Evet 2gün önce basit ama sürekli üstünde tartıştığımız bir konu yüzünden ayrıldı benden.Çok mutsuzum hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden sadece koca gün ağlıyorum.Birbirimiz için çok şey yaptık o benim için ben onun iççin her anımda yanımdaydı benim başıma her bir sey geldiğinde.Şimdi onsuz nefes alamıyorum.Hep aynı konu yüzünden tartıştığımız için patlak verdi sonunda.Ama çok mutluydum onunla sıkıldım dedi.Görüşüp konuşmak istiyorum olmaz dedi.4 yıl içinde 2 kez bu noktaya gelmiştik ama her defasında barıştık.Dayanamadık.Şimdi etrafımdaki herkes mesaj atma arama diyor ben dayanamıyorum.Ama atmadım henüz o da atmadı tabi ama daha ne kadar beklicem bilmiyorum.Beklesem dönecek mi bilmiyorum.dönmesini istiyorum.Ne zaman bana geri döner ne yapsam döner.ben ona hiç bir zaman ayrılalım demedim o nasıl bu kadar kolay bitirdi.Geri dönmesini istiyorum.Kafasını bir süre dinlemek için mi gitti acaba?Yaşadığımız o kadar anı var ki ben bunlarla nefes alamazken o nasıl unuttu.
Cevabın nedir?
Sen varya aynı benim şuanki durumumdasin seni cok cok iyi anlıyorum daha once ayrılmıstık bızdesonra barıstık,3 yıldır beraberdık gecen haftaya kadar,o ilk gittignde ne kadar agladım ya hayattan sogudum kapısında oturdum sabahladim evet dayanamadım ben cunku cok sevdim napayım elimde degildi,şimdimi gecen hafta mesaj attı olmuyo diye,hakkımı helal etmiyorum sana dedim okadar dahada yazmadim yazmamda anlamgm cok seviyosun benim gibi ama artık şöyle düşunsene okadar acı cektıgin bekledigin insan sensizlige dayanıyoşu anohalde bırak hic bir şey yapma sen ugrastın diye gelen yarın tekrar gider alıskanlık olmus bu,ben artık rahatım seni anlıyorum guclu ol,beni bırakti yolda diye dusun mantıklı bir sekilde gelse bile reddet sana tavsiyem gor o zaman reddedince napacak vazgecerse zaten bırak,yok fedakarlık yapapar pisman oldugunu essek gibi gorursen gelsin sonra,kolay dgl Allah yardımcın olsun ne diyeyim sanda banada
111 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldıktan ne kadar sonra mesaj attı olmuyor diye?Bende bunları anlayamıyorum işte ben böyleyken o nasıl dayanabiliyor asla seni bırakmicam diyen insan nasıl bir anda çekip gidebiliyor.Aklıma bile gelmezdi beni böyle bırakacağı.Her şeyde her yerde anımız var dokunduğum,dinlediğim her şarkıda o var.O nasıl hatırlamaz.
- +1 yıl
Bana direk oyle mesaj attı bende ustelemedim,bi gun sonra gel son kez goruselim hakkını oyle helal et dedi kale almıyorum,sırf ben kıskanayım diye yazayım dıye ugrasıyo faceye foto filan koyuyo bılmemm ne,ne kadar sevmedgm sey varsa onları yapıyo,engelledim bende,sende oyle yap bende anlamıyorum iste yazıklar olsun de mutlu ol,biliyorum kolay degil ama sen eger mutsuz gorunursen o dahada guclu olur cunku o terektti seni,umursama hic en azından oyle gorun bak nasıl kuduruyo gorursun
Soran+1 yılİnşallah yaptıkları aklına gelir ve bana geri döner.O mesaj atana kadar atmayayım o zaman ama sanal hiçbir hesabımız yok hem mutlu olup(yani beni öyle görmesi için) hemde dönmesi için açık kapı nasıl bırakabilirim?
- +1 yıl
Bak arkadaşim sana iki şey soyluyecem birincisi asla ve asla seni unutamaz,sakın oyle dusunup kendini mutsuz etme,saglıklı dusunmen icin senin şuan guclu olman lazim zavallı durumuna dusurme kendini,ikincisi daha oncede ayrıldınız aynı bızım gibi,ve seni terkeden o bunu unutma sakın,egerki daha onceki ayrılmanızda elinden geleni kendi acından yaptgını dusunuyosan bırak artık ugraşma fedakarlık yapacaksa o yapsın ya ne bu çocuk oyuncagımı kendine gel ezdirme kendini seven bırakırmı sen gdrmydin!
Soran+1 yılEvet o zaman elimden geleni yapmıştım ama etkili olmuştu kıyamadı.Unutamaz dimi her yerde anımız var her şeyde.Umarım dediğin gibi beni unutmaz ve dediğin gibi döner.Çok çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Bak arkadasım mutlu olmanı isterim senin tabiki unutamaz kolay dgl ya yıllardan bahsediyoruz,kavga gurultu olacak tabi ya ama bu boyle hep ayrılıkla olmaz!etkili oldu ugrastım diyosun bu nasıl etkiki terkedip tekrar gidiyo,anlasılan alısmıs yani,simdi ugrasan sen olursan yarın yıne gdcek emin ol yinemi aglycksın sen,kendine gel benim gibi bırak senin yasadklarını oda yasasın surunsun cekip gtmek kolay dgl oyle yazma sakin ona guveniyo zaten,gelırse atlama hemen anlasın hatasını,bende oyle yapcm
Soran+1 yılİnşallah gelir arkadaşımda bu kez naz yapan biz oluruz.
Soran+1 yılBende çok çok zorlanıyorum gerçekten insan gerçeğin hangisi olduğunu karıştırıyor en çok da biz böyleyken onlar nasıl yapıyor.Bana haber ver yaz buraya geri dönüp dönmediğini.Allah bilir bizim için kaç aylar kaç yıllar geçer :(
- +1 yıl
Haber verırım sana tabiki ama benim gönlum yaralı ya gelse bile hep diyecegimki ya giderse?yazıklar olsun terkedip gidenlere cok fazla umitlenmeye gerek yok her seyin hayırlısı dayanacaz ve her şey gececek ya nasılsa Allah a sıgın gelsın diye degil hakkında hayırlısı neyse o olsun diyn dua et yapacak başka bişey yok arkadaşim sevgimize ihanet edildi ben oyle dusunuyorum artık hayırlısı olsun ne yapalım
Soran+1 yılSen yine daha mantıklı düşünebiliyorsun.Ben nasıl unuttu nasıl hemen silip attı ordayım hala.O kadar çok şey yaşadık ki her yerde.Ama o unutmuş gibi nasıl yaptı o kadar kolaysa biz niye yapamadık.Tamam sıkılmış olabilirsin bende üstüne fazla gittim.Ama bitti deme daha sonra konuşalım de.Ağlamama kıyamayan insan kaç gündür ağlıyorum nasıl dayanıyor.
En İyi Cevaplar
Bende çekiyorum 3 yıl 4 ay 15 gün birliktegimizi bitirdi terk etti beni ilk sevgilim bide 18 ekimden beri sürüyor unutamayacaksın bende unutamayacam Hele ki terk edildik ama illa bir şekilde geri dönecekler buna kalpten inaniyorum ele sonunda ben erkeğim ve diyecekki beni hayatım boyunca böyle seven bir insan olmadı diyecek sende kadınsın ilerde diyeceği laf kendi kendine beni hiç bir kadın bukadar sevmemişti diyecek ama işte tek sorun var onlar gelince biz kabul edicez mi hep kendime bu soruyu soruyorum ve cevap alamıyorum çok özledim çok sevdim halada seviyorum ama bilmiyorum ya tek diyebileceğim şey hakkım helal sevgim haram olsun ağla dostum ağla rahatlarsin mutlu uyursun
00 Yorumla
bazı insan anlaşamadığı zmn mantığına uymaz acı çeksede ayrılır, bazısı da ayrı kalmaya dayanamaz kalbini dinler. onun karakterini bildiğin için bunu tahmin edebilirsin ama her iki durumda da seni unutmaz o da acı çeker. sen 2 gün dha bekle özlesin seni ses çıkmazsa mesaj falan atma direk ara sesini duysun heyecanlanır ve kısa detaysız konuş. ilişkimiz son kez de olsa bir görüşmeyi hak edio de sana görüşemem derse hafif hıçkırıklarla peki hoşçakal de kapat uzatma emin ol canı acır. görüşürse de asla tartışma ve hislerini gözlerine bakarak söyle uygun anda da sarıl ikimizde ayrı yaşayamayız de. bol şans :)
31 Yorumla
Soran+1 yılo ilkine giriyor galiba ama bunu yapacağım.Bana ağır konustu haketmediğim şeyleri söyledi ama onsuz olmuyor işte.Bunları yapacağım çok teşekkürler bol bol dua edin.
konu herneyse sonuçta siz 2 aylık sevgili değilsiniz ve birbirinizi hala seviyorsunuz. unutması mümkün değil. belki oda senden bir mesaj bekliyor. bence buluşmamız lazım diye mesaj at ve bu yazdıklarını onun gözlerinn içine bkarak söyle derim..
07 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle yapacağım sanırım dayanamıyorum çünkü :(
Soran+1 yılEvet bende öyle hissediyordum düne kadar ama şuan nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum :(.Bitti dedi bana :(
Soran+1 yılEkledimm
Soran+1 yılBeni kabul eder misiniz
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
15Cevap
Tartıştığınız konuyu bilemem bu bir kenara..
Ne zamandır konuşmuyorsunuz ama bu gecelik bir iyi geceler mesajı at, atak gelmezse 3 gün sonra bir de günaydın mesajı at.)
Hı anlamı ne diyeceksin, açık kapı bırakacaksın, Belki biraz kafasını toplamak için gitmiş olabilir, bunalmış olabilir, ara ara böyle mesajlar at belli bir süre, 3 gün 5 gün 1 hafta arayla, mesele açık kapı bırakmak, lakin bu kadar kopukluk zarar verir, adam akıllı konuşup bu tür tartışmaları takıntı haline getirmemelisiniz, uzlaşmayı bilin, zıtlaşmayın ortak nokta arayın.06 Yorumla
Soran+1 yılBu gece iyi geceler mesajı atayım mı ? Bana geri dönsün her şey zaten çok daha mükemmel olacak.
Soran+1 yılBugun biraz kafasını dinlesin de yarın akşam atacağım umarım cevap verir dua edin bana.
Soran+1 yılAmiin umarım hayırlısı barışmamızdır :(
+1 yılŞimdi aranızdaki sürekli önünğze çıkan sorun neyse önemli olan onu bilip ona çözüm üretmemiz bu şekilde birşey söyleyemeyiz ki!senin için basit bir konu olabilir ama onun için önemliymiş demekki bu sürekli tartıştığınız şey.
117 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlık diyelim ama o kesinlikle cevap vermedi.Kızlar sürekli bunun hakkında konusuyordu.Bende konusmadığın halde nasıl hala senin hakkında şeyler söylerler filan dedim.Böyle şeyler
- +1 yıl
Anladım ama bu davranışın onun yapmadığı şey yüzünden erkek arkadaşını suçlaman yanlış.
kıskançlığın aşırısı çok kötü karşındaki melek gibi biri de olsa aşırı kıskançlık onu farklı şeylere yönlendirir bırak ona çok güvendiğini hissettir bak ozaman daha iyi olacaktır.
Soran+1 yılİşte ben burda hata yaptım ve o sıkıldı galiba benden tamamen ama o kadar çok anımız var ki nasıl unutur hepsi dün gibi aklımda her yerde anımız var.Bana tekrar geri döner mi?Kafasını biraz dinlemek için gitmiş olabilir mi?Sinirle söylemiş olabilir mi sinirliydi çünkü bana.Şimdi napmalıyım geri dönmesini istiyorum.
- +1 yıl
Bende aynı şeyden müzdaripim fazla kıskançlık iyi değil 3. senem ve hala deli gibi kıskanıyor beni bazen güvenmiyor bende çok denedim senin erkek arkadaşının yaptığını ama en fazla 1 hafta ayrı kaldık sonra barıştık tekrar söylüyorum fazla kıskançlık kötü bir şey kendini hapiste gibi hissediyorsun ve şüpe de öyle eğer erkek arkadaşından şüpe de ediyorduysan buda çok kötü bir his kendini potansiyel afedersiniz tacizci fırsatçıymış gibi hissettiriyor bunlar ilişkide olmamalı
Soran+1 yılHaklısın.Çok haklısın hemde.Aynı şeyleri yaşıyoruz gibi.Bana biraz yardımcı olur musun?Sende böyle gittin mi?Geri dönecek mi acaba çok çok çok mutsuzum elim telefonda ama atmadım mesaj atmadı o da daha çok yeni biraz sakinleşmesini mi beklesem beni özlemesini?
- +1 yıl
bekleme yapman gereken onu ara ve sadece seni dinlemesini söyle özürdile ve yaptığın şeylerin yanlış olduğunu söyle ona haksızlık ettiğini söyle ama kendini ezdirmeden ben seni çok sevdiğim için bukadar kıskanç oluyorum falan de sonuçta sevmesen bukadar kıskançlık olmaz ve şunu söyle beni hep öyle kandırıyor bizimki birgün seni kıskanmazsam umursamazsam ozaman gerçekten seni sevmiyorum demektir seni kıskanıyorsam karışıyorsam bu seni çok sevdiğimden ;)
Soran+1 yılBugün hiç konuşmadık.Yarında biraz kafasını dinlesin istiyorum ondan sonra ki gün arasam çok mu geç yoksa o da biraz korkmaya başlar mı daha mı iyi olur?Umarım dediğiniz gibi olur ve umarım bana geri döner.Ama hiç konuşmadık işte bugün gözüm telefonda hep elimde telefonda ama arayamıyorum korkuyorum siniri geçmemişse diye.Ya açmazsa diyorum sonra öyle yani :(
- +1 yıl
Yanlış anlama da şuanda özürdilemesi gereken sensin hani biraz bekleyim oda korkmaya başlasın falan böyle düşünmene gerek yok seviyorsan eğer oda seni senin onu sevdiğin gibi sevdiğinden eminsen mesafe koymana gerek yok ara konuş istersen yarın konuş ama onun aramasını beklemen yanlış olur sonuçta biraz haksızlık yapmışsın ben ne sizi nede onu tanırım anladığım kadarıyla siz çok seviyorsunuz buna eminim ve aranıza mesafe girerse uzar girder diye düşünüyorum
Soran+1 yılEvet çok seviyorum evet haklısınız biraz boğdum bunalttım bende suçlu benim ama onun dedikleri canımı acıttı biraz arasam ya açmazsa diyorum hem korkuyorum hem daha fazla üstüne gidip bunaltmak istemiyorum.Kavga ederken işte görüşüp konuşmamız gerek dedim.O da istemiyorum dedi.Bitti rahat bırak dedi.Bunlar için diyorum beklesem mi biraz acaba.Bende suçluyum tabi ama o da bu sözleri söylediği için kırdı beni 4 yılımız var bitti demede sonra konuşalım de dimi?Bende 4 yılı bu kadar kolay silip atma
Soran+1 yılsına kırıldım üzüldüm çok.Şimdi ararsam ya açmazsa diyorum ya da mesaj atarsam cevap atmazsa işte.O yüzden biraz özlemeli mi diyorum.Bilmiyorum işte çok çok mutsuzum ve barışmak istiyorum.
- +1 yıl
Sende haklısın zaten şimdi mesaj yazsan sana dönüş yapmasını bekleme en azından yumuşar biraz yarında ararsın ama şimdi ararsan 1-2 de açmaz ama 3.de açar merak eder birşeymi oldu diye :) Ben seni yanlış yönlendirmek te istemem sonuça sen erkek arkadaşını çok iyi tanıyorsun 4 yıldır berabersin en mantıklı karar sen verirsin.
Soran+1 yılEn iyisi bir kaç gün daha bekleyip eğer hala atmazsa gece güzel bir mesaj atmak ve ertesi günü aramak.En mantıklısı bu gibi çünkü şuan kaçan kovalanır hep.Biraz dinlensin kafasını toplasın özlesin.Eğer 2gün sonra atmazsa zaten atacağım çünkü bende çok çok zor dayanıyorum.
- +1 yıl
Peki öyle yapın bekleyin biraz toplasın kendini sonra ya ararsınız ya da mesaj yazarsınız inşlh düzelir aranız.
Soran+1 yılİnşallah dua edin benim için çünkü onu çok sevdim hala da çok seviyorum umarım geri döner.
Soran+1 yılSiz böyle bir durumda çok sıkılmışsanız böyle şeyler söylemişseniz napardınız sevgilinizde atmıyorsa mesaj.Pişman olup döner miydiniz.
- +1 yıl
çok oldu ve çok kezde döndüm ama belki siz sınırları aşmışsınızdır bilemem biz 3. senedeyiz siz 4. senede
Soran+1 yılBilmiyorum ama umarım aşmamışızdır.Ayrılık hakkında konuşmalarımızı düşünüyorumda yapamam diyordu bakacağım artık.En geç yarın arayacağım ama.
Şimdi dönse bir daha gitmeyeceğinin garantisini kim verebilir? Her ilişkinin sonu ayrılık bunu kabul edip hayatına devam et yoksa daha çok üzülürsün saygılar...
16 Yorumla
Soran+1 yılDönsün sadece.Bi daha gitmesin.
Soran+1 yılYeter şu durumda da artık yargılamayın ya.Normal biri için kolay değil benim için hiç değil.
Soran+1 yılEdemiyosam peki?Yalan söyleyemem boşuna yapamıyorum işte.Odadan dışarı çıkasım bile gelmiyor.
Ayni seyler benimde basimdan gecti. Hep ayni konu hakkinda kavga ettik. Eger kavgada ve ayrilikta kendini suclu hissediyorsan bir kac gun gectikten sonra halen haber alamazsan, onunla konusmaya calis.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2mizde hatalıyız bence ben çok sıktım o da ağır konustu.Ama 4yılımı öyle kolay silip atamam.Bir kaç gün beklerim ama gelmezse beklediğim mesaj artık yatışmış olur mesaj atarım.
+1 yılBenim 4 yillik sevgilim vardi adi elif onunla biz bambaskaydik cok seviyoduk birbirimizi hemde okadar cokki evlenmeyi dusunuyoduk ama ayrildik sebebi ise evli bir kadini kiskanmasi benim manevi annem sayilirdi cok iyi bir kadindi onunla beraber bisiler yasadigimi dusundu ama yaniliyodu ben onu aldatmadim ve halada cok seviyorum onu onunda aci cektigini biliyorum hala beni sevdigini donecegini biliyorum insAllah cabuk doner cunku ben elifimi cok seviyorumm 😕
00 Yorumlatartıstıgın konu bence seni istiyodu sende olmaz diyordun . unutması kolay degil ama mesaj atmalısın bence
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır konu öyle bir şey değil çok daha basitti.Ağır konuştu ama bana küfür filan etmedi harakette etmedi ama bitti sıkıldım filan dedi.Bir 2 gün daha beklesem sonra atsam mı biraz kafasını dinlesin o da.
Soran+1 yılUmarım lütfen dua edin hepiniz o kadar emeğimiz var.Onsuz çok mutsuzum ben :(
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim.
+1 yılbu soruyu ne zamn sordun yazmıyor cevap verirsen sevinirm bana benim durumda hemen hemen böle
01 Yorumla
Soran+1 yılkusura bakma bugün gördüm yardımcı olabileceğim bir şey varsa yardım edebilirim
bende aynisini yasadim canim, anliyorum seni, cok zor bir durum :(
04 Yorumla
Soran+1 yılNoldu peki nasıl başardın tekrar hayata dönebilmeyi?Olmuyor işte ben yapamıyorum.
- +1 yıl
canim ilk zamanlar bende agladim, sizladim, gecelerce aglayarak uyudum ama sonradan gecti. ha simdi diyeceksin ki unuttun mu hayir, anilar hep kalir aklinda ama simdi geriye dönup baktigimda iyiki bitmis diyorum, cunku deger veren canindan cok seven insan ne olursa olsun sevdigini yari yolda birakmaz. Nasil aci cektigini cok iyi anliyorum ama yazik gozyaslarina guzelim degmez inan bana, karsina daha iyi birisi cikar
Soran+1 yılArtık uyku uyuyamıyorum.Nasıl yazık etti diyorum.Nasıl yaptı her şeyiydim en sevdiğiydim ben.Etrafımdaki herkesi uzaklaştırdım sadece yalnız kalmak istiyorum.Sen hiç aradın mı onu ya da sana hiç geri dönmedi mi?Gerçekten de bitiyo mu öyle kolay.
bu birazda tartıştığınız sorunla ilgili açıkçası sorunun ne olduğunu bilmeden yorum yapmak zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılKıskançlık
bir ya da iki hafta bekle olmadı sen mesaj ama arayı çok uzun tutma
03 Yorumla
Soran+1 yıl1hafta atmazsa ben atayım bence de yapamıyorum çünkü olmuyor.
Soran+1 yılEvet sanırım biraz beklemek en iyisi.
+1 yılSenden yanıt alamadığında mutlaka o harekete geçer. Geçmezse de umursama salla gitsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAtmayayım yani mesaj değil mi?
- +1 yıl
evet
MErak etme 2 gün sonra geri gelir
17 Yorumla
Soran+1 yılGeri gelir mi gerçekten?Çünkü benim umutlarım tükeniyor :(
- +1 yıl
Gelir Gelir Senin ayakların yere sağlam bassın. Biz erkekler karşımızda ki kadın aciz oldukca tepesine bineriz. Ne kadar güçlü olursa bizde o kadar sağlam durmaya çalışırız.. Sen umursamaz gibi davran ağlayıp sızlama emin ol gelecektir, Bir de bir kaç defa reddettin mi başlar mesajlar çicekler hediyeler...
Soran+1 yılUmarım geri gelir.Benim için çok zor ama mesaj atmadım hiç atmamak aramamak için kendimi zor tutuyorum.
Soran+1 yılDua edin.
Soran+1 yılBana edin evet ihtiyacım var çok hemde.Çok teşekkürler.
+1 yılbence buluşmaya çağır sonra yumurtalıklarına bir tekme at dahada barışma öcünü al azda onun canı yansın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrıldıktan sonra evlendik birbirimizi unutamadığımız içinde eşlerimizden gizlice buluşup şey ediyoruz diye geri dönecekler buraya.umarım sizin öyle bir durumunuz olmaz:)
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ayrıldınız sonra başkasıyla evlendiniz 2nizde ve şimdi tekrar mı görüşüyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılcevabı tekrar okursan aldatma konularına atıfta bulunduğumu anlarsın:)
Soran+1 yılAnladım umarım olmaz.
Cevap sahibi+1 yıleğer olurda evlenirseniz böyle bişey yaparmısın?
Soran+1 yılOnu unutmamışken başkasıyla evlenmem.
Cevap sahibi+1 yıldiyorsun
Bizimkide 4 yıllıktı bugün bitti sena goruyorsan sana burdan teşekkür ediyorum kimseye guvenmemem gerektiğini öğrendim körü körüne baglanan aptaldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni çok iyi anlıyorum..seni çok zor günler bekliyor hakkında hayırlısı olsun,sana şunu söyleyebilirim isteyen arardı ve erkek aramalı
016 Yorumla
Soran+1 yılO bitti dedi bana.Ve şuan yaşayamıyorum.Hissetmiyorum yani.Sadece odamda kalmak istiyorum.Aramadı hala aramayacak mı bundan sonra?
Cevap sahibi+1 yılherkesin yaşadığı aşk kendine göre büyüktür örneğin bende 5 yıllık büyük aşk yaşadım bittiğinde yaşyan ölüydüm tabi ben zamana bırakamadım sevdiğim için üzerine gittim kapılarına gittim sonrasında malum anlıyosun olmayacağını ve olmuyorda bitiren taraf için yaşanılan iyi şeyler kötü olarak hatırlanıyor,düşünki aldığım hediyeleri bile unutmuş bitiren taraf için aşk nefrete dönüşüyor,seninkini bilemem,tabi acı bitiyormu?bitiyor ama uzun zaman sonra
Soran+1 yılBitecek gibi değil ama.Bende arardım normalde ama aramadım o da aramadı herkes gelecek pişman olacak diyor ama umudum da yok hiç bir şeyim yok artık.
Cevap sahibi+1 yılsenin yaşadığın aşk benimkinin yanında solda sıfır kalır ama bitiyor 2 yılda bitti benim acım
Soran+1 yıl2yıl ne demek ya.Yazık etti onca şeye.
Cevap sahibi+1 yılanlamadın 5 yıllık aşk yaşadık 2 yıl boyunca ikna etmeye uğraştım baktım olmuyor bıraktım
Soran+1 yılSende keşke biraz kendi haline bıraksaydın belki de pişman olup kendi dönecekti.Bi daha senin gibi seveni bulabilecek mi?
Cevap sahibi+1 yılbenim seviyor olmam onun için farketmiyorki?soğudumu sen istediğini yap,ben onun için neler yapmadımki anlatsam roman olur,ama onun için hiç önemi yok yaptıklarımı bile eleştiriyordu,örneğin 100 tlye kol çantası alırsın neden 200 tl lik olmamış,kıyafet almışın neden diğeri olmamış,anladınmı bittikten sonra nefret başlıyor,seninkinde nefret başlamadıysa döner ama başladıysa işin zor
Soran+1 yılNasıl anlayacağım ki nefret olup olmadığını.Senin sevgilinde yazık etmiş umarım biz barışırız.
Cevap sahibi+1 yılzaman bırak olabilir
Soran+1 yılÖyle yaptım kulağım hep telefonda ama çalmıyor.
Cevap sahibi+1 yılyeni biri yoksa hayatında
Soran+1 yılO kadar basit bir insan değil en azından ondan eminim.
Cevap sahibi+1 yılsana şuan bişey anlatamam biliyomusun?çıkma dönemindeki sevgili dönemindeki gibi olmuyor insanlar,dönerse güzel ama dönmesse kendin harap etme
Soran+1 yılGaliba edicem bende.Çabuk unutabilen biri değilim zaten o kadar yaşanmışlık üzerine.
Cevap sahibi+1 yılen iyi cevap taki bayan filmlerdeki gibi yazmış ama gerçek hayatta böyle olmuyor,bitği zaman sen siyah dersin o beyaz der ve iletişm olmadığı için kendini ifade edemezsin v.s araya başkasıda girdimi olan olur,senin işin zor bana kalırsa anında başkasıyla evlen derim bunuda sen yapamassın acı çekmek kaderin
onsuz nefes alamıyorum ne demek ya ?
03 Yorumla
Soran+1 yılAlırsında o olmadığı sürece nefes aldığını bile hissetmezsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı dert bende de var bilmiyorum napcam
05 Yorumla
Soran+1 yılNapıcam bilmiyorum hiç hemde hiç bir şey yapasım yok :(
Cevap sahibi+1 yılaçıkcası ben yoruldum artık seviyorum asla da bitsin demedim aramazsa kendi bilir ben aramıycam kesinlikle
Soran+1 yılBen çok seviyorum tabiki bazı şeyler artık 2 mizide yordu ama o kadar anılarımızı,emeklerimizi düşününce değer
Cevap sahibi+1 yılanılar sevgi var karşındaki bunlara değer vermiysa anlamını yitiriyo benim son sözüm bu
Soran+1 yıl:(
+1 yılvalla cevap verecektimde okumaya üşendim :D
00 YorumlaBeklemektense at mesaj. İçin rahat etsin.
00 Yorumlakafana takma yenisini bul bence
06 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayın lütfen ya yenisi ne demek o kadar şey yaptı benim için ki ben onun için yazıktır ya.Hem artık kimseyi istemem.
Soran+1 yılO karşımdakine de yazık üstelik odamdan çıkmak bile istemiyorum.
- +1 yıl
anlaşıldı bu durum seni baya bir etkilemiş şunu unutma sakın herşeyin bir bedeli vardır ve dünyada unutulmayacak hiçbir insan yoktur düşünsene zaten yaşamak bile bir yalan aslında burdan yola çıkarak kendine yüksek moral vermeye uğraş bence dünyanın sonu değil önemli olan sensin 1 ikinci sen yok çünkü
Soran+1 yılÇok etkiledi yediğim yemekten zevk alamıyorum ben.Ondan önceki zamanlarımı hatırlamıyorum.Her yerde her şeyde anımız var en sevdiğim yemekte bile anımız var
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım