Sevgilim bana aşıktı yani beni seviyordu, ama olumsuzluklar vardı . gelecek düşünüyorduk ama arada maddi engellerle birlikte anlaşamadığımız bir kaç nokta vardı. Ben biraz fazla tavır yaparım. Bu sorundu onun için bunun dışında pek kişisel problem yoktu.Ama maddiyat sıkıntısı da olunca (sevgilim maddiyat olarak daha sıkıntılı ben daha rahatım) bunu biraz gurur yaptı sanırım.Katlanacağını söylediği tavrımı ve maddiyatı sebep belirterek mecbur ayrılmak istedi.En başta bitmesin diye çok direndim ama sonunda saygı duydum. ve ikimizde severken ayrıldık. Ben çok acı çekiyorum. 20 gün 1 ay kadar olcak. Sorum şu ki; o da acı çekiyor mudur? ve geri dönme olasılığı nedir, döner mi?
Cevabın nedir?
+1 yılÜzücü olacak ama dönme olasılığı çok zayıf . Acı çeker mi ? -evet
Döner mi?
-sanmam
Bir başak erkeği maddi konularda hassastır.
çok sever ama sıkıntıya da çok fazla direnemez konu tripse işin gene zor.
Eğer dönmesini istiyorsan sen olumsuzluklari ortadan kaldırıp hadi gel demelisin. Tabi sen de gurur yapmazsan. Yok yapmam diyosan e onu da sen bilirsin. Umarım gönlüne göre sonuçlanır.04 Yorumla- +1 yıl
tek başına tüm sıkıntıları ortadan kaldırmaya insanın gücü yetmiyor ki..onun gitmemesi gerekiyordu ben gururluydum çok ama onda unuttum gururu. ayrıca çok sevmek geri dönmesi için yetmiyor mu?
- +1 yıl
Bazen tek başına mücadele ister hayat değeceğini dusunuyorsan eğer. Gitmemeliydi bir geçmiştir oysa sen geleceğe dair bir hevestesin, öyleyse geç olmadan birseyler yap, kandir onu aşkını geri al. Ben başağım 4 yıldır evliyim ondan önce bir sevdiğim vardi bazen hala acir yüreğim ama hiç dönmedim, o gün bu gündür de görmedim
- +1 yıl
evliymişsiniz bunu sormam saçma olacak ama neden dönmediniz?
- +1 yıl
Bu çok uzun bir mesele değil birkaç satıra birkaç sayfaya bile sigdiramam ama... Neyse...
En İyi Cevaplar
Başagım ve hiç tınlamam böyle şeyleri acı çekiyomuş falan banane kafama takacagım tek şey daha iyi acıtmak olurdu heral.. Umrumda olmaz terk etttigim edildigim biri bana aşık oldugum ve bana aşık olan biri lazım herkesede aşık olmam gönül eglendirirm en fazla..
06 Yorumla- +1 yıl
ama o aşıktı bu sizinle onun arasındaki fark olabilir mi?
- +1 yıl
aşıkmıydı şu an kaç kişiye aşıgım biliyormusun sen delicesi arzuluyorum kaç kadını aynı anda ? Aşk var aşk var.. Benim bahsettigim aşk öyle olmaz başak aşkı farklıdır.. Birine karşı onur gururun delik deşik olur köpegine dönersin onun ve onun için yaşarsın acısını yalnızlıgını görür ve asla ona ihanet etmezsin seninki böyle biri degilmiş ondan aşıktı deme boşa.
- +1 yıl
anlattığın deli divane aşık olmak hakikaten ama bu devirde bu kadarı biraz zor değil mi? insan karşısındakinin aşkını hissetmez mi gerçekten?
- +1 yıl
bu çok ağır oldu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Hı okudmda uyku gözlerimi bürüdü.Yarın cevaplarım tam olarak şimdilik başaklar yani bizler duygusalızdır düşünüyor kafasında kuruyordur o.
00 Yorumlaben kova burcuyum , belki istediğiniz cevabı veremem ama burçlara göre bir ayrım yapmak çok saçma olur . severek ayrıldık dediniz . gerçekten öyleyse muhakkak sizden daha cok acı çekiyordur. geri dönmesi mümkün olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok onlar pek takmaz oluyorlar. acı çekmez ve dönmez
00 Yorumla
+1 yıltavır yapmaktan vazgeçmeyi denedin mi?
