Ayrıldık ve bana giderken seni seviyorum dedi, napacağım?

Ben baya haksızlık yaptım sıktım biraz onu özgür doğmuş.. facede erkek arkadaşları var onlarla konuşmasını yasakladım.. eskiden bi arkadaşımla sevgili olucaktık beraber olucaktık şimdi çok iyi arkadaşız onu kardeşim olarak tanıttım.. sonra kim oldugunu ögrendi.. Anlaşamadık doğru düzgün çok inatçıydı yapıcam dediğini yapıyordu oyüzden 100 lerce kez kavga ettik ama hep sevdik.. buluştugumuzda sokak ortasında Seni seviyorum kubilayyyyyyy diye bagıran kadın.. Sana çok aşığım diyen kadın dün gece çekip giti ve hoşçakalıyla beraber beni defetti. şimdi hiçbir mesajıma cevap vermiyor bir şans istedim .. eskidende istemiştim ama dediki bu son şansın ve dün gece son kavgamız oldu o saçma olay.. Şimdi onu aklımdan çıkaramıyorum aslında çıkarmaya çalışamıyorum fotograflarını sildim felan ama fayda etmiyorki çalışma masamda çıkma teklifi etmiştim.. ve şuan o çalışma masasında buraya anlatıyorum ayrılıgımızı.. Sabah metroya girmeden önce metroya giiriyorum aşkım bekle biradan mesaj atarım yazardım.. Bugün yapamadım yazamadım.. Sabah bana günaydın aşlkım mesajı gelmedi kaldıran olmadı alarmla kalktım...Artıık birşey kalmadı sanırım.. Ama sizlerden medet umuyorum arkadaşlar bayanlar baylar sizce neyapmalıyım nasıl barışabilirim yada daha başka birşey nasıl birlilkte beraber olabilirim.. nasıl eskisi gibi olabiliri.. OKADIN'LA BEN EVLENECEKTİM . beyaz kapımız olucaktı pijamalarımızı giyip acı bira içicektik dert tasa kalmasın diye.. Şİmdi o hayalleri uçurumdan aşşagıya nasıl atabilirim ki. nasıl yapabilirim BİR MEDET .. bir şeyler söyleyin
Güncellemeler
+1 yıl
Yarın sonkez buluşcam.. orda ne söylemeliyim :S
Güncellemeler
+1 yıl
dediki kırgınlıgım geçince birlikte beraber olabiliriz gene dedi.. Ama yalan.
Ayrıldık ve bana giderken seni seviyorum dedi, napacağım?