Askerden dönen sevgilim 'sen benim evleneceğim kız değilsin' dedi. Lütfen yardım edin..

Arkadaşlar gerçekten çok çok samimi düşüncelerinize ihtiyacım var hem de çok.

Erkek arkadaşım geldi (askerdeydi bilen biliyor). Bugün arayı düzelttik filan şimdi az önce bi soru vardı erkek arkadaşınızın face şifresiyle ilgili filan bu sorudan kıllanıp erkek arkadaşımın şifresiyle facesine girdim bir de ne göreyim erkek arkadaşıyla hakkımda ona dediğim lafları onla özellerimizi yazışmış ve ağır hakarete varan kelimeler kullanılmış hakkımda.

Aradım köpürdüm, bana dediği laf 'ben 3-4 sene senin gözlerini güldürmek istedim, 3-4 sene sonra biticekti, sen benim evlenceğim kız değildin, bunu sana söyleyemedim, sırf sohbetin için devam ettim, yarın da buluşacaktık zaten böyle aşkı yaşatacaktım sana, hayatımdan asla çıkma sana ihtiyacım var, ister sevgili ister arkadaş ama hayatımda kal, maça gidelim yine konuşalım yine derttaşım ol ben sana aşığım seviyorum da ama evleneceğim değilsin, süreli bi oyundu bu' dedi. Allah belanı versin vs.cümlelerle kapadım teli. Ben ne yapıcam şimdi?
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada benle evlilik düşünmeme nedeni şuymuş evlenceği hatun esmer tenli ve esmer olmalımış bastım küfürü tabi salak şenleyken esmermiydim ben gerizekalı filan dedim dediki senin karakterine aşığım ha buna kırıldımmi hayır ama arkadaşlarıyla ettiği muhabbet inan en adısı bile bunu yapmaz
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlar ıçın hepınıze cok cok tesekkur edıyorum adamı aldım karsıma konustum daha dogrusu okul cıkısıma geldı esmerlık bır kutu boyaya bakar benı aılene kendıne yakıstırmıyosun ve kıvırıyorsun dedım bana sunları soyledı --çok ıyı yureklısın karsında ezılmem gerek ama ezılmıyorum konusmalarım tamam her erkek yapar bunu bende yaptım hayatımdan sakın cıkma ama ben esmer uzun boylu bronz tenlı bırını ıstıyorum senle evlenelım de evlenırım o derece ama ıçımde hep ukte kalır esmer bırıyle evlenmemek
Güncellemeler
+1 yıl
bunu sende hıssedersın sende kumrallardan hoslanıyosun ama ben cok cok açık kumralım neden ben dedı ben sana asıktım cunku ama gıt esmer bırını bul sadece sana sunu dıcem cok pısman olcaksın dedım cıkma hayatımda arkadasım kal kankam ol gerekırse senı ben tesellı edeyım fılan pısman olucam bılıyorum ben cok mutsuz olucam ama sen cok mutlu olucaksın bunuda bılıyorum dedı falan fılan kısacası acı cekıyorum ama bıttı yenıden hepınıze tesekkurler
Askerden dönen sevgilim 'sen benim evleneceğim kız değilsin' dedi. Lütfen yardım edin..