019 Yorumla- +1 yıl
denedim tabi, ama çok başarılı olduğum söylenemezdi yine de çekilmez baş belası olacak kadar değildi ama sanırım
- +1 yıl
gururu kontrolü ele almış bir erkeği kazanmak zordur. eğer bir de çokça tavırlar yaparak onu sıktıysan, bunlara katlanabileceğini sandığı halde başaramadığını görmesi onu iyice uzaklaştırır senden. tüm bunlar bir yana, seviyorsa dönecektir.
- +1 yıl
anladım teşekkür ederim. peki, ben sevdiğine eminim ama severken dönmeyede bilir mi?
- +1 yıl
gayet tabii bu ihtimal var fakat ben burçlara göre değil de seven ve gururlu bir erkeğin tavırları nedeniyle sevgilisinden uzaklaşması üzerine yorum yapıyorum kendimce.
- +1 yıl
aslında bu daha mantıklı çünkü kişilik analizi sadece burçlara göre olmuyor.
- +1 yıl
kesinlikle öyle. yukarıda adam öyle bir erkek anlatmış ki yani sırf aynı burç diye her insanın böyle olabileceğinden yola çıkmak ne kadar saçma bir hareket. bence sevgilini geri kazanmak istiyorsan çek konuş onunla ve biraz şu bahsettiğin tavırlarını yenmeye çalış. erkekler için de zor oluyor yani "ben böyleyim kabul etmelisin" diyen bir sevgiliye ses çıkarmadan dayanmaya çalışmak. sonuçta sabır denen birşey var yani.
- +1 yıl
evet aynen öyle...ama çekip konuşmaya da gidemiyorum işte işin kötü yanı.. çünkü tek sorun tavır meselesi değil, maddiyat konusu sıkıntı bu konuda gururunu yenebilirse ancak öyle devam edebiliriz ve ben bu yüzden onu bekliyorum ondan bekliyorum
- +1 yıl
bu konuda da sana iş düşüyor. onunla konuşurken birbiriniz için neler ifade ettiğinizden başlayıp maddiyatın 2. hatta 3. planda dahi olmadığını hissettirmen gerekiyor. seni gerçekten sevmişse, sana gerçekten inanıyor ve seninle ömrünü geçirmeyi istiyorsa bunlar onun için mutlaka birşeyler ifade edecektir emin ol. ayrıca tekrarlıyorum, eline klavyeyi alıp "başak erkeği böyledir ;))" diye ahkam kesenlerin gazına gelme. aman diyim gelme...
- +1 yıl
cidden tek başak olmasına göre anlaşılmıyor dimi? şöyle birşey var; gerçekten başak erkeğinin ne kadar zor olduğu bilinir ama o farklı da olabilir mi yani? benim gözüm çok korktu artık genel huylarının burç özellikleriyle uyuştuğunu gördükçe ayrılıkta da bu özelliklerle uyuşur diye yani...
- +1 yıl
burçların insan hayatında etkilerinin 0 olduğunu düşünmüyorum ama sadece ona göre hareket etmek de çok yanlış. elbette ki uyan özellikleri olacaktır. mesela ben kendi burcumun mükemmel örneklerinden birisiyim ama ona rağmen burçlara göre hareket etmem. bir de şöyle düşün, onu elde etmenin burcu nedeniyle zor olduğunu düşünüyorsun ama elinden kaymasında bazı etkenler vardı, bunlardan birisi de senin tavırların. bunu ortadan kaldırmaya bak bence öncelikle.
- +1 yıl
ya bunun için çok uğraştım ama bu huy olduktan sonra zaman gerekir düzelmesi için, sevgilim çok aceleci ve sabırsızdı bu yüzden dayanamadı biraz da anlatabildim mi? bir haftada tamamen geçmesini bekledi..olmadı ve beni kendi halime bıraktı bir müddet çok konuşmadık ve bu müddette bu kararı almış yani sonuç olarak sabredemedi denebilir
- +1 yıl
o zaman git söyle bunları da. beni istiyorsan sabredeceksin, ben de çalışacağım değişmek için. maddiyatı zaten ilk oturuşta çözmeniz gerekir. sen onu bu kadar istiyorsan başarmalısın ki o da seni istiyorsa bunu göze alacaktır. ha eğer alamıyorsa, almıyorsa o zaman zaten boşa kürek çekiyorsun demektir bu.
- +1 yıl
malesef bende bunu hissediyorum artık..seven en nihayetinde bırakabilir mi? yani biraz nazlı bir sevgilim var-dı bana çok alışmıştı benden ne kadar görürse o kadar ilgi gösteriyordu. azı çoğu yoktu. peşinden koşmama alışmıştı. çok gittim ardından ama bu sefer ciddiydi bir ihtmal bekledi yine belki peşinden gitmemi ama ben gerçekten ciddi olduğunu görünce biraz da seviyoken bile olsa kesip attığını görünce artık vazgeçti dedim ve gidemedim peşinden.
- +1 yıl
sen de koşmaktan yorulmuş olabilir misin? şu halinle tek başına tüm sorumlulukları alabilecek veya onu tutup silkeleyerek kendine getirebilecek kadar güçlü görünmüyorsun çünkü?
- +1 yıl
aynen hemde aynen öyleyim. tamam hatam oldu biraz da sürekli bir hata, yani bilinir sonuçta kız tribi tavrı bu.kolay geçmez hele biraz huy gibiyse.. çok çabaladım olacaktı ben inanırsam yaparım çünlü..ama beni biraz yalnız bıraktı sonunda, ve çok seviyorum hala..çok özlüyorum da ama çok yoruldum..
- +1 yıl
o zaman sen de bırak biraz akışına, dinlen. kafanı dinle. ne istediğine, neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar ver. daha sağlıklı olur senin için bence.
- +1 yıl
Çok haklısınız. Sabır lazım, o sevgi denen şey ateş gibi içini yakıp yıkıyor zaman geçsede unutulmuyor içinde dün gibi harlı yanıyor hemde. Biraz zaman lazım işte, çok teşekkür ederim..
- +1 yıl
rica ederim ne demek, yardımcı olabildiysem, en azından kafanızdaki soru işaretlerine biraz olsun açıklama getirebildiysem ne mutlu bana. umarım ikiniz için de en iyisi olur. iyi sabahlar.
- +1 yıl
Umarım, tekrar teşekkürler. İyi sabahlar..
Başak erkeğiyim buyrun sorun...
038 Yorumla- +1 yıl
olumsuzluklar vardı ve ayrıldık ama severek oldu mecbur yani.. ben gerçekten çok acı çekiyorum 1 ay olacak.o da acı çekiyor mudur ve geri dönebilir mi sizce? ayrılık teklifi ondan geldi bu arada
- +1 yıl
ikizler burcum
- +1 yıl
yükselenim aslan sanırım..ayrıca gerçekten gururlu bunu ben hissediyorum ama geri döner mi bunu kestiremiyordum
- +1 yıl
teşekkür ederim..umut bir yerden sonra acı veriyor
- +1 yıl
evet aynen öyle ama insanın kalbi, beyni sevgiye yenik düşünce aptallık devresi başlıyor ve o gerçeklere rağmen umut ediyor...
- +1 yıl
bunu merak ediyorum işte.. bir insan bu kadar bağlıyken birine, bu kadar severken onu..acı çekerken, bunun ilerde dahası da olabilir mi? daha fazla sevebilir mi aşkı tekrar hissedebilir mi bu kadar? ben onu hem fiziken hem ruhen çok beğeniyorum üstelik..
- +1 yıl
Acılar unutulabilir... Acılar dindirilebilir... Acılar bir gün son bulabilir.
Ama acılar hatırlanır. Her ne şekilde beğenirsen beğen zaman seni alıp götürdüğü an uzaklara her şey unutulur... İlk sevgi, ilk aşk, ilk umut her şey.
Her yaranın izi kalsa da o ize bir son vermekte ancak senin elindedir.
Dünyaya sadece bir kere geliyoruz... - +1 yıl
Bu yorum bana gerçekten iyi geldi teşekkür ederim. Çünkü biraz geri dönüş olmayan bir yola girdik sanırım biz..Kaybetmek acı olsa da bunu tattım.
- +1 yıl
Haklısınız. Ama insan en sevdiğiyle, yaşadığı en güzel şeylerin acısıyla olgunlaşmayı kabul edemiyor. Gencim çok..Toy da denebilir ama bu bana hayatımın dersi oldu resmen o beni öyle sevdi ki bana öyle baktı ki kalbimi ona çok kolay verdim.Kalbimi açarken çok daha dikkatli ve zor olmam gerektiğini öğrendim. Çok acı oldu.
- +1 yıl
Evet yeni bir sayfa belkide. Doğru ama, sağlam adımlar atabilmek için gerekli mutlaka bunların yaşanması, çok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Umarım çok acı olmaz hayattaki sınavlarımın sonuçları. Sağolun..
- +1 yıl
Haklısınız..
- +1 yıl
halbuki insan değer verdiği kadar değer verilmek ister ben öyleyimdir mesela karşımdakini çok önemserim ama sonuç ortada hiç bir zaman verdiğim değeri alamadım karşıdan. Hem arkadaşılık anlamında hem sevgili..Sevgilim önem verdi belki ama ben bırakamazdım da her ne olursa olsun. Yani bu kişilik meselesi tabii
- +1 yıl
evet kesinlikle öğrendim diyebilirim çok rahat..mesela çok peşinden koşmak iyi gelmiyor insana. cins fark etmez, karşındaki çok alışıyor ve hep senden bekliyor ve senin takatin kalmıyor severken bile savaşamıyorsun..bir müddetten sonra bu bir ilişkinin yorulması tökezlemesi için bir sebep mesela bir tehlike..ve buna benzer noktaları öğrendim şimdiden
- +1 yıl
Şefkat, güler yüz son derece önemlidir zaten. Ben bir insanın huyuyla da birlikte olmak istiyorsam mutlaka kendi huylarıma davranışlarıma da dikkat etmeliyim kesinlikle ama kimse dört dörtlük olamıyor işte. bende alıngan ve tavırcıyım biraz. onu dışında problem yoktur çok şükür.
- +1 yıl
İşte bir ilişkiye zarar verende en kötü nokta burası... Bende öyleyim değilim demiyorum ama tüm bu olanlardan hem kendime hem karşıdakine zarar verdim. Benimde hatalarım oldu olmadı değil. Ama bu hatalardan hep ders çıkardım. Şimdi aşık olsam ki çok zor... Elimden gelen her şeyi yapardım sevdiğim için. Ama ben tecrübe edinip çektim elimi bu işlerden çünkü zor gerçekten çok zor bir insanı sevipte onun uğrunda ölmek gerçekten çok zor...
- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum. ben alışık değilim böyle şeylere çok zor severim ama sevdiğimde tam severim bunu iyi biliyorum. çok acı çekerim hatam olsa bile. bu yüzden karşımdakinden emin olmak isterim. duygularından düşüncelerinden. bu işler çok zor ya insan öğrenmesi için yaşaması gerekiyor ama yaşamak acı verdiği için tekrarına kolay kolay yanaşamıyor. yani benim için öyle. bana kalsa yeni bir insan ancak yıllar yıllaar sonra..kaderi bilemem tabii
- +1 yıl
ben asla kaderi kendim yazdığıma inanmam zaten. kader var alın yazısı var. o kişi bir gün gelecek ve o kişi gerçek olan doğru olan olacak, ben buna inanıyorum.bende onu bulduğumda inanıcam ve bırakmicam kaderdekiyse, benim olansa o da beni bırakmaz zaten.
- +1 yıl
en korktuğum şey bu. defalarca farklı insanlarla bir ilişkiye başlamak istemem. benim için özel çok özel olmalı ben seçiciyimdir biraz.
- +1 yıl
O zaman kalbini açma kimseye... Ama desem bile nafile çünkü karşına çıkan hoşlandığın kişiyi hep kaderin sanacaksın. İşte bu yüzden acılarla hayatın tecrübesine vardığında ancak bu şekilde en doğru ilişkiyi zamanla yürütmüş olacaksın.
Ben şuan bunu en doğru hissettiğim anda olduğumu düşünürken yalnızlığa adım atıyorum... Yani kaderimin yalnızlık olduğunu düşündüğüm an sanırım şu andır. Ben sadece bana arkadaşlık etsin diye beni çok seven bir köpek istiyorum :) - +1 yıl
sadık olur çünkü..bende bir kedim olsun çok isterim ama bir insanın yeri apayrı.. ben sevmeyi çok isterim ama gözüm korkuyor işte... neyse
- +1 yıl
ve ben hala sevgilimi, eski bile demek istemiyorum o derece onu seviyorum. özlüyorum, olgunlaşıyorum ama yaşamadan hiç bişeyi bilemicez doğrusu bu... sorularıma zaman ayırdınız, yardımcı oldunuz tekrar teşekkür ederim, iyi sabalar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgurur yapmıstır o simdi dönemez kolay kolay
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Başak erkeği ve ayrılık üzerine bilmek istediklerim var yardımcı olur musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım