Evet arkadaslar 2 insan birbirini severek sonsuza denk ayrilirmi bu duruma katiliyor musunuz Oylarınızı ankette gormek istiyorum...
Katiliyorum Çünki...
Katılmıyorum Çünki...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer severek ayrılık olur...
Sevdiğinin annesi hastadır senı ıstemıyordur ve senın varlıgın uzuntuden onun hastalıgını tetıklıyordur .. sevdiğinin ailesi mutsuz olmasın dıye sevdıgın halde bitirirsin...
hastasındır belkı kanser belkı baska bısey sevgilin ilerde uzulmesın senın halıne dıye sogutursun kendınden sevmıyorum senı der bırakırsın ..
vs vs örnek cogaltılabilir.. ama severek ayrılma durumu sadece karsı tarafın mutlulugu ıcın kendını feda etmektir...
tamamda abla ayrildiktan sonra pisman olunuyormu?
buna katılıyorum kotu gununde yanindan cekip gidiyorsan sevgin yok zaten onun yaninda olman ona en buyuk hediyedir zaten
Olurda olmazda
cunku bazilari birbirini ne kadar cok sevselerde engel olacak bir sey illaki cikar ve onlar mecburen ayrilmalari lazim
bazilarida o engeli dinlemez ya da engel diye bir sey dinlemez kavusurlar :)
Zor olanı seviyor desenize :)
Evet aynen oyle ;)
imkansiz olsa bilemi :(
Ahhhh ahhhh iste bu soruyu bana sorma sendemi imaknsizi seviyorsun yoksa? :O
ne yazikki bende :(
gecmisler olsun oncelikle sorunun benimle hicbir yansiyeti yok ben sizin goruslerinizi almak icin sordum soruyuu.
Gecmiyor ne yazikki :(((((((((
ne biliyim uzgun sembolu koymustun bende sen imkansizi seviyorsun sandim aman sevme :(
yok senin icin uzuldum :(
Benim icin uzulme ben bile artik halime alistim uzulmuyorum insan cok cekince boyle oluyormus meger :(
oluruna birak gecer elbet kardesim tesekkurler yorum icin her ihti
yac duydugunda tukettigin suyum
Insallah gecer,
Ne demek rica ederim
bende Tesekkur ederim
Allaha emanet olun :)
tesekkurler selametle.
İnsanlar birbirlerini çok sevse dahi bazı öncelikleri veya vazgeçemeyeceği şeyler olabilir hayatta. Daha bir çok sebep olabilir. O yüzden severek ayrılabilenler vardır. Gerçek hayat Türk filmlerine benzemiyor. Ne kadar seversen sev filmlerdeki gibi alıp sevdiğini gidemiyorsun uzaklara. Bazen de vazgeçmeyi tercih ediyorsun, sevdiğin zarar görmesin diye.
Evet zorları seviyorum paşam şu yazdığım 5 satırlık yorumu yazan ellerine sağlık düşünen beynine nazar değmesin gözümsün teşekkürler.
ben ve sevgilim birbirimizi cok seviyoruz ama onun annesi benim boyum kısa diye bana vermeyeckmiş.kızda kaçmasın diye kızı eve kapatıp hergun dovuyorlardı o dayak yemesin diye ayrıldm bnde..severek ayrılmak en kotusu zaten
kotuymus kardeşim gecmis olsun
Cevap
22Cevap
Olabilir..bazen cok seversin ama ayri ulkelerin insanlari olursun ve sevdigin kisi multeci olur ve onu ulkesine geri gonderirlerse severek ayrilmis olursun
ah isye amalar olmasa varya dunya guzel olucakta
tabiki gormek isteyen her türlü gorur zaten yeterki hayallerimiz olsun :)
olur neden olmasın :D
Kötü kardeşim orhan baba atma kederlenmeyelim güzel cevabın yorum aklın için teşekkürler.
gözümsün.
olur şarkısı bile var
https://www.youtube.com/watch?v=-4XdREN2V-gryvallah abi
Ortada ki sebep ne olursa olsun seven insan ayrılmaz, bırakmaz..
tesekkurler ablacim gozumsun
Olmaz ! Sevdim mi nikah masasına oturucaz başka türlüsünü kabul edemem :D
Hayat şartları ayırıyor bazen :(
Seven ayrilamaz ucunda olum olsa hep yaninda gormek ister. Ayrilsa bile aklindadir asla vazgecemez. Severek ayrilmak yoktur. Etle tirnak gibi kopamaz ayrilamaz seviyorsa. Ayrilmak varsa isin icinde sevgi YOKK !
koşullar dolayısı ile olabilir omayacak diye bir şey yok çok var öyle severek ayrılmak zorunda kalanlar
aynen tesekkurler.
Olur çünkü bazen karşı tarafa anlatamazsın anlamaz inanmaz...
katiliyorum
Sevgi gerçek ise engel tanımaz, tanımamalı..
Eğer iki tarafta inanıyor ve hissediyorsa nefes aldıkları müddetçe ayrı düşemezler. Kader zımbırtısını at bir kenara. Ortada bir sevda varsa 'severek ayrıldık' ancak riyakarların bahanesi olabilir..
Offf offf nasıl, genellikle küfür edip engellemekse saygı cercevesinde bitirmek gercek askın gostergesidir...
Kimse onu istemez ama hayat şartları bunu gösterince boyun eğmek zorunda kalıyorsun :(
Yani daha cok değişik öfkeyle ayrılmak cok farklı anlasarak farklı ama en acısı bu sanırım
Anlaşarak ayrılırsan zaten acı kuşku olmaz insanın içinde en zoruda zaten zor olanda bu severek acı çekeceğini bile bile vazgeçmek vazgeçiyorsun ama unutamıyorsun atını yokuşa sürmen gerek yokuşuda çıkamayınca ya atı bırakıp kaçıcaksın ya da ata güç vericeksin.
Evet katılıyorum. Çünkü yaşadım.. Ailevi, görüş ve inanç sebeplerinden dolayı severek ayrılmıştım.
buna koşulları ve engeleri değerlendirerek karar veriir bu soruya
Birincisi severek ayrıldık. İkincisi anlaşarak ayrıldık. Hayatımda bu kadar saçma şey duymadım. Hadi bakalım
ilk sevgilimden gercekten severek ayrilmistim ortada ne bir ihanet ne bir yalan nede kotu bisey vardi tek sorun mesafeydi bunun acisi unutulmaz demistim ama insan hancer yiyince daha cok acitiyormus
bizzat yaşadım olurrr
Olmazmı be şef.
olur be kardeş, severek ayrılık olur. bazen mecbur kalıyosun, aileye boyun eğiyosun, statü gereği ayrılıyorsun oluyo da oluyo
Seviyorsa bırakmaz ama bazen cok zorunlu ayrılıklar olabiliyor.
oyy tesekkurler cigerimsin
:))
severek ayrılabilen kişi ya hastalığı olup kısa bir ömrü kaldıysa ve sevgilisinin üzülmemesi için ayrıla bilir
Olur, canı da çok acıtır
Bu acı bir gün dinermi peki ?
Biraz zor
Ama neden olmasın?
Vazgeçersin ama unutamazsın insana koyanda budur sabah kalktığında aklına gelir akşam yattığında hayallerinin arasında rüyana girer rüyalar kabusa dönüşür pişmanlık hissi olur :(
Boşveeer
Zamanla geçer
Geçer abla tabi bir müddet ama sonra tekrar aklına gelince o köz yanmaz dediğin ateş bir anda alevlenir eskisindende çok yanar hatırlatıyım :)
Doğrudur bir şey diyemem
Teşekkürler gözümsün.
severek ayrılmak nedir ağa seviyosan nie ayrlıyosun neyin modernlığını özgür kafasını yasıyosun
olur ablam biliyorsun yani
:( Biliyorum ablam Bıraktığı bin Sükup bin ah dan başka birşey değil bunu senden daha çok biliyorum :(
Hatalarına bakıp anlayacaklar zamanla , anlarlar ozaman ruhunun taze bir nar ağacından toplanmasını zamanla
Beddua etme adama kızarım :@
İnatlaşıyım dedim :( kırdıysam özürler olsun var mıbi haber ablacım ?
Listeyi silmiştim abla ekleyeyim hemen kusura bakma silmişim :(
Peh hepsi yalan lan aşk maşk yalan , ben nişanlıykeen aldatııldııım !
Uzüldüm bazen kadınlarda yanlış yola sapabliyor
Haklısın bulursun inşallah
evet ben 2 yıl çıktıgımla ayrıldım
Allah başka dert vermesin.
bugün itibariyle bende ayrıldım oluyo evet
Geçmişler olsun kardeşim :)
Vazgeçersin ama unutamazsın :(
Yok ben ayrılmadım ya herkes diyor soru bu benlik birşey yok size yardımcı olsun kardeşim :(
Yok sıkıntı yok :) bende yanlış anlamıştım tamam
teşekkürler cevaplar için.
olur niye olmasın ki
Pişmanlık hissi olur mu bu olaydan sonra?
her ayrılıkta az çok pişman olur insan bnce :)
katiliyorum unutmak için vazgecersin ama unutamazsin :)
özellikle kadınlar asla unutmaz :)
MKKKK MILLET UNUTMAYA ÇALIŞIOR BUNLA HABIRE YARAMZI DEŞIOR
evet en fazla insanı acıtanda bu
Evlat acısı gibi koyar vallahi acımaz :)
sevdiysen her sey olur.
Herşey mümkün
aynen abi
Oluyo tabi. Bak şekil A ya da feyiz al.
katılıyorm çünkü yasadm :D
seven ayrılmaz kısa ve net...
olur tabi ayrılmakmı istiyosun :) ?
ayrilmakmi :@
:) <3
ne ayriligi ya :) bir ölüp geliyorum :P
tamam :P
Bizzat yaşadım zorunlu ayrılık :\
gecmis olsun ablacim
seven adam bırakmaz ne pahasına olursa olsun
kayiliyorum tesekkurler.
Severek ayrılık olmaz. Sevmeyerek olur sdfs
bunlar hep tek taraflı
evet oluyor
olur bence ben yaşamıştım
film onlar ya geç :)
Olur, yani olmuştur muhtemelen.
şarkısı bile var severek ayrılanlar daha ne?
Herşey olur da , kötü olur .
Öyle diyenin ağzına kürekle vurasım geliyor..
Cok sacma ama yasadıgım icin olur diyorum.
Katılmıyorum ama oluyor
Seviyorsan niye ayrılıyorsun ki. zıbaaaa
katılıyorum :)
Olur.Malesef.
Olabilir.
Sebebine bagli
oluyor malesef:(
yaptım oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar