Eski sevgilim aklımı karıştırıyor. Yalvarmamı mı bekliyor?

biz 1 yıllık ilişkinin ardından geçen sene ayrılmıştık, şimdi ben yurtdışındayım... biz birbirimizi çok sevmiştik. başlarda çok aradım ağladım ama o önemsemedi hatta güldü. eski sorularımda var neler yaptı bana ben ağlarken karşıma geçip kahkahalar attı, otobüsle her gün 3 saat okula giderken arabamla seni bırakırdım ama beni elinde tutsaydın dedi... biz beraberken arabası yoktu onunla olmak için uzun yoldan giden otobüse binerdim onunla, gıkım çıkmazdı... yazın bir kere görüştük benim ısrarımla, eylülde gittim zaten. ben buradayken arıyordum ama sonra biriyle çıkmaya başladım (ciddi değil) o da telefonunu değiştirdi. 2 ay haber almadık birbirimizden.

geçen gün ona mail attım nasılsın diye, kısaca hayatımın düzene girdiğinden artık üzülmediğimden ve mart ayında döneceğimden bahsettim. beni arada düşündüğünü ulaşmak istediğini ve çok yalnız olduğunu yazdı, hiç flörtü bile olmamış(çok içine kapanık bir insandı) arkadaşı yokmuş.unuttuğuna sevindim dedi. ben ciddi biri yok hayatımda dedim, unutmadım istersen tekrar olabiliriz döndüğümde ama saygılı olacaksan. seninle hala görüşmek istiyorum, ister misin dedim. beyefendi hala istendiğini anlayınca yine sapıtmaya başladı, sorularıma cevap vermiyordu ve alakasız şeylerden bahsediyodu. en son işim var şu an bakamam dedim diye hadi oradan yalancı vesaire yazınca sinir oldum saygıyı kaybediyoruz yine dedim, cevap yok ondan beri... benim mail atmamı yalvarmamı mı bekliyor? amacı ne?
Güncellemeler
+1 yıl
başlarda böyle değildi ama onun bi tarafını çok kaldırdım galiba... normalde çok çekingen biri, şimdilerde kötülemiş işte ilaca yeniden başlayacakmış (anti depresan tarzı bir şey)
Güncellemeler
+1 yıl
sapıtıyor dediğim tekrar ters davranmaya kalbimi kırmaya başlıyor durduk yere. cinsellik ne alaka
Eski sevgilim aklımı karıştırıyor. Yalvarmamı mı bekliyor?