+1 yılbelli birşey sormuyorsun. neyse birşeyler yazayım ben:
senin sevgilin muhtemelen daha yaşını gerektirecek zekaya erişememiş bir er kişi. bedenen kaçtır bilemem. ama zeka olarak 5 yaşında ve muhtemelen amcasının, dayısının kucağında oturmuş masal dinliyor.
arkadaşıyla konuşurken ne kelime kullanmış bilmiyorum ama seni muhtemelen önemsemiyor. kız olarak yanında gezdiriyor o kadar. sen onun için başka birşey ifade etmiyorsun. arkadaşlarıyla konuşurken senden alaycı bir şekilde bahsedip dalga geçiyordur muhtemelen. var böyleleri var ama ya ilkokulda ya lisede. yada sokakta sürtüyor.
şimdi sen bu adamla evlenmeyi düşünüyor musun bilmiyorum ama bu adamla evlenilmez ki. evlenip ne yapacaksın daha aklı ilkokulda. bir kadının evleneceği erkek yani sen nasıl birisin bilmiyorum ama sonuçta kadın sayılırsın. belki biraz çocuksu olabilirsin(çocuksu demiyorum. olgunsan zaten problem yok bu örnektir.) ama yine de senin çocuksu bir erkeğe değil, olgun bir erkeğe ihtiyacın var. olgunsan zaten problem değil.
ama bir erkek erkek olmanın sorumluluklarını bilmiyorsa sen bu erkekle ne yapacaksın ki? ona bakıcılık mı yapacaksın yani ? bu yaşta ?
anlattıklarından anladığım kadarıyla sevgilin böyle biri. sana ihtiyacım var falan yalan o inanma. hiç bir erkeğin bir kadına ihtiyacı olmaz. bana karşı çıkacak bir erkek varsa hiç boş yere yazmasın ona söyleyecek lafım yok benim.
18 yaşında ve yaşının gerektirdiği olgunluğa erişmiş bir erkek bir kadına ihtiyaç duymaz. yani tamam, her erkek kadınsız olmamalı ama erkek kadınsızda yapar. aynı şekilde kadın da erkeksiz yapar. erkek kadınsız, kadın erkeksiz yaşayamaz diye bir kural yok.
44 yaşında evlenmemiş ve evlenme gereği duymayan adam tanıyorum. yada 32, 36 yaşında evlenme gereği duymamış kadınlar da tanıyorum.
yani yalan o ihtiyacım var masalı. ha asosyal bir erkekse olabilir. senden başka kız arkadaşı yoktur. mecburen sana kalmıştır :D ahaha :D çok komik bir durum bir erkeğin hayatındaki tek kız olmak :D
zaten az önce söylediğim gibi tek sen varsan kaç uzak dur o erkekten. :D hahaha :D her neyse.
ya bıraksın ne esmeri kumralı, seven erkek esmer, sarışın, kumral veya zenci ayrımı yapmaz. evlenir hertürlü. "ben sarışın severim" deyip de esmerle, yada zenciyle evlenen erkekler var. yada ben esmer severim deyip sarışınla evlenen. saçma bu bir erkeğin en acınası halde olduğunu gösteren yalandır bu. inanma yani.
bunu söyleyen erkekten de adam olmaz. arkana bakmadan kaç.
ya bırak ondan ne arkadaş olur ne birşey. söylediği şey ne kadar saçma ister sevgili ister arkadaş ama hayatımda kal. ne bu yani ? azınca seninle mastürbasyon mu yapacak ? buna cinsel ilişki değil insanlı mastürbasyon denir.
yani cinsel hayatınız varmı bilmiyorum ama olursa olacak olan bu. farklı birşey olmaz. ki bu erkek de seni muhtemelen böyle bir kız olarak görüyordur.
düşüncemi sormuşsun. hepsini yazdım yukarıya. yani kısmen. sormak istediğin birşey olursa alta yorum yada uzunsa mesaj at.24 Yorumla- +1 yıl
sosyal olması pek de birşeyi değiştirmez bence. yani bu devirde herkes sosyal neredeyse ama yine de sana kalmış olabilir :)) sana kalmış diyorum diye yanlış anlama senin bir eksiğin olduğundan değil ona yakın olan bir kız olduğundan veya kızlardan birisi olduğundan.
güzel. en yakın zamanda atlatırsan daha iyi olur senin için. sana değer veren bir erkek lazım sana ;) - +1 yıl
ayrıca bu çocuğun seninle kafa bulma olasılığı nedir? yani söyledikleri çok saçma. bunu nasıl ciddi ciddi söylemiş şaşırıyorum. sevgilim bana bunları söylese yarılırım yere düşerim gülmekten :)
yok uzak durmasın sen hayatına bak. bu düşünceyle daha çok hatırlarsın. boşver hayatına yeni biri girsin :))
En İyi Cevaplar
ben aşk acısı çektim ve ne demek olduğunu çok iyi bilirim ama bu acının tek çaresi zaman
kesinlikle geriye dönme kesinlikle onu düşünme tek hatırladığın bu ilişkiden çıkardığın dersler olsun
daha 18 yaşındasın ne erkekler çıkar karşına o seni hak etmiyormuş ve bitmiş seni hak edecek bu acını unutturacak seni senin sevdiğinden bile çok sevecek birisi karşına mutlaka çıkacaktır.
İlişkilerde hep bir taraf daha fazla sever sen onu onun seni sevdiğinden daha çok sevmişsin ondan hissettiğin bu acı
ama emin ol ki bir gün gelecek seni senin onu sevdiğinden daha çok seven bir erkek karşına çıkacak o zaman bu çektiğin acılarda anlam kazanacak yeni ilişkilerin de daha sağlıklı olacak bu acıları aldığın tecrübe olarak düşün aşkta acı çekmeden tecrübe kazanılmaz ama bu acılar doğru kişi karşına çıktığında tarifi imkansız mutluluğa dönüşecektir
zaman sadece zaman
kendini ve kalbini aşka kapatma bir süre bu acıyı yaşa
sonra birgün uyandığında onu beyninden kalbinden bir anda çıkart ve artık ondan sana kalan tecrübeler olsun bu tecrübeler de bundan sonraki ilişkilerinde sana yol gösterici olsun
hep mutlu olmam dileğiyle
Murat21 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadarda olur mu ya bu nasıl duygusuzluk ki bir insanı bu kadar üzmeyi kendi içine sindiriyor bu hasta insanlar.. ayrılmak olabilir de yaralamak ne.. üzüldüm gerçekten. herkesin de basına gelebilir böyle durumlar. Geliyor da..
Bu kadar değersizleştirmek ilişkileri hiç mi utanmaz kendinden.. ayrılmak isteyen insan kibarca fazla hasarsız da ayrılabilir.
Billy bu insan için üzülme fazla gerçekyüznu maalesef kırıla kırıla gördün. O nu sevdiğini düşünme, ondan nefret bile etme çünkü o bunu bile haketmiyor. Uamrım en kısa zamanda atlaitrsin..
Ona karşı varya bir sürü laflar dökülüyor dilimden de buraya yazmıyorum. Bırak ne hali varsa görsün o seni gerçekten hak etmiyor. İstese de sakin ona dönme.01 Yorumla- +1 yıl
cok samımı geldı yazın gerçekten cok tesekkur ederım evet ayrılalım dese yakasına yapısmazdım asla ona daır bısey dusunmuyorum sadece tek bı dusuncem var oda bıan once atlatıp karsısına dıkılmek cunku elbet denk gelıcezkı hep gelıyoruz zaten arkadaslarımız bıle ortak boyle cok fecı bır sekılde karsısına dıkılmek ıstıyorum degermı dıceksın ama ıçım sogucak demek ıstedıgın bısey varsa msjda atabılırsın ama gerçekten cok samımı bı yorum yazmıssın cok tesekkurler
+1 yılolay daha taze şu an çok zorlanabilirsin içinde öfke büyütüp intikam istiyebilirsin ama unutma onulla ilgili yapacağın her hareket hayatına bi iz daha bırakır tavsiyem yapabiliyorsan bütün bağlantını bıçak gibi kes kendini vazgeçilmez sanan o (şimdi bişey söylemek istiyorum ama yazamam sen anladın) en güzel cevabın bi anda hayatından çıkarabileceğini göstermendir imkanın varsa bi tatile git yada memleketine yeni insanlarla tanış böyle yaparsan bi süre sonra ne kadar güçlü olduğunu farkedersin ona da allah en esmerinden tam layığı olan bi s. nasip etsin allah
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
sen o çocuğu çok mu aradın
çok mu sevdin
çok mu ilgilendin
kesin ilk aşkındı ve çok sevdin
ve bu sebeplerden dolayı da çok şımarttın sanırım onu
eğer bir erkek seninle aranızda özel olarak kalması gereken şeyleri 3.kişi ile paylaşıyorsa ondan sana da kimseye de hayır gelmez
kız kıza sevgililer hakkında konuşulur
ama erkek erkeğe konuşmalarda sevgililer ile yaşanan cinsellik konuşulmaz
eğer erkek cinselliği yaşadığı kızı zevk ve tatmin olarak görüyorsa
o kızı kullanacaksa zaten özelini de paylaşır
erkek erkeğe şu kızla şöyle yaptım şunu yaşadım da der
senin durumunda bu
seninle cinsellik düşüncesiyle birlikte olmuş
ve seni kullanmak için hayatımda ol diyor
sana ihtiyacım var cümlesinin türkçesi
normal bir ilişki yada güzel biten eski sevgili için yaşanmış günlerin hatırına dostluk arkadaşlık dertleşmek olabilir ama sizin ilişkinizde bu sözün anlamı cinselliğimi yaşayacağım bir hatun bulamazsan seninle sevişir sonra da seni bırakırım demek
salaklık yapma o çocuğu hayatına sokma arama mesaj atma hatta düşünme bile
kurtulduğuna sevin ve hayatına devam et
kendini hazır hissettiğinde bir ilişkiye başla ve senin değer verdiğinden çok sana değer veren senin sevdiğinden çok seni seven kişiyi hayatına al
ancak o zaman mutlu olabilirsin
senin de mutlu olmaya ihtiyacın var
başkalarını değil bu sefer kendini düşün ve daha fazla zarar görme11 Yorumla- +1 yıl
ılk askım degıl yoo sımartmadım adam ozgur pohpohlamadım ay ne yakısıklısın sen hayatım herseyım dıye vazgeçılmez oldugunu sandırtmadım ılgılendımmı evet onun dertlerını ben aldım yerı geldı ona dert bırakmadım cok mu sevdım evet asıktım son erkek gozuyle bakıyordum cınsellıgımız yok cok haklısın kendımden baskasını cok dusundum sonuç ortada tesekkur ederım yorum ıçın
+1 yılgeçmiş olsun öncelikle, sanırım daha olgunlaşmamış. zaten en tehlikeli insanlar da hemen kendini belli etmeyen insanlar yani ne kadar samimi efendi dürüst vs diye inanıyo insan başta kendini belli etse zaten uzak durabilirsin. hatta severken başkalarının onun hakkında yaptığı olumsuz yorumları dinlemiyosun gerekirse başkalırını alıyosun karşına onun için ama o ne istediğini bilmeyen, sadece kendini düşünen gerçekten sevip sevilmenin ne demek olduğunu bilmeyen biri çıkıyo bazen.
zor tabi ama birtakım dersler çıkarmalısın bence hani bazıları sevdiği insan için der ya; yok onun yanlışı olmaz, ben yaptığımı biliyorum, ona güveniyorum falan... en kötü şey güvenin boşa çıkması bundan sonra bu olaydan ders çıkarırsın umarın acın zamanla hafifliycektir. ama insan acılarla olgunlaşır ve hata yapmamayı öğrenir umarım zaman içinde olumlu anlamda davranışlarını bilinçli bir şekilde yön verir bu durum.15 Yorumla- +1 yıl
gerçekten büyük geçmiş olsun ancak bunları tek yaşayan sen değilsin önemli olan tekrar etmemek bundan sonra her insana karşı temkinli olursu sanırım biraz. doğrusu da bu bence. karşındaki insanla öylesine zaman geçirmek için değil de gerçekten mutlu oluyosan sürdürmelisin bence ama onu da mutlu ettiğinin farkında olman lazım. umarım iyi şeyler olur bundan sonra :)
- +1 yıl
olur olur :) sen kendini bildikten sonra senin gibi düşünmeyen bir insanı hayatına dahil etmemeyi öğrenirsin zamanla. ayrıca samimi olup olmadığını bir şekilde öğrenip zamanında dönebilmişsin bu yoldan, bundan sonra eğer gerçekten seversen birini ona bütün sırlarını kendinle ilgili şeyleri anlatmadan onun seninle sohbet ederken ne kadar derine inebildiğine bakman işe yarayabilir. gerçekten samimi olan insan hiçbir cevaptan kaçmaz çünkü kendinden emindir kendini sana doğruları ve yanlışlarıyla
- +1 yıl
anlatabilir. zaman içinde birbiriniz için özel olduğunuzu hissettikçe daha fazla bağlanmaya başlarsın ama tabi şu sıralar biraz kendini dinlesen iyi olur yani bir arayış içinde olmaktansa akışına bırakmak daha iyidir tabi alacağın dersi de almış olarak :)
esmer güzeller anlamadıgım senin karekterini seviyor sende ne varmısta seni sevmiyormus dert tasam ol demis sana valla cok ilgiç konusmus tabi bu konusmasından seni sevmedigi belli birde facede konusmus yani hani derler ya kim olursan ol serefinle yasa bu biraz serefsizligi asmıs uzarda tur atanlardan yani benden demesi uzak dur ve asla muhappet etme gerekiyorsa faceni bile degis telini degis sonucta seni tanıyan herkez yine senin yanında o olsa ne olcak olmasa ne olcak yani bu yaptıgına karsılık bise yapma hiç takma bise sal gitsin serefsiz insanlar serefsizce yasar unutma sen yoluna bak evlenilecek insansın bence senin icin hayırlısı neyse en güzelini versin allah
01 Yorumla
+1 yılne var bunda bu kadar abartıyorsun.rahatla biraz.derin derin nefes al.ailenle dostlarınla bol bol konuş dertleş.sen bir bayansın elbet beğenenin çıkar karşına.tipsizde değilsin ayrıca.
Bu arkadaş en başta seninle çıkarak hata yapmış anladığım kadarıyla.ne istediğini bilmeden seninle çıkmış.sadece zaman geçirmek ve anı yaşamak istemiş olabilir.tabi bunu da senin en baştan beri bilmen hakkındı.
o arkadaşlarıyla arkandan konuşmalarına hiç girmek istemiyorum çünkü nefret ederimi otip şeylerden.sen rahat ol kalbine gönlünün temizliğine inanıyorsan dahada mutlu olacağın günler gelecektir.01 Yorumlanekadar serefsizce bise bu ya ( afedersin ama oyle). ne dmek evlencegim kiz esmer olmali ;S ne demek sureli bi oyundu ama asigim ;S bahane ariyor resmen ;S bi insan asiksa herseyine asiktir ayrica dis gorunus gecicidir onemli olan karakterdir gercek asiklar bunu bilir. senin nasil hissettigini tamamiyle anlamam mumkun degil ama kendimi senin yerine koyarak dusunmeye calistigimda nasil uzgun ve sinirli oldugunu anlayabilirim.
hemen cik bu adi hayvanin hayatindan canim. bu ne bicim bi saygisizliktir ya. ne bicim bi bahanedir bu. farz miymis esmer kizla evlenmek filan ;S nasil sacma bi bahanedir nasil adi bi "s,ctim bari sivayim" taktigidir bu yaa. ben senin yerinde olsam bu adamin yuzune bidaha asla bakmazdim. uzak dur bundan. sen de ona de ki sen de benim evlencegim erkek degilmissin anladim. benim evlencegim erkegin beyni olmasi lazim!02 Yorumlasenin adına çok üzüldüm ya.böyle basit, akla mantığa sığmayan gerekçeler öne sürebilen, ''sözde'' sevdiği kızla arasında geçenleri arkadaşıyla paylaşan ve paylaşırken onun hakkında kötü cümleler kullanan bir odun mu desem kalas mı desem birinin gerçek yüzünü erkenden görmen seni için bir teselli olur artık.demek sana layık biri değilmiş.
bu çocukla( çocuk bile değil, bebeyle) ilişkini bir daha başlamamak üzre kesip,artık önüne bakmanı tavsiye ediyorum.daha çok gençsin ondan çok daha kaliteli biriyle karşılaşıp mutlu olursun inş. biraz zorlanacaksın, kabullenemiyeceksin belki ama kafanda bitirsen rahatlarsın.sıkma canını.03 Yorumla- +1 yıl
rica ederim. senin üzülmene üzüldüm. yoksa zaten bu yaşlardaki ilişkiler %90 sağlıklı değildir.genellikle geçicidir. hayat devam ediyor geleceğini düşün ve ona göre hareket et.hemen hemen bütün yorumları okudum. hepsi senin için olumlu, güzel düşünceler içeriyor.sana tavsiyede bulunan abilerinin, ablalarının sözleri kulağına küpe olsun. tabi benim de:))
Sanırım cinsel hayatınız var ve bu adamın bekaret takıntısı var onun için evleneceğim kız sen değilsin diyor.
haa yok gerçekten esmerle evleneceğim diyorsa..
dünyadaki sayılı beyinsizlerden birini bulmuşsun tebrikler.
her şekilde, kendi yoluna devam et derim.01 YorumlaNe biçim bi adammış bu ya.İnsan duygularını bir oyuna alet edip yerle bir etmek bu kadar kolaymıymış.Sen en doğrusunu yapmışsın canım.Allah onu bildiği gibi yapsın.Sen de bi daha yoldaki çöp muamelesi bile yapma ona.Aşşağılık şey.Çok sinirlendim vallaha ya.Keşke yanımda olsaydın şuan.Seni çok çok çok iyi anlıyorum:((
04 Yorumla- +1 yıl
O daha beterini de yaşar.Sen emin ol.Biliyorum şuan çok üzgünsün.Onca yaşanmışlıktan sonra bu kabul edilebilir bir şey değil.Ama zararın neresinden dönülse k?rdır.Evlenip aynı şekilde kaybolabilirdi de ortadan.Şahsen ben de buna benzer bir şey yaşadım.Çok ağladım,çok göz yaşı döktüm.Ama iyiki daha fazla geç olmadan ne mal olduğu ortaya çıkmış...
