Arkadaşlar merhaba. Kız arkadaşımla çocukluktan beridir çıkıyoruz evlenmeyi planlıyor ve hatta tüm ailem kızı tanıyordu. Birçok şey yaşadık ve birbirimizin birçok anısında ilkiydik.
Kız arkadaşımı 4 ay önce doğumgünü içib sakarya ya günü birlik götürmüştüm araç emanetti ve karşıdan gelen aracın ters şeritten gelmesine rağmen hatalı ben çıktım ve tüm borç bana bindi, araç emanet olduğu içinde borcu birşekilde kapamam gerekiyordu. Üniversite taksidi o bu şu derken baya bunalımdaydım. Kız arkadaşımla konuştum çalıştığım işyeriinin haricinde başka biryerde daha çalışmam gerekiyor çalıştığım işyerinde 10 saat ve ekstra kuryelik yapıcaktım 11 saat asıl çalıştığım işyerinde vaktim oluyor ve uyuya biliyordum böylrcr borcu 3 ayda bitirecektim. Kız arkadaşım senin yanındayım destekçinim sabredicez falan dedi.
Gel zaman gitzaman 1.5Ay oldu ve ben borcu bitirdim ondedim bu hafta buluşalım dedim ona süpriz yapıcaktım 3 ayda biticek borcu 1.5 ayda düzeltip normal hayatımıza döndüğümüzü açıklıacaktım ve bana olmaz dedi ve neden dediğimde yazıcam dedi 3 gün önce her şey normalken bir anda beni istemediğini ve ilgisiz ilişkiden bıktığını artık bana karşı bir şey hissetmediğini söyledi. Onunla görüşmek istedim kabul etmedi aradım sert konuştu dahada kalp kırdı yaşıt kuzeni ile görüştüm onlara gidiceğini söyledi çiçek gönderdim aradı beni sana bir şey hissetmiyorum diye dedim türü şeyler söyledi. Ben hala ilişki bitsin istemiyordum çok anı var yüzleşilmesi gereken ve onu başkasıyla gelecekte görmeye dayanamazdım diye düşünüyordum, atağa geçmem gerek diye düşündüm belkide trip atıyordur diye hala iyiniyetliydim. Ben evinin önüne gittim karşı apartmanda sabaha kadar uyanmasını bekledim. Resmen rezillik çektim belki gece uyanır ben burdayım mesajımı görür cama çıkar diye 7 ye kadar bekledim ve uykusuz işe gittim. Saat 10 da uyanmış bana demediğini bırakmadı senden korkuyorum falan sen piskopatmısın nekadar gurursun oldun böyle gibi şeyler.. bu beni okadar kırdı ki dostlarım ben bugüne kadar bırak el kaldırmayı ona kötü söz bile söylemedim o benim hep en değerlimdi ben onun için gecelerce çalıştım hediye almak için işimin üstüne iş yaptım hep onun için çabaladım fakat o benden korktuğunu söylüyor ve artık bir şey hissetmediğini söylüyordu.
Ben sonkez buluşmak için direttim neden olduğunu anlatmak zorundasın dedim beni engelledi başka yerlerden yazdım enson evli aklı barik 26 27 yaşları arasındaki kuzeni beni aradı ve bence buluşmanıza gerek yok okadar kadına şiddet var falan filan medenice wpden bitirin diyip beni hiçbir tanımayan kişi olarak yargıladı sonra hala diretip ikna ettim haftaya boş vakit ayıracağını o zaman buluşuruz dedi tamam dedim bana sözcer haftaya bekliyorum dedim “tm” dedi engelledi.
Arkadaşlar ne oluyor Allah için yardım edin kafayı yiyicem ne oldu bu kıza hani umutlar hani hayaller hani aşk sevgi nerde bende mi hata var onda mı bu sözleri resmen bana ihanet aldatmadı ama sözleri ile kırdı beni
ne düşünüyorsunuz sizce ne oldu bu kıza fikirverin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer