Gizli Üye(25-29)+1 yılAmeliyat olup kendini bakire diye inandıran, geçmişte başıma şu geldi diye sıyrılan, ilişkiye girmek harici sevişmeyi yaşayıp masum kadını oynayan çok var. Kim kiminle ne yapmış kime ne? Bir kadın zaten anca bunun yüzünden sıkıntı yaşıyor şu coğrafyada..
Hisleri duygularına zerre önem veren yok.
Bir olay anlatırım aklınız durur.
Eski en yakın arkadaşım evlendiği kişi ile kavga etti ve ayrılmak istedi annesinin evine geri döndü ve başka bir sevgili yaptı kendine...
Bununla da ilişki yaşayıp o kişiden hamile kalıp çocuğu oldu ve eşiyle barıştı...
Eşi sanıyor ki onun çocuğu.
Evlendikleri zaman el değmemiş aldım diye sevinenler evlilikte aldatılmaya hazır olsun o zaman. Kiminle ne yaşadığını bilemeyecekler çünkü.
Geçmişe bu kadar takılı kalıp kapalı bir paket olarak görenler o paket açıldıktan sonra her ihtimale hazır olacaksınız kişi geçmişi ile yargılanmaz, karakteri, duygusu, fedakarlığı ile evliliğe hazır mı değil mi buna göre gelecek hakkında karar verilir.
Bacım sen de seni bu şekilde kabul edecek ve seni geçmişinle yargılamayacak insanları seç
detaylı anlatma çünkü geçmişin senin özelin rapor verme zorunluluğun yok oldu bitti... Yaşadım de geç.
Buna önem veren kişilerin diğer yönünü tahmin edemediğini düşünüyorum.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. yani sulecim tabi seni yargılamıyorum hayat senindir neyse ne kimseyi de ilgilendirmez. ister bi futbol takımıyla yatarsın ister 0.1 erkek bile skorun olmaz. ama şu da var ki aynı durum karsı taraf içinde geçerli. yani istemeyebilir bi nevi o seni yargılayabilir. ha bu ayıptır ha bu adil değildir ha bu neyse nedir ama bu realitedir. yaşayarak öğrenmişsin.
demekki eniştemiz evlilik hani ilişkinin mutlu sona ermesi olarak bakmıs olaya ki bu acıdan cogu erkekten farklı bilmiyorum kac yasında ama. esaslı cocukmus tuttum. hani senin duygularınla oynamayımcı bir tavır takınmıs. benle gonul eglendırdı deme demiş yani sonra. bastan diyim evlenmem senle demiş. ama işin su kısmı komik ki. sen hiç bir tarafına sallamamıssın. zaten kucumenım ben ne işim olur evlilikle aman salla demişsin:D ama gururun kırılmıs ve resti cekip ayrılmıssın. klasık duygularıyla hareket eden kız. aslında mantıklısı su idi. sen istemiyon evlenmek. ee cocuk da evlenmem diyor. tam cuk oturmus olay. anlasıyorsunuz ilişki güzel tanıdıgın biri yatırım yaptıgın zaman ayırdıgın. gecmiş mazi var. mantık diyorki cocugu eyle he de gec tadını cıkar. elinde koz. bir gün tadın kactı sıkıldın kozu sür masaya. sen benle evlenmezsin ha. zamanında demiştin bana bunu. ayrılıyorum işte:D çıks hiç akıllıca bir hamle yapmamıssın. şimdi ugras et manita yapcam diye. sonunda garanti mutluluk da yok hiçbirzaman:D neyse modun düşmesin. olur öyle.
konunun diğer kısmı klasik girmicem onla ilgili bir sürü yorum yapan olmustur. işte bakire olmayan kızla evlenilmezmi evlenilirmi. yok bekareti alan erkekler değilmi. erkeklere bir şey demeyelim mi. niye gecmiş önemli vs. bunlar cok konusuldu zamanında. yok erkekler her haltı yiyorlar e kızlar niye eleştiriliyor. aman bi zar off ne olcaklar. bunlar konusunda fikir beyan etmiyorum sadece bunlar cok yaygın klasık artık. cok da soru da soruldu bu konuda.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir yapmaz , yapmamalı tabiki ayrilmakla en iyisini yaptın kızım böyle sıg insanlardan fayda gelmez kimseye ileride bu herseyi yapar şiddette uygular, tek gecelik iliski yasayip , yapmadigi herhalt kaliyor evlencegi kizida el degmemis birisi istiyor sktrsn gtsn
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@EinsamerMann hayatimda hic zina yapmadim sadece olanlari soyluyorum boyle isteyen bir erkek herzaman her halti yemistir.
Cevap sahibi+1 yılayrica o kim kopek senin hakkinda boyle bir itamda bulunuyor
- +1 yıl
S (i) kişe devam. 30 - 40 yaş aralığına gelince hayat çok güzel olur. 🥲
- +1 yıl
Mesela ben de istemem böyle birini hadi bana da aynı şeyleri söylesene. Ben 31 yaşıma geldim karşıma benim gibi dürüst birisinin çıkmasını istemem suç mu?
Cevap sahibi+1 yıl@Pendikli34313302 hadi hadi ikile yobaz senlemi ugrascaz
- +1 yıl
Bana yobaz diyene bak sen benim kadar ansiklopediler okuyup bir şeyler araştırdın mi acaba Allahin cahili.
Kendine baksın herkes ya
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. Herkes kendine baksın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Baştan biliyorsa ayrılmak için bahane aramış ole bişe uydurmuş iyi yapmışsın
O tabuta karşı böyle hareket edilir. Bazıları böyle konuşup sanki ona zorundaymissin gibi yalvarmani filan beklerler benzeri numaralar düşünceler işte aptal aptal isler
Bir kadının geçmişi ya da bir erkeğin geçmişi evlenilmemek için bahane olamaz böyle konularda
Sevmekle alakalı bir şey, pavyondan genelevden kadınlarla evleniyor insanlar sevince
Herkesin kendi hayatı istediği gibi yaşar
32 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler @hicbilemiyorumaltan
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Evlenilecek biri değilsin diyip ayrılması kaba olmuş, kendince haklı olabilir ancak bu şekilde konuşmaya hakkı yoktur..
Herkesin beklentileri istekleri farklı olabilir fakat herkes herkese saygı duymalır, kalp kırmaya hiç gerek yok..
Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir. Üzülme üzme kendini, boş ver, önüne bak, karşına çıkanlara şans ver, anın tadını çıkar...20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba neye göre karar vermiş merak ettim doğrusu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılSiz haklısınız
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş konusunda kendi ilişkimden bahsetmek istiyorum. Ben kaosfedaisi. Hayatım koca bir kaos ve cehennem olduğu için bu ismi seçtim. Dün gece üye oldum buraya belki içimi dökerim diye. Başlık da içimi dökmek için iyi denk geldi. Benim daha önce geçmişde bir ilişkim olmadı çünkü okumakla ve hayatımı kurmakla meşguldüm. Kimi zaman sokakta kaldım kimi zaman da sıradan birinin önünden dahi geçemeyeceği kurumlarda bulundum. Çok fazla haksızlığa uğramış, zorluk görmüş ve hayatın sillesini derinden yemiş biriyim. 2021 yılında okulumu bitirip diplomamı almak için İstanbul'a gittiğimde 2014 yılında üniversiteye beraber başladığım bir kızla buluşmuştum. Gelmeden önce bir kaç aydır instagramdan yazışıyorduk. Eski bir arkadaş olarak buluşacaktım. Sevgili olmak niyetim yoktu. Beraber gitar çalacaktık ve kahve içecektik bunun için sözleşmiştik. Gitar konusunda inanılmaz iyidir benim sevdiceğim. O gitar çaldığı vakit ona aşık oldum. Cennetten inme harika bir sesi vardı. İnanılmaz da tatlı bir kızdır kendisi. Diplomamın onaylanmasını beklerken İstanbul 'dan ayrılmak zorunda kalmıştım ama çoktan onunla sevgili olmuştum. İçim kıpır kıpırdı ilk kez iyi bir ilişkim vardı. Beni anlayan dünya tatlısı bir sevgilim vardı. Birbirimizin neler çektiğini az çok biliyorduk ama geçmişten bu kadar samimi değildik. Ben mezuniyete dair gerekli belgeleri dekanlığa verdikten ve bir kaç gün İstanbul 'da kalıp onunla dünyanın en iyi zamanlarını geçirdikten sonra evime döndüm. Adeta mephisto tarafından büyülenen faust gibiydim onunla sevgili olup ilk kez öpüştüğümde yine faust'a bir atıfta bulunarak ''ey zaman dur ne kadar güzelsin'' dedim. Velhasıl İstanbul 'dan evime döndüm ve onunla yazışmaya devam ettik. İkimizin de anne ve babası 2018 de aynı yıl boşanmıştı. O da bir kaç gün sonra annesinin evine gitmek üzere İstanbul 'dan ayrıldı. Uzakta bile olsak hiç değilse yazışıyorduk bazen dertleşiyorduk bazen eğleniyorduk derken bir akşam bana korkunç bir mesaj attı. Öncelikle bakire olmadığını ve geçmişinde birisiyle beraber olduğunu, bu kişinin bunların evine gelen temizlikçinin oğlu olduğunu ve zamanında onunla bir ilişkiye girdiğini söyledi. Bu it herif, kıza senden hiv kaptım bana yaptığını ödeyeceksin seni ve aileni öldüreceğim o sevgilini de (beni kastediyor) öldüreceğim diye tehdit mesajları yazmış ve hiv testi yaptırmazsan seni ve aileni öldürürüm vs demiş. (Tabi bu sırada biz sevgili olmuşuz instagramdan o kadar story vs atmışız ve kızın instagramı da herkese açık, bence hiv miv bahane burdan storylerimizi görüp kıskandı bu it.) Annesi tansiyon hastasıydı ve bu durumu duyarsa hastanelik bile olabilirdi sinirden. Kız da bunun için benden yardım istemişti. Ben de zaten farklı şehirlerde olduğumuz için ve kız da olayın şokunda olduğu için ona enfeksiyon hastalıklarından randevu almasında yardımcı oldum. Sabaha kadar dertleştik zaten bakire olmadığını söyledikten sonra her şeyini de döktü bana. Gel senin kafayı biraz dağıtalım sana satranç öğreteyim dedim sabaha kadar satranç oynadık beraber kafa dağıtmasını sağladım dertleştik vs vs. Sabahleyin de hasatneye gidip test yaptırdı ve test negatif çıktı. E tabii. İyi haberdi bu. Test sonucunu bu aşağılık insan artığına whatsapp dan atıp onu def etti. (Tabii benim hesabım kapanmadı bu itle. Onunla illaki denk geleceğiz. Whatsapp'dan bu ite yazıp veya arayıp ortalığı ayağa kaldırabilirdim ama uygun zamanı bekliyorum. Avımı ürkütmemem lazım. Şimdi mutlu mutlu gezsin bakalım kemiklerini kıracağım gün de gelecek.) Bu benim ilk uyumlu ilişkimdi ve ben bu kızı sevmiştim. Geçmişte de ufak tefek flörtlerim vs. oldu ama flörtten ileri gidemedi çünkü bana yanaşan kızlar benim ayarımda değildi. Ben de zaten ders çalışmakla o kadar meşguldüm ki hayatımı bırakmıştım kenara. Zaten flört dediklerim beni anlamıyorlardı ve basit insanlardı. Ama bu sefer ilk defa gerçekten sevebileceğim birisi vardı karşımda ve bu yüzden onu kaybedemezdim. Benimle sevgili olduğunda zaten böyle şeylere tövbe etmişti ve namaz kılıyordu. Gariptir ben ise yaşadıklarımdan dolayı satanist olmuştum La veyan incili falan okumuştum farklı bir felsefem vardı. Allahın adaletsiz bir varlık olduğunu düşünürdüm. Cehennemdi hayatım çünkü. Hatta cehennemin kendisi olmuştum. Tabii beni bu görüşlerden kurtarıp allah yoluna döndüreden de yine sevdiceğim oldu. Hayatı onun sayesinde sevmiştim. Yine yanıyordum bu zihinsel ve dünyevi acılarla dolu cehennemde ama onunla acım azalmıştı adeta.
Kız arkadaşıma dönecek olursam zaten bu geçmiş sorunları yüzünden derslerinden de kalmıştı ve okulu bayağı uzamıştı ve sevgili olduğumuzda hala öğrenciydi. Geçmişiyle alakalı şeylerin bir kısmını da uğradığı bir tecavüz olayından sonra öğrendiği için uzun bi süre ailesi de travmatize olmuştu. Evet geçmişte tecavüze de uğramış. Zaten allah vurmuş bir de ben ayrılıp onu üzmeyeyim dedim. Zaten seviyordum da. İnadına daha çok sevdim. Derken diplomayla alakalı sorunlar çıktı. Ek ders çıkarılmıştı ve bu dersleri almak zorunda kaldığım için yolum İstanbul 'a düştü. O da İstanbul'da okuyordu. Dersleri aldığım süre boyunca İstanbul'da beraber bir sürü dolu dolu vakit geçirdik. Bolca dertleştik vesaire ama bu geçmiş konusunu kafama inanılmaz takıyordum. Sevdiceğimin geçmişi adeta çivili yatak gibiydi. Çok fazla kişi olmuştu geçmişinde ve hepsi de onu kullanıp atmıştı. Zira ben de onunla bu dönemde bir şeyler yaşadım. Tövbesini bozmuştu. Okul dersliğinde ders çalışıyor ve sonra sevişiyorduk. Sonrasında onu mutlu bir şekilde evine bırakıp günü bitiriyordum. Ayıptır söylemesi ten uyumumuz oldukça iyidir. Saatlerce öpüşüp sevişip sıkılmıyoruz birbirimizden. Ancak kafama takılıyordu. Biz böyle sevişiyoruz ama bu kızın geçmişindekiler de onunla bir şeyler yaşadı. Yani sanki bir oyun oynuyorum ama bölümleri başkaları tarafından önceden geçilmiş gibiydi. Yani ben bir bölüm geçtiğimde bu sadece benim için yeniymiş de onun içinse sıradanmış sanki. Bu da bana kendimi oldukça değersiz hissettiriyor ve odaklanamıyordum. Odaklanamayınca da anında iniyordu. Hatta ilişki esnasında aklıma geldiğinde anında soğuyordum. Ancak bunu ona hissettirmek yerine yoruldum diyip bırakıyordum. Yalan yok aşıktım sevişiyorduk çoğu zaman iyiydi ama işte sırtında onlarca çivi varken de rahat uyuyamazsın. Günü mutlu geçirsem de her gece ağlıyordum zaten ek ders çıkarılmasına moralim inanılmaz bozuktu bi de bu geçmiş sorunu adeta presliyordu beni göğsümden. Hem işim hem de eşim böyle oldu neden bu cehennemi yaşıyorum diyip her gece allaha küfürler ederdim. O kadar ağlayıp gözlerimi kuruttuktan sonra sabahında hiç bir şey olmamış gibi davranıyordum. İşin daha berbat yanını da açıklayayım. Aslında geçmiş konusunu bu kadar sorun etmemin bir sebebi de benim bu kadar aşktan öldüğüm sevgilime geçmişte kötü davranılmış olması. Yani ben ona bırak kötü davranmayı kırıcı bir söz söylemekten bile korkuyorum. Aslında özünde çok iyi bir kız bayağı saf. Melek gibi bir şey. Gözlerine baktığımda hayat buluyorum. Sesi ruhumu dinlendiriyor. Çıplak bedenlerimiz sarıldığında tamamlanmış hissediyoruz. Yani ben böyle derin hislere sahipken geçmişteki bir namussuz itin benim sevdiğim kıza sadece sevişmek için yaklaşmış olması ve bunu elde edebilmiş olması beni çok rahatsız ediyor. Gözümün önüne geliyor adeta görüntüleri. Biz sevgili olup storyler attıkça ve onun hesabı herkese açık oldukça ona geçmişindeki tiplerden mesaj geliyordu. Canım bitanem vs diyip ayartmaya çalışıyorlar akıllarınca. Ben de kendi hesaplarımdan bu şerefsizlere yazıp tehdit ediyordum. Hatta kimisini bulup dövdüğüm bile oldu. Sonra hesabını gizliye aldırdım ve birbirimizin biosuna adımızı yazdık. Böyle yapınca azalarak bitti o taciz mesajları ama ben artık dayanamadım ve geçmiş konusunda onu darladım. İyi ki de darladım ve konuştum. Cinsellik olsun emosyonel olsun her şeyi döktüm konuştum. Bana beni çok sevdiğini, iyi ve romantik birisi olduğumu, cinsel açıdan da onu fazla fazla doyurduğumu hatta ve hatta beni düşündüğü her an ıslandığını bana aşık olduğunu söyledi. Benim ilkim sensin, ben ilk defa birine böyle aidiyet hissediyorum demişti. Yalan olmadığını bakışlarından anlıyordum. Benim diğerleri gibi olmadığımı söyledi. Haklı da sayılır kim olsa ayrılırdı çünkü. Benim farkım şu ki ben kalıp inat ettim ve savaştım. Zaten bu kız benim ilkimdi ve ona o kadar aşığım ki ayrılsam bile başkasıyla o kadar güzel sevip sevişemezdim. Bu da bir gerçek. Onun için geçmiş sorunuyla mücadele etmem gerekiyordu. Onu deli gibi seviyordum o da beni deli gibi seviyordu. Ben de ona olan hislerimi olabilecek en açık şekilde paylaştım ve onsuz yaşayamayacağımı ve evlenmek istediğimi söyledim. Bu mücadele ve evlenme teklifi onu etkilemişti tabiki çünkü ilk defa birisi onun için mücadele ediyordu ve ilk defa samimi bir şekilde isteniyordu bu kadar.
Gel gelelim ben İstanbul'daki kalan dersleri geçtim. Eve dönmeden önce de annesiyle bir balkan kahvaltıcısında tanıştık yedik içtik. Falan fıstık derken trenle eve dönerken sevdiceğimle kısa bir sarılma ve öpücükle vedalaştık. ailem bu ilişkiden rahatsızdı. Annem ve babam sevgilimin geçmişini bilmiyorlardı ama ona rağmen rahatsızlardı. Aşk zamanım değilmiş onlara göre kısmen haklı da sayılırlardı. Eve döndüğümde anneme sarıldım babama sarıldım falan. Valizlerimi aldım annem bir şeyler hazırlamıştı yiyecektik. Kola alayım dedim. Bakkala gidip geldiğimde annem eşyalarımı valizden çıkarıp dolabıma yerleştiriyordu. İyi dedim sorun yok. Bilmiyorum ki ben o sırada benimkinin iç çamaşırları da sırt çantamda kalmış. Annem de yakalamış bunları. Evet dedim. Dün yediğin hurmalar hesabı. Aradan bir kaç gün geçti. Ben farkında değilim tabiki sürekli sevdiceğimden bahsediyorum. Babam çıkıştı en son. Hayırdır lan dedi nikahlı karın mı bu vs. Annem de konuşucaz bu konuyu senle dedi tehditkar bi tavırla. Velhasıl annem sorguya çekti. Ben de canım gibi her şeyi anlattım. Annem ve babam ayrılmam için zorladı. Annem gitarımı kafamda kırdı vesaire. Ev de cehennem oldu bana. Ayrılmadım ben. Annem en son telefonla kızı arayıp hakaretler etti. O iç çamaşırlarını annene babana yollayacam sen görürsün aşağılık hayat kadını falan dedi. Kız da tutmuş annesine annemin ona hayat kadını dediğini söylemiş iç çamaşırı konusunu açmadan. Annesi de dolayısıyla benden nefret etti. Uzun uzun mesaj yazmış whatsapptan. Yok sen zaten dinsizin tekiydin de benim kızımı hak etmiyordun da. Fakirin tekiydin de. Ailen de eğitimsiz, cahil, çöp zaten vs vs yazmış dökmüş. Neyse. Yine ayrılmadık benden ama her gün aile içi baskılar daha da şiddetleniyordu ve atama beklediğim yerden de ses soluk çıkmıyordu ki gidip işe başlayayım. Evden kurtulayım. En son babam dedi ki işyerine mektup yazarım böyle bir kızla beraber olduğunu vs görürsün o zaman dedi. İşten bile atılırsın dedi. İnsan içine çıkamaz hale getiririm seni dedi. Annem valizimi hazırladı çık defol evimden diyordu. Rezillik büyümesin diye hem de ben daha fazla tehdit ve baskıya dayanamadığım için ayrılmak zorunda kaldım. Seni güvene aldım dedim kıza ve ayrılalım dedim. Haftalar sonra atandım vesaire işe başladım yurtdışına çıktı görevim. Aradan 6 7 ay geçti. instagramdan uzaktan tanıdığım birine beni sormuş. O kişi de bana şöyle şöyle anomim birisi seni soruyor diyince bioma kocaman BENLE KONUŞMAKTAN ÇEKİNME yazdım. aradan yarım saat geçti. Whatsapp'dan arama geldi. Evet oydu. Konuştuk ettik derken barıştık. Türkiyeye geldiğim vakitlerde sevdiceğimi görüyorum. Onunla vakit geçiriyorum öyle. Şunu da itiraf etmeliyim ki beni aramadan 2 hafta önce hüngür hüngür ağlayıp ''dinsiz, satanist'' olduğuma bakmadan ''allahım sen aşıkları seversin o da şu an acı çekiyor bunu hissediyorum ne olursun bir şans daha ver'' demiştim. Bunu kabul etmiş olacak ki allah, böyle barıştık işte.
Şimdilik ailelerimizden gizlice ilişkimizi sürdürüyoruz. Gizli dediysem de bence baya biliyor ikimizin ailesi bizi ama bizim itiraf etmemizi bekliyorlar sakince.
Gelelim geçmiş konusuyla ilgili çıkarımlarıma. Arkadaşlar. Sizi seven kişiye gidin. Ne olursa olsun. Geçmiş önemli değildir diyemiyorum çünkü çok fazla acı çektik bu yüzden. Ben de travmatizeyim. Sevgilim için çok üzülüyorum. Hala ara ara gözlerim dolar ama yavaş yavaş onu da aşıyorum. Cinsel geçmişle alakalı filmler izliyoruz bazen bu travmaları aşmak için. Ayrı kaldığımız o 6-7 ay her günüm azap gibiydi. Zira onun da öyle olmuş. Bu süreçte Türkiye'de olduğum zamanlarda onlarca kız girdi hayatıma ama hiçbiri de onun verdiği hissiyatı vermedi. Onsuz cidden olmuyordu. O da bir iki ''sevgili'' yapmış benden sonra. Onlarla bir şey yaşamamış yaşayamamış daha doğrusu. Benim verdiğim hissiyatı ve kalite farkını o tiplerde bulamadığı için anında soğuyup ayrılmış.
Geçmiş meselesiyle ilgili söyleceğim son şey şudur. Arkadaşlar bu işin erkeği kızı yok. Erkek adam dediğin önündekine hakim olur. O kız senle yatmak için yalvarsa bile yatmayacaksın. Diyelim ki yattın o zaman evleneceksin. Yattığın her kız gelecekte bir başkasının eşi ve bir çocuğun annesi olacak. Bir anlık zevk için birinin geçmişinde kara bir leke olarak kalmayı kendine ve erkekliğine yakıştırıyorsan buyur devam et. Ben erkeğim istediğimi yaparım diye bir şey yok. Senin yattığın kız o... oluyorsa sen de o... çocuğu oluyorsun. Evlenmeyeceğin kızla yatma. Olur da ''kızın rızası vardı'' ya getireceksen olayı eğer, kızı bu konuda manipüle eden de sensin. Erkek tarafı kur yapmadan kadın adım atmaz zaten. geçmişte 500 kişiyle yatmış bir kadınla sen de yattıysan o 500 o... çocuğuna ek olarak 501. o... çocuğu sen oluyorsun. Önündekine hakim olmayan kendine erkek demesin.
12 Yorumla- +1 yıl
Gözlerim bilinçli bir insan gördü ŞÜKÜRLER OLSUN sizin kardeşiniz falan var mı ya hiiç bir arkadaşım soruyor da dhhshdyshxyshxd
- +1 yıl
@hicbilemiyorumaltan Teşekkür ederim. bu yorumu sadece içimi dökmek için yazmıştım. Bu toplumda bazı şeylerin değişmesi gerekiyor diye düşünüyorum. En azından erkekler için. Oldum olası ''kızlarla takılayım köyden bakire kız alayım, takıldığım kızlar da elimin kiri'' düşüncesi hakim. Bu kendi içinde tutarsız ve iğrenç düşünceye savaç açtım ve sevgiyi savunuyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSizler bu siteye İslam'la dalga geçmek, ikili ilişkilerde toplumun nabzını ölçmek, bu yaptığınız absürd soru ve yorumlarla da eğlenmeye mi geliyorsunuz kardeşim?
Kapalısın, görsel koymuşsun, erkek arkadaşım diyor üstüne de kalkıp zinadan bahsediyor ve olağan karşıladığını iletiyorsun.
Amacın eğer ki midesizlerin ağzının suyunu akıtmak, '' kendince '' dini ve ahlaki değerlere leke sürmekse, kısmen yaptın hepsini, bravo...
Öte yandan, mod arkadaşları yormayayım, yorumumu kaldırmasınlar, soruna da cevap vereyim...
Karşınızdaki kimdir bilmem, ciddi bir yolda karşınızdaki kişi bu şekilde edepsizlik edebilecek biriyse, onu neden karşınıza almanızdan ötürü kendinizi sorgulayın, bu bir.
İkincisi, anladığım kadarıyla '' erkek yapıyor biz niye yapmayalım '' algısı için soruyu açmışsınız, orada da '' denge '' unsurunda haklı olsanız da, bu zinayı güzellemez, haklı göstermez. Günahı dillendirmek de hatadır, günahtır, yapmayın diyeceğim ama karşımda zina güzellemesi yapan biri olduğu için cevap alabileceğimi sanmıyorum.
118 Yorumla- +1 yıl
Bu sitede bu zamana kadar gördüğüm yerinde yapilan en guzel yorum duygularıma tercüman oldunuz.. teşekkürler..
- +1 yıl
Eig 💅
- +1 yıl
@EinsamerMann Allah katında erkek kadın ayrımı yapılmıyor beyfendi
- +1 yıl
@EinsamerMann tamam herkes dengiyle evlensin bı zahmet
- +1 yıl
@Veratoprak Estağfurullah...
- +1 yıl
@EinsamerMann Kardeşim, kıstas toplum değil, kıstas rehberdir. Rehber ise belli.
Eğer '' benim rehberim o değil '' diyen var ise, tenzi ediyorum, o zaman da '' ahlaki ve insani olan budur '' derim.
Unutma asla, ne isen öylesiyle haşrolursun, denk getirilirsin.
O ise, ilmin sahibidir ve denk getirir, inan... - +1 yıl
@EinsamerMann Seni engelliyorum, üslubunu kendi yorumunda yap, benim yorumuma bu şekilde iştirak etme lütfen...
Bu üslupla ne saygı duyulursun, ne de saygı duyabilirsin.
İnşaAllah yazdıklarıma dikkat edersin... - +1 yıl
@EinsamerMann bana hiçbir zaman ezik gelmedi hatta erkekler arasında saygı duyduğum en önemli kriter.. simdi mahremi burada paylaşmak hoş degil ama umarım herkes kendisi gibi olanlara denk gelir
+1 yılYok Evlenilecek, yok eğlenilecek bu klişeler e zaman bitecek! Bu kadar sığ ve sığır beyinli mahlukların olduğu toplumda yaşamak bile iğrenç 🤢 ilişki denilen şey iki bireyin sosyal hayat içerisinde birbirlerine iyi gelmek, anlamak ve hayatı güzelleştirmek için çıkarsız , art niyetsiz birbirine tutunmasıdır. Aşırı anlam yüklemek, ilişkiye başlarken batılı ilerleyen zamanda da orta Doğu kafası yaşamak karşındakine kavram karmaşası yaşatmak neden! Olsa olsa kişiliği karakteri oturmamış yaşamı avrupai kafası oryantalist cahilin biridir!…
24 Yorumla- +1 yıl
Varlığı mutlu etmeyenin yokluğu huzur vermeli! Keyfin yerinde ise senden güzeli yok…
- +1 yıl
➡️💪☺️💐🎩
Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. Erkek arkadaşın saçmalamış. Geçmişinde bir sevgilin olmuş sadece ve onunla cinsel hayatın olmuş doğal olarak. Bu evlenmemek için bahane değil.
Adam evliliğe karşı olur anlarım ama bu söylediği şey çok ayıp ve saçma bir şey.
Eğer kadın geçmişte "eskortluk yaptım" derse adamın o kadınla evlenmek istememesi normal olur da, geçmişte sevgilisi olduğu için evlenmek istememesi adamın tipik ortadoğu magandası olduğunu gösterir.
İsterse 2 üniversite bitirmiş, 5 dil biliyor olsun, bunu yapan adam / kadın tipik ortadoğu magandasıdır, o ilkel kültürden kurtulamamış ya da kurtulmamış demektir.
Ayrılmakla iyi yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi iyi bir analiz gerektiriyo senin olayın sevgilinin de senin de bekarken iliskiye girmek gibi ortak bi yanlışınız var ikinizde birbirinizi kabul edip iliskiye başlamışsınız sevgilinin hatasi ilk basta ayrıntılı sormadan sevgili olmak istemesi olmus sonucta herkesin bi sınırı var belirli bi surec gectikten sonra sorması onun hatası sen de dogal olarak kırılıp ayrilmissin en doğrusunu yapmissin simdi esas soruna gelirsek bir kadinin ya da erkeğin geçmişi gelecegi hakkinda buyuk ipuclari verir o yuzden beni geçmişimle yargilama olayı biraz cocuksu gelir genele, dediğim gibi herkesin bir sınırı var karşılıklı hatalarla da iliskinin sonunu getirmissiniz tavsiyem bundan sonrasinda hem sevgililerinize karşı gecmisinizi acma konusunda bu kadar rahat olmamaniz ve sevgilim diyebileceginiz insani iyi analiz etmeniz iyi geceler
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her insan kendi düşüncesinde özgürdür. Bu durum birini haklı ya da haksız yapmaz. Kimisi kadının ilişki yaşamasını yanlış bulur. Kimi bulmaz. Kimisi olayı dini bakış açısı ile değerlendirir. Dinen bu yanlıştır der. Bir ateist, dini yaklaşımı ciddiye almaz. Burada önemli olan sizin ne düşündüğünüzdür. Çünkü burada taraf sizsiniz. Ben size katılıyorum. Bir kişi geçmişteki ilişkilerinde ne yaşamış ise yaşamış ve bitmiştir. Önemli olan, bundan sonrası. Bu kafa yapısında birisi ile birlikte olmamakl, bence en iyisini yapmışsınız. Ama geç kalmışsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek yapsa sorun olmaz diyen zihniyetlere bu cevabım dini inancınız nedir bilemem ama müslüman toplumun çoğunlukta olduğu bir ülkedeyiz ve ben bu soruyu inancıma göre cevaplayacağım aralarında nikah olmayan her kimse bir birliktelik yaşarsa kadın erkek farketmeksizin bu zinadır bunun adı "ZİNA!" kadın da yapsa zina erkekte yapsa zina ha bi de şöyle bakarsak kadın yaptığında anlayabilirsiniz ama bi erkek yaptığında anlayamazsınız ama bu onun yapmış olduğu gerçeğini değiştirmiyor erkek olması günahını hafifletmiyor o yüzden kusura bakmayın ya erkek yapsa sorun olmaz diyenler Allah bunu size de haram kılmış unutmayın !
11 Yorumla
+1 yılGenel konuştuysa yaptıysa yanlış yapmış. Sadece kendine göre konuşabilir. Kimsenin kimseye bakıpta “sen evlenilecek biri değilsin” demeye hakkı yoktur. Bana göre değilsin diyorsa o zaman kabul edilebilir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBahane olduğunu düşünmüyorum muhtemelen kabul edemedi geçmişini. Şahsen ben de daha önce ilişkiye girmiş birisini kabullenemedim şimdiye kadar kafam rahat olmadı maalesef erkek için önemli. Önemli değil diyip evlenenin bile kafasında kötü senaryolar canlanacaktır arada karşıya direkt olarak yansıtmasa bile. Bu arada erkek yapıyorsa kadın da yapr mantığı var bu yanlış şimdiye kadar bakir değilsin diyip istemeyenine rastlamadım ama bakire olmadığı için kabul görmeden kadın çok. Kızlara tavsiyem kendinizi koruyun penisi üstünüze sürdürtmeyin. Milyon tane senaryo var bu iş baş ağrısı yaratır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet geçmiş önemlidir, sen kapalı mısın bilmiyorum ama tecrüblerime ve gözlemlerime görede kapalı kızların cinsel temaslarının açık kızlara göre çok daha fazla olduğunu gördüm. Kendilerini nimettenmiş gibi pazarlıyor ama açıklardan daha çok cinsellik yaşamış oluyorlar sırasoyla ya da aynı anda birden fazla kişiyle. Zamanı gelincede safın birini bulup evlenmeden olmazcı namuslu kız rollerine giriyorlar. Kendin yazarsan sanki hiç aramıyordu karıyer yapacaktıda eeee hadi sana bir şans veriyormuş gibi yapıyorlar. Açık kızlarda herkese mastürbasyon malzemesi olacak şekilde kaçık geziyor. Açıkçası benden önce başkalarıyla cinsellik yaşamış ya da gören herkese mastürbasyon malzemesi olmuş birisiyle ciddi düşünmem düşünmek zorunda değilim, unutmayacağı ilk zevklerini kiminle ya da kimlerle yaşadıysa onlar düşünmeli, o kişiye karşı öyle bir sorumluluğum olmaz, heee kimin tamamen ilki olursam ona karşı öyle kaçınılmaz bir sorumluluğum olur.
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHe canım he kesin öylesin!. Şimdi senin hiç sevgilin felanda olmamıştır, eline erkek elide değmemiştir, seni anandan başka çıplak görende olmamıştır, bunları çoook duydum. Bunları söyleyenlerin usulce damarına girdiğimdede kabarık geçmişlerini dökmelerini sağladım. Komediye bak nickin bile nimet, yukarıda "kendilerini nimettenmiş gibi" diye bir cümlede yazmışım senin gibiler için hiç şaşmıyor kapalı olayına artık fantezi olarak bakıyorum.
Cevap sahibi+1 yılWooow çok üzüldüm başımıza taş yağacak. Ne hak helal etmeyenler gördüm dosya dosya ilişki geçmişleri var. Gerçi aşşağıda kısa bir evlilikten bahsetmişsin muhtemelen aseksüelsin ve adam daha fazla boş bir evliliğe dayanamadı.
Cevap sahibi+1 yılHe canım he işine gelmeyince hemen böyle hadi yol al. Sanarsın Meryem ana.
Böyle şeyler yapıp yapıp sonra kendilerini kabullendirmek istemeleri de ayrı bir saçmalık hayır yapıyorsan ya ileride olabilecek şeyleri göz önünde bulundur ya da üzülüp kendini iyi birisi gibi lanse ettirme çünkü komik görünüyor şahsen benim gözümde öyle.. Evlilik öncesi yok sevgilim yok nişanlım yok seviyorum yok istiyorum diyerek seks yapmak zorunda değilsiniz ki yapmayında nefsinize hakim olmayı öğrenin yaptığınız şeyin zina olduğunu bilin!! Bunu normalleştirdikce güven sevgi kalmayacak..
20 Yorumla
+1 yılErkek için bu önemlidir.
Erkek geçmişine bakar kadın geleceğine.
- Kırmızı Hap
Seni şimdi burada çok pohpohlayan olur yok güçlü kadın yok o kaybetti falan diye ama sen kaybettin ciddi manada o bir şey kaybetmedi. Birliktelikten kastın cinsellik mi yaşadın?20 Yorumla
+1 yılNe yazık ki haklı siz kadınlar şunu anlamıyorsunuz gerçekten erkekler yapınca sorun olmaz şahsen düşünsene senin için demiyorum ama benim evleneceğim kadın zamanında herkesle ilişki yaşamış olsa bende istemezdim erkek yapınca sorun olmaz bu gerçek kimse kusura bakmasın
321 Yorumla- +1 yıl
@DEADLY_666 uff hakaret kişi kendinden bilir işi 😛
- +1 yıl
@DEADLY_666 teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
@melikenilayy ben erkek yapınca normal demedim ki oda zina günah haram ama toplum ona bakmıyor
- +1 yıl
@EinsamerMann hiç gerek yok herkes kendine yakışanı söyler
- +1 yıl
@melikenilayy toplum etik bakmaz bunu bir anlasanız
- +1 yıl
@DEADLY_666 bu hanım kesin Adanalı
- +1 yıl
@melikenilayy ne yapacağım ya benim cinsel hayatım yok gidip önüne gelenle ilişkiye girmiş birini istemem
- +1 yıl
@melikenilayy adam haklı
- +1 yıl
@melikenilayy 😊😊
- +1 yıl
Sizin ettiğiniz hakaretlere cevap vermemek bence erkeğe yakışan bir hareket
- +1 yıl
@Mutlulukneydi89 ya işte bende bunu diyorum erkek için de normal değil zina ise erkek içinde kadın içinde aynı demektir, ama toplum sadece kadınlara odaklı ben bunu anlatmaya çalışıyorum
- +1 yıl
El değmemiş kadınlar artık el değmemiş erkek istiyor. Ve bu kadınlar topluma göre geçmişi kirli olan Bir erkeği kabul etmiyor. Hastalıklar arttı çünkü. Kadın 1 2 kişiyle oluyorsa erkek ben erkeğim kimse bir şey demez diyip 30 kişiyle oluyor haliyle illa ki hastalık bulaşıyor bu erkeklere. Temiz kadında geçmişi kirli olan birini toplum ne derse desin umursamaz düzgün birini bulur evlenir
- +1 yıl
- +1 yıl
Hayatınızı topluma göre mi şekillendiriyorsunuz? Bence bu coks açma bir bakış açısı. Hem yapıp hem de yapmamış birini isteme hakkı yok kimsenin. Kusura bakmayın yani
- +1 yıl
Erkek yapınca sorun olmaz diye bişey yok. O da sorun
- +1 yıl
Bu gerçek evetde doğru değil kültür ve zeka seviyesinin düşüklüğünün bir göstergesi toplum içinde böyle, erkekte aynı şekilde yaşamasın kimseyle kadında yaşamasın, profiline bakılınca zeka seviyen anlaşılıyor bu arada şu yorumunlada pekiştirdin zekanı,
- +1 yıl
niye siz erkekelre sevapmi evlenmeden yatmak yobaz
- +1 yıl
Toplumun ne dediği neden bu kadar önemli?
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sizde saf mısınız özellikle mi yapıyorsunuz anlamıyorum. Erkeklerde de var bu. Geçmiş detaylı anlatılmaz. Karşı taraf istediği kadar sorsun sen geçiştireceksin.
10 Yorumla- Detayları bilerek sorduğunu düşünüyorum ayrılmak istediği için bunu bahane etmiş olabilir. Geçmiş geçmişte kaldı deyip fazla detay vermemeliyiz eğer çok fazla diretiyorsa bunda bir şeyler var derim ya kıskanç ya paranoya ya da dediğim gibi bahane arıyor. Ayrıca (doğru mu anladım bilmiyorum o kısmı) kimseyle daha önce birlikte olduğunu söylememelisin kimseye gerçekten pişmansan tövbe et ve gerisini Allah'a bırak.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum detayı anlattırıp onu bahane etmiş olabilir
Merhaba.
Yoo. Yapmaz. Çok iyi olmuş. Sizden iyi ki ayrılmış. Bundan kurtulmuşsunuz. Şansınız, verilmiş sadakanız varmış.
Düşünsenize bunun psikolojik baskısını bir ömür yaşayabilirdiniz.
Daha anlayışlı birisi ile birlikte olmanızı temenni ederim.00 YorumlaHayır bu direk bir kıstas değildir ama bunları anlatmak zorunda da değilsiniz. Önemli olan eşlerin birbirine sadık olmaları. Ben evlenecek olsam bu konuyu dile getirmese de, dikkat edecek ve durumu anlatmadan düzgün bir hayat istediğini belirtir ise geçmişi deşmemek lazım. Müslüman da böyle yapmalı. Ama hayat artık eski hayat olmamalı. Ayıp etmiş kendisi yapıpta sana ahlam kesmesi ayrı bir vehamet
00 Yorumla
+1 yılBu durum tamamen onun bakış açısıyla ilgili , senlik bir mesele olmadığı gibi , herkesin düşünceside onun gibi olmaz. Yeteri kadar özgüveni olmayabilir, tereddüt içinde kalmış olabilir, geçmişini düşündükçe yine seninle ilgili olmamakla birlikte bazı insanlar mideden rahatsız olabilir.
00 YorumlaBen kendi adıma konuşmak isterim örnek göstereyim senle biz sevgili olsak senin geçmişin beni ilgilendirmez bana evet dediğin andan itibaren olan biten bakarım benim gecmisimde seni ilgilendirmez sende benim senle olan birlikteliğimiz süresince olan bitene bakarsın sonuçta kimse süten çıkmış akkasik diyil hepimizin hataları olmustur tabiki konuşulur geçmiş le ilgili şeyler ama bu asla iliskimi etkilemez
00 Yorumla
+1 yılHayir yapmaz. Bu kişinin karakterine bağlı. Belki sadece takılalım anlamında demiştir. Evlilik konusu açılınca da sorumluluktan kaçıyor olabilir bazıları o yükün altına girmemek için. O da yapmış o zaman sende ayrılalım deseydin ya.. Mantık yok anlıyor musun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öyle midir, değil midir diye genelle yapılamaz yani, kişiden kişiye değişir. Ona öyle hissettirdiyse onun için öyledir. Ne hissettiğin, nasıl bir his içerisine girdiğin, ne tavır takındığın önemli. Böyle bir durumda zorla kabullenmek, hislerini bastırmak, görmezden gelmek daha yanlış bir tercih olur.
00 YorumlaCinselliği yaşamak kimseyi o.. spu ya da kahraman yapmaz. ilişkşnin doğal uyumu cinsellikte eleştiri yapmamız gereken yalan güven kabalık şiddet riyakarlık saygı vb konular varken bacak arası konuşmak ilkelliktir. S.. tir in gidin masum kelebekler ahlak bekçiliği yapmayın kimseye.
00 Yorumla
+1 yılHaklı değil boş ver onu iyi olmuş. Ayrıca ilişkide eski ilişkinin detayı anlatılmaz. Eğer merak ediyor ise zaten o ilişki olmaz. Tersi olsa sen sorsaydın ne yapacaktı. Bunun mantıklı yolu şöyledir. Senden önce iki ilişkim oldu. Cinsellik yaşadık yaşamadık olur. Gerisi sorulmaz. Bu kadın içinde erkek içinde geçerlidir.
00 Yorumla
+1 yılSaçma büyük saçmalık bu büyük bir haksızlık kaybolsun gitsin nereye giderse boş ver.
Sen yapınca sorun kendisi yapınca oldu başka hiç sevmediğim bir tavır geçmiş bir kez konuşulur kapanır konu orada biter her insanın istek ve arzusu var hormonları var yaşamak gayet doğal ihtiyaç yani buda00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişte yaşananlar her neyse alışkanlık yapmayacaksa problem olmaz benim için, ama huylu huyundan vazgeçmez diye de bir şey var, gerçekten bende olduğunu anlamak zor bu devirde her yerine de kamera takamam ya. Söze güven gerekiyor. İşte tamda bu noktada sözün değeri nedir. Şerefsiz sözümü insan sozumu
00 Yorumla
+1 yılBence bahane etmiş ayrılmış. Çok saçma biliyormuş zaten hakkında bazı şeyleri niye o zaman bahane etmiyorda şimdi bahane ediyor bana çok saçma geldi açıkçası. Belki birini buldu o yüzden böyle bir bahane yaparak ayrılma bahanesi yaptı bence. Ona bakarsan erkeklerde öyle sanki kendileri sütten çıkmış ak kaşıklar ya şu halleri insanı sinir eder..
01 Yorumla- +1 yıl
Lutfen sadece tanıdığın erkekler için konuş tüm erkekleri aynı kefeye koyma.
+1 yılDaha lisedeyken bile 10 tane erkekle sevgili olan kızlar var. Ama muhtemelen evlenecekler. Sen belki geçmişinde 1-2 tane sevgili yaptın diye evlenmek istememiş olabilir. Seni evlenilecek kız olarak görmeyen birisiyle sevgili olmaya devam etmen en başta kendi kendine saygısızlık. Sen kullanıp atılacak bir peçetemisinki seninle evlenmeyi net bir şekilde düşünmeyen birisiyle sevgili kalacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
@EinsamerMann Her lisede böyle 1-2 tane kaşar kız bulunuyor galiba. Ama bunlarla evlenecek erkeklerin baya bayaaa geniş olması lazım
+1 yılErkekleri bu konuda anlamıyorum. Hadi sen yaptın da bu seni evlilik düşünülecek biri yapmıyor. Ben, yapmadığım halde eski sevgilim bana "Benim götüme don almaya param yok. Hem olsa da evlenecek kadar mal değilim. " demişti. Bu arada bunu diyen özelde çalışıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki. Cinsellik yaşamak bir tercih sebebidir. İsteyen yaşar , istemeyen yaşamaz. İnce ve kibar biri değilmiş size karşı. Korkmuş çocuk galiba biraz. Ama hiç gerek de yokmuş bu şekilde kalbinizi de kırmaya. Yanlış yapmış yani. 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılAga böyle bir zihniyet yok cidden. Çok merak ediyorum kendisine gelene kadar sorun yok ama karşısına çıkınca ovlonomom sixtur ula 😃
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim geçmişimde çoğu türk erkeğini rahatsız ediyor o yüzden baştan her şeyi söylüyorum beni ben olduğum için kabul edecek birini bulana kadar da böyle devam edicem. diyorsunuz o da geçmişinde bir şeyler yaşamış ama benim yaşananı sorun ediyor diye işte böyle ikiyüzlü erkekleri genelde geçmişi hakkında yalan söyleyen afedersin arkadan yiyip bakireyim diyen kızlar buluyor sonuna kadar da hak ediyorlar merak etme sen hiçbir şey kaybetmedin o senin gibi dürüst birini kaybetti
21 Yorumla- +1 yıl
Bravo böyle dürüst kadınlar gelsin 👏👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSana bağlanıp evlenmekten korkmuş. boş ver sorun etmeyen erkekleri hayatında tut yobazları değil
318 Yorumla- +1 yıl
@JaponMakineler ortadoğulu olmayan erkekler gerçekten sorun etmiyor. ortadoğu'ya has bir konu bu. ha avrupa/amerika'da da geçmişinde p*rno yıldızıysa ya da onyfans yapmışsa istemiyorlar ama bakire misin değil misin takintisi yok
- +1 yıl
@EinsamerMann yo kudurmak değil gerçekten kültürel bir konu bu, ortadoğu bölgesine has bir konu yani. türkiye, ırak, iran, suriye vs diğer doğu toplumlarında da var. ben erkekler beni istesin demiyorum kimse istemeyebilir, bu durumun kültürel olduğunu değiştirmiyor
- +1 yıl
@EinsamerMann ben evlilik istiyorum vs mi dedim ortadoğu kültüründen bahsediyorum. inançla ilgisi yok olsa burada erkekler de evliliği beklerdi.
- +1 yıl
😅😅
- +1 yıl
@justlookin5 ay boş ver bunlar sabit fikirli seks yapıp diktiren kızlarla evlensinler zaten aksini de bulamazlar. Kendisine bakmayıp islama laf atmaları da ayrı bi şey. Kendi cükünün elinde kalmış ama kafayı bakirelikle bozmuş. Daha önceki erkeklerin ondan daha fazla zevk vermiş olmasını kaldıramayacak kadar özgüvensiz ezikler işte
- +1 yıl
@JaponMakineler evet zaten bu coğrafyada bunlarin ötesi düşünülmüyor tekrar etmenize gerek yok yaşadığım yerin sosyokültürel yapısını ve eğitim seviyesine hakimim :D
- +1 yıl
@EinsamerMann :D konuşma tarzınız bana yozgatta bir kahvehanede 1960'larda gibi hissettirdi. :D
- +1 yıl
@JaponMakineler benim ilk ilişkimde kan gelmemişti açıkçası. jinekolog değilseniz anlamanız mümkün değil, onlar da gözle muayene yapıyorlar. siz ilk ilişkiden önce doktora falan götürürsünüz eşinizi ondan eminim :D ama oral seks çekip çekmediği konusunda yalan söylediğini nasil anlayacaksiniz? :D
- +1 yıl
gerçekten yorumları okurken utandım. bu tarz bi insan kendi kız çocuğuna nasıl davranır, şiddet mutlaka olur bunların evlerinde. diyecek bir şey yok türkiye afganistandır
- +1 yıl
Türkiye 'de
- +1 yıl
@EinsamerMann babam başkalarının hayatina burnunu sokan biri değil, bize başkalarına zarar vermemeyi öğretti. bu ahlak sizde de olsa da keşke başka insanlara psikolojik/fiziksel şiddet uyguylamayan zorba olmayan biri olsaymışsınız. diyecek sözüm yok yorumlar korkunç
- +1 yıl
@EinsamerMann gizlediğim bir şey değil. ne hak yerim, ne başkasına zarar veririm, her şeyden önce insanda vicdan olacak
- +1 yıl
Bakir*
- +1 yıl
@Tatliprenses_hchdh sende güzelsin
- +1 yıl
@EinsamerMann tesekkurler senin gibi birinden bu laflari aldiysam kesinlikle tam tersidir😅
- +1 yıl
@EinsamerMann cok sevindim
- +1 yıl
@einsamermann seni ciddiye alamiyorum cidden sana bulcam kiz merak etme dellenme bu kadar
- +1 yıl
@justlookin5 Dünya da her insan geçmişi önemser, aklı varsa :) geçmiş geleceği belirler sonuçta. Evlilikte Bağlılık ve Cinsel Geçmiş ↗
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hiçbir şey yaşamama rağmen sen çok temizsin ve çok güzelsin diye benden ayrıldı. klasik sen daha iyilerine layıksın dedi (kısacası başkasını buldum ama üzülme fjfjc) ayrıldı. Aile tanışması vs olmuştu. Söz nişan tarihi belliydi. Kendine güvenmedi veya başkasını buldu bilemem ama tek bildiğim ayrılmak isteyen ayrılıyor nasip değilse olmuyor. Erkekler ıssız erkek mooduna bayılıyor
10 YorumlaBahane aramış, önce gözü körmüymüş, nefret ediyorum , şu karşıdakini manupule edip ayrılanlara, adam gibi istemiyorum de s... tir ol git yani
23 Yorumla- +1 yıl
Ben de aynı şekildeki kadınlardan nefret ediyorum yeterince paramı yedikten sonra em ufak bir şeyde horozlanıp sert bir cevap verdiklerinde sıktır ediyorum.
- +1 yıl
Bundan sonra tövbe zaten. Asla ucuz insanla işim olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde bir senedir birlikteligim vardi. Daha onceki erkek arkadasimla anal yaptigimi biliyordu. Kendisi ilede devamli anal yapiyorduk. Uc ay once falan onden yaptik kizligimi bozdu. Bir hafta once benden ayrildi. Ben arkadan baska erkeklere vermis birisi ile ne evlenirim nede birlikte olurum dedi gitti. Halbuki analdan bir senedir nerde ise haftada 2, 3 kez birlikte oluyorduk.
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutmayın Kadınlar çoğu zaman Erkeği Geleceğiyle Erkeklerse Çoğu zaman geçmişleriyle Yargılar. Kadın iyi bir gelecek ister ki ilerde bu adamla ne olacak diye Erkeklerse Geçmişi kirli olan birinin ilerde de sorun yaşatacağını düşünür ve Evet öylede oluyor maalesef Geçmisinde birliktelik yaşamış kadınlar ya alfadula dönüşüyor ya aldatma makinasına dönüyor pairbounding. bozulduğu için Yani adam evlenmemekde haklı kendiside yapmışsa oda yanlış zaten ama erkek bu durumları yaşamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer gerçekten bunu önceden biliyorduysa ve sonradan bunu mana edip ayrılmak istediyse bosverin en iyisini yapmışsınız. Niyeti zaten ayrilmakmis ve belki de normal şekilde ayrilmayacaginizi dusundu ve bu kadar cirkinlesmeyi göze aldı. Kendisi de daha önce birliktelik yaşamış belki de aynı şeyleri siz de bulamamıştır. Erkek beyni anlamak zor... Onlar istediği kişiyle istediği kadar birlikte olabilir ama biz kadınlar olamaz... Erkeğe helal kadına haram...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü o erkek (!) hep böyle olur hiç şaşırmıyorum biliyor musun? Ben daha küçükken ergen yaşlarımda iken sadece konuşup buluştuğum erkekler vardı sırf bunlar yüzünden bile istediğim kişilerle evlenemedim. Tek bir neden de bu yani yoksa hepsiyle aram çok iyiydi. Sırf erkeklerle konuştum diye kötü oldum. Senin yaptığın onların gözünde çok daha büyük bir şey. Ve emin ol kaç kez ilişkiye girerse girsin kesinlikle sonunda evleneceği kız bakiredir bu hiç şaşmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirlikte olduğunu biliyor detaylarını anlatmak çok saçma geldi o senin özelin sonuçta erkek arkadaşın bilmesi gereken şeyi biliyor detayı bilmemeli yaşanmış bitmiş sanki bahane gibi. Biliyormuş zaten detayı dinleyince mi soğumuş detayı anlatmanı hiç doğru bulmadım
06 Yorumla- +1 yıl
Detaydan kastini bence sen su-i zan ederek yanlış düşündün. Ben söyle düşündüm eğer adam detayı ogrenmezse bu kadının hangi şartlarda ve ne niyetle daha önce böyle bir şey yaşadığını bilemez. Kaldı ki fantezi olsun diye adam detayı mi öğrenecek?
Cevap sahibi+1 yılDetay derken neyden bahsetmiş olabilir sence
- +1 yıl
Detay derken ben şunu düşündüm mesela daha önce bu kadın evlenmiş boşanmış olabilir nikahlı eşiyle bir şey yaşayan bir kadını yadirgamam ben ya da ne bileyim başka bir durum falan olabilir yani
Cevap sahibi+1 yılBen öyle düşünmedim sana katılmıyorum evli olduğunu bilse böyle yapmaz ayrıca kızın evlilik geçirdiğini sanmıyorum sevgiliyse yaşamış detaydan kastı da yaşadığı cinsel muhasebe !!! Öpüştün mü yaladın mı vs bence buuuu evliyken seks yapmak başka bekarken yapmak başka (erkeklerin gözünde )
- +1 yıl
Ben evlenip boşanan bir kadınla evlenmeyi kabul ederim ama bekarken her boku yiyen kadınla evlenmek istemem açıkçası
Cevap sahibi+1 yılTabi ki Buda senin düşüncen saygı duymak lazım
Bu tip işler ne kadar rahat olmaya başladı. Tabii ki birinin geçmişi evliliği etkiler. Adam geçmişte kadın tüccarı olsa evlenecek misin? Ya da bayan için tersi. Olur mu hiç Allah aşkına
12 Yorumla
Soran+1 yılAma onun da bir geçmişi var sonuçta?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHaksız. Sen dürüst olmuşsun ve her şeyi anlatmışsın. Sanki kendi sütten çıkmış ak kaşık gibi triplere girmiş
11 Yorumla- +1 yıl
. Anlatmasa da anlaşılıyor
+1 yılKendisinin gitmediği eskort kalmamıştır ama seni yargılar ki kendisi bir şey yapmamış biri bile olsa senin geçmişin onu ne ilgilendirir şu an onunlaysan olay bitmiştir zaten ama gel de anlat
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Çifte standart işte.
- +1 yıl
Neyse boş ver iyi olmuş böyle birisiyle vakit kaybetmemiş oldun
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Ne demek☺️
+1 yılGeçmişle yaşıyorsa o Kadın, kafasında bitirmemişse o adamı arada uzaklara dalıyorsa, beyhude evlilik olur bu iş hatta sevgili bile olmaz. Türkiye gibi bir ülkede erkek için boşanmak intihar etmek gibi bir şey evlilik daha çok gözden geçirilmeli.
00 YorumlaBirincisi o ayrılmak için bahane aramış gerçekten seven geçmişe değil geleceğe odaklanır ıkıncısi geçmişinizi asla kimseye anlatmayın eşiniz bile olsa 100 kişi ile konuşuyorsan 1 kişi ile bile konuşmadım diceksin
00 Yorumla
+1 yılKötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara lâyıktır.
Nur suresi ile aydınlanmanızı umuyorum. Ne iseniz karşınıza o çıkar.
05 Yorumla- +1 yıl
Herkes hata yapar. Sen cok mu hatasizsin mesela. Belki zina yapmadın fakat daha beter kötülükleri yaptın. Belki birinin hakkina girdin. Belki bir kalp kırdin. Belki yalan söyledin. Belki dedikodu yaptın. Hatasız, temiz insan sadece peygamberlerdir. Onemli olan hatasini anlayip bir daha yapmamasidir. Kimsenin gecmisi kimseyi ilgilendirmez. Cunku gecmiştir artik o fakat o gecmisden ders cikarmazsa o insan bozuk demektir.
- +1 yıl
@gehehg3hr ben suçlayıcı bir söylemde bulunduğumu düşünmüyorum. Ayeti bire bir yazdım. Herkes kendisinden pay biçebilir. Ben özeleştirimi daima yaparım zaten.
- +1 yıl
@gehehg3hr ama konumuz hanım efendinin ilişki yaşaması değil mi? Ayette kötülükten kastı ne olduğunu biliyorum. Ama zina da bunların içinde ve tam da soruya uygun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurtulmuşsun boş ver ben evlendim aynı bir sebeple hiç geçmişine bakmadım geçmişe bakan geleceği göremez
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. Gerçekten sevseydi böyle saçma bir sebepten dolayı gitmezdi üstelik hem kendi yapıp hemde seni bu yüzden yargılaması en büyük iki yüzlülük olmuş böyle bir embesilden kurtulduğuna şükret
10 YorumlaTabiki senin de bir geçmişin olmuş olabilir ilişki yaşamış olabilirsin ama eski ilişkilerini nasıl yönettiğine bağlı olarak sana bu sözleri söylemiş olabilir.
16 Yorumla- +1 yıl
seni
- +1 yıl
hoşuma gittin
- +1 yıl
gençliğin, diriliğin hoşuma gitti
+1 yılyapar başkasınnı becerdigi kadından anne olmaz ilişkiye gireceğin erkekle ya evlen ya da yapma bu kadar basit
14 Yorumla
Soran+1 yılO neden yapıyor peki?
- +1 yıl
oda yapıyorsa geçmişi temiz kız isteme hakkına sahip değil
ayrılmakla iyi yapmışssın
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBirlikte olduk derken cinsel anlamda mı yoksa normal sevgili olarak mı? Eğer cinsel anlamdaysa haklı eğer normal sevgili olaraksa abartmış.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma onun da olmuş cinsel anlamda birliktelikleri?
- +1 yıl
Kendi yaptıklarını görmeyip senin yaptıklarını görüyorsa sen de onu isteme boş ver önüne bak.
- +1 yıl
Yaptığı yanlış olabilir ama bu sizi hiç ilgilendirmez, herkesin kendi hayatı.
+1 yılBazen insan kaderini seçemez ki tamam herkesin iyi kötü bir geçmişi yaşanmışlığı var ama saklamak zorunda kalıyorsa bu onun ayıbı değildirki karşıcins gerçekten seviyorsa zaten seni o halinle geçmişini yargılamadan dalga geçmeden seviyordur ama seninki belli ki sevmiyor arkadaşım ayrılmak senin leyhine
00 Yorumla
+1 yılKendiside önceden birileriyle birlikte olup sana duyar kasıyorsa bencil, m * l, geri * zekali, bey * insiz, ap * tal, dinsiz, şer * efsiz, o * ç birisidir zaten iyi ki kurtulmuşsun ondan.
00 Yorumla
+1 yılBence de evlenilecek biri degilsin. Sicagin ortasinda kadife kumas bir giysiyle plaja girmissin. Akil disi bir hareket. Ömrümü böyle bir insanla heba edemezdim elbet
00 Yorumla
+1 yılGeçmişi eskiden önemserdim ama artık hayır çünkü bende bişeyler yaşadım bunu karşımdakinden bekleyemem. Saygı göstermek ZORUNDASIN. salla derim biyerden sonra kabak tadı verir o ilişki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak için bahane yapmış bence. Zaten ayrılmak istiyormuş, bu konuyu açıp bahane yapmış. Bu konu olmasa "gözünün üstünde kaş var" deyip ayrılırdı zaten.
00 Yorumla
+1 yılBahane arıyormuş, madem biliyordu hiç sevgili olmasaydı bu kafayla asıl kendisi evde kalır, boş ver ilerde bir gün evlendiğini görüp de kendisi sap kalınca alır ağzının payını
00 Yorumla- Devamını Gör (199)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat