Bi erkeği nasıl geri döndürebiliriz?
Sevmesi için ne yapmalıyız?
Erkekler nasıl kızlardan hoşlanır?
Sevmesi için ne yapmalıyız?
Erkekler nasıl kızlardan hoşlanır?
şimdi eğer karşı taraf seviyorsa eğer bunun kızı erkeği yok. Öncelikle şöyle söyliyim erkekler eski sevgiliside olsa seviyosa eğer onun başka bir erkekle muhabbetını felan görsün duysun kızdan sogumaya baslıyor bikere 1.sı bu. Erkeklerle muhabbet kurmaman gerekır. 2.si sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını yüzde 1500 takıp edıyordur ordan aşk sözleri veya ne biliyim dön ölüyorum gel geberıyorum aşkın benı böyle yaptı şöyle özledim gibi şeylere girmıyceksın. elemanın bı taraflarını kaldırırsın sadece. 2.si demagoji asla yapmıyorsun, kendısını bıraz kötü hisseder biraz zaman sonra onuda atlatır. Yapman gereken tek şey onsuz mutlu oldugunu sanması, sosyalleş kız arkadaşlarınla gez toz fotograflarınızı internetten paylaş nerelere gittinizi yaz aranızda geçen komık saçma sapan diyaloglar bile olabılır. Zamanla seni özlemeye isdemeye baslıycak, ilk konusmanızdada tekrar deniyelim diyicek. bol şanslar :)
geri nasıl döndürebilirm? dediğine göre... bitmiş bir ilişki... gerçek bir aşk. öyle böyle değil, hem sevip hem sevildiğini hissettirecek aşk türünden olan. geldim, gördüm, gittim dedirtmeyen. gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirilmeyen, geldi mi ezasıyla, cefasıyla, sefasıyla kabul edilip baş tacı edilen, en küçük bişeye trip atmayan.. sonu hüsran olmayan, İliklerine kadar insana varlığını hissettiren sevgi kombinesi olmadıktan sonra, palyatif çarelerle.. gelse bile uzun ömürlü olmaz diye düşünüyorum...
fazla bırşey yapman gerekmıyo acıkcası ulaşılmaz ol kopek gbı gelıyolar
ulaşılmaz nasıl olucam ya :D Biraz bilgi verirmisin :(
erkeklerın slak slak sozlerıne uyma sen kım ıster elının altında olmayı mal mal yorum yazıyolar hangı bırı adam merak edıyorum
kaçan kovalanır hesbı bncede umrsamaz ol köpk gbı glıyolar
Cevap
14Cevap
her erkek farklı kızlardan hoşlanır,birincisi erkeğin tipiysen ona yaklaşman konuşman onu etkiler çok üstüne düşmemen onunla ilgilenmen yeterli zaten ilgisi varsa yaklaşır yoksa yaklaşmaz benim açımdan erkeklerle fazla samimi olmayan kendi arkadaş grubuyla takılan düzgün,aile terbiyesi nedır bilen,dürüst,karakter sahibi olan,tabi birazda güzel olucak boya küpü değil doğal güzellik,biraz makyaj olabilir,ya aslında pek bir şey yapmana gerek yok hoşlantısı varsa gelır konuşur
erkegin omuzlarından saglamca tut ve oldugu yerde döndürmeye çalış zor olacak ama eminim geri dönecektir :D
La olum ciddiyiz burda D:D:D:d:D:
seni bırakıp giden erkeğin ardından değil çaba göstermek gözyaşı dökmek adını aklına bie getirme...seni bırakıp giden seni hak etmiyor demektir zaten öyle birisininde yanında işi yoktur olmamalı.
Ben kendimi örnek göstererek cevap vereyim, bir kadından ayrılmışsam zaten yolunda gitmeyen şeyler olmuştur, tekrar dönmek aynı şeyleri tekrar yaşamak demektir. o yüzden biten bir ilişkiyi yeniden başlatmak saçmalıktır.
Ben bir kere bitirirsem bir daha geri dönmem. Bu erkekten erkeğe değişir.
O sevdiğini hissettiriyordu eminim içinde hala bişeyler var bakışlarından belli :))
at gibi olan, oturup kalkmasını bilen,doğurması iyi olan, güzel yemek yapan lar tercih sebebidir (;;
bir şey yapmana gerek yok kaçan kovalanır derler kaçarsan peşinden gelen çok olur
Haklı oduğu geçerli bir nedenle gitmişse , döndüremez ve sevdiremezsiniz. Nasıl kızlardan hoşlanacakları ise kişiye göre değişir.
Tek bir yolu var ki kadınsılığı kullanarak. Cinsellik yani.
ımm ama korkuyor :/ sevgiliyken öpüşmedik bile
Korkmasaydı işi o dereceye getirecektin yani geri dönmesi için? Yazık gerçekten.
Hayır tabbi ki onun böyle bişey istemeyeceğini biliyordum. Ayrıca henüz 18 yaşındayım
erkekler nasıl kzılardan mı hoşlanır sana söyliyim güzelim, ağzına s.çan kızlardan hoşlanırlar
Akşam pilav partisi veriyorum de koşa koşa gelir.
ahahahhahahahaa kesin yapayım :DD::DD:
Biz o kadar çağırdık gelmediler bide sen dene :(
Babam boyle pasta yapmayi nerden ogrendi ?
Ben öğrettim :D:DD
Ben nasil ogrene bilirim :-)
döndermekmi:DD hiç çekemem benden ayrılan yansın
çok şey istiyosun nasıl yazalım hepsini
özetle azgın kızlardan hoşlanırız
ama o sevmiyor öyle şeyleri korkuyor biraz sevgiliyken öpüşemedik bile
ben orasına karışmam aranızda halledin:D
Bir kere bıraktıktan sonra erkek zor döner :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar