesaplarımda da görünmüyor dedi seni niye engelleyim dedi engellediği hesaplara da baktı yoktum
?