AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
kendisi de ayni, dert etme. birlikte oldunuz sanirim, eleman isini gormus, bahane gerisi, ulan pesso, sen ona buna yaparken iyide, sana yaparlarken mi kotu, akg gavvati
Çok saçma sanki hangimiz sütten çıkmış akkaşık ki evlenene kadar zaten bir sürü girip çıkacak hayatımıza boş ver iyi olmuş evlenmeden kurtulmuşsun en azından
Çok haklısın senin için bu hayat tecrübesi oldu maalesef erkekler;kadin geçmişten bahsederse hele hele ilişkilerinden bahsederse ona evlenilecek gözüyle bakmıyor eğlenilecek gözüyle bakıyor maalesef. Bu gerçek çok doğru olanı yapmışsın gitsin kendisine baksın
Baştan biliyormuş ve kendisi de birileriyle birlikte olmuş.
Ne saçma bir kafa ya, ben yapayım ama karşımdakine el değmesin oldu canım.
Üzülme bu maldan ayrıldığın için.
Kimsenin gecmisi kimseyi ilgilendirmez gecmiste kendisi kimbilir ne bklar yedi. Gecmis gecmiste kalir önünüze bakmaniz gerekirdi benim yapim budur oncesi beni ilgilendirmez sevdigim insanla artik önüme ve gelecegime bakarim ona odaklanirim gecmis benim icin bitmistir
tamam ayrıldında erkeklere gecmişini anlatma. kendin diyosun onunda gecmişi var ama bu değiştirmiyor bişeyi. erkekler bu konuda yalanı hakediyor
Evlenmeden asla bisey yaşama seni değersiz yapar erkek gözünde öpüşmek bile asla erkek hemen geçmişi düşünür bu benle yiyişiyosa benden önce neler yapmıştır der uzar gider ha bide eğer sevdiğin erkekle evlenmek istiyosan çok dürüst olmaya geçmişini anlatmaya gerek yok sorarsa benden önce biriyle takıldınmı diye yok işim olmaz de geç git mide bulandırma
Gecmiş te herkesin hatası günahları vardır önemli olan bundan sorası sevgisi ve sedakatidir insanları geçmişiyle yargılamak anlamsız yeni düzen bu galiba
Sen dürüst olmuşsun anlatmışsın oda kabullenememiş.. normalde herkesin geçmişinde yaptığı hatalar olur ama ne anlattığına bağlı...
Hata olarak görmüyorum.
Zaten isteyerek yapılan bir şey hata değildir önemli olan karşındakinin nasıl gördüğü..
Oda gevşekmis ha bende evlenmezdim çünki benim daha önce geçmişim yok kendim gibi ararım hayırlısı olsun kardeş
Alla allah ya şu adama bakarmisn yemin ederim ben burada sinir oldum boş ver şunu erkekler çokmu iyi sadece seninle mi görüşmus kendisi.
En azından açık sözlüsün söylemişsin saklamamışsın sevgilin kendisine baksın aynı şeyi yapmış istemiyor bide iyi ki yol vermişsin
Kadınlarını alfaların becerdiği beta erkekler yorumlarda iyi avutmuş ve avunmuş 😄 bir erkek isterse 10 kadınla beraber olsun karşısında ki kadının geçmişine takar, bakar. Tabi bu güzel kardeşim değil adamların yapacağı bi şey
erkeklerin genelde yaptığı bir şey, her haltı yeyip evleneceği zaman el değmemiş kız arayan model bunlar, aslında insan eğlendiği kadınla evlenmeli yoksa hayat çekilmez oluyor. bence iyi bişey olmuş gerçek yüzünü görmüş oldun sende
Asla insanlari gecmisiyle yargilamam ve iki damla kan cok ta önemli degil nerden buluyonuz bölelerini hayret yaniii 😡😡
Ben şunu bilir şunu söylerim kimseye sırrını paylaşmayacaksın en sevdiğin bile olsa ilk fırsatta seni o sırrından sırtından vurur
Geçmiş önemli herkes yaptığının bedelini ödemeli kimsenin yanına kar kalmamalı ! Allah herkesi kendi gibileri ile karşılaştırsın İnşallah
Bu tarz sorulara hep aynı cevabı veriyorum. Seviyorsam, seviliyorsam ve anlaşabiliyorsak geçmişi hiç önemli değil
Bu zamanda biriyle birlikte olmayan mi varmis? Cinsellik kadinlarin da ihtiyaci. Bunu sadece kendine hak goren biriyle bir dakika daha fazla zaman gecirmeyerek iyi yapmissin. Sen degil ama o evlenilmeyecek bir kisi asil.
