Böyle bisey mümkün mü? Ve ise yarayan yöntemler var mi? Aranizda bunu basaran var mi?
;)
Thanks a lot
;)
Thanks a lot
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok meşhur bir söz vardır bilmem bilirmisiniz ; Nasibinde varsa gelir yemenden,nasibinde yoksa ne gelir elden...
Eski ya da yeni... Önemli olan senin doğal haline gelen yürek... Bunun aksi her daim sana ziyandır... O yüzden böyle insanları elde etmek için çaba sarfetme... Öyle biri ol ki,onlar seni kazanma derdinde olsun...
evet cok guzel bir soz benim de kendi kendime clok soyledigim bir soz yalniz ben hayatima kimseyi almadm bir kisiden baska- Oda beni cok seviyordu ama olmadi iste simdi tekrar ulasmaya calisiyorm. Tabi ki nasipse gelir bagdatdan yemenden nasip degilse ne gelir elden.
evet zaten o tamamen unutmak istemis ona giden butun yollarimi kapatmis ben hala neyin derdindeym degil mi? Yinede mesaj yazdim ben ama telefonu abisndeymis askerdeymis kendisi dedim iletirsiniz diye ulasirda mesajima geri donerse ne ala donmezse artik bende unutmaya calisacgm
Neden geri dönme çabası ? 2 gün sonra aynı şeyler yüzünden tartışıcaksam ?
cözülmmeyecek bir problemyoktu sadece mesafeden kaynaklanan seylerdi ve bir kac sorun ama onlarda hallolmucak sey degildi
yok bu ilk degil aslinda bundan oncede bir kez ayrilik yasamistik ama onda daha kisa surmustu. :)bitirmek kolay olmadi bence gurur meselesine doondu tamamen. Oda bende ayni sekilde gururumuza yenik dustuk
:)) offff
Bu sizin nasıl ayrıldığınıza bağlı bir durum. Medeni sınırları içerisinde kimse kimseyi kırmadan, incitmeden efendi gibi ayrıldıysanız eğer, döndürme yöntemlerine gerek bile yok, açarsınız telefonu tekrar deneyebilirdik aslında dersin . Ama yok ana avrat söverek ayrıldııysanız ağzınızda kuşta tutsanız olmaz o iş yaş yani
kotu hic bisey yoktu kotu sozler soylenemdi, birbirimizi kirma gibi bir durum hic olmadi zaten. Sadece ben yurt disindaydim o Turkiye'de. Aramizda sogukluk vardi bazi olaylardan dolayi. Gittigimde gorusecektik tatilde. Ama o hic umursamadi diye bende umursamadim. Ama ayrilik konusmasi yaptik ve yinede son kez goruselim demistik. Olmadi. Bende ona haber vermeden dondum geri yurt disina. Benim geldigim gun iliski durumunu degistirmisti ve sonra bende bir mesaj yazdim veda mesaji o sekilde bitti .
hmm o zaman olma imkanı var gibi görünüyor. Whatsap kullanıyorsanız eğer bir mesaj yazabilirsin. Ergenler gibi "nasılsın" diye değil tabi :) Ayrıca böyle mesaj atanlar gerçekten çok komik oluyor, resmen acizce kıvrandığını gösteriyor :D Hem tekrar denemek istiyormuş gibi hem de arkadaş kalmak istiyormuş gibi ikilemde bırakacak mesaj at.
hmm ben whatsappdan yazdim ama askerdeymis kendisi abisi kullaniyormus orda da bir rezil oldum ztn :) dedim gelince haber verin bana ulassin diye ama bakalim bilmyorum. konusalim sadece yeter falan yazmistim.
O geri dönmeyi istemedikçe, onun gönlü olmadıkça tek bir gönülle hiçbir yöntem işe ya-ra-maz.
evet cok dogru onun bunu isteyip istemedigini nasil ogrencz peki sevgili suskun deli
O geri dönmeyi isterse ve sırf gurur yüzünden arayamıyorsa, senin bir adımında dönecektir. Eğer gurur yapan bir tip değilse, o halde şimdiye kadar dönmüş olması gerekirdi sana dönmeyi isteseydi... Eğer sen bir adım attığında o dönmüyorsa, bil ki istemiyordur. Bir daha da bir kız olarak böyle birşeye kalkışmazsın. Erkek daha çok sevmeli bir ilişkide. Kız çok sevmemeli ya, kız tarafı zaaflı olursa vay haline, ne hale koyarlar adamı. Ezerler ezebildikleri kadar.
cok dogru erkek daha cok sevmeli. Henuz hic ulasamdim maalesef mesaj yazdim ama telefonunu kullanmiyrmus askerdeymis ve abisi cevap verdi bana o kullaniyormus aradigimi iletin dedim ama bakalim soylermi soylemezmi ne olur bilmiyorum zaten buna karsilik vermezse bende bir daha pesine dusmicem. Gururludur kendisi .
Aşkta fazla gurur olmaz. Gurur yapan kaybeder. Sen kız halinle adım attığında o gurur yapıyorsa , defolsun gitsin, yerin dibine girsin onun sevgisi. Gururu aşklarının önüne geçenle işiniz olmamalı. Çok başınız ağrır. Sizi sevip anlayan ile birlikte olun. Karı gibi nazlanan erkek hiç çekilmez. Kesinlikle bunu unutma, bir ilişkinin uzun ömürlü olanı , erkeğin kadından daha çok sevmiş olmasıyla oluyor. Test edildi onaylandı yani ;)
:)) nerden bulcam beni gercekten seveni sevecek olani ya yas olmus yaklasik 27? bide yasadigim yerde turkler de yok. ben kolay kolay sevmyorum. Evet yazdigim mesaj iletilirse ve gurur yapip cevap vermezse ztn bende kabullencem ama hic haberi olmazsa diye tereddutte kaldim.
O sevseydi sana bir şekilde ulaşmaya çalışırdı, o çabalamıyorken, sen neden onu hala bekliyorsun ki. Ulaşsa ne yazar ulaşmasa ne yazar. Çantada keklik olma. Senin seni gerçekten seveni, yani kısmetini bulmak için çok çabalamana gerek yok, o seni bulacaktır. Ve gerçekten sevenler de var merak etme.
evet cok dogru seyler soyluyorsun ... Ama iste salaklik bendeki kabul ediyorum.
Hayatta mutlu olacagim gunleri beklicem
Kesinlikle, o günler de gelecek kimse sonsuza kadar mutlu olmayacağı gibi sonsuza kadar mutsuz da olmayacak. Biz buna inanırız. Allah merhametlidir.
mutlu insanlari gorunce ciftleri falan birbirlerin askla bagli olanlari acayip kiskanyirm normalmi .. Kiskanc cekemeyen bir insan da degilim. Bunu yasayamadigim icin sanirim tepkim.Ve hic bir zaman kendi istegimle sevdigim bir insanla evlenemeyecegimi dusunuyorum -.-
Kıskanma, mutlu ol. Hala adam gibi adamlar varmış diye... Bir gün bir tanesi de seni bulabilecek diye mutlu ol. Güzel şeyler umuttur, hala iyi insanların varlığını görmek hayattan yana bir umuttur. Böyle düşünmezsen olmaz.
İnşallah ne diyelim!
Cevap
6Cevap
adı üstünde eski boşver takılma eskiye napacaksın sanki eskisini bak keyfine takıl yenisine
iste ben oyle yapamiyorum. Sevemiyorum kolay kolay ve vazgemem zor oluyor bu durumda. Gecmise bagliyim... ve ask dedgin kolay bulunmyr
Kendinde büyük değişimler yap ve onu umrsamıyormuş gibi davran bu benim yöntemim başardımda ama bu sefer ben onu reddettim :))
o zaten faceden cikti numarasinida degistirmis bilmiyorum sebep ben miyim ama zaten onu umursamadigimi gosteremem :D
Benim kızda bana aynı şeyi yaptı şimdi o beni reddediyor şaşırdım...
neden ayrıldığınız önemli.
ama geri dönse bile hiç birşey eskisi gibi olmaz helede kinci veya geçmişe takılan bir tipse çok yorar.
geçmiş geçmişte kalmıştır.
yok o degilde daha cok ben gecmise takilip kaliyorum ki en buyuk nedenlerden biride buydu.
Neden ayrildigimizin bir nedeni bile yok yani cok sacma aslinda simdi dusunyrm bir nedeni bile yok bence Sadece benim gecmise fazla takli olmam ve ona guven veremeyisim yurt disinda yasadigim icin kesin donus yapacagimi dile getirmedim o buna takildi
o zaman şu açıdan bak olaya. sen dönücem demedin ama oda seni beklemedi.
geçmişe takılı kalma arkadaşım sonra eziyorlar sen şöyle yapmıştın sen böyle yapmıştın başına kakıyorlar. gerek varmı. önümüze bakalım :)
evet tam olarak bu canım . Hatta belkide baskasi icin beni unuttu sildi .
Sanmıyorum bu tür sitelere gireceğini fakat yazmak istedim nedensiz bir şekilde gittin şu an biliyorum tuttuğum eli başkası tutuyor ama çok özlüyorum bu gurursuzluk değildir sevgidir sevgi vazgeçmemektir yanında olmasa beli senindir. Kişi sevdiği ile mutlu olur yanında olması şart değil. Aylar oldu gittin fakat halen seviyorum seni arasan açarım çünkü seviyorum seni
kiminki dönmüs ki seninki dönsün...aylardir yillardir bekleyenler var, eli bos! Hic bekleme bile dönmez
Umudum yok zaten hic! Demek ki yeterince sevmemisler , sevmiyorlar!
Dönerse senindir,zıplarsa benim,çömeldiyse dokunma
hahaha :))
bebeğim kalbin o kadar alçakki topuklu giydir
neden?:)
:/
Sinan H. Altıntaş’ın videolarını izle mutlaka faydası olacaktır..
Evet rüyanda vazgeç derim çok zor .
büyü yaptır :)
:)
sen geri dönsen nasıll olurr
nasil olacak `?
seni tekrar istiyorum falan de herseyı erkeklerden beklemeyın
Ulasamiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar