Eski sevgiliyi geri kazanmak için ne yapılmalı?

Arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce 2 yıllık ilişkim bitti. çok üzdüm sevgilimi çok kısıtladım çok defa ağlattım. o beni sevdiğinden bir çok kısıtlamama tamam dedi ama genede abarttım daha çok kısıtladım her seferinde. son zamanlarda yorulduğunu gördüm toparlanmaya başladım ama gene bir olay yaşandı ve bu sefer tamamen bitirdi. 20 gündür uğraşıyorum ama yok bitirdim diyor artık sevmiyorum istemiyorum diyor. ayrı şehirlerdeyiz şuanda ve yüzyüze gelsek daha farklı olur biliyorum ama 10 gün sonra gelecek buraya. ben o geldikten sonra onu nasıl geri kazanacağım. geldiğinde yüz yüze görüşcez yüzüme söyle dedim istemediğini şu saatten sonra onuda söylerim dedi. ama beni seviyor çünkü bizim ilişkimiz ciddi anlamda özeldi. ilktik biz.. evlenmeyi bile düşünürdük aileler uzaktan tanışırdı annesi bilirdi beni kardeşi tanırdı. ama çok net kararlı gibi davranıyor telefonda, e telefon tabi bu yüzyüze gibi olmuyor bence. bende dedim ona herşeyi yapacağım seni bırakmayacağım çabalıycam diye. sizce neler yapmalıyım? nasıl geri kazanabilirim onu? değiştiğime inanmıyor ama cidden değiştim. son şansı vermiyor artık güvenmiyorum değiştiğine diyor? ben ne yapacağım :((
Eski sevgiliyi geri kazanmak için ne yapılmalı?