off su s*laklarin sutten cikmis akkasik gibi davranmasi yok mu o zaman kendisi de evlenilecek biri degil bunu hic soyledin mi kendisine
Adam işin başındayken en doğru kararı vermiş tebrik ediyorum. Aklı başında bir erkek böyle bir kadınla evlenmez zaten. Kendisi de evlenmeden yanlış bir şey yapmaz en iyisini hak eder ve mutlu Mesud bir yuvası olur. 😋😊
Detay vermiceksin ne olursa olsun. Hem merak etmiş hem de hazmedememiş. Belli ki üzülmüş, seni de üzerek ayrılmış. Bir daha anlatma kimseye.
Netin varmişts evlenecek kadın degiksin diyo gecmiş zamanda biriyle olman bişey degiştirmezki herkesin olmuştur zamanında
ucuz kurtulmuşsun seni cinsel olarak gören değil kalbinden gören seven birisi ile yaşaman dileğimle.
Maalesef bazı erkekler böyle, kendileri evlenene kadar her şeyi yaşar ama kızları da evlenilecek ve eğlenilecek olarak kategorize eder. Eğlenme zamanı bitip evlenmek istediğinde ise evlenilecek kız arar..
Sıkma canını.
Bütün erkekleri tanıyorsun sanki genelleme yapmasan sevinirim
@Aliiiiiiııiiiiıııu eğer kelimelerimi düzgün okusaydın yapmadığımı anlardın. "Bazı"..
Aaa gerçekten çok özür dilerim genelleme yapma derken kendim görmemişim 🙏
Kendi de seninle iliski yasamis. Simdi o da evlenilmeyecek bir insan ona göre ama sadece kadinlari suclamayi biliyorlar.
Evet bende dahil garip varlıklarız bende eski sevgilimin yaptığını biliyordum detayları sordukca soğudum ayrıldık
Kendisi de başkaları ile birlikte olmuşsa bakire araması saçma lakin geçmişi temizse eğer o vaziyette bir şey diyemem
Ben de zaten seninle eğleniyordum evlenmeyecektim neden tribe girdin şimdi diyemedin mi🥲 sinir oldum okurken
Ben kendi geçmişimi zaten kendimden saklıyorum bilmesine gerek yok onun geçmişide beni ırdılamaz sormam.
O da bir gün arkadan vermiş bakire ile ewlenir intikamın almış olursun merak etme🤤
Şiirsel adalet tecelli eder insanları kullanan kullanılır
Bence o değil sen ayrılmışsın.
Önce kendine baksın grizekalı.
Tabii ki haklı değil. Bakir olsa empati kurardım ama şu an kuramıyorum.
Kişiler üzerinden değerlendirip bu bunu böyle mi yapar bu söyle mi yapar gibi çıkarımlar yanlış herkes farklı birseye önem verir farklı bisey bakar. Kimi de kendine bakmayıp karşısındakini yargılar
Travma direk biter, önceleri aşk yaşadığın nerde? yok;kimin suçu?
Ben anlamıyorum gecmisim niye başkasına dert oluyor ak
Bu tip adamları anlamıyorum. Hangi kafayı yaşıyorlar.
Hiççççç üzülme korkma sana hiçççç bişi olmaz kafana taktığın konuya bak ardına bile bakma
Evladım seninle evlenmem ve istiyorsan ayrılırız demek ne? Siz bu numuneleri nereden buluyorsunuz anlamış değilim.
Bunun gibilerden uzak durmak en iyisi sanki kendisinin gecmisi yokmus gibi. Bunun gibileri her halti yer sonra el degmemiş kiz ister. Ayrilmakla en dogru karari almisin
Tercih meselesi, herkes kabul edecek diye bir şey yok. Seni terk etmiş
Bu konu o kadar canım ki bırak defolsun gitsin. Abi seni nasıl yargılar ya. Kendileri herkesle yatmak ister ama evlenirken eşleri bakire olsun isterler. Ya önce bir kendinize gelin. Hiç üzülme arkadaşım sevin. Geri dönerse sakın ha sakın. Başına kalkıp duracak boş ver
Gecmis olsun.
Narsist herif
Allah kurtarmış seni.
Sen de haklısın o da haklı. Ayrılmanız isabet olmuş boş ver geç.
Klasik gereksiz erkekler işte kendide yapıyo kız yapınca sıkıntı kanı bozuk karaktersiz
Herkesin düşüncesi kendine biz buradan evet sorun desek de yalan olur hayır canım ne olacak desek de yalan olur karşınıza çıkan insanın düşüncesi önemli
Evlenilecek değil de eğlenilecek biri misin? Öyle mi demek istemiş anlayamadim!
bundan ders cikar diycem yine cikarmasin erkekler baksa erkekle yatan kizi kabul etmiyor ama kadinlar kerhane giden erkeki dahi kabul ediyor evli erkekle ciddi düsünüyor kisacasi gerizakaliniz erkekelrin her kusurunu kabul et onlar ediyormi seninki bakire arayna erkekden adam olmaz kendisi yatiyor bakire mi ariyor kavattlik
Kadın erkeğin geleceğine, erkek ise geçmişine bakar. Çünkü erkek evrimsel olarak çocuğun kendinden olduğuna emin olmak ister. Bu yüzden bekaret önemsenen bir şey olagelmiştir. Kadının geleceğine bakması; erkeğin kadını her zaman koruyup kollayacak olması, güvence sağlaması, maddi olarak kaynak sağlamasıdır.
Max iki haftaya özledim sensiz yapamıyorum diyip sana gelecek amaç tabiki de sevgi değil maalesef :/
Önceden bilip konuşuyor senle sonra bahane arıyor boş ver haksız gecmiş gecmişte kalmalı
Bahane kollamis gibi.
Herkes geçmişte iyi ya da kötü bir şey yaşar önemli olan bunu cogaltmamak
Uh le le le buldum onu yolun sonundaaaa...🥳
Ciddi bir beraberlik isteğin varsa tanımak isterim
@suuuleeee
Yapar bir insanın geleceğine geçmişi yön verir bu iki cins içinde geçerlidir
Yapar evet, yani bunu sorun edenler de olur ve haklılar herkes kendince.
Niye konusmus ya seninle onun yeri hazırdir senide bahane etmiş. Bastsn bilmiyormuydu durumunu
Kendince, herkesin düşünce yapısı farklı, bence haklı değil ama
Kendince haklı yönleri olabilir karşı tarafı dinlemek lazım
Aman diktir zarını olsun bitsin anlatmakla uğraşılır mı😄
@EinsamerMann yoo gayet yemin edilir
15.000 tl lira çoksa senin için fakirsin😂
@EinsamerMann gerekiyorsa bayılır
Bakire olmak çok mu zor peki zina ayrıca allah kesinlikle yasak demiş zina etmelerine müslüman kızların
@EinsamerMann sen bakir kal günahı bu kadar önemsiyorsan😄
@EinsamerMann alakaya gel şimdi nerden nereye 😂
@EinsamerMann sen de bakir olduğun için bu kadar takılma
@EinsamerMann ee seni ilgilendiren ne burada?
@EinsamerMann 😂😂😂🤣
Tıbben kızlık zarı diktirmek diye bir şey yok.