- +1 yıl
evlenıp ortadan kaybolması ınan yuzume gulup arkadaslarına benı sakız yapmasından ıyıdır helekı bu adama bak bunu demıssın sen ne ıstedın benden dedıgın halde hayır ben demedım dıyıp ınkar edıyosa sonrada kabul edıyosa emın ol evlenıp ortadan kaybolsun bastı gıttı derım en azından erkek gıbı gıttı derım karı gıbı dedıkodu yapıyo demezdım helekı yaptıgı laflar sevgılısını baska bısey yerıne koyan laflarsa
- +1 yıl
Canım benim karaktersiz her erkek sevgilisinin arkasından bir fa.işeymiş gibi konuşuyo.Bana görüntüde ayılıp bayılan sevgilimde ayrıldığımızda yaka silkiyomuş.Basit insan hareketleri bunlar.Sen hiç bir şey kaybetmedin.Giden her şey ondan gitti.Böylelerinin şerefi,namusu,gururu hiç bi şeyi olmaz.Etme bulma dünyası.Benim sevgilim beni terketti.Arkadaşımın sevgilini elinden aldı.Onla evlendi,kız tam bir kaşarmış.Arkadaşlarıın sevgililerini alan cinsten.Şimdi diyorum ben bi şey yapsam bukadarolmazdı
Karakterine aşığım demek ne demek Allah aşkına :) ve sen hala üzülüyorsan evleneceği sen olamadın diye..yapma. Ne hali varsa görsün. 6 ay onu bekleyecek kadar Sadık bir kadın bulmuş ve esmer değil diye vazgeçiyor? Agirapla gibi biri baltayla dövmeli :))
02 Yorumlaşoklardayım cnm :O..erkek milleti işte demek istiyorum..sıkma canını..zararın neresinden dönsen kardır..neymiş esmele evlenecekmiş :( bundan ii bahane bulamamış mı? bu kadar sığ beyinli biri sana yaşıkmazdı zaten tatlım..seni haketmediğini tekrarla kendine sürekli..ve SAKIN AMA SAKIN ARAMA..telefonlarına çıkma..bunu kendine biraz saygın varsa yap..ve unutma seni hakeden biri var ve gün gelecek yolunuz kesişecek..
05 Yorumlaohaaaaaaaaaaaaaa :ooooo allah sabir versin diyorum.öncelikle eline biçak al sonra bir tanede karpuz ya da benzeri birşey koy ortaya ve oymuşçasina kes onu.ne bileyim onun yanina birakma bunu yaaa bu ne böyle.git ailesiyle konuş de sizin şerefsiz oğlunuz böyle böyle yapti onun hakkindan gelsinler.ne bileyim aklim durdu şu an benim bile.çok zorrrr
021 Yorumla- +1 yıl
bence de aile ile konuşulmaya hiç gerek yok. ayrılmaktan baska çare de yok açıkçası
- +1 yıl
dovmek sovmek vb tam aksine billy e zarar verir. o adamdan once kurtulsun, kendi hayatina baksin sakinlessin. tamamen silip rahat ettigi zaman da emin ol o adam eline duser o zaman bir sekilde verir payini. intikam alinacaksa da sonradan alinir. aileye gitmek gibi cocukca davranislarla degil.
- +1 yıl
ama napiim çok sinirlendim yani beddua üstüne beddua edicem ha pis meymenetsiz mendabur suratlı bu erkekler askere gidince bi değişiyo bi de buna acıyoduk zamanında asker adam yazıktır günahtır falan diye ne yazığı be! o askerde çok dayak yer ha! onun komutanı ben olsam ona edeceğimi bilirdimmmmmm!
- +1 yıl
burda küfretmek istemiyorum hatta küfretmek istemiyorum bi hanıma yakışmaz ama bu adama en çokta bu yakışır yani .! Allahım ya sabırrrrrrrrrr.esmer ten ha.o görür onu bi yakıcaksın maşayla vallaha öyle bi esmerleşçekkiiiiiii esmer tene doyacak.yanık olacak biraz ama iyi olacak.pis şerefsiz.evliliği yatak odasıyla sınırlı sanıyor pis mendabur köpek adi şerefsiz löpçük kalıntılı süprüntü dışkı beyin pislik!
Ahh ahh daha senle bir iki gün önce konuşuyoduk hatırlıyosan sana en son hatırladığım kadarıyla değişmez dediğin çok şey zamanla değişir farkına varmassın demiştim. Galiba biraz haklı çıktım dimi. Erkek arkadaşınla yaşadığın olay dediklerimi destekler nitelikte. Takma kafana diycem ama seviyosun ona da bişi diyemem işte kötü olan da bu sonu hep kötü oluyo maalesef.
03 Yorumla
+1 yılBir laf vardır, eminim bin kere duymuşsundur sen de; intikam soğuk yenen bir yemektir diye... Sakin olmaya çalış ve onunla bütün iletişimini kes, o zaten senin ilişkiyi bitirmeni beklemediği için şok olup tekrar kazanmaya çalışacaktır, o zaman da soğuk yemeğini yersin. Afiyet olsun :)
10 Yorumla
+1 yılben cocun düşüncesini mantığını pskolojisi anladım kızın sadece huyunu suyunu sevecnliği tatlılıgı sevmiş ona aşık olmuş ama ilerisi istemiyor olabilri illa ilerisini istcek diye iib dutum yok kızım kareekterini sevmiş milette salak salak gerizekalıca yorum yapmışş bir insanın huyunu suyunu karakterini sevvecebilrisn iilla bieşler olsun diye aşık olunmazkı ilaa bieşy olacak diyede bielşy yok seversin aşık olurusn mutlu olurusn olursa olur olmazsada olmaz ama zaten istemiyor seninle gülmek mutlu olmak istemiş sadece oda olabilri tabikide mantıklı kimse abiduk gubidk salak salak yorum yazmasın
00 Yorumlavalla sana bu sözleri söyleyen birisinin ruh sağlığından süphe ederim.insan 4yıldır birlikte olduğu birisine bu sözleri nasıl söyler ben 2 haftalık kızın bir gözyaşına 4kişiyi komaya döve döve komaya soktum ben sana bir öneride bulanamayacam ama sana tavsiyem kısa zamanda kendine birini bul yalnız kaldığın zamanlar uzadıkça senin için daha çekilmez bir hal alcak ha ben şunuda ekleyim senin çıktığın çocuğun sen esmer olmadığın için senden ayrıldığına inanmıyorum benim tahminim araya giren 3. bir kişi var yoksa ruh sağlığı yerinde olan hiçbir erkek 4yıldır birlikte olduğu birinden esmer olmadığı için ayrılmaz zaten esmer seven bir insan olsa 4yıl senle çıkmaz bu söylediklerim göreceli kavramlar kime göre neye göre diyebilrsin ama benim görüşlerim bunlar
00 YorumlaZararın neresinden dönersen kardır. Bence üzülmek yerine böyle karaktersiz, terbiyesiz ve bağnaz birinden kurtulduğun için sevinmelisin. Bu karakterde biri sana aşık olmuş olsa bile (ki bence değil) birgün aşk biter, sevgi ve saygı kalır. bu adamda da hiçbiri yok. evlenirse biriyle o kıza acırım gerçekten.
00 Yorumlaburaya uzun uzadıya çok şey yazılabilir aslında. Ama gerçekten yapılması gereken çok basit. Senin için arkadaşına o tarz cümleler kelimeler kuran birisinin sana saygısı kalmamış demektir. Bir şekilde gerçekten sana aşık olan birisi öyle şeyler yazmaz kimseye. O yüzden hayatına devam et onu çıkart.
Erkek her zaman döner. Bunu da sakın unutma..03 Yorumla
+1 yılaskerlik psikolojisi ile ilgili birşey değil bu . daha önceden de kafasında olan bir düşünceymiş o yüzden bunu bir daha düşün lütfen. Sakin ol herşeyden önce sakin ol. ve bir de şu var; daha 18 yaşındasın ; konsantre olman gereken çok daha önemli şeyler var hayatında hele bu yıllarda bak buradaki herkes senin için güzel şeyler söylüyor..
01 YorumlaCook siniir :S ben bu kadar sinirlendiysem seni tahmin edemiyoruumm .Ya o kadar bekledin ettin yaa :S . Degmezmis demek ki . Bu kadar salatalık bir herif olamaz ya ! Bence telefon numarasını sil birdahada yuzune bakma.Yuz goz olursan cok daha fazla uzulursun...
11 Yorumla
u +1 yıllink
Bu soruna verdiğim cevabı ve 2'nci yorumumu oku. Bu sorun için de geçerlidir..15 Yorumla- +1 yıl
Ağlama. Sen neden ağlıyorsun ki? Ne güzel işte onun ne mal olduğunu iş işten geçmeden anladın.
- +1 yıl
Yalan. Esmer birisi ile evlenme hayali olan kişi esmer birisi ile sevgili olurdu bence. Salla gitsin BiLLyy o hıyardan cacık olmaz.
Var mı böyle bişey? Bu ne dengesizliktir ya bırak gitsin. Sana aşığım seni seviyorum sözlerine de kanma. Adam kendine ayrılıcağı tarihi bile belirlemiş 3-4 seneeee hay allahım yarabbim.. Seviyorsan seviyorsundur, sevmiyorsan kimi kandırmaya çalışlıyorsun. Bence onu son olarak düşünme.Sana son ders olduğunu düşün
00 YorumlaUmarım erkek arkadaşının dediklerini fazla düşünmüyorsundur. Bariz açık ve net bir şekilde seni kullandığını ve böyle devam etmek istediğini söylüyor. Aşığım vs vs gibi sözlerine inanmamanı tavsiye ediyorum. Erkek arkadaşının söylediği bahanelerde çok boktan'mış kıl yün tüy boşkoy.
01 YorumlaYok artık ya üzüldüm cidden. Adamın tarifine bakar mısın. ASkerlik birini böyle mi degiştirir. Çok kötü .
Sen ona kesinlikle kötü laflar etme. Bırak kendi haline. Askerdeng elmiş kafayı yemiş olmalı ya :(04 Yorumlayaşınız kaç daha ne evliliği?
ülkemin güzel insanları izdivaç programlarıyla kafalarınızı bulandırmayın lütfen.
daha önünde çok seneler var erkek mi kalmadı bu dünyada?
hem zaten elemanın kültürü, kafa yapısı belli..10 Yorumlaböyle bir adamla beraber olmak istediğini sanmiyorum,sana nasıl baktığını alenen söylemiş zaten derhal hayatından çıkarılması gereken gereksiz bir ayrıntı bence o,geçen zamana üzül ama çok fazla değil,hayatına kaldığı yerden devam et,çok gençsin daha :)
00 Yorumlaaşk acısı bir yara gibidir. şimdi kanıyor ama kapanır.
duyguların acıyor ama..
ben esmerle evlenicem diyen biri
ya tarihin en büyük yalancısıdır, ya da en büyük beyinsizi.01 YorumlaYazık ya sana. Çıkmak için bu çocuğu çok mu aradın sen? Nerden buldun? Valla sonu belli. Ben başını merak ediyorum. Cidden... Anlamıyorum ki arkadaş, hiç mi doğru dürüst erkek seçemezsiniz?
03 Yorumla- +1 yıl
bu kadar dört dörtlük birisi değilmiş
sana öyle göstermeye çalışmış kendini ve usta bir sahtekar olduğu için bunu da başarabilmiş
doğru sözün yemine ihtiytacı yoktur
bu kişi o kadar yalancı sahtekar düzenbaz bir insan ki bazı şeyler koınusunda seni inandırabilmek ikna edebilmek cinselliği seninle yaşayabilmek yani asıl senden beklenti ve amacına varabilmek için yemin üzerine yemin etmesi
yeminlerine annesini karıştırması onun dürüst birisi olmadığı konusunda ipuçları veriyor zaten
çok berbat bir insanmış yüzüne bakma bidaha ne zannedio kendini bulunmaz hint kuması mı hem ne o oyle esmerle evlenecem filan karpuz mu seçiyo bu adam:S
01 Yorumla
+1 yılneeee çüüş artık doğru düzgün adam kalmamış memlekette! onunla asla devam etmeyi düşünme artık kendisini ne sanıyor da devam etmeyi teklif ediyor.
ne kadardır beraberdiniz?01 Yorumlabana da bir zamanlar sevgilim demişti :D ve şimdi onun kesinlikle evleneceğim erkek olmadığını düşünüyorum o ise senin gibisini bulamam diyor...
gerçekten aynı cümleleri duydum yaa02 YorumlaAyıp etmiş gerçekten, baya da komik bir açıklama yapmış, ne demek yaa hayatımda kal sana aşığım ama evleneceğim kişi değilsin.
Şu an yapacağın tek bir şey var bence, ondan kurtulduğuna oturup dua etmek..01 Yorumlaona deseydinkii cehennemin dibine kadar yolun var..git o zaman zenciyle evlen.ne dengesiz birine zaman harcamışsın.o seni kaybetmiş.aa çok kızdım ya.
01 Yorumla
+1 yılGördüğüm en "saçma" bahanelerden birini ifşaa eden bu kişiyi hayatınızdan defettiğiniz için sizi tebrik ederim!
01 Yorumlaçok şaşıracak bir şey yok, o yaştaki çoğu erkek böyle düşünür ama söylemez, sen bir şekilde öğrenmişsin, çocuk da devam edeceğini umarak çok safmış. yapacağın belli buradakilerden onay almana gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılbunu sakın dert etme... erkek arkadaşım dediiin adamın olayı paTLAMIŞ GİTMİŞ.. bitttii .. bu adamdan sana hayır gelmez.. seninle evlenmeme sebebi bile zaten sacma sapan:D))) üzülme hatta sevin.. bu insan taam bi olay mış cunku :D
02 Yorumla- +1 yıl
:)))
askerde komutanına falan mı aşık oldu ne oldu acaba ?
02 Yorumlapişman olcak tabi.gderler avuçlarnı yalayp geri dönerler.sen hayatna eğlenmene bak..
01 Yorumla
+1 yılböylelerini nerden buluyosunuz? Çocuğun bahanelere bak.
Ne yapacağım niye diyosun? Doğru düzgün birini bul.00 Yorumlaboyu posu devrilsin şerefsiz köpek, bunların hepsini öldürmek lazım. yapman gereken basit billycim bana önerdiğin şeyi yap =)
13 Yorumla
+1 yılNe yapsan yeridir arkadaşım,
Gözlerinin içine bakarak yalan söylemiş, kandırmış seni resmen.
Git yüzüne tükür talan et ortalığı, dört yıl çöpte ...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. demekki askerde kafasına büyük darbe almış baksana sarışın esmeri karıştrmış :):)
01 Yorumlaunutmak tek yolun hayatından da at onu adam akıllı gözünün önüde durark kendini unutturmayacak onu ve onu hatırlatan herşeyden kurtul sonra Allah büyük..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence böyle biri için kendini hiç bir zaman üzmemelisin seni kendi erkek arkadaşlarının diline sakız yapabilecek bi insan sana değer vermez ve saygılı davranmaz bunun için hiç kendini üzme yol ver gitsin saçma bahaneleri sığınıyo o kadar aciz bir insan yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVallahimi yaa :((( ver onun adresini sen bana bakiimmm seni yalnız sandı galibaaa
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. Yapcak bişey yok bitircenki bitirdin sanırsam.şifreyi değiştirde ordan bişeyler yaparsın kafanı topla önce
00 Yorumlaee yuh! bence defet ya adama bak bunu demisse artik ...
012 Yorumla- +1 yıl
ee yuh yuh yuh! adama bak yahu harbiden sorunluymus... esmerle evlenmemek icimde ukte kalir nedir yahu! bence iyi yapmissin bosver adam takintili manyagin teki ten rengine takip es seciyor... merak etme sen kurtar kendini, o da ici kara disi esmer bol boynuzlayan bir kadinla omrunce dir dir ceksin bosver... eden bulur
- +1 yıl
aynen oyle abıcım 4 gundur gırmıyorum buraya 4 gundur karsıma cıkıyor yasadıgım yerı bıle bana dar ettı o derece ama bır kaç gun daha benım uzuntumun keyfını sursun cunku dusunuyorumda kendımı ne kadar cabuk toparlarsam okadar çabuk keyfı bozulur dıye dusunuyorum sence abıcım ?
erkegi kızı yok bu devirde insanlara güven olmuyor kardeşim ya bırak bnce boşwer allahından bulsun öyle yapanlar muhakkak bulur
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapacak bir şey yok, senin için en hayırlısı olmuş. böylesine terbiyesizliği yapan adam bırak sensiz kalsın, verecek başka bir ceza yok ona.
00 Yorumlaoğlan seni kullanıyor bariz ortada. kendini topla ilişkiyi kes onla kendi herkes kendi yoluna eğer kalır dediklerini yaparsan ortada kalan sen olrsn.
01 Yorumlane saçma bir sebeb kurtuldun diye düşün , resmen palavra atmış sana kes bütün irtibatını derim.
00 Yorumlaböyle saçma bi insan içiin 1 dk kanı bile harcama artık.
00 Yorumla
+1 yıldengesiz biri belli, hiç düşünmene ve takmana değmez bile
00 Yorumla
+1 yılolay bitmiştir...Uzatmaya gerek yok...
20 Yorumla
+1 yılUzun zamandır böyle gülmedim, insanlar kırık ya =D
03 Yorumla- +1 yıl
20 gün önce yorum yazanlar var, ayrıca size çözüm sunmadım adamın yaptıgının ironik ve komik olduğunu belirttim. Çözümün şuan size lazım olup olmayacağını bilemem? Ama güldüyseniz ne mutlu bana yine de.
üzülme cnmmm seni haketmiyoooor
01 YorumlaBöyle bir adamdan kurtulduğun için sevinmelisin.
00 Yorumlayol ver sana erkek onada kız çok
10 YorumlaÇok tutarsız..
Bitirmelisin..00 YorumlaBaşka birini bulacaksın ne yapcan :)) Yalvaracanmı
21 YorumlaOnla olan bütün ilişkini kes.
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih