Giden erkek geri döner mi ya da nasıl geri döndürebiliriz, ne yapmalıyız? Plan, hatta bi yalan bilen varsa yazsın:((
Cevabın nedir?
Dönmesi için bir neden lazım ve sen onu bulana kadar da asla geri dönmez, dönse bile farklı amaçları vardır.( Boşta kalmıştır, cinsellik bekliyordur..vs.)
Neden geri dönsün ki ?
Eskisinden daha mı güzelsin ? eskisinden daha mı çekicisin ? Eskisinden daha mı güzel konuşuyorsun ? Eskisinden daha mı güzel giyiniyorsun ? Eskisinden daha mı karakterlisin ? Eskisinden daha mı sempatiksin ?
Bu ve bunun gibi sorulara kendin olarak cevap ver ve bir neden bul, o nedeni bulduktan sonra gerisi kolay zaten.31 Yorumla- +1 yıl
dönecek olsaydı gitmezdi, gelse bile yalnız kaldığı için gelmiştir ama en kısa zamanda geri gidecektir.
En İyi Cevaplar
Dönmez, dönerse sen döneksin lan derler sonra ona :) Valla saki bir yana da donse de eskisi gibi olmaz, bosuna kendini hirpalama bence. Bana kalsa ben de donmezdim, donur gibi yapip soyle bir kapidan bakar kacardim tekrar, ama zaten ilk basta giden ben degildim o baska tabi :))
00 Yorumla
Sırf onunla dısarlarda, diger sevgililer gibi sarmas dolas gezmedigim için ayrilmak istedi.
Bu kelime yetti anlamam için.. Şarkılar paylaşması bakması hiç birşey kanıtlamaz, bunları düşünüp, farklı anlamlar yükleyip kendini üzme, sıkma içini.. Anlattığına göre diyorum, bu kadar sığ düşünen, ne yaptığı belli olmayan birine dönmek mantıksızlık olur, çok üzgünüm..13 Yorumla
+1 yılbana göre seven başta gitmez dünyadaki tek kız biz değiliz bizden daha iyileri daha güzelleri var ona göre olanları var kaderinde varsa gelir yoksa gelmez bence bekleme onu hayatına devam et doğru yolu hayat,zaman sana göstericek zaten hiç bişey yapma ama beklemede sadece devam et.
120 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen onu sevmiyorsun onun başkasıyla olmasını istemiyorsun ve işallah kıskanmıyorsundur.
Onu paylaşmış gibi hissediyorsun hepsi o.
Bunun sebebi beynin de bitiremediğin için hala onu düşünerek tatmin oluyorsun.
Kafandan at zaten etkilenmezsin. Aklına geldikçe tatmin et. en kısa ve en etkin yol budur kısa sürede beynin seni toparlar. Dediklerimi yaparsan saçma sapan cevap yazarsan otur kendin çöz.
Onu görünce onun olmadığı yerlere git aklından çıkar. O artık bitmiş çürümüş bir bedenden hayat bekliyorsun al sana cevap. üzgünüm.73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence doğru yerdeyim artık mezarına göm onu cenazeye saygısızlık yapıyorsun. Seni kırmak en son isticem bir şey gerçeleri bildiğimiz halde sonlandırmadığımız içn acı çekiyoruz aslında sende biliyorsun bunu ama uzatıyorsun ve eeskiisi gibi olmaycak bir araya gelsende bunu anlayacaksın ..Üzgünüm kızma bana. Lütfen
bence seni kıskandırıp çatlatmak derdi sana yapılmasını isteyene sende hakkını ver mantığı ile hareket et bakalım ne olacak el mi yaman bey mi yaman o yaşlarda genelde bir hava içinde olur erkekler bak kızı bıraktım ama içime düşüyor gibilerinde erkek meclisinde atıp tutmayı marifet sayarlar !
40 Yorumla
+1 yılsana dönmek isteyen zaten seni seviyor ve özlüyorsa mutlaka dönecektir ama seni sevmeyen bir insan sana dönse ne yazar allah askina? tek kisilik bir iliski mi yasamak istersin? bazi seyler zorla olmaz be canim, hayirlisi ise olsun, degilsede olmasin diceksin ve bekleyeceksin.. o senin kiymetini bilmeyip dönmüyorsa ne anlaarsin sen bu iliskiden veya bu sevgiliden?
60 Yorumla
+1 yılyapacak birşey yok ben üşenmeden okuduysam sende üşenmeden unutacaksın.Elin oğlunun elinde maymun olma salla gitsin zibidiyi.yok zor yok unutamam yok hergün görüyorum demiyeceksin unutacaksın çocuk senle dalga geçiyor bence... FAKAT bir ihtimal var seni kıskandırmak için bu kadar ileriye gitmişte olabilir yine FAKAT kişiliğini sakız ettirme.
61 Yorumlaseviyosan kesin döner hatalar yapar yapar döner hatta. sen gitsin istemiosun anlaşılan.onun hep aklında olursan gözünün önünde olursan kısa vadede döner.yakınındaki arkadaşlarından başla mesela onları öylebi işleki her konuyu sana getirsinler hep senin adın geçsin.ve nerde olursan ol hep karşısında dur gizli ama arda belli eden bakışlar yeterli olur
00 Yorumlabence hala seni seviyor ama sana acı çektirmeye çalışıyor sana baktığı zaman sadece gülümse umrunda değilmiş gibi yap hatta çıktığı kıza iyi davran ve eminim oda senin faceni kontrol ediyordur ben buldum aşkı gerisi yalan yz paylaş bak nasıl o senin peşinden koşacak tatlım:)
12 Yorumla
+1 yılAskin yalani da gururu da olmaz. Eger gercekten seni sevmisse gitmesi gerektigi an bile gidememistiq. Herseyi dusunup kafasinda en ince ayrintiya kadar degerlendirmis ve artik tamamen gitmeye karar vermistir geri donusu olmaksizin. Tabi bu soylekdiklerimi adam gibi seven,deger veren biri yapmistir. ..
31 Yorumla
+1 yılAklini kullanmaya calia biraz. Kalbini geri Planda tut. Ne olursa olsun gul sen. Deli olacaktir emin ol.facebook filanda kapat yani ne gereksiz bisey o. Birak haberini filan alma. Okulun bitsin zaten gormeyeceksin ki. Sen yoluma devam et.
Ayrica blog filan ac sen buraya yazma oraya dok icini. Vallahi kovarlar siteden. Telefonun sarji tukendi yazini okuyacagim diye00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Dönerbilir ama seni sevse gitmezdi. Gidip döndüyse daha iyisini bulamadığındandır yüksek ihtimalle. Sana pek yaramaz bence. Bir kere bırakanın bir daha bırakmayacağı ne malum? Bu kadar kolay affedersen yüreğin yalama olur. Dikkat et.
30 Yorumlaİçeriği okumadım çok uzun yazmışsın ya bari paragraf paragraf ayırsaydın neyse hiçbirşey yapma kimle çıkarsa çıksın ya da git ona dürüstçe hala sevdiğini söyle duygularını aç kabul ederse etsin etmezse de ne yaparsa yapsın zorla güzellik olmaz
20 Yorumla
+1 yılsana tek bır kelıme demek ısterım 4 sene mı verdım bır kıza ama gıden donmez bu hayatta buna emın ol beqlmekdn yılma derım benım kız arkadsım sozlu ben şu an hala beqlıyorum bılıyor musn ama donmyecek bılıyorum da
32 Yorumla- +1 yıl
ben cok sevdım bu hayatta hersyım ılkım oldu ama benı bır arkds ugrna bırakıp gıttı şu an ayrılalı 2 buck sene oldu ama hala ılk gunku kadar sevıyorum ama donmuyor şu an ıse basksı ıle sozlu ve beraber mutlu ben ıse şapşal gbı kaldım ortada sadce nefes alabılıyorum ya sen ne yasdnkı uzuluyorsun ya ben ne yapayım
+1 yılşşşt gel.sana bir şey vericem de.vermek kelimesine 10 erkeğin 7 sinin zaafı var.akşam akşam sinirlendim yine bak.
31 Yorumla- +1 yıl
Ahaha :D
+1 yılvalla arkadaşım o kadar uzun yazı yazmışınki okumaya üşendim sadece başlık üzerinden yorum yapıcam adam başkasıla çıkıyosa seni zaten sevmiyodur.hadi seviyo diyelim bide başkasıla çıkıp senin gözünden düşmeyi göze alamazdı.sen yol vercen unut gitsin
24 Yorumla- +1 yıl
off ne yaa kızım değmez si.tret pe.znvgn tekiymiş baksana sana ne faydası olcak onun şimdi böleyse sen ilerde evlendin diyelim ileriyi düşünemiyom yani hamile falan kalsan demek 9 ay hergün aldatcak herif
- +1 yıl
sen o kadar aşırı güzel kızmışsınki özellikle gözzlerin hem iri hem renkli hem güzel sana adammı yok .kardeşim:D boşver dudaklarını bükme evlenebileceğin birlikte gelecek planı yapabileceğin bi eş adayı bulursun kendine
giden erkek geri döner mi yazmissin ...Bu giden erkek nasil gitmis ?gitmeden gitmeye fark var bunu söylemelisin ki yardim alabilmen icin ..nasil gittigi cok önemli bi konu ve neden?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazının hepsini okumadım ama çocuk seni seviyorsa senn başkasıyla çıkmana dayanamaz.. geçici bi süreliğine biriyle takıl derimm .. erkekler sevdiği kızdan ayrılınca başka kızlarla çıkar ama ayrıldığı kızın başkasıyla çıkmasına dayanamaz..inş konuyla alakası vardır :))
30 Yorumla
+1 yılyazını okumadım çünkü daha başlıkta kaybettin.
olduda bişey yaptın sana geri döndü hiçbirşey senin beklediğin gibi eskisi gibi olmayacak olmazda11 YorumlaEski sevgiliyle barışınca,Kaldığınız yerden değil; Kandığınız yerden devam edersiniz ancak aynı sayfa aynı kıtabı okuyup durruz ancak:((
20 Yorumlagiden gitti dönmez artık :/ zaten bu sorunun işe yarar bi cevabı olsa bu kadar kız aşk acısı çekmez :)
10 Yorumla:P bunun kesin bir taktiği yok bea yani şunu yaparsan kesin gelir diye bişe yok amma kadınlığını kullanırsan büyük bi ihtimal tekrar uğrayabilir
20 Yorumlagiden kaybetmiştir kardeş sen takma severse döner dönmezsede üzülme sevmeyene değer verme
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni terk etmiş başka kız bulmuş. halen neden uğraşıyorsun? unut gitsin.
35 Yorumla- +1 yıl
mesela benyob'u 8 senedir unuttum <3
- +1 yıl
zor oldu senin için nevet >333
- +1 yıl
hayat sana daha neler öğretecek tecrübe de. bir daha da onun yüzüne bakma.
Kızlar ,dünyanın sizin etrafınızda dönmediğini ne zaman anlayacaksınız?Boşver abla,boşver...
30 Yorumla
+1 yılgidenin dönmesini beklemek veya istemek;
aklen,kalben,ruhen,mantıken yanlıştır...30 Yorumla
+1 yılgiden gider, daha dönmez ki, zor ihtimaller. gidenin dönmesini beklemek ya da istemek garip, dönsede iğnelemeler, içten içe intikam tarzı tavırlar olur, bu da sağlıklı olmaz. çok dönmesini istiyosan kara büyü yaptır belki tutar :P
00 YorumlaSakın duymak istediğin şeyleri söyleyenleri dinleme. Duymak istemediklerini söyleyenleri dinle.
32 Yorumla
+1 yılyazılırda bukadar uzun yazılmaz naptın sen ... bosver eski sevgiliden hayır gelmez biten ilişki bidha iyi olmaz ..yenisni bulursun
12 Yorumla- +1 yıl
evet çok zor zamanında bende yaşadım inanılmaz zorlandım ama o zorluğu yenebilirsen onurlu bi şekilde çıkarsan bu durumdan hayata daha güçlü bakarsın ve kolay kolay böyle ayrılıklar yıldıramaz seni emin ol ...
okuyamadım cok uzun geldi ama yinede birseyler yapman yanlıs olurdu snaırım
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gieni geri çeviremezsin geri çevirsende mutlu olamazsın.
20 Yorumla
+1 yılOnu umursama..İşine gücüne bak , hiçkimse senden önemli değil. Giden de terk eden de geri dönüyor merak etme ;))
62 Yorumlagözüne soka soka kıskandırmak ama bi yandan bunu kasti yaptığını çaktırmamak en etkili yöntemdir. ustalık ister ama
10 Yorumlayalan değil bahane değil gerçek ama verdiğin bilgiler yetersiz, ne desek boş... (canım yanıyor) die mesaj at koşa koşa gelir, ee erkeklik duygusu :D
02 Yorumla- +1 yıl
çık olmaz.
- +1 yıl
o kadar kolay değill :) çok denendii
unutmaya çalış dönücek diye bekleme. şu saatten sonra ondan sana ne köy olur nede kasaba.
30 Yorumlasenle resmen oynuyor bu iş bitti dior anlamadıysan hala
12 Yorumla- +1 yıl
oynadıgını nerdn cıkrdın arkadasım ya kızın morelını nedn bozuyrsun !
Geri dönerse bilki senindir,dönmezse hiçbir zaman senin olmamistir...
20 YorumlaYalan söylersen yalan üzerine kurulmuş bir ilişki yaşarsın. O geri döndüğünde tek bir yalan yetmez devamı gelir. Sadece beklemelisin elbet döner geri.
00 Yorumlaolayı tam bilmemekte olup :)
döncekmi dönmicek mi bence fala baktırmalı yok yani ben öyle yapıyordum çogu zamnn00 Yorumla
+1 yılKolay değil ama unut. Hayat kısa! Günlerine yazık etme. Gönlünü yeni aşklara aç...
01 Yorumlaneden bitti neden döndürüyosun isteyen zaten geri döner ve yalanla döncekse hç dönmesin bence
20 Yorumla
+1 yılhiç bişey yapma tatlım eğer bir erkek hayatına sevdiği kadınla ayrıldıktan sonra biri giriyorsa o erkeğin sevgisinden şüphe ederim ben
20 Yorumla
+1 yılyazdıklarını okumadım ama bugüne kadar yazılan en uzun soru detayı olmalı
00 Yorumlazor olcak ama unutmaya çalış emin ol sevseydi bırakmazdı üzme kendini ;)
24 Yorumla- +1 yıl
bni bırakn erkek svgi herşy degıl dıyerk ayrıldı yanii b ne dmk pki :(
dönmez...geri döndürecek bir formul bilimadamlarınca henüz icat edilmedi.
10 Yorumlagideni salla gitsn .. sana erkek mi yokk koşma peşindenn
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak kendi haline.Sarmak dolaşlıktan sıkılıp döner nasıl olsa.
11 Yorumla
+1 yılkişiye bağlı,ben geri döndüm ama bu sefer de o beni istemedi :(
23 Yorumla- +1 yıl
peki geri dönerken sevdiğin için mi dönmüştün
- +1 yıl
neden döndüğümü bilmiyorum ,kafam karışık
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiden erkek geri doner. Seni seviyosan geri dondurmek iicn sadece otur ve gelmesını bekle .
40 Yorumladaha kimler cıkacak karsına onun sonu olacaksın
00 Yorumla
+1 yılçam fıstığıyla kiviyi aynı anda ye..
03 Yorumla- +1 yıl
gavur işine biz karışmıyalım biri polonyalı biri almeda mazallah sonra ne derler...
- +1 yıl
biri bunu yapmalı eddie..biri vietnamdaki kanı durdurmalı dostum !
- +1 yıl
hanım koş tüfeğimi getir :):)
Ağlayabilirsin her gece.
13 Yorumla- +1 yıl
@Burcuuu_ kızım kafayı mı yedin O sensiz yapabiliyorsa sende onsuz yapacaksın Erkek mi kalmadı. Ağlayınca bir * olmıyor
+1 yılMouse topunu 4 kere çevirdim. Eziyetin böylesi.
20 Yorumlane istersen yapacam de samimi ol :)
00 Yorumlane gerek var ? sen yenisini bul
02 Yorumlahiç bişi yapma bence.
14 Yorumla- +1 yıl
@Burcuuu_ döndümü cok merak ettim simdi 😞
çevirgel duası oku :))
00 Yorumlabence bi genelleme yapılamaz
00 Yorumlabir gökdelenin etrafında 3 kez dön
00 Yorumladönenler bizden değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer yol gitsin.Salla onu.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanların mutluluğunu neden bozuyosun ki?
02 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem