Çoğu uzun süreli ilişkiler bile gün geliyor bitiyor. Bazen hissediyorumda biticeğini bile bile devam ettiriyoruz hissediyorsun.
Herkes gün gelir gidermi ?
Herkes gün gelir gidermi ?
Ancak nikahlı gerçek evliliklerini sadece bir kısmı sürüyor. Nikahsız olarak sadece bir kişiyi gördüm. Üstelik adam evli. Gençliğinde (şimdi 68 yaşlarında) bugüne kadar aynı samimi ilişkileri devam ediyor. Kadın asla birine gitmedi ve olmadı. Bu kişi çok iyi tandığımız Türk Sinemasının en iyi oyuncularından birinin kardeşi. Burda deklere etmeyecem. İmrendiğim bi ilişkileri var. Ama adamda kadına sahip çıkıyor asla yarı yolda bırakmadı. Helal olsun böylelerine. Günümüz ilişkileri artık günümüz şarkıları gibi oldu. Saman alevi sanki. Bugün var yarın yok. Bakın B.MANÇO, C.KARACA, Z.MÜREN vb. hiç unutuluyormu. Eskiden aşk böyleydi. Oysa bugün beğendiğimiz şarkıyı 6 ay sonra unutuyoruz.
Bir sabah uyanırsın bir bakmışsın giden temelli gitmiş yüreğinden. Güneş günle beraber doğar yüreğine…
“Yeni” gidecek ve seni “kalan” yapacaklara açılır kapın senden izinsiz…
Sorgusuz sualsiz…
Kalan olmak zor, giden olmak kolay…
Kalmak yürek istiyor… Kalıpta bir ömür sevmek emek istiyor…
Bakmadan ardına çekip gitmek gibisi var mı hayatta…
bitmesini her nekadar istemesende elden birşey gelmiyor bazen sonunu bile bile yürüyorsun ateşe en sonunda yakıyor o ateş seni sadece için acıyor.ama gerçek aşksa o ateş zamanla sönse bile külleri kalıyor.şahsen ben hala ondayım hala gidemedim.ayrılan oydu ama oda gerek kuzenime soruyor gerek arıyor hal hatır soruyor yani herkes gitmez gidemez...
Herkes gider diye bir şey yok.Bir ilişkide inancın yoksa bu zaten en başında belli olur.Sen o kişiyi hayatına dahil etmeye karar verdiğin andan itibaren bu sonlar gerçektir değişmez.İnsanın kendi elinde olsada bazı şeyler seçimleride kendi elindedir ve sonuca ulaşmadan başlangıcı ve sonucu değiştirmek insanın kendi elindedir.
Cevap
12Cevap
allah yazmayınca kısmet olmayınca olmuyo sanki bazen. ben bıtecegını bıle bıle bi umutla 3 sene surdurdum. bırbırımızı sewıyoduk ama sonunda gıttı. ewlendı 2 ay sonrada. ama ben halen bı gun dıyorum gelecek bana. o mınıcık umudum hıc tukenmedı. kader bızım elımızde bıraz ama olmadımı da olmuyo..
Herkes bir gün gider ama bazen hiç ummadığın insanlar hiç beklemediğin zamanlarda gider.Bazılarıysa çoktan gitmiştir aslında sen farkında değilsindir.
Belkide farkındayızdır uzatmaları oynatıyoruzdur.
aynen benim daha yeni başma geldi 1 ay olmadı hiç ummadığım bayan beni umrsamamaya başladı aradım cevap vermedi geride dönmedi daha sonra sorduğumda yalanını yakaladım sildim hiç beklemezdim şoktayım hala yanii neden böyle soğudu hiç anlamadım belkide kendinle ilgili bi durumda olabilir onu öğrenemiyorum
söyle bana küçük adam herkes gider mi..
Erken degilmi? Çok erken degil mi?..
:( cem adrian..
Gider.. :(
Hepimiz yolcuyuz dostum, kalanda dünyanın çatrına çivi çakmıyor,merak etme
fiilen biter bir ilişki ama yürekten sevenler için o hep vardır ve devam eder..
Evet ya sonunu bile bile kaliyorsun ve sonu bi turlu yapamiyorsun. Sonra karsindaki onca seneye bakmayip gitmesi gerektiginde gidiyor ...
şimdi öyle bn hiç ayrılmak istemedim şimdiye kadar ilişkilerimde hep karşı taraf ayrıldı bu yüzdende kızlar daha çok seviyo lafından nefret ediyorum ya
evet son zamanlarda çok düşündüğüm birşey herkes gidiyor hiç yaşanmamış gibi :(
bu hayat bize çok masallar yaşatıyor bir varmışşşşş bir yokmuşşşş
Yasamayı ve yasatmasını bılenle oldugun zaman masaldan ıbaret olmaz her sey yurekten sevmekle bıter
hayır bazı aşklar ebedidir bir ömür geçer ölüm sizi ayırır mezar toprağının kokusuna aşık olursunuz
Mucize bu.
mucize olan bu kafayla bunları yazabilmem
aşk olmasın sevgi olsun kimse çekip gitmez aşk zamanla bitiyor*sevgi öyle değil
Herkes gitmez sevmesini bilen emek veren değer veren gitmez.
Herkes gitmez ve kimin gidip gitmeyeceğide belli olmaz.
Bır gun bıtecegını dusunerek degıl hıc bıtmez ıns dusuncesıyle devam edıorum o.o
isteyen gider aslında herkes ister
Giden gitmiştir... gerisini unuttum lan
Gittiği gün bitmiştir olcak sanırım :)
her şey her zaman biter. ama herkes gidemez.
merak etme, bir gün sen de gidersin..
kalanını bulursan ertesı gun kıy nıkahı
Ben giderim o gider yanımda tintin eder :(
:S
gerçekten herkesin ve herşeyin gideri var.
:D gayet iyisin aslında.
gider bende gitttim..gidenin ardında da kaldım
Neden bilmiyorum ama mutlu son'a hep inanmışımdır.
Cem adrian herkes gider mi'yimi dinledin ne ?
:(
Biter ve gitmek acaip zordur.
yolcu ise gider hancıysa kalır:)
herkes zamanı gelince gider..
kalan azdır..
gitmez mi
giden gider..
Sık sık giderim.
herkes bir gün gider
seven gitmez.
Sevıyorsa gıtmez
Gidiyorlar.