Sevdiği̇m bi̇ri̇ni̇ nasıl geri̇ kazanırım?

Çok karışık aramızdaki mevzu özetle ben hep çabalan o istemeyen olmuştur ne zaman o istese olduk ben istesem olmadık. Anlaşamıyorduk genel olarak. Bir araya geldiğimizde de birlikteliklerimiz çok kısa sürerdi. Benden koptu ama iyi kötü her zaman yanında olmuştum. O hiç olmadı bir kere bile nasilsin demedi benim ısrarlarımls muhabbet ettik veya 1 kere görüşmeye ikna edebildim baska biri var dedi ama kimseyle de duymadım ismini. Bir paylaşim vesaire de yok. Geçen en yakın arkadaslarindan biri geldi calistigim yere. Sohbet ettik beni tanidigini söyledi. Bir ara ayriligimizi kabul edemeyip sürekli aradigimda konuştuğum kişi oymuş. Arkadaşı yani. Tek tarafli degildi dedi bende yanimda hiç olmadi dedim ama çok zaman geçti dedi. Ben oldum ama dedim o konuda unutulmayacaksin zaten dedi. Ne yapmalıyım? Biliyorum seviyorum ama ne ileri ne geri hicbir haraket yok. Sadece 3 ay önce kafa karıştırıcı mesaj attı yaptıklarından haberdarım dikkat et diye ki hiçbir şey yapmadım. Şimdi de askere gidecek en güzel anılarımızı yedi resmen. İçim içimi yiyor slk gibi mesaj atmak istemiyorum yine napıcam ilgisini dikkatini çekmek için bilmediğim şeyler de var bence ne yapabilirim?

Sevdiği̇m bi̇ri̇ni̇ nasıl geri̇ kazanırım?