Eski sevgiliyi geri kazanmanın yolu nedir?

Bi hafta önçesi sevğilim beni terk eti. Yani bilmiyom neden. her şey çok güzeldi benimle evlenmek istediğini falan söyledi ailesiyle tanışdırçaktı beni. Benle tanışmadan önçesi bir alman kızıyla kaldığnı söyledi aynı evde bi senemi falan bende herşeye rağmen kabul etim onu. İşte bi hafta önçesi bana hisslerinin gitiğni söyledi açaba alman kızınımı özledi ya da onamı tekrardan döner? Çünki ben ona evlenmeden hiç bir şekilde yakınlaşamıyçamızi söyledim evinede ondan gelmek istemediğimi. Bana senin gibi tertemiz bir kizla evlenmek isterim falan dedi ama Şu an ciddi bir ilişkiye hazir değlim falan dedi yani belki yine bir gün döner bilmiyorum ama işte alman kızına yine geride dönebilir. Yani ben aldatmasına rağmen sevğiliyken bana geri dönmesini isterim... sizçe nasıl bana geri dönmesini salarım beni bu arada üç gün önçesi rüyamda gördüm whatsapp durumunada bişey paylaştı ve çalıştığım yere beni görmemezlikten geliyomus yaparak geldi yek çunartesi çalıştığmı bidiği halde yani kalbim açıyo onsuz yapamiyorum... üstelik çok güzel bir kızım hukuda okuyom napabilirmki geri dönmesi için?

Güncellemeler
+1 yıl
Kendisi dün tshirtsız resim paylaştı ve herkesin görebilçeği bir şekilde yani benimde ve bir kalp atı o benle altdayığı faslı kıza yani neyin peşindeki benim ondan tamamenmi nefret etmemi istiyo yani öyle yaparak zaten beni aldatığnı doğrulamış oldu zamanında nekadarda red etse bu durumu bende ona inanıp ilişkiye devam sürdürsem.
Eski sevgiliyi geri kazanmanın yolu nedir?