Bana yıllardır takıntılı bir şekilde aşık olan ama özünde iyi bir insan olan birinden nasıl kurtulurum?

Yaklaşık 5 senedir bir gün bile vazgeçmedi. Yıllardır bir kere fikrini değiştirmedi. Artık piskolojim bozuldu. Peşimi hiç bırakmadı. Numaramı değiştirdim bana arkadaşlarını göndermeye başladı. Sonra içimden onu aklımdaki beyaz atlı prens kalıbına sokayayım belki öyle severim dedim. O arkadaşına onlarca şart saydım. Bunları yapsın, sonra bir düşünürüm dedim. Bu ona öyle büyük bir umut olduki kendini kaptırdı. Özünde iyi çocuk, sohbeti hoş, benim için yapmayacağı şey yok ama sevemiyorum. Söylediğimi şartları yerine getirdi ve ona şimdi hayır dersem ömür boyu tekrar kendine gelemezmiş gibi hissediyorum. Ona evet dersem ailem beni siler, ailemin istemediği biri. Ayrıca yakın zamanda başka bir şehire taşınacağım. Yıllardır bunun hayalini kuruyordum. Ona evet dersem bu hayalimede ulaşamıyacağım halbuki ona çok yaklaşmıştım. Ben onun kalbini kırmadan nasıl sıyrılçam bu işten? Sevmiyorum, istemiyorum ama çok aşırı derecede ısrarcı ve ikna kabiliyeti yüksek. Ama bu işin iknası mı olur? Evet dersem ailem beni reddetçek, sevmediğim biriyle yasıcam, hayalimi yaşayamicam .. hayır dersem bir insanın dünyasını başına yıkçam. Hayır de kestir at diyceksiniz ama yapamıyorum hiç bir şekilde peş etmiyo. bir delilik yapmasından korkuyorum. Ben ne yapıcaaaaaaaam ?
Bana yıllardır takıntılı bir şekilde aşık olan ama özünde iyi bir insan olan birinden nasıl kurtulurum?