merhaba tecrübenize ve bilginize ihtiyacım var sevgilimle 4 ay önce ayrıldık 1 yıldırda çıkıyorduk ve ciddi düşünüyorduk ama ailem onun dha önce evlenip boşanmasından dolyi istemiyordu bunu bsından bri bilmemize rgmen dvm ettik benim işten ailemden dolyi bya psikolojm bzuldu ve ona çok baskı ypmaya başladım her gttiği yere karıştm hep bağırdım vs oda sıkıldı ve uzaklaştı benimde güvensizliğim arttı ve ayrıldık. arkdaşımla knuşmuş geçen gün demiş seviyorum ama sonumuz yok bu ilişkiyi o bitirdi çok bunalttı bi kere evlendim şmdi ıı karar vermm gerek demiş tbi bunu benim bildiğimden hberi yok .bnde hırs yptım blki hataydı ama görmek istediğimi söyledim kbul etti arabasına bindiğim an inannin snki hiç ayrılmamışız hrzamnki gbiydik ymk yedik sahilde oturduk hatta dayanamayıp birbirimize sarılıp öpüştük ökdr içten ve sıcaktıkı kalbi çok hızlı atıyordu o gün öyle bitti eve döndüm snra bir mesaj kndimi tutamayıp şni kırdıysam özür dilerim duygularını incitmk istemezdim istemiyorsan görmm seni bidha özlem giderdik sadece ddi bnde gyt normal gbi onu sıkıp kaçırmamak için istedik ve öldü üzülck bsy yok arkadsca buluştk ddm dün bna sarılıkn yarında glcem ddi ve glmedi snra snra knuşurz isim var dedi hala bişey yazmadı şimdi.sizce bunun sebeni ne sevdiğine eminim cnku peki bn onu geri kazanmak ve eskisi gbi bni sevsin istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim .
Arkadaşlar lütfen ciddi cevap verin uzun ama nolur
Arkadaşlar lütfen ciddi cevap verin uzun ama nolur
Sevıyor ıstıyor ama tekrar aynı sıkıntıları yasamak ıstemıyor
Sevmıyor ben buluşalım dıyınce buluştuk takıldı bıttı
Benım tekrar sıkıp sıkmıycamı hesap sorup nıye gelmedın dememı test etmek ıcın yaptı
Ben buluşalım dedıgım ıcın kendını umursamıyormus gbı agırdan satıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
bu zamana kadar hiç yapmadıgım bırseyı yapıcam ve sabırla beklıycem hıc terlemeden arkadas gbı her ne derse desın olumlu guzel knuscm degıstımı görücek
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer