Bu ayrılık mu vazgecis mi?

Arkadaşlar 20 gün önce ayrılık kararı verdik zaten o ayrıldı ama bende bitmesin demedim sürekli kavga ediyorduk. Arkadaş kaldık ama ayrıldığımız gün öpmek istedim bir saat belki daha fazla aralıksız opustuk ama ona dokunmama izin vermedi sadece öptü ve boynumu falan neyse hiçbir eşyayı geri almadık kazağı bende tişörtüm onda sonraisnda da çağırınca geldi buluştuk. Gecen gün ben kotuyken aradım indi aşağı ben ağlıyordum ailesel birşeye sarılması yeterliyken öptü defalarca yanagimi başımı sonra kendisi seni bırakacağım gideceğin gün dedi geldi beni aldı bırakmadan otogarda sevgiliyken bı yer var ben gitmeden beni olup sarıldığı yer oraya çekti arabayi mesela normal buluşup oturunca da sürekli beni öptüğü yere goturuyordu. o gün de yüzüne bakmadım öpmek falan ister diye. Ayrıyız ama konuşma vs oluyor. Ama ortak arkadaşımız işte sana aşık değil ayrı diye mutlu falan dedi tamam yorulmuştuk ama bana seni seviyorum ama ilişkimizi istemiyorum dedi bende öyle düşündüğüm için ayrıldık ama sizce engellememek falan tekrar barışır mi benimle ozluyormus ama sadece beni ilişkiyi değil
Bu ayrılık mu vazgecis mi?