Terk eden erkeğin ayrılık sonrası evreleri nasıldır?

Tam 1 senelik çok iyi giden bir ilişkim vardı ve beni sevdiğinden emindim. Geçen hafta bu bir senelik ilişkimizde ilk kez tartıştık buluşacaktik (şimdilik işten dolayı farklı şehirlerdeyiz) sınava gelecek arkadaşlarım sonra gelirim yanına haftaya dedi bende sinirlenip telefonda bağırdım ağladım o da seni ağlatıyorum mutlu edemiyorum dedi ve şaka gibi ayrıldı benden. Bu bir bahane biliyorum. Dün akşam aradı hakkını helal et zaten bir şekilde bitecekti şimdi bitmesi daha iyi olacak dedi sevgilimin psikolojik sorunları var doktor Obsesif kişilik bozukluğu dengesiz tavırlar vs demiş ben o süreçte hep yanındaydım o da biliyor çok fedekarlik yaptim ve onu gerçekten çok seviyorum sizce neden böyle oldu gerçekten çok üzülüyorum ve onu geri istiyorum kendisi Savcı olduğundan herkese hükmetmeye alışmış ben genelde hep onu alttan alırdım o biraz katı ve baskın biridir ilişkide aktif olmayı sever kabulledim en başta bunu. Telefonda bağırdım ağladım diye bana "benimle böyle mi konuşuyorsun?" Dedi sinirlendi arkadaşlar nolacak lütfen biri fikir versin mantıklı.
Terk eden erkeğin ayrılık sonrası evreleri nasıldır?